☁️ Jeg er ekstremt konfliktsky, og gjør virkelig alt for å unngå en konflikt. Jeg er alt for god til å gå rundt grøten istedenfor å bare si ting som det er. Jeg tør nesten kun å si ifra til mine nærmeste med mindre jeg opplever skikkelig urettferdighet. Jeg står jo selvfølgelig opp for meg selv og andre om det er noe, men jeg er bare så forbanna redd for å havne i en konflikt haha. 

☁️ Jeg må bli flinkere til å spørre mennesker rundt meg hvordan de har det. Jeg er jo ikke så glad i å bli spurt om det selv, så jeg tenker at alle andre også føler det likt. 

☁️ Jeg må slutte å irritere meg over småting, for det er så utrolig unødvendig bruk av energi. Hvorfor skal man irritere seg over bilen foran? Eller at noen snakker for høyt eller for lavt? Hvorfor skal man irriterer seg over teite ting man leser på nettet? Eller fulle mennesker på byen? Jeg gjør jo masse feil selv, så jeg skal virkelig prøve å bare klare å ignorere de små tingene som ikke har noe å si. 

☁️ Dette er ganske random, men jeg er ekstremt dårlig til å si natta når jeg legger meg. Jeg er den personen som kan sitte i stua å bare gå å legge meg uten å informere noen om det. Det er så morsomt for hver gang Morten og jeg er borte fra hverandre, så glemmer jeg å si natta når jeg legger meg. Jeg ble derfor veldig stolt over meg selv når jeg husket det. 

☁️ Ikke spise godteri hver eneste dag, hehe ups. Jeg kommer til å ha mistet alle tennene mine innen jeg er 50 år. 

☁️ Jeg må bli flinkere til å innrømme når jeg har feil, si unnskyld og legge staheten min til side. Jeg har sånn hat/elsk forhold til staheten min, for uten den så hadde jeg aldri vært her jeg er i dag. Likevel så kan jeg være litt for sta noen ganger, og det er så ekstremt irriterende. Det er så utrolig vanskelig å gjøre noe med også, men jeg jobber med saken haha!!

I går var jeg ute å spiste sammen med Julie og Lisa på brygga i Tønsberg. Vi bestemte oss for å spise på The Sense som egentlig er et utestedet vi alltid drar ut på, men de hadde overraskende god mat der. Jeg spiste Pad Thai uten kylling, og den var helt fantastisk. Det er faktisk ikke noe som er bedre enn å tilbringe sommeren i Tønsberg, for da får jeg være rundt mennesker jeg vanligvis ikke ser så ofte. Julie bor jo i Budapest, og jeg møter jo heller ikke familien like ofte nå som jeg har flyttet til Trondheim. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg var så flink de to årene jeg bodde i Oslo, for da var det eneste jeg prioriterte var blogging, pærra livet og festing. 

Det var uansett en periode jeg måtte gjennom, og heldigvis hadde de aller fleste rundt meg hadde full forståelse. Det er ikke akkurat en tid jeg får igjen, så jeg er veldig glad for at jeg virkelig koste meg mens det pågikk. Det skal sies at det er en tid jeg aldri kunne gått tilbake til, men absolutt en periode i livet jeg vil huske for alltid <3 Akkurat nå ønsker jeg bare å reise masse, jobbe og være sammen med de menneskene jeg bryr meg aller mest om. Jeg har rett og slett fått andre prioriteringer i livet mitt, og godt er det. 

Reklame | annonselenker Nelly

Akkurat nå. 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen å jobber litt før jeg skal ut å… RIIIII!!! Det er mange år siden jeg har ridd nå, så dere kan tro jeg gleder meg. 

Ukens tanke. 

