Er det en ting jeg har lært etter gårsdagens fest, så er det at jeg virkelig må slutte å invitere masse mennesker over. Jeg får jo så panikk av rot, så jeg blir jo bare den irriterende som alltid går å rydder. Jeg vet selv hvor teit det er, men det er dessverre ikke noe jeg får gjort med det akkurat nå haha. Vi hadde uansett en veldig morsom kveld i går, selv om jeg selvfølgelig endte opp med å dra hjem tidlig. Jeg vet ikke hva det er med meg og byen, men jeg orker nesten aldri å være en hel kveld ute. Jeg blir bare så fort lei fulle mennesker og stappfulle utesteder. Jeg tror nok kanskje at det er meg som begynner å bli voksen, for det kommer vel til et punkt etterhvert der man ikke orker å dra ut på byen mer? Det er nok enda mange år til det altså, men jeg er langt i fra så glad i å feste som det jeg var før. 

Jeg føler også at alkohol er ganske ødeleggende med tanke på jobb, for jeg sliter skikkelig med å få gjort noe dagen derpå. Det er også helt fascinerende å se hvor mange som blir så ekstremt frekk av litt alkohol, altså what? Både Martine og jeg opplevde å få slengt dritt etter oss i går, og jeg som har snakket om hvor hyggelige trøndere er haha. Det var blant annet to jenter som gikk bak meg i går som slang ut en kommentar om at “der er enda en stygg blogger”. Da venninna mi spurte hvorfor de sa sånt så mente de at de snakket om en annen blogger haha. Vi er ikke like for å si det sånn, så det var vel kanskje tidenes dårligste unnskyldning. Jaja, det er dessverre ikke ikke alle som klarer å håndtere alkohol like bra. 

Hei hei dere! Mitt navn er Julie, Sofie spurte om jeg ville skrive et innlegg med hva jeg syntes er positive og negative sider av henne så dere også kan bli enda bedre kjent med henne.

Jeg ble kjent med Sofie i tiende klasse (!!) som nå føles som 100 år siden. Jeg satt og tenkte tilbake og kan nesten ikke huske en tid uten Sofie i livet mitt. Så har prøvd å skrive det jeg føler er mest positivt med Sofie som person, men også ting som ikke alltid er like positivt.

Jeg tror at gjennom alle år jeg har kjent Sofie, er dette de egenskapene jeg setter mest pris på.

Noe av det flotteste med å ha en venn som Sofie er at det alltid er en energisk og positiv energi å se frem til. Jeg kjenner få mennesker som sprer så mye glede som det Sofie gjør, med en holdning som at «alt ordner seg til slutt». Ett eksempel på dette er at jeg sølte en ganske stor flekk med rødvin på sofaen til Sofie for noen mnd siden. Jeg får jo da full panikk og blir mer lei meg enn Sofie tror jeg, og selvom dette var utrolig kjedelig holder hun holdningen som at “ja men dette går fint! vi får det ut til slutt!” istedenfor å bli sint. Kan ikke si jeg hadde reagert på samme måten selv altså.Jeg tror vi aldri har hatt et kjedelig øyeblikk sammen og vi kan sitte og le til vi gråter av de dummeste ting. Vi trenger alle venner vi gleder oss til å bruke tid med, og Sofie er virkelig et slikt menneske.

Sofie er også en venn jeg alltid får et ærlig svar eller mening av, uansett situasjon – om det gjelder noe så enkelt som klesvalg eller til de litt mer seriøse beslutningene. Dette er veldig forfriskende, for jeg tror vi alle har venner som mener man ser bra ut i alt og at alle beslutninger vi gjør i livet er riktig. I mitt synspunkt, om jeg spør om en mening forventer jeg et ærlig svar, om Sofie syntes jeg har oppført meg dumt lar hun meg vite det, noe jeg syntes er veldig positivt.

Tillitsfull er også at ord jeg vil bruke for Sofie. Jeg har aldri opplevd at noe jeg har sagt i fortrolighet har blitt sagt videre, og i en venn er dette en egenskap jeg setter veldig pris på.

