Hei alle sammen.

Tenkte jeg skulle dele en oppskrift fra matplanen min med dere. Jeg er et skikkelig vanemenneske, og orker aldri å prøve noe nytt. Har spist knekkebrød til frokost nå hver eneste dag i snart 4 månender nå. Derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt, og da ble det havrebrød. Dette var utrolig godt, så dette anbefales på det sterkeste.

Det du trenger er

30g havregryn

25g mager kesam

1 egg

En ts bakepulver

Litt salt.

Deretter blander du dette sammen, smører det utover bakepapiret å setter det inn i ovnen på 200grader i 10 min.

Hahah våknet idag opp til et innlegg jeg ikke husket at jeg hadde publisert igår, og det ble fjernet noen av bildene som ble lagt ut for å si det sånn. Dere må tro jeg ikke gjør annet enn å drikke, da det skrives om alkohol i 9 av 10 innlegg. Men sannheten er faktisk at jeg er utrolig kjedelig på drikkefronten. Har nesten gått et år nå å kanskje drukket 5 ganger på det hele året. Trening var alt for meg en stund, og da kunne man ikke drikke vettu. Men nå som jeg har skjønt at jeg kan  gjøre begge tingene har jeg skjønt at jeg har mye å ta igjen. Idag dro vi på Munkholmen, som er en liten øy utenfor Trondheim. Det går båt fra sentrum som tar 5-10? min. Så kommer man ut på en skikkelig koselig øy der det er en liten resturan, en liten strand, og en en stor gressplen der man kan sitte. Dette var min første gang dit, og jeg er helt forelsket i stedet. Skal bruke alle sommerdagene her i Trondheim der ute. 

Må bare forklare dette med tekst på bildene mine igjen. Da jeg syntes det er drit flaut å måtte skrive mitt eget navn på mine egne bilder. Virker som jeg tror jeg er Justin Bieber å tar det som en selvfølge at noen tar bildene mine. Men jeg har en ekkel (stalker?) som gir seg ut for å være meg. Denne personen er å henter bildene mine overalt. Så jeg vil ha en slutt på dette, og må derfor begynne å merke bildene mine.

Idag stod jeg opp rundt halv 9. Skulle egentlig opp før klokken 8 sånn at jeg skulle rekke å gå cardio før frokost, men sånn ble det ikke idag. Syntes egentlig det er sykt rart, i og med at jeg la meg klokken 10. Trodde jeg skulle våkne opp å være helt uthvilt idag, men istedenfor var jeg sykt trøtt. Men nå er jeg klar for å komme meg på trening, før jeg starter på jobb. Nest siste dag på jobb før min første fridag på 9 dager, skal bli såå godt.

ENDELIG er det varmt ute, og ENDELIG kommer ikke jobben i veien for å få kose seg litt i sommerværet. I helgen har det vært utrolig fint vær i Trondheim, og det har virkelig hjulpet på humøret. Det er så utrolig deilig å våkne opp til blå himmel og sol. Hele mai og juni har vært utrolig dårlig her i sommer, noe som har vært litt kjedelig. MEN, det er ikke noe man kan gjøre med været så man må bare gjøre det beste ut av det. Idag etter jobb dro jeg på solsiden, der jeg spiste en god middag med mine to beste venninner. Er så lenge siden vi alle har vært samlet, da alle jobber mye. Men idag hadde alle tid, og det var utrolig hyggelig. Jeg prøvde å kose meg med et glass vin i solen, i håp om at jeg skulle syntes det var godt, men der tok jeg feil. Er meg og fjortisene som enda drikker sprit til hver eneste mulighet, hehe neeida. Syntes egentlig ikke sprit er noe godt heller, med mindre man er på byen å kjøper seg en god drink. Jeg er ikke spesielt god til å blande drinker så spriten jeg drikker på vors smaker ikke så veldig godt. Men det blir jo bedre etter et par glass naturligvis. Syntes faktisk det er utrolig kjedelig at jeg så kresen på alkohol. Jeg syntes det ser så hyggelig ut å drikke alkohol på sommerdager. Men jeg har tydeligvis ikke blitt gammel nok enda for å drikke alkohol for å nyte det, for jeg foretrekker mye heller et kaldt glass med pepsi max enn vin eller sprit. 


Jumpsuiten og cardiganen er fra Bikbok. 

Hei alle sammen ♥
Nå som helgen nærmer seg, tenkte jeg at jeg skulle dele en kjempe god oppskrift med dere. Jeg syntes speltlompe lasagnen smaker mye bedre enn den “vanlige”, så dette har helt klart blitt en favoritt hos meg. Jeg anbefaler virkelig alle å prøve den. Vet det sikkert er mange skeptikere der ute, men liker dere vanlig lasagne kommer dere til å elske denne også. 

Det du trenger:
1. En pakke 400g kjøttdeig ( Jeg bruker karbonadeig) 
2. En boks hakkede tomater
3. En teskje tomatpure
4. Cottage cheese, hel boks
5. Speltlomper
6. En halv Løk
7.Ost
8. Hvitløk, en fedd

Først setter du ovnen på 200 grader mens du steker kjøttdeigen. Deretter tilsetter du løk,hvitløk, krydder (Jeg bruker salt og pepper)  tomatpure og hakkede tomater. Deretter lar  du dette små koke i noen minutter til det blir en fin jevn saus. Når sausen er ferdig skal du legge dette lagvis. Kjøttdeigsausen først, så cottage cheese, også speltlomper.  Gjør dette to ganger, og avslutt med å strø over ost. Deretter setter du lasagnen inn i ovnen, på midterste rist i ca 30 minutter. 


Da jeg syntes det er litt kjedelig å bare spise lasagne, bruker jeg hvitløkbrød  og hjemmelaget salat.

 

Etter å kun ha vært opptatt av trening det siste året, og lagt pengene mine igjen på treningklær og tilbehør, er det utrolig godt å endelig ha begynt å bruke penger på andre ting. Nå som sommeren har kommet og jeg skal gjøre litt andre ting enn å bare trene, merker jeg behovet for andre klær også. Syntes det har kommet så utrolig mye fint i butikkene, og det er så utrolig mye jeg har lyst på. Men da jeg ikke svømmer i penger må man kjøpe litt og litt. Fikk akkurat skoene jeg bestilte fra Nelly, og er skikkelig fornøyd. Kan nesten ikke vente med å komme meg til Santorini der jeg kan bruke skoene mine litt mer enn jeg kan her hjemme i kalde Trondheim. 


Disse kan du få kjøpt HER til kun 299. 

Disse kan du få kjøpt HER til kun 199.