På torsdag kom Martine en tur innom hotellet mitt for å catche opp og spise litt, og det var så hyggelig. Ettersom at jeg bare har vært i Oslo en gang etter sommeren, så har jeg nesten ikke sett noen av vennene mine her. Jeg skal virkelig bare nyte de neste dagene jeg har her selv om jeg er opptatt med en del jobb. Det er uansett ikke så mye å finne på i Oslo for tiden, så jeg regner med at jeg bare kommer til å chille mest på hotellrommet sånn som vi gjorde i går ❤️ Jeg klager ikke akkurat, for jeg trenger virkelig å slappe av litt.. Jeg har gått rundt å følt meg mye sliten den siste tiden, men som jeg har nevnt noen ganger før så jobber jeg med et ganske stort prosjekt. Jeg er så evig takknemlig for at jeg har fått denne muligheten, men jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til at det er ferdig 😂 haha.

 

(Dette innlegget skulle egentlig publiseres på fredag) ❤️

Reklame | Sponset opphold

Ahh så utrolig deilig det var å sjekke inn på hotell igjen. Det er virkelig ingenting som gir meg en så god følelse som hotell-weekend, og jeg gjør det mer enn gjerne i egen by også. Det er bare så godt å komme seg noen dager unna rydding, matlagning og bare kunne slappe helt av. The Hub er jo også et av mine favorittholler i Oslo, så denne helgen skal jeg bare kose meg masse med god mat, avslapning, jobb og litt “hjemmespa”. Hva er deres planer for helgen? ❤️

Jeg ville forresten bare tipse dere om at The Hub feirer kvinnedagen 8 mars med “Girls Getaway” som du kan sjekke ut HER ❤️

❤️ Er det bare jeg som endelig begynner å se et lys i enden av tunnelen? Jeg har så troen på at vi kommer til få en fin sommer, og at vi forhåpentligvis kan reise litt rundt om kring i Europa. Jeg har veldig lyst å reise til Marbella, Ibiza, Monaco og London. Hvor er det du har lyst til å dra med engang du kan? 

❤️ Fra 2018 til begynnelsen av 2020 så gikk jeg inn i en periode der jeg var veldig opptatt med å forandre meg selv, for at jeg selv ikke tenkte at jeg var bra nok. Jeg har alltid hatt en personlighet som tar mye plass, jeg er sta og jeg har sterke meninger. Jeg står gjerne på mitt, og kjemper for de tingene jeg virkelig ønsker og mener er rett. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg føler med en gang du er kvinne og har sterke meninger, så er det så mange som prøver å fortelle deg at du er “for mye”. Vi jenter eller kvinner skal gjerne ikke mene så mye, ikke snakke for høyt og ikke diskutere på de tingene vi selv mener er rett. Jeg har uansett kommet dit at jeg er helt ferdig med å endre meg selv for å tilfredsstille andre, og om noen ikke liker meg for at jeg er den jeg er så er det helt greit. Jeg vil heller bli mislikt for den jeg er, enn å bli likt for noen jeg ikke er.

❤️ Jeg har bestemt meg for å begynne å være mer yolo, og takke mer ja til muligheter jeg får. Jeg har etter Utøya alltid hatt en sånn tankegang at jeg automatisk tenker “konsekvenser” på de tingene som virker skummelt og ukjent, men jeg vil bli litt mer chill på akkurat dette området. Jeg har jo bevist så mange ganger for meg selv at jeg vokser mest de gangene jeg tør å ta sjanser og gå utenfor komfortsonen min, så det skal jeg fortsette med dette året.

❤️ Jeg vurderer å begynne med tre YouTube-videoer i uken for å komme skikkelig i gang. Er det noe dere kunne tenkt dere? Jeg har jo bestemt meg for å satse mer på YouTube, og det er jo 100% den plattformen jeg kommer til å bruke mest når jeg skal reise, så hvorfor ikke bygge den skikkelig før jeg sitter på flyet til Los Angeles?

