annonse

Som dere sikkert har forstått gjennom bloggen så er jeg veldig ubesluttsom, dette gjelder også klær. Jeg bytter stil like ofte som jeg bytter undertøy, og jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg vil ha og ikke. Det er forhåpentligvis enda et par måneder til første snøfall, så jeg vil nyte den siste tiden med sneakers. Jeg fant derfor fire stykker jeg likte skikkelig godt, men jeg er veldig usikker på hvilke sko jeg skal bestille. Alle er jo kjempekule. Zalando har et veldig godt utvalg, og ikke minst så mye fint. Dette er bare et par plagg jeg kunne tenkt meg i min høstgarderobe, men jeg klarer ikke å bestemme meg. Hva synes du? Trenger virkelig deres hjelp ♥

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Jeg får ofte spørsmål om hvor ofte jeg trener, hva jeg trener og hva jeg spiser. Jeg har bevisst unngått å svare på disse spørsmålene da det er veldig individuelt fra person til person. Jeg vet dere er lei av å høre det, men det er sannheten. Hva som funker for meg trenger ikke funke for deg. Jeg er heller ikke en personlig trener, så jeg vil derfor ikke uttale meg på det. Det jeg derimot kan uttale meg på er et par tips og triks for å komme seg på trening til deg som trenger litt ekstra motivasjon i hverdagen. 

♥ TRENING ER MORO. Det er alt for mange (inkludert meg selv tidligere) som ser på trening som et ork og noe man gruer seg til. Jeg fikk beskjed av min trener å endre tankegangen min, og heller se på trening som noe positivt som faktisk er bra for kroppen. Prøv det selv, og jeg kan nesten garantere at du vil merke en forskjell. Hva gjør det med holdningene dine når du hver dag sier ” ååh, trening er såå ork”?  Det gjør at trening blir noe negativt istedenfor positivt. 

♥ PRØV Å TREN ALENE. Jeg vet det standar-tipset er “tren med en venn”. Det er ikke alle det funker for å trene med en venn, og mange vil nok merke at treningen kan bli lettere om man drar alene. Jeg trener dårligst, og har verst motivasjon når jeg trener med andre, men dette er selvfølgelig veldig individuelt. Derfor anbefaler jeg deg å prøve å trene alene, om du fortsatt ikke har motivasjon til å trene når du er med den venn. 

♥ TREN FOR Å HOLDE KROPPEN SUNN. Det verste jeg har gjort mot meg selv er å trene for å straffe meg, og for å gå ned i vekt. Selvfølgelig trener man for å endre kroppen sin, men vær så snill å gjør det på en sunn måte. Tren for at du ønsker en sterk og sunn kropp, vi skal tross alt ha den resten av livet. Tren for at du vil ta vare på helsen din og for at du synes det er gøy. Ikke bruk trening som en straffemetode for at du ikke er fornøyd med kroppen din eller for at du har spist en sjokolade, det er ikke bra. 

♥ TRENING ER BARE EN LITEN DEL AV DAGEN DIN. Hvor ofte har man ikke sagt “har ikke tid til å trene i dag?”, noe som må være en av de verste unnskyldningen jeg hører. Alle har 45-60 minutter av dagen sin. En liten fun fact til dere: en time med trening er bare 4% av dagen din, det er ingenting. Nesten alle har tid til å trene, det er bare at man må ofre litt tid på sofaen for en time på trening. Det er ikke snakk om å ha tid til å trene hver eneste dag, men kanskje noen få ganger i uken? Alt er bedre enn ingenting <3

♥ VARIERT KOSTHOLD OG TRENING. Dette gjelder det meste i livet, for man blir jo lei om man skal gjøre det samme hver eneste dag? Det er akkurat derfor viktig å variere når det kommer til trening og kosthold også. Spis sunt, men unn deg usunn mat også. Hvorfor skal man ha ja og nei mat? Et sunt kosthold i mine øyne er et variert kosthold. Det har funket veldig bra for meg i alle fall. Jeg har aldri spist så “usunt” som nå, men jeg har heller aldri vært så fornøyd med kroppen min som det jeg er nå.