Jeg har fått veldig mange spørsmål de siste dagene ettersom at Morten Dalhaug har vært veldig aktiv på Instagram haha. Alle dere som kjenner meg vet at jeg ikke er en person til å henge meg opp i slike saker, og jeg brydde meg heller ikke spesielt da jeg så at innlegget mitt var skrevet på nytt. Det var jo selvfølgelig litt morsomt, men jeg ble på ingen måte sint. Jeg fikk en forklaring på det, så no hard feelings fra min side. Når alt kommer til alt så tar vi jo veldig mye etter hverandre i denne bransjen, og jeg synes egentlig bare at man skal ta det som et kompliment. Morten er jo også veldig engasjert på Instagram, og han er vel ikke akkurat redd for å si hva han mener. Han tok jo meg også en gang for å redigere bildene mine, og det synes jeg bare var morsomt. Det er jo ikke akkurat noe hemmelighet at det bildet var redigert, og jeg har heller aldri prøvd å skjule det. Det skal likevel sies at jeg er veldig i mot det utsagnet om at “er du en offentlig person så må du tåle det”, men jeg er helt enig i at man må ha litt humor. Du kan rett og slett ikke ta deg nær av alt som deles av deg, da vil du ikke overleve i den bransjen her. 

Ukens høydepunkt.

Det er vanskelig å velge en ting da jeg genrelt har hatt en veldig fin uke. Det har vært sommer og sol, jeg har vært sammen med gode venner og familie. 

Ukens cravings. 

Tro det eller ei, men jeg har fått meg et nytt favoritt godteri. Europris selger “sure frosker” som jeg kaller det. De er gule og grønne, og de smaker seriøst så godt. Takk meg senere, hehe!

Ukens irritasjonsmoment.

Det er faktisk ingenting som har irritert meg denne uken, HVOR DEILIG ER IKKE DET?? Jeg har virkelig ingenting å klage over ettersom at jeg har kost meg så mye. Jeg har bare hatt skikkelig feirefølelse for første gang på to år, og jeg har endelig lært meg å klare å slappe av. 

Ukens positive. 

Nå har jeg vært positiv på typ alle punktene over her, så jeg kjente at det var litt vanskelig å komme med ukens positive ettersom at jeg har sagt det meste som har vært positivt haha. Skal jeg likevel dra frem noe så må det vel kanskje være at jeg har klart å holde gode rutiner rundt søvn selv om jeg har vært i skikkelig feriemodus. Jeg legger meg tidlig, også våkner jeg tidlig. Jeg er jo en sånn person som blir stresset om jeg sover for lenge, så det er deilig at jeg våkner av meg selv rundt 9.   

Ukens avgjørelse. 

Work work work work work work work. Work hard play hard ;ppp Jeg skal med andre ord jobbe hardt og mye fremover. Jeg har mange mål som skal oppnås. 

Ukens handleliste.

Det er opptil 40% rabatt på Nelly. KLIKK HER


Veske. HER / Sko. HER / Genser. HER 

Jeg fikk et tips av en leser om å lage et innlegg med den “throwback tuesday”, der jeg skulle skrive om det jeg gjorde på denne dagen for akkurat et år siden. Jeg har jo lik hukommelse som en gullfisk, så jeg husker absolutt ikke hva jeg gjorde på denne dagen i fjor. Jeg måtte derfor gå tilbake i arkivet mitt, og fant ut at jeg tydeligvis var “etterlatt” i Bodø ettersom at Morten hadde reist til Oslo for å flytte over tingene sine i leiligheten vi bodde i da. Tenk at vi ble samboere på akkurat denne dagen i fjor, og nå har vi kjøpt sammen. Jeg tror ingen av oss hadde sett for oss at vi kom til å kjøpe sammen såpass tidlig, men herregud så stolt jeg er <3 

Morten dro derfor hjem for å flytte inn til meg, og jeg reiste hjem til Tromsø for å besøke mamma. Det som er litt random er at jeg er i Tønsberg sammen med mamma nå, og vi var sammen på akkurat samme tidspunkt i fjor haha. På denne dagen fikk jeg også vite noe som forandret hele sommeren og vinteren for min del, og det var en stor grunn til at jeg hadde det såpass tøft nærmere jul. Tiden fikser heldigvis det meste, og man må bare lære seg å stå i det <3 Det var med andre ord veldig mye som skjedde på denne tiden i fjor, så jeg kjenner at det er godt at jeg bare koser meg i landlige omgivelser akkurat nå. 

Du kan lese innlegget HER

Akkurat nå befinner jeg meg på en gård ute i Andebu, og det er lenge siden jeg har kjent på en sånn ro som jeg har gjort de siste dagene. Jeg er omringet av natur, stillhet og masse dyr. Da jeg var liten vokste jeg opp på gård, og snakket Nord-Norsk. Jeg hadde min egen hest, og var nesten hver dag i stallen og måket hestemøkk. Det føles nesten ut som et annet liv, spesielt om vi sammenligner det med livet jeg lever nå. 

