Har du noen faste rutiner som du må gjøre hver eneste dag?
Jeg har en notatbok der jeg skriver ned alle målene og drømmene mine, dette er noe jeg gjør hver eneste dag. Jeg elsker også å starte dagen min med en Celsius, etterfulgt av en god treningsøkt før jeg starter jobbdagen min.

Har du datet noen etter at du ble singel?
Njaa, jeg har vært mye med en person, men jeg vet ikke helt om jeg kan kategorisere det som dating?

Hvordan klarer du å ikke forelske deg om du møter/henger med en gutt?
Først og fremst så er jeg veldig bestemt på at jeg ikke skal ha kjæreste, og når jeg først bestemmer meg for noe så er jeg så sta at det skal mye til for å klare å endre akkurat det 😂 Jeg går heller ikke å leter etter drømmeprinsen, for å så henge med han hver eneste dag.

Hva tenker du om at så mange legger ned bloggene sine?
Jeg tenker egentlig bare at folk må gjøre det som føles rett for dem, og om det er å gå over til andre plattformer så er jo det selvfølgelig ikke noe jeg irriterer meg over. Jeg kommer til å blogge så lenge jeg føler det gir meg noe, uavhengig av hvor mange andre som gjør det 💕

Har du blitt såret/hatt kjærlighetssorg over noen etter at du ble singel?
Nei, det har jeg ikke. Som jeg nevnte litt over her så er jeg veldig distansert fra alt av gutter og forhold, ettersom at jeg har bestemt meg for hvor jeg ønsker å være med engang hverdagen er tilbake. Jeg skal reise masse, og jeg vet at jeg trenger denne tiden alene. Jeg stresser ikke med å finne meg en kjæreste, og jeg har lyst til å bare bruke 20-årene mine på å være ung, fri og alene.

Er du tilgivende?
Det vil jeg absolutt si at jeg er, men jeg har også mine grenser. Jeg kan gi mennesker jeg er glad i mange sjanser, men når jeg først får nok så får jeg skikkelig nok også. Da er det på en måte ingen vei tilbake, men da skal du ha pusha grensene mine ganske langt også 😅 Jeg tror på at alle mennesker gjør feil, og at det er viktig å minne seg selv på at en dårlig handling ikke nødvendigvis gjør noen til et dårlig menneske. Samtidig som at det er viktig å vite sin egen verdi, og at ingen skal få behandle deg på en måte du ikke fortjener <3

Hva tenker du om rasister?
Stakkarslige mennesker med lite kunnskap.

Hvordan ser en normal treningsuke ut for deg?
Jeg trener styrke mandag til torsdag, der jeg har annenhver dag med overkropp og underkropp. Jeg avslutter også hver styrkeøkt med cardio på mølla der jeg går i fem minutter, deretter intervaller i fem minutter med 20×10 også går jeg i tung oppoverbakke i fem minutter. Fredag til søndag har jeg cardio og intervaller.

Hvilke TV-programmer kunne du tenkt deg å være med på?
Jeg trodde aldri jeg skulle si dette ettersom at jeg har skikkelig høydeskrekk, men jeg har bare fått mer og mer sansen for 71 grader nord. Jeg har jo blitt veldig glad i naturen og det å være i aktivitet, så nå tenker jeg at det kunne være en morsom utfordring. Jeg kunne også tenkt meg Farmen og Skal vi danse.

Jeg har lyst til å vite mer om livet i Tromsø, kan du ikke være med en til sesong av Bloggerne?
Ååh søte deg 🥺❤️

Ville du helst datet noen som var kjent, eller en som var helt ukjent?
Sistnevnte helt klart. Jeg har så mye sosiale medier rundt meg fra før på grunn av jobben min, og da ønsker jeg ikke å ha en kjæreste som også er veldig opptatt av det.

Hva hadde du gjort om du hadde blitt gravid nå?
Vel.. Jeg ønsker eller er ikke klar for å få barn akkurat nå, og bruker derfor prevensjon.