Sofie er også et menneske som forsvarer ikke bare vennene sine, men også meningene sine noe som det står stor respekt av. Men tilbake til ærlighets-punktet; om jeg har en mening om en ting/hendelse, kan Sofie høre på meg, forstå og respektere mitt synspunkt, men sier også ifra om hun ikke er enig uten å dømme meg for hva jeg mener.

En annen ting jeg har lagt ekstra merke til de siste årene spesielt er hvor inkluderende Sofie er og hvor godt hun tar vare på vennene sine. Alle skal få lov til å være med, og ingen skal bli holdt utenfor. Jeg vet ikke om alle mennesker hadde hatt denne egenskapen i samme situasjon. De siste årene har Sofie fått mange nye gode venner, men det betyr ikke at vi gamle betyr noe mindre, noe jeg er utrolig glad for.

Når det kommer til sider ved Sofie som ikke alltid er like positive er det jo staheten hennes, men på samme tid kan dette gå begge veier. Bare se på alt det hun har fått til de siste årene!! Det hadde kanskje ikke vært mulig uten stahet og sterk viljestyrke. Jeg er overbevist om at Sofie får til alt hun setter tankene sine på.

En annen egenskap som kan være både positiv og litt negativ er at Sofie er veldig spontan av seg. Vanligvis er jeg veldig glad i denne egenskapen, fordi det å være med Sofie kan være litt uforutsigbart på en god måte. Planen var at vi skulle hit, men så ender vi opp et annet sted og gjør noe helt annet med helt andre mennesker, noe jeg syntes er fantastisk. Men, jeg er også et menneske som liker på planlegge i noen situasjoner, og når alt plutselig blir snudd på hodet da blir jeg litt frustrert.

Jeg satt og tenkte på ett ord utenom disse som beskriver Sofie og jeg vil si hun er tidløs for meg. Den Sofie jeg ble kjent med for over 8 år siden er på mange måter den samme Sofie jeg kjenner i dag. Selvfølgelig har vi endret oss begge to opp gjennom årene og blitt mer voksne, men jeg syntes fortsatt Sofie har den samme godheten og positiviteten hun alltid har hatt. Hun tar vare på mennesker rundt seg og setter veldig pris på alle de flotte menneskene hun har i livet sitt.

Jeg er utrolig glad jeg har en venninne som Sofie – hun er et av de mest fantastiske menneskene jeg vet om.

Reklame | annonseleneker Nelly

Jeg får ofte spørsmål om jeg kan vise dere hva jeg har shoppet, men jeg er alt for dårlig til å vise det. Jeg bestemte meg derfor for at jeg skulle vise dere hva jeg klikket hjem i går. Nelly har jo fått inn utrolig mye fint den siste tiden, så det var vanskelig å begrense seg haha. Morten og jeg har forresten gjort noe ganske sykt i dag, som vi kommer til å dele med dere på YouTube. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor frem og tilbake vi var, men vi klarte altså å ta en avgjørelse til slutt. Jeg kjenner nå at det var rette avgjørelse å ta, så jeg gleder meg veldig til å vise dere <3

Nå må jeg begynne å gjøre klart til festen i kveld, vi snakkes senere <3

Playsuit. HER / Jakke. HER / Veske. HERKjole. HER / Bukse. HER / Sett. HER
Sett. HER / T-skjorte. HER / Genser. HER 
Kjole. HER / HER / Jakke. HER Body. HER / Blazer. HER / Solbriller. HER

I dag er det endelig innflytningsfest, noe jeg har gledet meg veldig lenge til. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor vanskelig det var å finne en dato ettersom at det alltid er noen det ikke passer for. Jeg er også veldig dårlig til å stelle i stand til fest, men denne gangen skal jeg virkelig prøve å overgå meg selv. Vi skal selvfølgelig ha et sommerlig tema så vi har kjøpt inn såå mye fint. Jeg skal ta masse bilder i kveld slik at dere får sett, men dere vil også få se det på bloggerne om et par måneder. 