Det morsomme er jo at jeg fortsatt elsker det livet, og jeg har sagt til Morten at en gang i fremtiden så skal vi flytte til en liten gård der vi kan ha en eller to hester. Det er mange sider ved meg som dere ikke har fått blitt kjent med enda, som jeg en gang håper at jeg får vist og delt med dere. Jeg har bare ikke funnet den rette måten, for det blir på en måte ikke det samme om man skal blogge om det. Det er nesten litt morsomt å tenke på at man kan dele såpass mye om livet sitt, men likevel er det så mye dere ikke vet. 

Jeg skal virkelig nyte de neste dagene jeg har her, og virkelig bare koble av. Det er ikke ofte jeg er rundt sånne rolige omgivelser, så man må ta vare på de stundene man får <3

Juliedaae1:
Jeg vet Julie er venninnen min, men jeg synes likevel hun er inspirerende til tross for at vi lever to helt forskjellige liv. Det er ikke bare livene våre som er forskjellige, men vi har også veldig ulik klesstil. Det er så morsomt hver gang vi skal spørre hverandre om hva vi kan ha på oss for vi er alltid uenig. Jeg tror uansett at Julie har en klesstil som mange vil like, for det er vel flere som liker Julie sin fremfor min yoyoyo stil. Hun er også utrolig flink med bilder og redigering, så for dere som ønsker litt inspirasjon så vet dere hvor dere skal ta turen 🖤

Lexiwood:
Lexi kom jeg bare random over på Instagram, og jeg ble superfan av henne med en gang. Hun tar kjempekule bilder, og er ikke opptatt av å ha den “perfekte feed”. Jeg er så utrolig lei av å følge profiler som kun legger ut bilder som passer i feeden, det er kjedelig og lite personlig. Jeg er også en sånn person som elsker selfies og portrettbilder, noe Lexi er kjempegod på. Hun er også så ekstremt vakker, og virker som en utrolig søt jente. 

Ariana Grande:
Jeg trenger vel ikke å forklare denne engang? Det er vel ingen hemmelighet hvor jeg henter inspirasjonen min fra, og hvem jeg digger aller mest. Jeg synes Ariana er så sinnsykt hardtarbeidende, samtidig so hun er så utrolig dyktig i det hun gjør. Hun har også en utrolig kul stil, og er bare helt sinnsykt vakker. 

Meredithmickelson
Jeg begynte å følge Meredith for at hun bor og lever i NYC, og dere som har fulgt meg lenge vet hvor mye jeg elsker å leve livet mitt gjennom alle de som bor i NYC/LA haha. Jeg digger også at hun heller ikke er opptatt av den perfekte feed, og heller legger ut bilder hun selv er fornøyd med. Her går det også mye i selfies og portrett, and i loooove it. 

Tiffanywoodxo:
Jeg tror kanskje Tiffany er i slekt med Lexi med tanke på etternavnet, og jeg fant henne gjennom profilen hennes.  Jeg vil vel egentlig tørre å påstå at de er ganske like, men jeg synes at Tiffany har litt kulere stil, og jeg DIIIIIGGER håret hennes. Så om du ønsker å misunne noen på grunn av håret og er ute etter litt inspirasjon til klær så vet du hvor du skal gå. 

Fannylyckman:
Dette er min Ariana Grande nummer to hehe. Altså jeg eeeelsker Fanny, hun har virkelig verdens kuleste stil. Jeg tror ikke jeg kommer på en eneste profil på Instagram som jeg synes er flinkere enn henne. Hun reiser mye, tar utrolige kule bilder og virker som en så herlig person. For dere som liker podcast så driver Fanny med det også, så her vet jeg at dere kan hente mye inspirasjon. Er det noen jeg virkelig henter inspirasjon fra og hermer etter, så er det denne baben. 

Jeg hentet ideen fra Andrea sitt innlegg som du finner HER

Jeg må bare beklage for at jeg er dårlig med å oppdatere dere med nye bilder for tiden, men jeg lover at jeg skal skjerpe meg de neste dagene. For det første så er ikke fotografen min her (Morten hehe), og for det andre så går jeg så mye uten sminke. Jeg har begynt å virkelig digge meg selv når jeg ikke fresher meg opp, så jeg er på en måte ikke helt i “bilde mood” dagen. Det er bare så utrolig deilig å slappe av litt, og ikke bry seg så alt for mye om det overfladiske. 