Kunne du tenkt deg å flytte tilbake til Tønsberg?
Kanskje en gang i fremtiden, men det er i så fall mange mange mange år til.

Er utseendet viktig for deg?
Utseendet er jo det første man legger merke til, men det hjelper ikke å ha et fint utseendet om du har en rævva personlighet.

Hva gjør deg lykkelig om dagen?
Trening, naturen, Celine og en god bok.

Hvor trener du?
Jeg trener på Sats Lagnes, og stortrives med det <3

Som dere vet så har jeg hatt en periode nå der jeg helt ærlig har synes at ting har vært litt vanskelig. Jeg tror nok det bare har vært en god blanding av corona, mørketid, vinter og at jeg har hatt andre ting på privaten som har vært litt opp og ned. Jeg har slitt med å finne motivasjon, og det eneste som har fristet har vært å bare sove seg gjennom dagen. Jeg føler at det ikke har vært vits å jobbe, da jeg ikke har hatt noe å komme med. Jeg måtte derfor gå mange runder med meg selv, for å endre litt på tankegangen min og hvordan jeg ser på ting. Det kunne alltids vært verre, og vi som bor i Tromsø er tross alt utrolig heldige. Jeg føler skikkelig med alle som bor i områder med mye smitte, der dere lever veldig begrenset, og mange har gjort det over en lengre periode. Jeg synes det er skremmende å tenke på hvordan mange sin psykiske helse er akkurat nå.. Vi får bare håpe at hverdagen snart vil komme litt etter litt tilbake 💕

Etter å ha luftet tankene mine med noen av vennene mine, så bestemte vi oss for å gjøre noe hyggelig sammen sånn at vi alle skulle ha noe å se frem til. Vi skal derfor dra på hyttetur til helgen, og jeg kan virkelig ikke vente med å gjøre noe annet. Jeg gleder meg bare til å være rundt de fine vennene mine, spise god mat, gå masse turer og bare kose oss. Jeg kjenner at jeg trenger dette skikkelig nå, og jeg håper at jeg kan finne litt motivasjon igjen på denne turen. Det hjelper noen ganger bare å få litt nye omgivelser, og ha noe hyggelig å glede seg til.

❤️ Er det en ting jeg er skikkelig glad for at jeg har lært meg det siste året, så er det det at jeg klarer meg så bra alene. Jeg tror det har vært veldig viktig for meg med tanke på at jeg ikke lengre aksepterer å bli behandlet på en måte jeg selv vet at jeg ikke fortjener. Tidligere kunne jeg godta mye, men jeg kjenner helt ærlig at den tiden er forbi. Det er ikke vits å ha mennesker i livet ditt som ikke behandler deg med den respekten du fortjener. Det håper jeg at DU også vet, for du er så forbanna bra, og det er så mange der ute som vil gjøre deg så lykkelig.

❤️ Jeg kjenner jeg er skikkelig bekymret for den mentale helsen til mennesker under denne pandemien, spesielt nå som flere kommuner går inn i en ny lockdown. Kanskje jeg blir hatet for å si dette, men jeg synes at det er helt forferdelig å se hvor lite regjeringen prioriterer mental helse, og hvor lite det har blitt prioritert genrelt under denne pandemien. Det er provoserende å se hvor enkelt det har vært å reise inn til Norge, samtidig som at det snakkes mye om importsmitte. Jeg så blant annet en overskrift med “nær dobling av importsmitte fra desember til januar”, og jeg kjenner helt ærlig at jeg blir forbanna. Spesielt med tanke på at den en ny lockdown har kommet på grunn av det muterte viruset fra Storbrittania. Det er store begrensinger på sosiallivet, treningssentrene er stengte flere steder, mange bedrifter går konkurs, men det er nå nylig at de strammet inn reglene for å reise inn til Norge.

❤️ Jeg synes det er så klisje å si, men jeg føler virkelig at jeg har funnet meg selv etter at jeg flyttet til Tromsø. Jeg elsker å være omringet av naturen, jeg har fått skikkelig treningsglede, jeg har en indre ro og livet er generelt ganske bra, selv om det har vært litt ups and downs den siste tiden. Jeg er bare så glad for at jeg dro hit, og for at jeg fikk den opplevelsen som jeg har hatt de siste månedene. Jeg føler meg heldig som har røtter i en så fin by som Tromsø, og at jeg alltid kan komme tilbake hit.

