Hei dere <3 Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har ikke gjort annet enn å rydde litt i huset, spise frokost og se en episode av ex on the beach. Det har faktisk kommet dit at jeg gleder meg til en ny episode, noe som kanskje forklarer hvor lite det er som skjer her hjemme. Som dere kanskje merket så tok jeg meg en liten fridag i går, noe jeg synes var velfortjent ettersom at jeg hadde bursdag. Ikke at det var så veldig mye som skjedde, for det er ikke akkurat så mye man kan gjøre nå i disse dager. Jeg hadde en helt normal dag, sett bort i fra alle de fine gratulasjonene jeg fikk. Jeg bestilte litt takeaway som jeg spiste i bilen, svarte på meldingen jeg hadde fått og fikk gave av Julie, Zelia, Elise og Stine. Jeg har vært så nysgjerrig på hva jeg fikk i bursdagsgave ettersom at jeg ikke har ønsket meg noe som helst, og verdens fineste venninner hadde kjøpt meg en ALT for fin gave. Det var mye mer enn hva jeg noen gang hadde forventet, og de er så alt for snille med meg.

Altså se på det her da!?!?! Hvor heldig er ikke jeg? 😭❤️Det er selvfølgelig en liten story bak lommeboken, for jentene har sett seg lei på at jeg ALLTID mister kortene mine. Jeg har seriøst aldri brukt lommebok, og er den personen som bare går med kortene mine løse. Jeg har derfor måtte sperre en del kort og bestille meg noen nye, så dette var vel deres måte å be meg om å skjerpe meg på. Jeg fikk også 200 kroner til å bruke på Coinmaster av Kenneth, og jeg kunne virkelig ikke annet enn å le når jeg åpnet vipps. Det er morsom at det har tatt så mye over livet mitt at jeg mottar penger i bursdagsgave for å kunne bruke på det. Det er jo nesten sånn når man er ung å sparer til sin første bil, også får man penger tilsendt som skal settes av til akkurat den ene tingen. Jeg kan jo ikke annet enn å le av min egen avhengighet, og håpe at det snart gir seg.

Jeg vil uansett bare takke alle sammen som tok seg tid til å gratulere meg, dere er de aller beste <3 

Reklame | Nelly

T-skjorte HER

Jeg kjente på hele meg at jeg hadde et sterkt behov for å skjerme meg selv litt fra nyheter, corona, dødsfall og antall syke. Ikke for at det ikke er viktig å få med seg hva som skjer i verden, men jeg kjente bare på hele kroppen at jeg trengte en liten pause. Jeg måtte “rømme” fra virkeligheten i noen dager å drukne meg selv i serier, filmer, god mat og lange turer med Celine. Jeg sa også til mamma da vi snakket på telefonen at hun måtte slutte å snakke så mye om det, for jeg klarte ikke å høre mer.

De aller fleste av oss er nok stressa, redde, forvirret, fortvilet og usikker. Vi er omringet av mye negativt wnå, og det kan være slitsomt for mange å hver dag måtte oppdatere seg på nyhetsbilde. Jeg kjente i alle fall selv at jeg hadde godt med noen dager der jeg tok helt fri fra å lese nyheter, og kun fokuserte på de tingene som gjør meg glad. Jeg anbefaler det virkelig til alle som kjenner at det har vært litt ekstra tungt i disse dager. Logg litt av internett, kom deg ut, spis noe godt og ring noen du er glad i. Gjør noe som gjør deg glad, og fjern litt av fokuset du har på alt som er negativt nå. Det er viktig å være oppdatert om hva som skjer i verden, men det er også viktig å ta vare på helsa.