❤️ Jeg trodde aldri jeg skulle skrive dette, men jeg vil ikke at snøen skal forsvinne 🙁 For bare noen uker siden håpet jeg på mildvær og regn, men nå kommer jeg til å bli skikkelig lei meg om det skjer. Jeg ELSKER å gå på ski, og det kommer til å være en skikkelig nedtur om jeg ikke kan gå på ski pga dårlig vær.. Jeg krysser derfor fingrene for at vi får en skikkelig vinter her i Tromsø nå hehe.

Bryr du deg om kommentarene som sier at du har liten rumpe?
Nei, så absolutt ikke. Det er samfunnet det er noe galt med, ikke rævva mi.

Når har du bursdag?
Jeg har bursdag 30 mars, så det er snart bare en måned til jeg fyller 26 år og ikke kan bruke ungdomsbilletter mer 🙃

Hvor mye trener du?
Jeg trener hver dag om jeg har ikke har en travel uke, men da varierer jeg med cardio, løping, styrke og nå skiturer.

Hvor gammel var du da du startet din første blogg?
Jeg husker ikke, men jeg vil tippe at jeg var et sted mellom 13-14 år?

Hvilken type prevensjon bruker du?
Jeg har p-stav, og er veldig fornøyd med det.

Når gråt du sist?
Hmm, det er så lenge siden at jeg ikke husker det. Jeg har det utrolig bra for tiden, så det skulle nok mye til for at jeg hadde begynt å gråte. Jeg er veldig veldig lykkelig ❤️

Savner du noen av eksene dine?
Nei, det gjør jeg ikke.

Favorittsang akkurat nå?
Jeg glemmer deg aldri – Emma Steinbakken.
Hva holder deg våken om natten?
Akkurat nå? Det må vel være at jeg ligger å tekster, hehe.
Når legger du deg og når står du opp?
Jeg legger meg rundt 22-23, og står opp 07.00 i ukedagene.
Dømmer du andre som opererer, tar fillers osv?
Nei, det gjør jeg ikke. Jeg tenker at det er din kropp, dine valg. MEN man trenger ikke å dele med alt og alle hva man har gjort og ikke gjort.
Er man et dårlig forbilde for at man legger ut lettkledde bilder på Instagram?
Nei, det er man ikke. Jeg er så utrolig lei av denne heksejakten, og at enkelte har pådratt seg retten til å bestemme hvem som er et dårlig forbilde og ikke. Jeg tenker at du ikke er et dårlig forbilde om du deler lettkledde bilder, men at du er et dårlig forbilde om du støtter rasisme, homofili, deler ut rabattkoder på fillers, henger ut andre og generelt bare er et drittmenneske som går rundt og er slem mot andre. Det er min definisjon på et dårlig forbilde, og HELDIGVIS så kan vi velge selv hvem vi vil se opp til og ikke. Jeg synes også det er fascinerende å se hvordan noen kropper er lov å dele i hytt og pine, mens andre kropper kun skaper kroppspress og negativitet. Er det ikke egentlig på denne måten vi faktisk skaper kroppspress? Hva om alle bare hadde fått sett ut som de selv ønsket, også kunne resten av oss bare holdt kjeft?
Hvilke type influensere liker du ikke?
De som livnærer seg på å rakke ned på andre, og som kun snakker høyt og engasjerer seg når de vil kaste noen under bussen. Det er nesten litt morsomt hvordan vi snakker om og minner hverandre på at vi er forbilder, samtidig som vi viser dagens ungdom at om du er uenig med noen, så er det bare å henge vedkommende ut på nettet. Det hjelper ikke å ta en samtale face to face, eller ringe personen det gjelder. Bare del noe på instastory, også har du fikset problemet 😍
Kommer du til å flytte tilbake til Oslo?
Akkurat nå så vet jeg ikke, og jeg tenker egentlig at jeg bare tar det som det kommer. Jeg ønsker jo aller helst å bo i utlandet, så det er det jeg sikter på å gjøre akkurat nå.
Hva hadde du gjort om du ble gravid nå?
Vel.. Jeg ønsker ikke å bli mamma, og vet ikke om det er noe jeg noen gang kommer til å ønske heller. Det er derfor jeg går på prevensjon, og gjør mitt beste for at det ikke skal skje.

