❤️ Det er så godt å ikke ha noen andre enn meg selv å ta hensyn til. Slippe å stresse eller ha dårlig samvittighet for at jeg ikke har tatt nok kontakt, sendt nok meldinger eller ikke tatt meg tid til å finne på noe. Jeg har alltid vært en sånn person som liker å snakke med noen, men det er så utrolig deilig å ikke ha det akkurat nå. Jeg har ikke hatt noe seriøst siden jeg ble singel, og jeg storkoser meg.

❤️ Selv om det er veldig koselig å sove sammen med noen, så er det også forbanna deilig å ha hele sengen for seg selv 😂 Jeg får alltid kommentarer fra andre om at det er irriterende å sove sammen med meg for at jeg tar så mye plass, så nå slipper jeg å ha dårlig samvittighet for det. Jeg er også en sånn person som legger meg heeelt inntil den jeg sover med, og gjerne begynner å holde rundt 😂 Det er derfor godt å ha all plass i verden!!

❤️ Selv om jeg ikke er den som flørter så alt for mye, så er det utrolig gøy å endelig kunne gjøre det igjen. Bare det at jeg kan kysse noen, møte andre og bare være singel er så morsomt. Det gir meg seriøst sommerfugler i magen, men det er nok for at jeg har hatt kjæreste så lenge jeg kan huske.

❤️ Når man er helt hundre prosent alene, så er det ingen som kan såre eller skuffe deg. Du forventer ikke noe av noen, og du har heller ingen forhåpninger. Det kan godt være at det bare er jeg som tenker sånn, men for meg har det i alle fall vært veldig deilig.

Reklame | Nelly

Nå som mamma først er på besøk i Oslo så måtte jeg selvfølgelig ta henne med på Sumo. Jeg tror ikke hun har vært her siden slutten av 2017 eller starten på 2018, så mye har jo skjedd siden da. Jeg gjorde jo ikke så mye annet enn å dra ut på Nox på den tiden, så jeg kan ikke akkurat se for meg at jeg var flink til å vise henne Oslo 😂 Jeg oppholder meg fortsatt på Solliplass, men jeg er ganske sikker på at jeg ikke tok henne med på Sumo sist.

Mmmm edamamebønner ❤️❤️ Har du enda ikke testet det så anbefaler jeg det på det sterkeste. PS; be om ekstra salt på 🤤

Vi bestilte oss Sushi, NAM!!

Btw, hvor sykt er det ikke at JEG har begynt å spise Sushi!?! Nå skal det sies at det er vegetar, men uansett. Jeg har vært den største motstanderen helt siden jeg prøvde det i 2014 og holdt på å kaste opp for at jeg synes det smakte så nasty 😂 Jeg har vært redd for å teste det siden da, men etter at jeg fikk prøve Sumo sin vegetar-versjon så har jeg blitt frelst. Nå craver jeg det nesten hver dag.

Fine mammaen min 💕 Som absolutt skulle ta bilde samtidig som meg, haha.

Topp HER (20%)/ Bukse HER (40%)

Jeg ser forresten at jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg har redigert de siste bildene mine. Jeg redigerer alle bilder i Lightroom, også har jeg kjøpt sånn 100 presets (uten å overdrive) 😂 De jeg har brukt den siste tiden heter Balibreeze, men jeg husker ikke hvor jeg kjøpte den pakken fra da det er en evighet siden. Kanskje man finner ved å google?

De siste dagene har jeg vært skikkelig i tenkeboksen, for jeg har vel bare innsett mer og mer at jeg mest sannsynlig ikke får reist dette året. Jeg har gått rundt med et håp om at det vil endre seg, men jeg har begynt å slå meg til ro med at jeg mest sannsynlig ikke får reist før 2021. Grunnen til at jeg bestemte meg for å “flytte” til Tromsø var jo for at jeg kom til å reise mye, og da ble det på en måte greit å oppholde seg der i mellomtiden. Dere vet jo hvor rastløs jeg er, og som alle vennene mine har sagt “så kommer du ikke til å trives i Tromsø om du skal være der over en lengre periode”. De har nok veldig rett, for jeg trenger at det skjer noe rundt meg. Drar jeg dit nå så er det der jeg bosetter meg frem til jeg kan begynne å reise igjen, og for alt jeg vet så er det veldig lenge til.