Jeg tror også det er viktig å se fremover, og tenke på alt vi gleder oss til. Hverdagen vil jo komme tilbake en eller annen gang, så vi må bare holde ut og tenke at dette er midlertidig som alt annet vanskelig i livet. Vi er i en krise nå, men den vil ikke vare for alltid. Det som skjer etterpå vil heller ikke vare for alltid, og vi vil komme oss på bena etterhvert. Det kan godt hende at det tar litt tid, men vi vil komme dit. Jeg gleder meg i alle fall til å kunne reise til USA, til sommer og sol, festivaler (om det lar seg gjøre), være med venner igjen, være masse i Tønsberg, dra ut å spise, dra på byen sammen med jentene og Monaco. Jeg har så mye fint å se frem til, noe DU også helt sikkert har. Hvor fint hadde det ikke vært om vi kunne delt de tingene vi gleder oss til? Så kanskje vi klarer å spre litt positivitet i disse tider <3

Reklame | Nelly

Salget forsetter på Nelly, og akkurat nå har de opptil hele 70% på mange varer. Jeg har selv funnet så mye fint, og gleder meg allerede til å få pakke på døren. Jeg har uansett plukke ut mine favoritter til dere ❤️ Du kan også KLIKKE HER for å komme direkte til salget.

Boots HER (30%)

Cargo pants HER (50%)

Denim jakke HER (20%)

Hoodie HER (40%)

Skjørt HER 

Denim jakke HER

Kjole HER

Kjole HER

Skjorte HER (30%)

Kjole HER

Topp HER

Jakke HER 

Kjole HER

Hva synes du om at andre influencere deler private ting og henger ut hverandre? 
Jeg har fortsatt ikke endret mening om det, og jeg synes bare det er helt krise når voksne mennesker (som ikke er så voksne likevel) velger å bruke plattformen sin til å konstant snakke ned om andre. Det er så mye annet den kan brukes til, men så har man gjerne de som alltid må ha drama rundt seg for å bli snakket om. Jeg tenker jo at det også sender veldig feile signaler til følgerne sine når man viser at det er greit å henge ut andre i det offentlige. Om man krangler eller har en uenighet, hold det for dere selv.

Hvorfor bruker du filter på Snapchat? Det ser bare teit ut. 
Det her spørsmålet kjenner jeg helt ærlig har irritert meg litt, for jeg synes det er litt… ironisk? Jeg hadde forstått det om jeg brukte et filter som ga meg lengre vipper, større pupper, mindre hofter, mer markerte kinnben and you name it, men jeg bruker filter som gir annerledes farger.  Jeg forstår helt ærlig ikke at det har så mye å si at jeg laster ned et filter på Snapchat som heter “bahamas” ? For jeg har alltid lurt på hva som er forskjellen på det, og alle filterne som ligger inne fra før av på både Snapchat og Instagram? Blar du til høyre på Snapchat så vil du få filtre som endrer farge og lys, og det samme er det på Instagram. Begge plattformene har jo for eksempel et “beauty filter”, der du glatter ut huden din (Paris på IG), og denne ser jeg folk bruker støtt og stadig. Den eneste forskjellen er at det ikke står hvilket filter man har brukt, og da er det plutselig greit. Jeg redigerer jo også alle bildene som jeg legger ut på Instagram og blogg med “filter” som jeg har kjøpt til Lightroom, så hva er egentlig forskjellen der? Jeg ser helt ærlig ikke problemet med å legge ut stories som jeg personlig synes gir finere lys og farger. Jeg bruker det jo også på maten min og alt annet jeg filmer, så jeg ser helt ærlig ikke problemet.

Har du sett din sesong av PH i ettertid?
Jeg har sett noen av de klippene som gjør meg skikkelig glad, men mesteparten har jeg ikke orket å se. Jeg fikk litt nok av meg selv etter så mange uker på TV, og det ble liksom ikke det samme å se det i ettertid. De klipper jo 24 timer ned til 45 minutter, så det er mye som ikke blir tatt med.

Er det noen vennskap du angrer på?
Nei, det er det ikke. Jeg tenker at man lærer noe av alle man møter både på godt og vondt, og at man kan ta med seg de erfaringene senere i livet. Jeg tror også på at man møter mennesker av en grunn, og at det er med på å bygge deg som person.