♥ FØLELSEN DU FÅR ETTER TRENING. Nå snakker jeg kun for meg selv, men jeg sitter alltid igjen med en mye bedre følelse om jeg faktisk drar på trening enn om jeg velger å sitte hjemme. Det er jo virkelig verdens beste følelse når man er ferdig på trening. Har du null motivasjon til å trene, tenk på følelsen du vil sitte igjen med. Det hjelper alltid meg. 

Er du redd for å dra tilbake til Utøya?
Nei, det er jeg ikke. Jeg vet at jeg mest sannsynlig er 99,9% trygg på Utøya nå. Jeg har likevel ikke lyst å reise dit, rett og slett for at det ikke gir meg noe godt. Jeg tror nok også at jeg vil synes det er vondt at de har begynt å bruke Utøya på nytt. Jeg har alltid ment at øyen burde blitt fredet, rett og slett for å ha et minnested for venner og familie. Utøya har også en helt utrolig og ikke minst unik utrolig historie, så jeg føler det ødelegger litt med at det har blitt en leir igjen. Nå får jeg sikkert mange sinte aufere på nakken, men det får så være. 

Synes leppene dine har sett så store ut i det siste, har du tatt restylane?
Nei, det har jeg ikke. Jeg har alltid hatt store lepper 🙂

Hvor ser du deg selv om 10 år?
Om 10 år har jeg oppfylt mange av mine drømmer. Jeg har bodd i L.A, jeg har kjøpt meg leilighet og reist masse. Jeg har kanskje startet noe helt eget, som eget sminkemerke for eksempel? Jeg har nok fått barn da også vil jeg tro, men det vil mest sannsynlig være helt greit. Eller jeg vet ikke, det er vanskelig å si. 

Hvor mye har du fikset på kroppen din?
Jeg har kun operert puppene mine, alt annet er naturlig. 

Kan du og Andrea lage flere videoer sammen?
Absolutt. Vi tenkte å komme med en ny der vi avslører hemmelighetene til hverandre. Har dere noen andre forslag?

Hvilke tre sminkeprodukter kunne du aldri klart deg uten?
Hmm, godt spørsmål. Contour-stick fra NYX, Foundation min og Dip Brow Pomade fra Anastasia (ANBEFALES).

Hvilken eyeliner bruker du?
Denne fra Isadora

Hva synes du egentlig om praken til Andrea og de?
Først så ble jeg veldig forbanna. Rett og slett for at jeg ble livredd, og det var helt jævlig å komme hjem å finne Andrea “død”. Jeg er aldri langsint, så det tok bare noen minutter før humøret var på topp igjen. Kanskje ikke den beste praken, men man kan ikke tenke over alt hele tiden. De var usikker på om de skulle gjøre det pga Utøya, og de kom frem til at det gikk greit. Jeg overlevde jo, så ingen skade skjedd 🙂

Hva er det beste og verste som har skjedd i livet ditt?
Det beste må være Side2 kontrakten og bloggen, faen så takknemlig jeg er <3 Det verste er helt klart at pappa er død. 

Hva skjer med kollektivet? Skal du og Morten flytte sammen?
Morten og jeg har ikke snakket om å flytte sammen, og det er heller ikke noe som kommer til å skje i nærmeste fremtid. Jeg er så takknemlig for at jeg bor sammen med Andrea. Jeg trives veldig godt sammen med henne. Kunne ikke vært mer fornøyd med valget av roomie 🙂

Har du møtt Kevin i det siste?
Nei, dessverre. Kevin har fått seg jobb på Stord, noe som gjør at han aldri er i Oslo mer. KOM PÅ BESØK. Jeg savner deg og rotet ditt. 

Hvor i Oslo bor du?
Bor mellom Grunerløkka og Sentrum. Litt spesielt nabolag, men trives veldig godt. 

Er det noen fra PH du ikke har kontakt med?
Alle utenom Martine Lunde, Morten, Aleks, Andrea og Martine Johansen.

Er du kristen?
Nei, jeg tror ikke på religion. 

Hvilket flyselskap synes du er best?
Kun for at jeg er redd for å fly, og er skikkelig skeptisk til utenlandske flyselskaper må jeg si Norwegian. Jeg eeelsker Norwergian <3 hvorfor klager alle? Det er et lavprisselskap, så man får det man betaler for. Skal jeg nevne noen andre flyselskaper så er det Emirates, Thai airways, Qatar, og Aeroflot som jeg er veldig fornøyd med. Det er en av få utenlandske jeg tør å fly med hehe. 