❤️ Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten treningen, og for øyeblikket så er det den som får meg til å stå opp hver eneste dag. Det er bare så utrolig deilig å ha et sted å komme til der man møter andre, får utfordret seg selv og glemt hverdagen litt. Det er ingenting jeg elsker mer enn å trene akkurat nå, og jeg er bare så glad for jeg har mulighet til å gjøre det hver eneste dag. Jeg kjenner at jeg gleder meg til det begynner å nærme seg sommer, og jeg kan dra på fjellturer igjen.

❤️ Jeg har fått helt dilla på selvutvikling, og prøver å utfordre meg selv hver eneste dag. Jeg synes selv at jeg har blitt mer reflekter, jeg forstår mennesker rundt meg bedre, jeg har blitt mindre dømmende og jeg er mer åpen for å lære nye ting. Jeg har lært meg selv å pushe meg enda hardere, og det er generelt bare veldig gøy å få oppleve alt jeg går gjennom akkurat nå.

Det er nesten rart å tenke på at jeg for bare litt over et halvt år siden var livredd for å flytte til Tromsø. Jeg var desperat etter å fortsette å leie leiligheten min i Oslo, og jeg tryglet seriøst huseier om å få fortsette. Jeg fikk vondt i magen bare av tanken på å skulle bo her uten å kunne rømme til utlandet, men fy så takknemlig jeg er for at jeg tok sjansen. Selv om jeg lengter etter å komme meg bort, så kunne jeg aldri vært foruten disse månedene i Tromsø. Jeg føler jeg har vokst så utrolig mye de siste månedene, og lært meg å kjenne nye sider ved meg selv. Jeg har fått en indre ro jeg ikke har hatt på mange år, og jeg elsker hverdagen med trening, ro og natur rundt meg. Det føles nesten helt merkelig å skrive dette, for det er virkelig ikke den personen jeg var for bare et år siden.

Dette valget har vist meg igjen hvor viktig det er å tråkke utenfor komfortsonen sin, og bevise ovenfor seg selv at de tingene man frykter aller mest, kanskje ikke er så skumle likevel. Jeg tok mange slike valg i løpet av 2020, og det var morsomt å se hvor mye jeg vokste på det og ikke minst hvor bra jeg fikk det i ettertid. Jeg skal virkelig bare nyte tiden og roen jeg har her før hverdagen kommer tilbake, og jeg kan starte på alle planene mine. Jeg krysser bare fingrene for at 2021 gir meg masse muligheter til å tråkke utenfor komfortsonen min.

Jeg er så utrolig glad for at jeg har blitt kjent med Tobias, for jeg føler endelig at jeg har fått meg en skikkelig partner in crime. Jeg har jo alltid vært veldig spontan, og jeg takker aldri nei til å gjøre noe. Det er jo ingen hemmelighet at det er veldig begrenset hva man kan gjøre nå i disse tider, så Tobias og jeg bestemte oss for å dra på Nordlysjakt. Jeg følte meg veldig Nordnorsk av å skrive den setningen, men det får så bare være 😅 Det er nesten litt rart å tenke på at jeg har bodd her i så mange år uten å bry meg om nordlyset, samtidig som at det har kommet turister fra hele verden for å se akkurat det. Jeg har hatt det tilgjengelig hele tiden, og det er nok derfor jeg ikke har sett på det som noe spesielt. Jeg har jo egentlig ikke vært noe særlig interessert i naturen heller før det siste året, så det kan vel kanskje være derfor jeg ikke har brydd meg noe om det.