Hva tenker du om de som bryter karantenereglene i disse tider?
Jeg tenker at generelt alle som ikke klarer å overholde reglene som blir satt må gå noen runder med seg selv. Jeg skjønner seriøst ikke hvordan folk tør å ta alle de sjansene de tar, og i verste fall være grunnen til at noen blir smittet og kanskje dør? Vi må legge vekk tanker som at “det skjer ikke meg”, for det kan skje med deg på lik linje som det kan skje med alle andre. Jeg trodde jeg skulle sette maten i halsen da jeg leste at en hadde dratt på fest selv om han VISSTE at han var smittet av corona? Spør du meg så burde han fått en bot på 200.000 kroner, og ikke “bare” 20.000. Det burde være mer straffbart å sette andres liv og helse i fare.

Hva synes du om Sofie Karlstad?
Hun er en så fin, morsom og sprudlende jente. Jeg er veldig veldig glad for at jeg har fått blitt kjent med henne, hun er fantastisk.

Hva synes du om årets sesong av Paradise Hotel?
Altså jeg eelsker pærra, men jeg skulle ønske at de bare holdt seg til der de var gode, og ikke prøvd så utrolig mange nye måter å få seere på. De har jo tidligere vært veldig alene med publikumet, og har aldri måtte kjempe for det før. Det virker derfor ikke som at de vet helt hvordan de skal håndtere det? Jeg personlig tror likevel at de hadde vunnet mer på å holde seg til gamle rutiner, ha med litt eldre deltakere også, ha fire dager i uken istedenfor to og ikke ha et så fokus på å alltid skulle ha med kjendiser. Nå har det ikke vært noen i denne sesongen hittil, men jeg har jo hørt litt om den neste sesongen som kommer. Jeg tenker at enten så dropper man det, eller så kjører man en full “all star sesong”. Jeg kan enda ikke forstå hvorfor de IKKE har gjort det??

Tror du ikke at du kommer til å være ensom i Tromsø?
Nei, det tror jeg ikke. Jeg har ganske mange venner der, i tillegg til familie. Jeg kommer jo også til å reise en del, så jeg tror helt ærlig at jeg kommer til å være mer sosial enn vanlig. Jeg føler ikke akkurat at jeg har så mye sosialliv her i Trondheim, for alle vennene mine her er veldig opptatte med jobbene sine.

Hvilket kamera bruker du?
Jeg bruker Sony A7 II til å ta bloggbilder med, så bruker jeg Sony A6000 til å filme YouTube-videoer med.

Bor Morten sammen med deg i Trondheim nå?
Ja, det gjør han.

Hvor mange hel/halv søsken har du?
Dette er alltid like komplisert for andre å huske, men jeg har seks søsken der en av de har samme mor og far som meg. Jeg har derfor fem halvsøsken og en helsøster. Jeg har likevel aldri sett på noen som “hel og halv”, og alle er like mye søsken for meg <3

Føler du at det har blitt en trend å bli godt likt hos dere influencere?
Jeg føler det er en god blanding av at mange av oss har vokst opp, og at det er veldig inn nå å være den “søte snille som alle elsker”.  Du skal mene alt som er politisk korrekt, du skal ikke gråte på TV for da er du en kjip person, du skal alltid være blid, gjerne snakke ned de som har operert seg og aldri si noe feil. Jeg har selv blitt veldig påvirket av det, og var livredd for å være meg selv i første sesongen av bloggerne. Jeg viste typ null følelser da vi gikk inn på teamet om pappa for at jeg ikke ønsket å være “enda en av de som gråter på tv” og jeg var veldig forsiktig med alt jeg sa. Jeg synes jo det er veldig trist å se tilbake på nå, for jeg var mer opptatt av å vise en “perfekt” side av meg, enn å bare være den jeg egentlig er. Heldigvis klarte jeg å legge de tankene vekk til sesong to, og synes personlig den ble MYE bedre.