Hva er den beste månedslønnen du har fått?
150.000kr.

Bruker du mye penger på shopping?
Njæ, ikke noe mer en gjennomsnittet? Jeg shopper ikke sååå mye egentlig, men et plagg her og der om jeg synes det er fint.

Hva synes du om de andre toppbloggerne? 
Jeg har kun møtt Isabel, Pilotfrue (Juliane) og Martine Lunde av de som ligger på topp. Jeg synes alle disse jentene er helt fantastiske. Pilotfrue virker litt tøff på bloggen, så jeg var veldig spent på å møte henne. Både hun og Ulrik er veldig herlige mennesker. Liker de godt 🙂 Når det gjelder de andre jeg ikke har møtt så er det ingen jeg har noe imot. Synes egentlig vi er en veldig fin gjeng som ligger på toppen, kunne godt tenkt meg å blitt kjent med alle sammen. 

Du sier du har godt kontakt med moren din, men hvorfor er du aldri med henne? Du bor ikke så langt unna.
Det siste halvåret har vært veldig krevende for min del, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til noen rundt meg. Det vil uansett ikke si at jeg ikke har god kontakt med mamma, for det har jeg. Hun er et av de viktigste menneskene i livet mitt 🙂

Beklager at dette har tatt så lang tid, men ingen av oss hadde lyst til å gjøre denne challengen. Vi håpet at om vi ikke sa noe om det, ville dere glemme det. Er det en ting jeg har lært på min tid som blogger, så er det at man ALLTID må fullføre det man skriver på bloggen. Dere husker seriøst alt, haha. På grunn av dere har jeg drukket kattemat, så tusen takk <3 Morten holdt også på å spy av sin smoothie, så her har dere skikkelig underholdning. 

Trykk på bildet for å komme til videoen <3 Husk å følg min Youtube-kanal HER og Morten sin HER


Genser – mamma <3 // Sko – Nelly

WOW, for et engasjement folkens. Det er så utrolig morsomt å gjøre ting som dette, for jeg elsker å se at dere engasjerer dere SÅ mye. Jeg setter veldig pris på leserne mine, og vil derfor vise dere det ved å ha konkurranser som dette i ny og ne. Det morsomste var at etter 447 kommentarer så var det bare et fåtall som klarte å gjette hvor vi skal reise. Jeg skal trekke vinneren i løpet av kvelden, så følg med på Snapchat (sofieeec) eller mailen din om du skrev det i kommentarfeltet) 

Jeg ble sjokkert over meg selv, for dette var et sted jeg først ikke kunne tenkt meg å dra. Ikke for at jeg ikke liker byen, men for at jeg er så lei av å reise i Europa. Jeg har så lyst å utforske Asia, Australia og USA mer. Jeg elsker å reise langt langt vekk, så jeg så derfor ikke for meg at jeg kom til å bestille flybilletter til…. PARIS. Vi satt å så på flybilletter, så dukket plutselig en reklame over hoteller i Paris opp. Jeg har alltid hatt lyst å reise dit, det ser jo veldig fint og romantisk ut. Jeg spurte derfor Morten om han ønsket å være med meg til Paris, og noen minutter senere var billettene bestilt. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så negativ til Europa, det er vel bare for at jeg ønsker å oppleve noe nytt. Jeg vil oppleve safari, ørken, ny mat og nye mennesker. Paris er likevel en god erstatning, så jeg skal ikke klage. 

Det er bare 9 dager til vi reiser, så jeg vil veldig gjerne ha tips til Dubai og Paris. Hoteller, attraksjoner og restauranter. Takk på forhånd ♥

Jeg er så lei av å lese ” jeg har valker og er lykkelig” og ” bra du ikke er sånn Instagram-tynn” “jeg elsker at du ikke er kjempe tynn selv om du har en stor blogg”. HVA SÅ OM JEG HADDE VÆRT KJEMPETYNN? Jeg er så forbanna lei av at vi skal mase om kroppsstørrelser hele tiden, både i og utenfor butikken.