Tidligere så sminket jeg meg om jeg ikke skulle noe, kun for å kunne oppdatere dere på Instagram, Snapchat og blogg. Jeg har heldigvis kommet over den perioden der jeg føler at jeg må være sminket for å være interessant, eller for at noen skal orke å se på det jeg legger ut. Det handler jo tross alt ikke om hvordan du ser ut, men at innholdet man legger ut er underholdene/interessant. Eller hva? 

Ariana Grande klærne er forresten fra H&M <3

Som mange av dere kanskje har merket så er jeg inne i en periode der jeg virkelig sliter med å komme på ideer om til hva jeg skal skrive og legge ut, så jeg hadde derfor satt STOR pris på om dere hadde kommet med ønsker/forslag og ideer. Hvilke bilder ønsker dere i innleggene mine? Hva vil dere at jeg skal skrive om? Hva ønsker dere å se på Snapchat/Instagram? Takk på forhånd <3 

Reklame | annonselenker Nelly

Bikini. HER / Truse. HER

Har du et mellomnavn?
Ja, men det tror jeg de aller fleste kjenner til. Jeg heter Sofie Caroline Nilsen, eller egentlig så heter jeg Karoline. Jeg “byttet” over til C da jeg var ganske liten, og har bare skrevet meg med C siden. 

Hva er det første du gjør når du er hjemme alene?
Jeg elsker å gå i undertøy, synge for full hals og spise en alt for mye godteri haha. Jeg smugspiser faktisk mye godteri når Morten ikke er hjemme, for jeg sier alltid til han at “denne uken skal jeg ikke spise godteri før lørdag”. 

Bryr du deg om hva andre synes om deg?
Både ja og nei. Jeg har brukt store deler av livet mitt på å prøve å bli godtatt og likt av andre, men jo eldre jeg har blitt jo mindre har det betydd for meg. Innerst inne så har det jo ikke en betydning om hva alle andre synes, så lenge de menneskene du bryr deg om synes du er et ålreit menneske. Det er jo selvfølgelig lettere sagt enn gjort, for selvfølgelig kan jeg bli lei meg om mennesker ikke tenker bra om meg. Jeg hadde faktisk en lang samtale med noen venninner på lørdag for at jeg gruet meg til å dra på et vors på grunn av at det var masse ukjente mennesker. Jeg er ekstremt usikker om jeg blir plassert i større grupper der jeg ikke kjenner så mange, så jeg bryr meg jo åpenbart mer enn hva jeg gir uttrykk for. Når alt kommer til alt så vil vel bare de aller fleste av oss bli likt/godtatt og få anerkjennelse av menneskene rundt seg. 

Hvor mange puter har du i senga?
Jeg har 5 puter. 

Er du fornøyd med utseendet ditt?
Jeg har selvfølgelig mine ting som jeg jobber med, men når alt kommer til alt så prøver jeg å være fornøyd med å være den jeg er. Jeg har også blitt flinkere de siste årene til å rose meg selv når det kommer til personlighet og egenskaper, istedenfor å bare fortelle meg selv at “du er bra nok” når det kommer til utseendet. Vi er jo tross alt så mye mer enn bare hvordan vi ser ut. 

Hva tiltrekkes du av hos det motsatte kjønn?
Jeg er veldig glad i mørke trekk, men så er jeg også ekstremt opptatt av personlighet. Det verste jeg vet er mennesker som ikke er selvstendig, og ikke har noen mål eller planer for fremtiden. Jeg er såpass arbeidsom selv, så jeg trenger å være med noen som er flink til å stå på og følger drømmene sine. 

Hvilken tid på døgnet liker du best?
Jeg eeelsker natten, men jobber med å bli et A-menneske. 

Hva bruker du mest penger på?
Lån og reising. 

Hvor er du oppvokst?
Tromsø og Tønsberg. 

Hvor er du om 5 år?
Da har jeg bodd i utlandet et eller to år, jeg har startet flere firmaer, blitt enda flinkere på YouTube og lever mitt aller beste liv. 

Favorittby?
New York og Los Angeles. 