Føler du at du får hatt et ordentlig privatliv? Eller er det alltid noen som skal blande seg borti alt du gjør?
Jeg føler at jeg til en viss grad får ha litt privatliv, men det kommer mye negativt med å ville være privat. Enkelte klarer ikke å forstå eller vil ikke akseptere hvorfor enkelte spørsmål ikke blir besvart eller hvorfor jeg ikke velger å snakke om noe, som kan være frustrerende til tider. Jeg var jo mye mer åpen før, men jeg fikk erfare at det bare var til det negative. Det skapte mye mer rykter og spekulasjoner, i tillegg til at jeg følte at jeg fikk et enormt press på meg til tider. Er det en ting jeg virkelig har erfart på disse tre årene, så er det å holde forholdet sitt privat.

Stemmer det at du betalte 10.000 kroner for billetter til Ariana Grande?
WHAT NEI?!?!? hahaha. Det er greit at jeg er litt crazy når det kommer til henne, men jeg hadde AAALDRI betalt så mye for noen konsertbilletter.

Tjener du penger på TikTok?
Neei, så langt ifra. Jeg er jo enda i nybegynnerfasen, kan ikke danse og vet egentlig ikke helt hva jeg driver med. Jeg har likevel blitt heeelt avhengig, og jeg ELSKER TikTok. Det er så morsomt at det endelig har kommet noe nytt, og jeg liker bare mer og mer å spille inn video fremfor å skrive blogginnlegg.

Skal du kjøpe leilighet i Tromsø?
Nei, det skal jeg ikke. Jeg skal flytte inn til min kjære mor, og ikke binde meg opp til noe som helst på et par år nå.

Hva er det verste med Morten?
Det er selvfølgelig ikke noe annet enn rotingen hans. Jeg rydder, og han roter haha.

Hvem lager mest mat av Morten og deg?
Jeg vil si det er ganske 50/50,  men må jeg velge noen av oss så vil jeg nok si Morten.

I dag var det egentlig avreise til Monaco sammen med jentene for å feire bursdagen min. Det er faktisk så trist å tenke på, for herregud så mye vi hadde gledet oss. Martine og jeg hadde det så morsomt der i fjor, og jeg tror vi alle var klare for å komme oss litt bort å bare kose oss på ferie sammen. Jeg var fast bestemt på at jeg måtte gjøre noe morsomt på 25-års dagen min, men sånn ble det altså ikke. Det er jo ikke vits å planlegge noe ny feiring heller, for jeg har jo ikke anelse om hvor lenge det er til det er lov til å samles igjen. Mamma sa til meg her om dagen at dette var en bursdag jeg alltid kommer til å huske, og det har hun helt rett i haha.

Jeg vet helt ærlig ikke om jeg kommer til å orke å feire bursdagen min anyways, og jeg har ingen planer for mandagen. Vi skal ha visning på leiligheten, så det er jo ikke akkurat noe vits med å ordne noe middag. Jeg vurderer helt ærlig bare å bestille takeaway, spise litt is og se film. Jeg er jo ikke lengre så opptatt av å feire bursdag, så for meg så er det egentlig bare en helt vanlig dag. Jeg tror uansett ikke at det er så mye annet jeg kan gjøre, men jeg kjenner faktisk at det går helt fint. Med mindre dere har noen gode ideer? Elise og jeg er jo også ferdig med godtestoppen på mandag, men jeg tror helt ærlig at jeg er litt ferdig med smågodt. Jeg trodde ALDRI jeg skulle skrive noe sånt, men etter at jeg har vært uten så lenge så har jeg ikke lyst på lengre. Det er også ganske nasty å tenke på hva det faktisk lages av, så når jeg først skal begynne å spise det igjen så kommer jeg til å kjøpe hos Rema 1000 som har mye bra utvalg som er vegansk.

Har dere noen ganger tenkt over alle de rare spørsmålene vi stiller? Jeg spurte for eksempel Elise i dag om “hun visste hva som hadde skjedd i natt?” Selvfølgelig har ikke hun en anelse om hva som skjedde i natt før jeg i det hele tatt har fått fortalt det, så hvorfor spørre? 😂Det er jo ikke akkurat sånn at hun har installert kamera på soverommet mitt, så det er jo åpenbart at hun ikke har en anelse. Er det bare jeg som synes det er rart? Eller er det bare jeg som har alt for lite å finne for tiden så jeg tenker over den minste ting? Kanskje jeg kommer ut av denne perioden og er en skikkelig særing som skal stille spørsmål ved absolutt alt. Lets hope not, haha.