Jeg er lei av å lese artikler der folk kjefter på kleskjeder for at de ikke passer inn i størrelse medium og må gå opp til en large eller ekstra large. Den siste tiden har vi fått høre at journalister og bloggere er sinte fordi de ikke finner klær i den størrelsen de mener de bør ha i norske kjedebutikker. Ut av dette skapes visstnok et kroppspress, fordi de mener at størrelsene ikke stemmer med virkeligheten. En størrelse medium er ikke alltid en størrelse medium, fordi kleskjedene opererer med ulike størrelsesskalaer per i dag. Noen ganger må man opp, noen ganger må man ned. Temmelig normalt, spør du meg. Så: Unnskyld meg, hvem skaper egentlig presset? Er det dere som konstant klager på hvordan kroppen deres ser ut og er misfornøyde, eller er det kleskjedene som produserer klærne? Jeg har mange ganger opplevd å gå opp en størrelse i enkelte plagg. Likevel har jeg ikke gått ut i media og kjeftet av den grunn. Noen plagg er mindre i størrelsen, andre er større, og alle klær kan ikke passe alle. Hvorfor er det ingen som klikker når det går den andre veien? Hvorfor skaper ikke butikkene kroppspress når de lager en t-skjorte i størrelse small som egentlig kunne passet en person i størrelse medium?

Selvsagt er det kjipt når man ikke finner klær som man selv føler passer. Det er vondt å føle at man ikke passer inn. Men bør noe så idiotisk som en størrelse på et klesplagg vippe deg fullstendig av pinnen? Jeg mener nei. Selvfølgelig er det ikke kult å føle at man er “jævlig feit”, men det er faen ikke kult å føle at man er ” jævlig tynn” heller. Jeg gikk i klasse med ei jente som daglig fikk høre dette. Hun var veldig tynn, og vet dere hva hun også var? Knust. Hun gråt til meg nesten hver eneste dag for at hun desperat prøvde å legge på seg på grunn av alle kommentarene hun fikk. Hun følte seg helt jævlig på grunn av mennesker som rakket ned på kroppen hennes. Hun var så lei av å få kommentarer som “æsj, så tynn du er” eller ” du ser ut som et skjelett”. Hvorfor er dette OK å si til noen, men ikke ” du ser ut som en flodhest?” Begge setningene er like sårende og absolutt ikke greit å si til et annet menneske.

Det er så vidt lov til å snakke om trening og sunt kosthold på grunn av at noen kan føle på kroppspresset, men skaper vi ikke press med å konstant snakker om kropp uansett? Jeg har ALDRI vært så opptatt av kroppen min, men det er kanskje ikke så rart når det alltid er noen som er ute i media for å fortelle hva som er OK og ikke.

Vi har enten vært der selv, eller hatt noen venner som man har hentet dagen derpå med håret til alle kanter og høyhælene i hånda. Det er ikke uvanlig i dagens samfunn at jentene sprer beina mens guttene løper desperat etter. Jeg lurer virkelig på hva som hadde skjedd om vi hadde holdt på som dette for flere tiår siden, det hadde vært litt moro å vite. Det er vel ingen hemmelighet at det enda henger igjen, for jenter som har sex med gutter på byen får lett kallenavnet hore. Hva skjer med guttene? De er helten, selvfølgelig. Det er jo veldig sjarmerende med en gutt som har hatt sex med alle venninnene dine, så for all del girls, enjoy. 

Er det virkelig sånn at man kan kalle en jente for en “hore” på grunn av at hun har sex med gutter som ikke er kjæresten? NEI NEI NEI. En hore eller rettere sagt prostituert en noen som selger seksuelle tjenester for penger. Dere kan lese mer om det HER, om du fortsatt kaller noen for hore på grunn av antall sexpartnere. Jeg har aldri vært spesielt fan av one night stand. Det er ikke for at jeg har vært redd for å bli stemplet eller hva andre skal tenke om meg, det er rett og slett for at jeg synes det er drit kleint. De få gangene jeg har gjort det har jeg alltid hatt lyst til å synke under jorda dagen etter, for hva sier du egentlig til et menneske du bare har en ting til felles med? “Hei hei, bra sex i går”. Det er jo egentlig bare løgn, for jeg har aldri hatt en bra one night stand før. 