Vi kjørte ut til Kattfjoreidet som ligger ca 25 minutter fra Tromsø, og det er noe jeg anbefaler om du ønsker å se Nordlyset. Det kan noen ganger være vanskelig å se det skikkelig her i Tromsø ettersom at det er mye lys her, så det kan fort hjelpe å ta seg en liten kjøretur ut av byen. Det var også helt nydelige omgivelser der, så om du enten bor i nærheten eller tenker å ta deg en tur hit etterhvert så vil jeg absolutt ha det på “to do” listen min 💕 Se så utrolig vakkert da!!

Trives du i Tromsø?
Ja, det gjør jeg <3

Hvor mye sparer du hver måned?
Jeg sparer et sted mellom 8-10.000 kroner hver måned.

Hvor lenge har du hatt Celine?
Jeg har hatt Celine i snart 10 år 🥺❤️

Vurderer du å ta en utdannelse?
Det er ingenting jeg vurderer per dags dato. Skulle jeg gjort noe annet enn det jeg gjør akkurat nå så hadde jeg ønsket å selge syke hus i Los Angeles eller New York hehe.

Har du vært betatt av noen etter du ble singel?
Ja, det har jeg vært.

Er du redd for å bli såret?
Absolutt. Jeg er en veldig vanskelig person å komme seg innpå ettersom at man må gå gjennom både murer og vegger før jeg slipper noen helt inn 😂 Jeg er bare veldig beskyttende ovenfor følelsene mine, spesielt nå som jeg har hatt det så bra alene.

Kunne du tenkt deg å være med på Bloggerne igjen?
Jeg ELSKER Bloggerne, så det kunne jeg selvfølgelig tenkt meg. Jeg kjenner likevel at det har vært godt å være litt “skjult” det siste året, for jeg har måtte gå gjennom mange prosesser før jeg kom hit jeg er i dag.

Bruker du Facetune?
Jeg bruker mange av filterne som er inne på Facetune, men jeg bruker det ikke til å redigere utseendet mitt om det var det du lurte på 😅 Jeg bytter mellom “Bali Breeze” (Lightroom) og de filterne som heter “Influencer” på Facetun <3

Er det lenge siden du var lei deg?
Nei, det er ikke lenge siden. Jeg har hatt en liten periode nå der det har vært ganske opp og ned, men som alt annet så vil det gi seg etterhvert <3 Jeg tror det er veldig viktig å minne seg selv på at det man går gjennom kun er en periode, og at det ikke definerer livet ditt.

En oppdatering på vaginismen din?
Det går veldig bra med den, om jeg kan si det sånn? Jeg har ikke hatt noen plager på en stund nå, og det virker som at det har vært mye knyttet til “trygghet” og hvordan jeg har følt meg rundt personen jeg har vært sammen med.

Bruker du prevensjon nå?
Ja, det gjør jeg. Jeg vil som sagt ikke ha barn nå, så det hadde vært veldig dumt av meg å ikke bruke det 😂

Hvilke influencere har du mest kontakt med?
Martine Lunde, Andrea Sveinsdottir, Sophie Elise og Stina er vel de jeg snakker aller mest med.

Er det noen i bransjen din du ikke liker?
Jeg vil si at det å ikke like noen er et ganske sterkt ord, men det er ikke alle jeg tenker sånn “wow, du er et bra menneske”. Sånn som i alle andre jobber så kan man ikke gå overens med alle, og det er nok noen som tenker at jeg også er en skikkelig drittkjerring.

Reklame | Nelly

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY & 20% RABATT ❤️

Verdens søteste pysjamas finner du HER / Det er 20% rabatt på HELE Nelly

Genser HER / Treningstights HER  / Det er 20% rabatt på HELE Nelly

Jakke HER / Det er 20% rabatt på HELE Nelly

Body HER / Det er 20% rabatt på HELE Nelly

Body HER & Bukse HER / Det er 20% rabatt på HELE Nelly

Jakke HER & BH HER & Bukse HER / Det er 20% rabatt på HELE Nelly

Jakke HER & Genser HER & Bukse HER / Det er 20% rabatt på HELE Nelly

Sett HER / Det er 20% rabatt på HELE Nelly

Bukse HER  / Det er 20% rabatt på HELE Nelly

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY & 20% RABATT ❤️