Hva skal dere i helgen forresten? Jeg har ikke så mange andre planer enn å spille inn TikTok, YouTube, blogge og gå masse turer med Celine. Jeg kjenner at jeg savner hverdagen skikkelig, og jeg gleder meg sånn til alt er tilbake til normalt igjen. Tenk når vi kan gå ut å spise på restauranter, dra på kino, jobb, være sammen med venner og familie, feste og reise igjen? Det er i disse tider vi ser hvor mye vi egentlig tar forgitt, og at de tingene vi ser på som “normalt” egentlig er så viktige for oss. Ikke det at det er så viktig å feste, men jeg savner bare det å kunne ha en skikkelig jentevors og rett og slett bare være sammen med vennene mine. Vi må bare trøste oss med at det ikke kommer til å være sånn for alltid, og jeg har allerede sett flere videoer fra Kina at de lever som normalt igjen. Om dette er sant eller ikke vet jeg ikke, men det gir i alle fall meg et lite håp om at vi snart også kan være der <3

Vi får bare bruke denne tiden på å gjøre alle de tingene vi vanligvis ikke tar oss tid til, så slipper vi å gå rundt med dårlig samvittighet for alt vi ikke har gjort når hverdagen er tilbake. Jeg håper uansett at dere får en fantastisk helg <3 

Den siste tiden har jeg hørt mye på podcaster om forhold og hva andre aksepterer og ikke aksepterer i et forhold. Jeg synes det er så utrolig fascinerende å høre hvor forskjellig man kan være, for jeg kan for eksempel ikke forstår meg på de som blir sur for at kjæresten har likt et bilde på Instagram eller de som nekter kjæresten å reise på ferie. Jeg synes at man tar sosiale medier for seriøst om man begynner å krangle over en like på Instagram, men det er jo bare meg og mine følelser. Jeg sitter jo ikke på noe fasit om hva som er rett og galt, men jeg tenkte det kunne være moro med et innlegg om hva jeg ikke hadde akseptert i et forhold.

– Som jeg har snakket om før så tror jeg bare det er sunt å få litt oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, MEN jeg hadde absolutt ikke likt om vedkommende hadde fått typ nummeret til jenta han hadde hatt en uskyldig flørt med på byen. Det er å gå langt over streken, og det gjør flørten plutselig ikke så uskyldig lengre. Enig, eller uenig?

– Etter å ha vært gjennom det tidligere så vet jeg med meg selv nå at jeg aldri hadde tilgitt utroskap. Jeg hadde nok mest sannsynlig sett annerledes på det om jeg var gift og hadde barn, men nå som jeg er såpass ung og ikke har noe forpliktelser så hadde jeg ikke orket å ta den fighten om det hadde skjedd nå. Jeg har prøvd å tilgi noen etter utroskap før, og det gjorde meg bare så ekstremt sjalu (naturlig nok). Som dere vet så er jeg jo egentlig ikke det, og jeg taklet ikke særlig godt den “nye”  siden av meg. Enig, eller uenig?

– En like på Instagram er en ting, men jeg synes det går for langt når vedkommende begynner å skrive til jenter de ikke kjenner. Dette gjelder da DM, Snapchat, melding og Facebook. Jeg har selv hatt gutter som har reagert på mine stories med hjertefjes og flammer, og når jeg har konfrontert de med at de har kjæreste, så har de bare vært sånn “dette er jo uskyldig”. Jeg synes ikke det er særlig uskyldig, og er noe jeg ville ha reagert skikkelig på. Enig, eller uenig? 