Mange av dere har sikkert allerede sett at jeg har besøk av Ine, Martine og Julie i helgen. Martine og jeg har snakket om å reise til Trondheim siden vi var i Mexico, så det var vel kanskje på tide at vi fikk en helg sammen her haha. Jeg får bare krysse fingrene for at jentene blir så begeistret for byen at de ønsker å flytte hit. Jeg kjenner jo at jeg savner de skikkelig, så det hadde jo vært helt perfekt om bare alle hadde flyttet hit hehe. Da hadde jeg virkelig fått the best of both worlds 🖤

Reklame | annonselenker Nelly

Kjole. HER

Stemmer det at dere skal leie ut leiligheten deres allerede?
Nei, det stemmer ikke. Vi vurderer å leie den ut etterhvert om vi skal ha et år der vi bare reiser. Er du interessert? 😉 haha

Hvordan er det å være med på bloggerne, er det som forventet?
Det er utrolig gøy å være med, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått denne kule muligheten. Det var også veldig som jeg hadde forventet, det er et fantastisk team å jobbe sammen med. 

Trives du bedre i Trondheim enn i Oslo?
Jeg liker Oslo veldig godt, men jeg trives nok best i Trondheim. 

Hvordan ser håret ditt uten extensions?
Det kan du se HER.  

Hvilket sminkeprodukt har du som et must?
Bryn og lepper helt klart. Jeg føler aldri at sminken blir bra om ikke jeg har fikset leppene for eksempel haha! Det er grunnen til at jeg ALLTID bruker lipstick. 

Hva gjør deg forbanna?
Urettferdighet og dyremishandling. Jeg er nok ikke i den riktige bransjen med tanke på at jeg blir provosert av urettferdighet, for det er det mye av her haha. Du kan jobbe så hardt du bare vil, men det er dessverre ikke alltid nok. Det vil alltid være noen som er bedre og mer attraktiv som kanskje ikke jobber i nærheten så hardt som deg. Og ja, jeg vet det er sånn i veldig mange andre jobber også. 

Hvilket blogginnlegg liker du best å skrive?
Det må nok være de innleggene der jeg er veldig personlig og åpen med dere. 

Teller du kalorier?
Nei så absolutt ikke haha. Jeg kjøpte meg smågodt for 80 kroner i går og det er allerede spist opp… hehe ups. 

Har du fått spørsmålet om en ny sesong av bloggerne?
Nei, jeg har ikke fått noe videre beskjed enda. Det er derfor bare å krysse fingrene. 

Hvor mye tjener du på YouTuube?
Jeg har ikke oversikt over hvor mye jeg tjener på bare YouuTube, men om jeg ikke hadde hatt bloggen og mine andre plattformer så kunne jeg aldri levd av det. Jeg har likevel bare meg selv å takke, for vi har vært alt for dårlige til å være aktive og oppdatere dere. Vi har bestemt oss for å satse enda mer på YouuTube nå, så dere har mye morsomt i vente. 

Har dere bestemt dere for bil? 
Yesss! Vi forteller dere mer om det på søndag. 

Hva synes du om at du tjener mer enn leger?
Jeg synes generelt det er utrolig urettferdig at influencere, fotballspiller, idrettsutøvere osv.. tjener mer enn de som redder liv, hjelper eldre og generelt jobber med mennesker. Jeg har selv jobbet i hjemmetjenesten i mange år å fått oppleve hvordan de menneskene som har bygd opp landet vårt blir behandlet. Det er jo selvfølgelig ikke sykepleiere eller hjelpepleierne sin feil, men det handler rett og slett om at det er for få mennesker på jobb til å kunne ivareta alle pasientene på den måten de fortjener. Vi har ekstremt dårlig tid på jobb, og må derfor løpe fra dør til dør. Jeg tror ikke dere forstår hvor mye dårlig samvittighet jeg gikk rundt med. 

Når kommer bloggerne ut?
Det kommer 5 august <3

Hva savner du med å bo i Oslo?
Martine og Yummy Heaven hahah

Spiser du kjøtt? Hvordan funker det i så fall med å få i deg alle proteinene og vitaminene du trenger?
Jeg spiser så og si ikke kjøtt, det skjer en sjelden gang om jeg blir invitert på middag. Jeg er jo så lat at jeg aldri lager noe fra bunnen, så jeg kjøper alltid vegetarprodukter. Næringsinnholdet på mye av maten er kjempebra, så er jeg også veldig flink til å ta vitaminer. 