Reklame | Nelly

SOFIE25” GIR DERE 25% RABATT PÅ NESTEN ALT FRA NELLY ❤️ RABATTKODEN ER GYDLIG I 48 TIMER.  

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ❤️

TOPP HER / PÅ 25% RABATT

GENSER HER & BUKSE HER (25% RABATT)

GENSER HER / 25% rabatt

BUKSE HER / PÅ 25% RABATT

TOPP HER / PÅ 25% RABATT

❤️❤️❤️

KJOLE HER / PÅ 25% RABATT

❤️❤️❤️

KJOLE HER / PÅ 25% RABATT

2PK SINGLET HER / 25% rabatt

SKJØRT HER / 25% rabatt

GENSER HER / PÅ 25% RABATT

BUKSE HER / 25% rabatt

JAKKE HER / PÅ 25% RABATT

BUKSE HER / PÅ 25% RABATT

TOPP HER / 25% rabatt

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ❤️

BRYGGEJENTENE ❤️

På onsdag reiste Sandra, Marit, Ronja og jeg til Bryggejentene som ligger i Ersfjordboten. Det er ca en halvtime med kjøring fra Tromsø sentrum, men det er absolutt verdt turen dit. Det var en superhyggelig Cafe, som ligger i de fineste omgivelsene jeg har sett på lenge. Jeg slutter seriøst aldri å bli overrasket over hvor fantastisk fint Tromsø er, og hvor trist det er at jeg aldri har vært noe flink til å utforske min egen by. Jeg har også bestemt meg for å bli mye flinkere til å dele disse tingene med dere, sånn at jeg forhåpentligvis kan inspirere noen av dere til å komme å besøke fiiine Tromsø 🥺😂

Jeg tror vi har nok mat til to personer for å si det sånn 😂

Mmm se så mye godt 😍

Er jeg den eneste som aldri blir lei av superchips??

På søndag står trøffelpasta med tagliatelle på Menyen, nam 😋 PS!! Kjøp grønnkål og stek det i ovnen, det er seriøst superdigg å ha i salaten.

Det er også en evighet siden jeg spiste vegetarburger, så det skal jeg også kose meg med denne helgen <3

Jeg har også fått helt dilla på smoothie 🍌🍏🍓🍍

Smågodt måtte jeg selvfølgelig også ha! Hva er vel helgen uten?

🍓🍓🍓🍓

Denne handelen kom på 1100 kroner ❤️

Jeg tror helt ærlig at jeg hadde ledd om noen hadde fortalt meg for et år siden at jeg kom til å bo i Tromsø, stå på ski og trene hver eneste dag 😂 Jeg synes det er så utrolig morsomt å se hvilken helomvending jeg har tatt, men shit som jeg elsker det. Jeg hadde aldri trodd jeg kunne ha det så bra i Tromsø som det jeg har akkurat nå, til tross for at jeg egentlig skulle vært et helt annet sted. Jeg er jo så klisje og dyp at jeg tror alt skjer av en grunn, og jeg er helt sikker på at de tingene jeg gjør akkurat nå er viktig for meg. Jeg har virkelig hatt behov for å trekke meg litt unna, fokusere mer på meg selv og være mindre opptatt av å være med på absolutt alt som skjer rundt meg. Jeg elsker virkelig å bo i Tromsø, og jeg er bare så takknemlig for at jeg turte å ta denne sjansen 💕 Jeg vil ikke tenke på hvor jeg hadde vært om jeg ikke hadde gjort det.