Hva irriterer deg mest?
Negative mennesker. Det finnes faktisk ikke noe verre enn de som ser negativt på absolutt ALT. All ære til dere som klarer å omgås slike uten å være negativ selv. 

Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen?
Det spørs. Skal jeg ta en seriøs samtale så kan jeg tenke over hva jeg skal si, men ringer jeg vennene mine så babler jeg i vei. 

Har du en drøm du ikke har turt å følge?
Nei, det har jeg ikke. Jeg har fått erfare hvor skjørt livet kan være, så uansett hvor klisje dette måtte høres ut så griper jeg alle mulighetene jeg får. 

Hva er det du verdsetter mest i et vennskap?
At du kan få være deg selv uten å bli dømt eller kritisert. 

Hva er det første du sjekker når du våkner om morgenen?
Bloggen. 

Hvem ringer du når du er sint eller lei deg?
Mamma, eller vennene mine. 

Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Gammel, haha. Da jeg var hos han synske som jeg har gått til flere ganger så sa han at jeg var en gammel sjel i en ung kropp, noe jeg tror stemmer ganske bra. 

Reklame | annonselenker Nelly

Okeeiii dere, Nelly har fått inn SÅ mye FINT den siste tiden. Jeg klarer nesten ikke å vente til jeg får pakke i posten, for jeg har plukket ut mye kult. Jeg elsker at det har begynt å komme litt mer variert stil her i Norge også, og at det ikke bare er søte kjoler med blomster på haha. Dere vet jo at jeg liker å gå i litt mer spesielle klær som mange av dere nok mest sannsynlig vil kalle det, og jeg har seriøst funnet så mye jeg virkelig liker den siste tiden. Jeg tenkte derfor at jeg skulle vise dere hva jeg har på min wishlist. 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY 

Skjorte. HER / Genser. HER / Veske. HER
Bukse. HER / Bukse. HER / Topp. HER
Sko. HER / Genser. HER / Genser. HER 

Jeg er en sånn person som ofte tenker veldig mye fint om andre, men jeg er dessverre noen ganger alt for dårlig til å si det. Jeg har derfor bare litt lyst til å gi litt skryt til en av de mest positive menneskene jeg kjenner, og det er selvfølgelig Julie. Jeg føler selv at jeg er en sånn person som ser positivt på de aller fleste situasjoner, men Julie er virkelig helt ekstrem. Det er bare så utrolig deilig å være rundt sånne mennesker som sprer glede rundt seg, og som alltid ser løsninger istedenfor problemer. Jeg er jo en sånn person som dessverre lar meg påvirke alt for lett av humøret til menneskene rundt meg, så jeg blir veldig negativ selv om menneske rundt meg er sure/sint eller rett og slett bare skikkelig klagete. 

Jeg tror nok derfor at er underbevisstheten min som har funnet vennene jeg har, for jeg har vært så heldig at jeg har funnet meg en gjeng med gladlakser. Jeg tror jo veldig på at du blir påvirket av menneskene du har rundt deg, så det har nok mye å si på hvilke mennesker DU velger å omgås med. Er du rundt noen som konstant er negativ, så vil du nok mest sannsynlig bli sånn selv. Jeg føler meg derfor veldig heldig som er i en så fin gjeng som støtter og heier på hverandre. Som alltid prøver å finne løsninger fremfor problemer, og som jeg bare virkelig kan ha det gøy sammen med. 

Julie er definitivt en sånn person, og som jeg har fortalt dere tidligere så har vi vært bestevenner siden vi var sånn 14 år gammel. Jeg synes Julie var skikkelig kul, så jeg prøvde å bli venn med henne før vi startet i klasse sammen. Hun hadde ikke lyst til å henge med meg, og kom med dårlige unnskyldninger for å ikke møtes 🙁 Jeg så jo litt skummel ut, så jeg kan jo absolutt forstå henne. Det tok likevel ikke lang tid fra da vi møttes til vi ble uadskillelige. Det er noen mennesker du møter i løpet av livet som du bare vet at alltid kommer til å være der. Vi vet jo tross alt alt for mye om hverandre til å noen gang kunne blitt uvenner, så vi har vel en garanti bare der haha. 

Jeg har bestemt meg for at jeg skal bli flinkere til å vise og ikke minst sette pris på menneskene jeg har rundt meg, og i dag fortjente Julie litt ekstra skryt. Takk for at du er du ♥