– Er det en ting jeg ALDRI hadde godtatt så er det at motparten skulle bestemt over meg. Det er helt greit å snakke åpent om hva liker og ikke liker, men når det blir en regel så er det plutselig ikke greit mer. Jeg hadde for eksempel aldri godtatt å bli nektet å reise på jentetur, dratt ut på byen, vært med venninner, fått kommentarer på hvordan jeg sminket meg eller kledde meg. Som sagt så er det helt greit å komme med innspill, for eksempel om jeg hadde tenkt å dra ut en kveld, og Morten heller ønsket at jeg skulle være hjemme for at han virkelig trengte meg der. Saken blir derimot veldig annerledes om han bare skulle nekte meg å dra ut, for at han ikke ville at jeg skal være på byen. Enig, eller uenig? 

Jeg tenkte det kunne være morsomt med et innlegg der jeg innrømmer ting jeg enten ikke har hatt lyst til å innrømme tidligere, eller ting som jeg helst ikke ønsker å snakke om. Jeg har en del ting jeg ikke synes er særlig kult å snakke om, og selv om noe av det for alltid vil være en hemmelighet så tenkte jeg at jeg skulle dele noen av de med dere 😂❤️

☁️En av de guttene jeg var sammen med før hadde et par jenter som hadde veldig vanskelig for å innse at han hadde fått kjæreste, og prøvde seg på han hver eneste gang de hadde fått litt innabords. Vi hadde vært ute en kveld, og hun ene jenta var på samme utested som oss. Ikke bare satt hun å blikket han hele kvelden, men hun presterte å sende han en melding klokken 04.00 for å spørre om nach. Han hadde sovnet, så det var jeg som så at hun hadde skrevet til han. Jeg klarte derfor ikke å dy meg og fulle meg bestemte meg for å skrive i hans navn “slutt å kontakt meg” hahaha. Jeg måtte jo selvfølgelig innrømme det dagen etterpå, men det var ikke akkurat et av mine stolteste øyeblikk.

☁️Da jeg var rundt 12 år gammel så hadde jeg av en eller annen merkelig grunn lyst til å være født i 1994. Jeg fortalte derfor alle nye menneskene jeg møtte at jeg var et år eldre enn det jeg egentlig var, noe som er en helt sykt merkelig ting å gjøre. De fant jo selvfølgelig ut til slutt at jeg ikke var like gammel som det jeg utga meg for å være, så jeg fikk meg jo et par forklaringsproblemer.

☁️Jeg tror jeg var inne i en alder der jeg likte å lyve, for jeg lagde meg også en falsk profil med et bilde av en pen jente som jeg fant på Google. Jeg følte ikke at jeg var pen nok selv, så jeg lagde meg en profil for å kunne snakke med han ene gutten jeg likte så godt på daværende tidspunkt. HVEM GJØR NOE SÅNT!?!?!??! HAHHA.

☁️Jeg stjal storesøsteren min sine stringtruser i et år for at jeg ikke fikk mine egne. Jeg vet ikke med dere, men jeg hadde ikke blitt særlig glad om jeg fant ut at jeg delte undertøyet mitt med noen andre.

☁️Jeg hadde veldig vanskelig for å gjøre det slutt med en, og gikk derfor rundt i flere måneder å håpet på at han skulle gjøre det slutt med meg. Det endte jo selvfølgelig med at det var jeg som måtte ta samtalen, og jeg burde jo bare gjort det med engang for både hans og min skyld.

☁️ Denne skammer jeg meg skikkelig over, og er hovedgrunnen til hvorfor jeg er veldig sånn “ikke kjøp kjæledyr til barna dine”. Jeg som veldig mange andre barn gråt meg til å få en kanin, og det tok jo dessverre bare noen uker før den ikke var like interessant lengre. Mamma tok heldigvis ansvar å ga den bort når jeg ikke hadde noe interesse mer, men jeg synes det er helt grusomt å tenke på den dag i dag. Jeg kommer ALDRI til å kjøpe kjæledyr til barna mine med mindre det er noe jeg vil ha selv, og har tenkt å bruke tid på. De fleste barn kan ikke ha et såpass stort ansvar at de kan ta vare på et dyr på EGENHÅND, og er helt avhengig av foreldre som tar seg mye tid til dette dyret hver dag også.