Jeg vurderer derfor å bli værende i Oslo frem til det er innafor å reise igjen, også flytte til Tromsø. Jeg tror bare at jeg kommer til å ha et veldig rolig år, så når jeg uansett ikke skal reise så kan jeg i det minste være der det faktisk skjer noe 😂 Jeg vet ikke om jeg er helt klar for en så rolig hverdag, mørketid og vinter helt enda. Jeg har derfor snakket litt med utleier om å forlenge leien, og om det ikke går så må jeg eventuelt lete etter noe nytt. Jeg håper selvfølgelig at jeg får forsette å bo her, for jeg kjenner ikke at det frister å flytte enda en gang. Spesielt ikke når det bare er snakk om noen måneder, da jeg tenker å flytte til Tromsø til jul om jeg bestemmer meg for å være her noen måneder ekstra. Jeg har besøk hele denne uken, men med engang jeg får litt tid for meg selv så skal jeg sette meg ned å virkelig tenke over hva jeg ønsker for de neste månedene. Jeg må bare le over hvor frem og tilbake jeg er 😂 men det skal sies at jeg ikke hadde corona i planene mine da det ble bestemt at alt skulle selges, og at jeg skulle “flytte” hjem til Tromsø for å kunne reise masse.

Jeg ELSKER å være hjemme i Tønsberg, men jeg kjenner alltid på en tomhet når jeg er her. Jeg tror jeg aldri kommer til å venne meg helt på at pappa ikke er her. Han er jo Tønsberg for meg, og uansett hvor jeg kjører eller er så er det et eller annet som minner meg om han. Jeg savner han bare sånn.. <3

Jeg er veldig glad i å dra ut, men shit så hyggelig det er å bare henge med venner og ha en rolig vinkveld. Julie og jeg var ute på en hytte her om dagen, og vi hadde det såå koselig. Vi satt ute hele natten, og bare snakket om absolutt alt. Det er den beste kvelden jeg har hatt på lenge.

Det beste med å være her er å møte familie og venner igjen, spesielt de man ikke ser så ofte <3

Jeg lengter skikkelig tilbake til en normal hverdag, og jeg skal aldri ta alle de tingene vi ser på som en selvfølge for gitt noen sinne igjen. Her om dagen var vi på besøk hos en i familien som er i risikogruppen, og vi måtte forholde oss til så mye for å kunne møtes litt. Jeg er selvfølgelig takknemlig for at vi fikk være sammen, men jeg savner bare å kunne klemme, ikke være bekymret og ikke måtte tenke over den minste ting.

Jeg har tatt meg litt ferie nå som jeg har vært i Tønsberg, og det er virkelig så deilig. Jeg har merket at jeg noen ganger er mer fokusert på jobb enn og faktisk være sammen med de rundt meg, og det er ikke noe jeg ønsker. Jeg har derfor tatt meg noen dager fri, også har jeg satt meg en regel om at jeg ikke jobber på dagtid. Jeg tar derfor kun frem macen når jeg går for å legge meg. Det er da jeg skriver blogginnlegg, redigerer bilder og svarer på mails.

Hvordan har din uke vært så langt?

Synes du det er kleint å snakke åpent om sex?
Hmm.. både ja og nei. Jeg var jo som sagt mye mer åpen før, og da hadde jeg ikke akkurat problemer med å svare på hverken det ene eller det andre for et par år siden 😂 Jeg føler likevel at det er veldig viktig med åpenhet rundt sex, men ikke når man kun snakker om det for klikk og oppmerksomhet som jeg gjorde tidligere. Jeg synes Iselin gjør en helt fantastisk jobb når det kommer til akkurat dette og hun bruker stemmen sin så utrolig bra!

Når hadde du sex sist?
Hehehe… spør meg om noen uker så skal jeg kanskje svare på det 😛 Jeg har alltid lurt på hvorfor enkelte har lyst til å vite ting som dette, og hvorfor andre sitt sexliv er så interessant? 😂

Går du i noe form for terapi akkurat nå?
Nei, det gjør jeg ikke. Jeg tror nok jeg absolutt hadde hatt godt av å tatt tak i mye av det som jeg går rundt å bærer på, men jeg må bare komme dit at jeg føler meg klar for å snakke om det.