Hva tenker du om at du og Martine alltid blir satt opp mot hverandre?
Jeg synes det er så UTROLIG teit, og det er noe som irriterer meg ganske mye. Jeg får for eksempel aldri spørsmål om jeg ser på Andrea som en konkurrent og hvordan det påvirker vårt vennskap at begge har den samme jobben og “konkurransen”. Jeg fikk spørsmål i går på pressedagen om det ikke var noe konkurranse mellom oss to, og Martine fikk spørsmål om hun ikke var redd for at jeg skulle ta plassen hennes i rampelyset??? altså HÆ? Vi er VENNER, og venner HEIER på hverandre. Herregud så lei jeg er av det der haha. 

Hvilket spørsmål er det mest irriterende du kan bli stilt av presse/journalister?
Det jeg snakker om over her, og innlegget Andrea og jeg la ut uten å sensurene niplene våre. Jeg synes det er ganske morsomt at det skjer så lite i Norge at vi enda henger oss opp i noe som ble delt for nesten to år siden. Det er også så mange influencere som viser frem nipler nå så det har jo nesten blitt normalt haha. Jeg ble liksom filmet når jeg sto i dusjen helt naken på PH, så jeg vet liksom ikke helt hva som er verst. 

Hvem tror du tjener mest av Andrea og deg?
Det får vi se på skattelista i 2020 😀 

Spanderer du mye på vennene dine?
Jeg spanderer selvfølgelig i ny og ne, men det gjør jo de også. 

Har du blitt spurt om flere TV-programmer?
Jeg har vært i snakk med flere ja. Jeg ble blant annet ringt angående en VELDIG morsom ide som jeg virkelig håper at TV-kanalen kjøper. Dere hadde elsket det haha. 

Beklager for at dere ikke hørte noe fra meg i går, men dagen vår var relativt stressende. Som mange av dere kanskje fikk med dere så var Morten og jeg på pressedag i går med bloggerne, som selvfølgelig var kjempemorsomt. Vi bestemte oss for å kjøre til Oslo, noe som resulterte i at vi sov to timer. Vi måtte begynne å kjøre 03.00 for å rekke å være i Oslo til klokken 10, så vi var så utslitte da vi var ferdig at vi sov resten av dagen. Om noen lurer på hvorfor vi valgte å kjøre til Trondheim når det ble så stress så har jeg dessverre ikke et godt svar på det, vi er rett og slett bare gal haha. Vi kan vel si det sånn at vi angret ganske mye i går natt. 

Akkurat nå sitter jeg å blogger i bilen på vei tilbake til Trondheim igjen haha. Vi skal ha innflytningsfest i morgen, så det ble dessverre bare en dag i Oslo. Det er jo nesten litt deprimerende å reise tilbake etter at jeg har sjekket værmeldingen, men sånn er det vel å flytte nærmere nord. Vi skal ha over 20 stykker hjemme hos oss, så det kan bli veldig spennende med tanke på plass og møbler. Dere vet jo hvor OCD jeg har, så dere kan tro jeg allerede stresser over rot og møbler haha. Det skal uansett bli utrolig godt å se alle sammen igjen, jeg gleder meg så <3 

For noen dager tilbake så begynte vi å snakke om alt man har publisert på nettet, gjerne fra ungdomstiden. Alt fra kleine bilder til forferdelige statuser på Facebook. Som jeg har fortalt dere tidligere så kan jeg sitte å cringe over ting jeg delte på bloggen og sosiale medier for bare et år tilbake. Man vokser og lærer jo hele veien, så det er jo nesten litt skummelt å tenke på at dere er med på alle mine ups and downs haha. Jeg tenkte uansett at det kunne være litt moro med et innlegg der jeg forteller ting som gir meg vondt i magen av å se tilbake på. Enjoy ♥ 

👎 Parykkene Martine, Isabelle og jeg kjøpte i LA hahaha. Jeg digger fortsatt parykker, men om man først skal kjøpe en så er det viktig at den faktisk ser litt ekte ut i det minste. Jeg får seriøst helt vondt i meg av å se tilbake på bilder fra LA, for jeg så virkelig ikke ut haha. Den rosa parykken fikk meg til å se ut som en heks på Halloween.  