Julianne og jeg var forresten å gikk på ski i 20 minus i går, men overraskende nok så var det ikke så kaldt som jeg først hadde fryktet. Det var utrolig godt å komme seg ut, ha jentetid og ikke minst gå på ski under tidenes fineste stjernehimmel.

Det er ikke så alt for lenge til det er et år siden jeg ble singel, og selv om et år ikke er så mye, så har jeg likevel lært mer om meg selv enn det jeg har gjort de siste tre årene. Det er utrolig morsomt å se hvor mye man vokser når man er alene, for man har ikke den tryggheten rundt seg som en kjæreste gir. Det er en person som er rundt deg hele tiden, som er med på å forme deg som menneske, og som du deler absolutt alt med. Selvfølgelig finner man trygghet hos venner og familie også, men for meg så var det annerledes. Jeg vil ikke sammenligne mine tidligere forhold med kjærester og vennskapene jeg har, for de vil uansett hvordan jeg vrir og vender på det være annerledes.

Jeg har alltid hatt kjærester eller hatt en eller annen gutt som jeg snakket daglig med, som ga meg bekreftelsen og tryggheten jeg alltid søkte etter. Jeg var derfor bestemt på at jeg virkelig skulle være alene denne gangen, så jeg bestemte meg for at jeg ikke fikk lov til å snakke eller flørte med noen gutter på to måneder. Grunnen til at jeg tok det valget, er for at jeg visste at det var lett å søke etter noen ny med engang jeg begynte å savne den tryggheten og nærheten jeg var vandt til å få. Det som var så fint å få oppleve vart at det ikke var så skummelt å være alene som jeg først hadde sett for meg, det var overraskende deilig. Jeg hadde aldri før kjent på en sånn frihet før, og det å kunne legge all sin tid og energi i seg selv fremfor et annet menneske er virkelig undervurdert. Jeg kunne gjøre nøyaktig de tinge jeg ønsket, uten å måtte tenke på noen andre enn meg selv. Jeg lærte meg å håndtere utfordringer, konflikter og kjipe ting helt alene, noe som gjorde meg enda sterkere. Jeg lærte meg å sove alene, spise alene og bare være helt alene. Jeg hatet tidligere å gjøre de tingene jeg nevnte over her, men nå har det blitt noe av det beste jeg vet.

Jeg har hatt så mye tid til å bare gjøre meg godt, og det å investere i seg selv er så forbanna viktig. Det som har vært morsomt å få erfare er at med engang jeg har hatt en lengre relasjon med noen, så har det ødelagt harmonien jeg har hatt når jeg kun har vært meg selv. Alle forventingene som kommer rundt å møte noen, og for å ikke glemme alle skuffelsene. Hvor mange har ikke gått rundt å ventet og ventet på at vedkommende skal ta kontakt? Invitere deg på middag? Overnatting? Hvor mange har ikke blitt skuffet når det ikke har skjedd? Hvor mye tid bruker man ikke på å analysere om personen liker deg eller ikke liker deg? Om du kanskje er for mye? eller om du burde gi litt mer? Alle tankene, forventingene og stresset som kommer rundt det å møte noen ny, har jeg fått erfare at jeg ikke er klar for. Det ødela virkelig alt jeg hadde bygd opp, det fikk meg til å ville jobbe mindre, overtenke, være lei meg and you name it. Viktigste av alt så tok det mye tid som jeg heller kunne brukt på meg selv, jobben og de rundt meg.

Jeg er likevel så takknemlig for at jeg har prøvd, for det er kun på den måten jeg finner ut hva jeg vil og ikke vil. Selvfølgelig kommer jeg til å møte andre, men jeg har bare innsett at jeg trenger denne tiden for meg selv. Jeg vil bygge mitt liv nå, også kan det komme noen senere når tiden er inne 💕