Hvorfor er du så imot å dele uenigheter/krangler med følgerne dine?
Jeg føler jeg er veldig åpen når det kommer til mye i livet mitt, men jeg har ingen behov for at alle skal vite hvem jeg krangler med og hvorfor vi eventuelt krangler. Det gir meg ingenting å krangle offentlig, og uansett hvor mye noen eventuelt har såret meg så gir det meg ingenting å skulle sette vedkommende i dårlig lys. Jeg tenker sånn at man gir slipp på mennesker som ikke behandler deg bra, så går livet videre.

Hvorfor svarer du aldri på spørsmål om operasjoner?
Det er så enkelt som at jeg ikke har noen behov for å snakke om det. Nå har jeg allerede fortalt dere om valget jeg tok da jeg var 18 år, og noe mer enn det trenger jeg ikke å dele eller snakke om det.

Har du vært på noen dater eller møtt noen nå?
Nei, det har jeg ikke. Jeg er nok ikke typen til å snakke over nettet for å så møtes for en middag da jeg som sagt er alt for klein. Jeg stresser uansett ikke med hverken å møte eller date noen akkurat nå, og har det veldig fint alene. Jeg liker ikke å gå utenfor komfortsonen min når det kommer til dating, gutter and you name it. Jeg får nok derfor bare ta opp kontakten med noen gamle flammer som jeg allerede kjenner 😛 haha neidaaa.

Nevn en ting som hadde fått deg til å dumpe en fyr?
Jeg har kommet i en alder der jeg mest sannsynlig skal ha felles økonomi og lån på eiendom og bil sammen med en fremtidig kjæreste, og da er det viktig at jeg at jeg kan stole på at motparten kan bidra. Skal man etterhvert starte en familie (selv om jeg ikke ser for meg det) så er det også viktig med noen som har en stabil økonomi, og som ser alvoret i å faktisk jobbe og stå på. Hadde jeg møtt en gutt nå som levde på pengene til mamma og pappa for at vedkommende ikke orket å jobbe så hadde det vært bye bye med en gang.

Hvordan akseptere at eksen har funnet seg en ny kjæreste? Trenger sårt tips da jeg akkurat fant ut at eksen min har funnet en ny..
Heldigvis for meg så har jeg alltid vært veldig ferdig med eksene mine da de gikk videre, noe som gjorde prosessen veldig enkel for meg. Jeg er på en måte der at jeg ønsker dem alt godt, og om de finner lykken med noen andre så gjør det meg bare glad. Jeg kan likevel forstå at det må være vondt om du befinner deg i en situasjon der du ikke er over eksen, og jeg skulle så gjerne ønske at jeg hadde noen tips som jeg visste ville hjelpe deg. Jeg personlig tenker at det er viktig å komme seg ut å være sammen med mennesker som gjør deg glad. Finn på morsomme ting, og kanskje få deg en ny hobby som du synes er interessant eller morsom. Er det vanskelig for deg å se eksen din sammen med noen andre, fjern han/henne fra sosiale medier. Distanser deg fra det, så vil det nok føles lettere når det har gått en stund. Det kommer en tid for alt, og en dag så vil det være deg som møter drømmemannen (dama)💕

Hva liker du best, forhold eller singellivet?
SINGELLIVET 10 AV 10!!! Jeg vet ikke hva som har skjedd meg med, men herreguuud som jeg koser meg 😂 Jeg kommer nok til å ende opp alene med 20 hunder, 10 hester og 5 minigriser. Det som egentlig er så fint å tenke på er at nå som jeg trives så godt i den situasjonen jeg er i, så vet jeg at neste gang jeg bestemmer meg for å satse på noen, så kommer jeg til å være skikkelig forelsket. Jeg vet hva jeg er verdt og hva jeg fortjener, så jeg kommer aldri igjen til å sløse bort tid på noen som ikke behandler meg bra. Når ser tilbake på mange av de jeg har holdt på med, så innser jeg hvor redd jeg var for å være alene. Jeg visste så godt at det ikke var noen jeg kom til å bli sammen med, likevel så klamret jeg meg fast i frykt for å føle meg ensom. Jeg godtok også mye som ikke var innafor i det hele tatt.

Hvordan har du det?
Jeg har det bra, men jeg det har vært noe som har preget meg litt den siste uken som jeg snakker om i min neste YouTube-video <3

Når gråt du sist?
For to dager siden.