Hvorfor er det egentlig sånn at vi ender opp med one night stand? Er det bekreftelsen eller behovet, eller kanskje litt begge deler? Personlig har det vært behovet for min del, og kanskje litt bekreftelse. Det er jo alltid fint å vite at noen vil ha deg, er det ikke? Det kan jo også være det at man møter noen man synes er attraktiv og hyggelig, og da er det vel ikke så rart å ønske noe mer med denne personen? Jeg har aldri forstått meg på mennesker som hater på de som velger å ha sex med ukjente, for hva er egentlig problemet? Hvorfor skal vi bry oss om hva andre velger å gjøre med sitt liv og sin kropp? Det er nesten litt fascinerende å se hvor mye tid og energi enkelte bruker på å bry seg om andre, det må være slitsomt. Til syvende og sist så er jo sex bare sex? 

Det er jo heller ikke alle som ønsker noe seriøst eller å binde seg til et annet menneske, så hvorfor skal de dømmes for å utfylle sine behov på lik linje med oss som har kjæreste? Jeg kjenner mange som ikke ønsker et forhold, og er det ikke da veldig feil å dømme de for at de kanskje finner noen etter byen natt til søndag? eller på tinder? Jeg synes det er helt utrolig at vi enda dømmer folk etter hva de velger å gjøre på privaten. Man er like mye verdt om man har hatt sex med 4 eller 100, så vær så snill på legg de holdningene fra 1950 på hylla. 

Jeg har bare et lite spørsmål, for det er utrolig variert hvordan vi mennesker definerer et one night stand. Jeg mener det er når du har sex med en person bare en gang, og kanskje aldri snakker med h*n igjen. Hva mener du?

I morgen når jeg våkner skal jeg ha verdens beste dag“. Dere vet at så lite som å endre tankegang før du legger deg har veldig mye å si for hvordan dagen din blir? Bare det å innstille seg på at “I morgen skal bli en utrolig bra dag” kan gjøre dagen din så utrolig mye bedre. Alt handler om innstilling og tankegang. Forteller du deg selv at du kommer til å få en dårlig dag, så skal jeg love deg du vil få det også. En positiv innstilling kan hjelpe oss så mye mer enn hva vi selv tror. Try it.

Men.. hva gjør man når man innstiller seg på en god dag, men likevel våkner opp å føler seg dritt? Det første jeg gjorde var å avlyse møtet mitt med Nrk, for jeg følte meg veldig syk. Senere viser det seg at jeg ikke er syk, det er bare alt annet. Jeg er lei meg, sint og frustrert. Jeg er sliten. De siste ukene har vært veldig tøffe for min del, likevel virker livet mitt så perfekt på bloggen. Jeg skal snart reise bort i 3 uker. Jeg skal til Dubai, jeg skal shoppe, spise god mat og nyte livet. Jeg reiser sammen med kjæresten min. Jeg er ofte ute å spiser og henger med venner. Jeg er på møter og tar outfit-bilder.

Fra utsiden så virker livet mitt så perfekt, men på innsiden er det ikke sånn. Jeg lyver til dere om jeg sier noe annet, men det er jo akkurat det jeg har gjort de siste ukene. Når jeg er så sårbar som det jeg er nå, er det lettere å lyve. Det er lettere å snakke om Dubai og reising, enn hvordan livet egentlig er. Jeg har også innsett et par ting de siste dagene som har gjort hele situasjonen enda verre. Jeg vet jeg snakker mye i koder nå, men jeg skal fortelle dere alt veldig snart. Jeg tror jeg bare må mote meg opp til å snakke om det som gjør mest vondt. 

Gjett om bloggen skal bli oppdatert med masse kule reisebilder <3

Som dere kanskje så på Snapchat (sofieeec) så bestilte vi reisen videre fra Dubai i går. Jeg er ganske overrasket over reisemålet, for det er ikke noe vi har snakket om før. Alt ble egentlig veldig spontant, og det var kanskje ikke helt det jeg hadde sett for meg. Jeg tror dere kommer til å bli sjokkert når dere ser hvor vi har ender opp, for jeg vet med sikkerhet at dette ikke var noe dere hadde sett for dere heller. Det er nå bare litt over en uke til vi reiser til Dubai, der vi skal være i 10 dager før vi reiser videre. Vi har ikke bestilt hotell noen av stedene vi skal til, så det må vi absolutt gjøre i kveld. Det er veldig typisk Morten og meg å utsette helt til siste liten, dere ser jo bare hvor lang tid vi brukte på å bestille flybilletter.  