👎 Jeg ble jo tipset om å ha en sexspalte på bloggen som kanskje mange av dere husker? Som jeg har sagt før så er jeg veldig for åpenhet rundt sex da det kan være et vanskelig tema for mange, men det er viktig at det blir tatt opp på en ordentlig måte. Jeg hadde et par gode innlegg, men 98% av det jeg delte kunne jeg virkelig spart meg for. Det eneste jeg er stolt over at jeg delte som faktisk var til hjelp for noen er det HER

👎 Jeg kan ikke forstå nå hvorfor Morten og jeg valgte å være så offentlige rundt den lille pausen vi hadde. Jeg hadde aldri ville valgt å dele noe så personlig nå, da ville jeg heller forklart dere det i ettertid om det skulle bli slutt. Jeg vet at vi bestemte oss for å si noe på grunn av at vi visste det kom til å bli spekulasjoner når vi ikke skulle være sammen hver dag lengre, men det er virkelig ikke noe jeg hadde brydd meg om nå. Jeg er bare glad at det ikke var ødeleggene for oss å være så åpne om det, for det kunne jo absolutt skjedd. 

👎Jeg elsker jo egentlig minner på Facebook, men den siste tiden har jeg fått vondt av å se gjennom de. HVA ER DET JEG HAR DELT?????? Jeg fant plutselig en overskrift “møte med Justin Bieber” som handlet om at jeg hadde lyst til å møte han. Jeg hadde også skrevet en overskrift med ” Jeg fikk 8000 kroner for å møte han” som handlet om at jeg fikk tilbud om å møte en random fyr på en cafe eller hva det var for 8000 kroner. Det er selvfølgelig en ting å ha spennende overskrifter for å trekke lesere, for det ser man både hos aviser (noen er verre enn andre) og Youutubere, men når overskriften er så misvisende så er det ikke greit haha. Litt clickbait må være lov, men mye av det jeg delte før var ikke OK. 

Etter å ha hatt en to års pause fra TV-skjermen så er det mye usikkerhet som dukker opp når man plutselig skal spille inn noe som er veldig tett innpå og ikke minst personlig. Jeg har gledet meg veldig til bloggerne, men også gruet meg en del. Det siste året har jeg gått fra å ikke bry meg noe om hva folk mener om meg, til å bli ganske opptatt av det. Det er ikke det at jeg nødvendigvis jobber for at alle skal elske meg, men det har vel heller vært mer det at jeg føler at jeg selv har skapt et litt feil bilde av hvordan jeg er som person. Jeg vet jeg har sagt det mye, men det har gjort meg så usikker at jeg i perioder har sendt mange av innleggene mine til Andrea for å høre om det er OK å poste haha. 

Jeg tror ikke det er uvanlig å ha perioder der man er usikker på hvem man egentlig er og hvem man ønsker å være, og det er nok heller ikke uvanlig å miste seg selv iblant. Jeg er nok helt sikkert ikke alene med å kjenne på disse følelsene, og jeg har vel kanskje kommet i en alder der man vipper litt mellom voksenlivet og ungdomstiden. På den ene siden vil jeg slippe alt av ansvar å reise jorda rundt, samtidig som at jeg pådrar meg både hus og billån haha. Jeg er vel egentlig bare veldig forvirret på hva jeg ønsker med livet mitt, og det er vel kanskje det som skaper alt presset og stresset rundt. 

Jeg tror nok også at jeg har vært veldig flink til å undervurdere meg selv, og kanskje trodd at jeg ikke er bra nok eller ikke strekker til på den måten jeg har ønsket. Jeg ble derfor utrolig glad da jeg fikk se litt av episodene som skal sendes på TV-skjermen til høsten, for det var virkelig meg dere får se. Dere får også komme veldig tett innpå mye som har vært vanskelig, men det føles på en måte veldig godt å dele den siden også. Av det jeg har sett hittil så tror jeg i alle fall at det vil bli en veldig bra sesong, og jeg er ganske sikker på at dere også kommer til å like den. Vi er en god blanding av mennesker som jobber med det samme, men lever ganske forskjellige liv. Det er bare litt over en måned til det begynner å rulle på TV-skjermen, så det er bare å glede seg.