Hvorfor har du tilgitt utroskap så mange ganger?
Det skal sies at de seks gangene ikke var med samme person, men det har jo vært seks ganger for mye. Første gang jeg opplevde utroskap så var det tre ganger i samme forhold, og han var jeg så forelsket at det gjorde vondt. Jeg tryglet han også om å ikke gjøre det slutt med meg, og det var faktisk han som dumpet meg den siste gangen han var utro. Det skal sies at jeg var veldig ung den gang da, og ville aldri godtatt å bli behandlet sånn nå. Jeg er jo også veldig tilgivende av meg, og tror på at alle mennesker kan gjøre feil. En gang er en ting, og det er jo selvfølgelig helt avhengig av hva vedkommende har gjort. Skjer det enda en gang så er det ikke en feil lengre, og da er det nok på tide å pakke sakene sine og dra.

Tenk at det snart er fire år siden jeg ble kjent med mange av dere for første gang. Er det ikke rart å tenke på hvor fort tiden har gått? Det er lenge siden, men samtidig ikke. Sett bort i fra det siste halvåret så føler jeg ikke at det har vært så mange forandringer, men når jeg ser tilbake på de siste årene så er det jo mye som har skjedd. Mars 2017 hadde jeg akkurat flyttet til Oslo, jeg hadde fått meg ny roomie (Andrea) og jeg startet å blogge for fullt.

Det er bare rart å tenke på at søknaden Julie og jeg skrev i fylla til Paradise Hotel tok meg hit. Noe som bare var en spøk, endte med å være et av de beste valgene jeg kunne tatt for meg selv. Selv om jeg aldri kunne gått tilbake i tid, så savner jeg egentlig 2017 litt. Alt var så nytt og spennende, jeg fikk lære meg å kjenne masse nye mennesker og blogg var liksom det store. Selv om jeg ikke er lite engasjert her som jeg en gang var, så håper jeg ikke at denne plattformen forsvinner. Jeg ELSKER blogging, og synes selv det er koselig å kunne titte innom andres blogger der jeg kan drømme meg bort i bilder, reiser og tekster.

Btw… tenk at alt dette var mitt eget hår 😭 Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mye jeg savner det, og jeg gleder meg så mye til at jeg en dag kommer tilbake til en sånn lengde igjen. Det skal bli så digg å kunne gå uten extensions, få kuret håret sånn skikkelig igjen og ikke alltid må takke nei til hodebunnsmassasje…haha. Jeg vet at sikkert mange av dere tenker at det bare er å gå uten extensions, men på grunn av at jeg alltid har hatt langt hår så er det det jeg føler meg mest komfortabel med. Jeg har så og si hatt langt hår hele livet, og det er det som føles ut som “meg”.

I går hadde Julie og jeg en samtale om hvor mye som har skjedd de tre siste årene, og ikke minst hvor mye som har forandret seg. Vi begynte å snakke om hvordan ting var rett etter jeg kom hjem fra Mexico, og alle de rare tingene jeg har delt på sosiale medier. Jeg vet jeg har snakket om det tidligere, men jeg tror ikke dere aner hvor flau jeg er hver gang jeg får opp “minner” på Snapchat. Jeg forstår ikke hva jeg tenkte med når det kom til “swipe up” jeg valgte å bruke, for det var virkelig ikke noe annet enn cringe. Jeg var d e s p e r a t etter klikk på bloggen, og solgte sjela mi for at noen skulle trykke seg inn her 😩😂

Når jeg ser tilbake på det, så husker jeg jo at alle var litt mer “crazy” og at clickbait var mer normalt da enn hva det er nå. Jeg ble jo også fortalt av de som hadde signert bloggen min at det var bra å provosere, og at jeg måtte ta en titt på hvordan Isabella Løwengrip (tror jeg hun heter?) gjorde det. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte hvor mye dumt jeg har delt på denne bloggen, men det er en del blogginnlegg jeg aldri ville delt den dag i dag. Jeg var for eksempel alt for åpen rundt forholdet mitt, og dere visste nesten like mye som oss. Alt fra diskusjoner til sexliv, og jeg kan bare ikke forstå hvorfor jeg ønsket at fremmende mennesker skulle vite så mye om oss?