I dag når jeg våknet følte jeg meg som dritt, og jeg forsto etterhvert at jeg har blitt litt syk i løpet av natten. Det som er litt kleint å innrømme er at jeg skal på trening nå… Når jeg først kommer meg inn i gode treningsrutiner klarer jeg ikke å holde meg unna, det er egentlig bare veldig irriterende. Jeg har nesten ikke stemme, og snørret renner ut av nesen min (sorry to much information), men så ille er det faktisk. Når jeg drev med Bikini fitness var jeg inne i min verste periode, og da trente jeg faktisk med feber. Det kunne jeg ALDRI gjort nå. Jeg er fortsatt litt gal, men ikke så gal. Nå må jeg løpe, for Martine L eller rettere sagt “uvenn” kommer på besøk. Vi snakkes <3


Jeg tenkte å ha en liten gjettekonkurranse, så jeg sender derfor en liten pakke i posten til den første som klarer å gjette hvor vi skal reise. Et lite hint!! Tenk at det er HELT uforventet. Dere kan derfor stryke Singapore, for det var egentlig dit vi hadde tenkt å reise. Lykke til <3

Dette er sånn jeg ser ut når jeg våkner. Er alltid godt humør når jeg står opp 😉 Hadde aldri trodd jeg skulle være slik en gladlask med bare 4 timer søvn. 

Skulle ta en nydelig selfie av meg, og ble helt seriøst veldig fornøyd. Det eneste kjipe var at jeg oppdaget at jeg hadde noe mellom tennene, fint jeg bare hadde gått ute i flere timer med en sort prikk på tanna mi 🙂 Snapchat reddet meg igjen

Dette er meg + fjortisfilter før powernapen min. Mye vits å snu døgnet når man snart er på vei til å sovne på sofaen

Hadde jeg ikke brukt linser ville jeg seriøst sett sånn her ut. Er det en person som ikke kler briller så er det meg, hehe. Jeg ser ut som en dame på 80 + som akkurat har tatt ut pensjonen for å reise til Gran Canaria. Synd jeg ikke kler briller, for herreguuud så fint det er. 

Jeg kjemper en hard kamp mot søvnen, derfor tar jeg sikkert 100 selfies med denne coole capsen. Sorry venna som ble spammet av meg. 

Hvorfor ikke tenke på restylane for å holde seg våken. Med dette filteret trenger jeg ikke å legge ut #spons på et bilde av meg og sykepleieren. Nå kan jeg ha de perfekte leppene for resten av livet, wiihii <3 Hahah not, ler meg ihjel av dette filteret. Disser Snapchat noen eller hva skjer?

Dette er ca 5 minutter før jeg sovner

Alltid ønsket meg lilla skjegg, so why not.

Dette er meg etter en 20-minutters lang powernap. Hadde det ikke vært for filteret ville dere sett hvordan jeg egentlig så ut

Dette hundefilteret reddet meg ikke for Rema posene som dukket opp under øyet mitt etter en powernap. Liker nummer en bedre. 

Måtte bare tilføye en detalj på dette filteret

Det er akkurat sånn her jeg kommer til å se ut om 40 år. Jeg gleder meg <3 Bestemor Sofie. Følger dere enda bloggen min LOVER jeg at jeg skal invitere dere på kjeks og saft. Eller.. sånn som samfunnet utvikler seg inviterer jeg vel 14-åringene på Vodka Red Bull og hasj brownies. 

Litt kjærlighet fra meg til deg <3 <3 <3 

Dette filteret…. Skam dere Snapchat for å noen gang ha laget et så kleint filter. Jeg måtte bare ta det med for å fortelle dere hvor sterkt jeg misliker akkurat dette filteret. Jeg dør innvendig hver gang jeg ser noen bruke det.