Jeg delte også mye kropp, ikke for at jeg synes det var fint, men for at jeg ønsket å provosere. Jeg fikk faktisk beskjed fra en som sto meg nær at jeg måtte roe meg ned litt, for det begynte å bli litt mye. Det var faktisk da jeg selv innså at det hadde gått for langt, og bestemte meg for å slutte med å være noe jeg ikke er. Jeg vet ikke hvor lenge dere har lest bloggen min, men er det noen innlegg dere husker at dere har reagert på? Det hadde faktisk vært veldig moro å høre 😂

Jeg valgte å leie bil via Nabobil.no da jeg fant ut ganske fort at jeg ønsket å ha bil når jeg er her. Jeg skal bo mesteparten av tiden i Andebu, og for dere som er kjent i Vestfold-området så skjønner dere nok hvorfor jeg valgte å leie 😂 Det går kanskje en buss i timen, og jeg vil helst unngå å ta for mye kollektivtrafikk i disse tider.

Fine Julie <3

Tønsberg er virkelig den fineste byen om sommeren!! Åh som jeg elsker å være her 💕

Julie, Piotr og jeg dro på Kverneriet for litt lunsj og en oppdatering på alt som har skjedd den siste tiden/året.

🥶

NAMM!!! Jeg elsker maten på Kverneriet, spesielt parmesan fries 😭❤️

Piotr og Julie 💕

Fine Tønsberg <3

Jakken er fra Zara / Toppen er fra Gina / Skjørtet er fra Bikbok / Skoene er fra Balenciaga

Julie og jeg har kjent hverandre i 11 år nå, shit så fort tiden har gått. Jeg synes det er så fint med de vennskapene som virkelig virker til å skulle vare for alltid <3

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

LOVE YOU ❤️

Reklame | Nelly

Er det noe jeg har bestemt meg for så er det at jeg skal bli flinkere til å poste litt mer outfits på bloggen. Jeg merker at jeg har blitt mye mer sløv nå som jeg ikke har like mye hjelp til å ta bilder som sånn før. Jeg har faktisk vært inne på tanken om å finne meg en fotograf som kan hjelpe til, spesielt nå som jeg skal “bosette” meg i Tromsø. Gjerne rop ut om dere vet om noen eller liker å ta bilder selv 💕 Jeg tenkte uansett at jeg skulle vise dere mine favoritter fra Nelly, for de har fått inn så mye fint nå som høsten begynner å nærme seg 😍

Genser HER (40% rabatt)

Kjole HER (50% rabatt)

Joggebukse HER

Kjole HER

Genser HER

Jakke HER

Topp HER

Sett HER

Genser HER 

Jeg er helt sikkert ikke den eneste som har vært misfornøyd med en situasjon jeg har vært i. Det kan enten være at vi mistrives i jobben, har en venn som ikke gjør annet enn å dra deg ned, eller at man er ulykkelig i forholdet sitt. Det kan være så mangt, men likevel så fortsetter vi sette oss i en situasjon som gjør oss alt annet enn bra. Vi er redde for å forlate det som føles trygt, til tross for at det hver eneste dag får oss til å føle oss kjip. Er ikke det rart å tenke på?

Det høres kanskje rart ut å si, men det skjedde noe med meg da jeg fylte 25 år. Jeg tror at jeg kanskje innså at det bare er fem år til jeg fyller 30, og at jeg befant meg i en situasjon jeg egentlig ikke ønsket å være i. Jeg tror jeg innså at jeg levde et liv jeg ikke var klar for helt enda, og at jeg holdt på å bare gi slipp på drømmene mine sakte men sikkert. Jeg var livredd for forandring, så jeg ville heller fortsette å være på et sted som ikke ga meg de tingene jeg egentlig ønsket. Jeg holdt på å gi slipp på mine største drømmer for at jeg ønsket å føle meg trygg. Etter en god del tenking frem og tilbake på hva jeg skulle gjøre og ikke gjøre, så bestemte jeg meg for at jeg måtte gi slipp på de tingene som ikke ga meg det jeg ønsket. Jeg måtte gi slipp på ting som betydde mye for meg, og noe av det hadde jeg drømt om i årevis.

Jeg ga slipp på de tingene jeg trodde var det jeg ville og ønsket, og det viste seg at det var det beste jeg kunne gjøre for meg selv. Jeg var livredd for alle forandringene som skjedde i livet mitt, og det var både skremmende og vanskelig i en god stund. Etterhvert så ble det bare bedre og bedre, og med engang jeg ble åpen for forandringene så fikk jeg det også så mye bedre med meg selv. Uansett hvor klisje det er å si, så er livet for kort til å ikke gjøre de tingene som gjør oss lykkelig. Det er for kort til å ikke følge drømmene våre, og gjøre de tingene som gjør deg lykkelig.