Jeg er helt sikkert ikke den eneste som sitter igjen med den følelsen at jeg aldri skal drikke igjen? Jeg føler det er så teit å si, for det skjer jo faktisk ikke at man stopper å drikke uansett hvor forferdelig søndag man har hatt. Når det kommer til bloggen så er det absolutt ikke bra å drikke alkohol, for jeg har ingen inspirasjon eller motivasjon dagen derpå. Som alle andre så ønsker jeg bare å ligge på sofaen en hel dag, noe som dessverre er uaktuelt da jeg har masse jobb å gjøre. Vi har blant annet spilt inn en morsom YouTube-video som kommer senere i kveld. 

Jeg sitter faktisk i skrivende øyeblikk å vurderer å bestille tur til New York for å feire nyttår der. Jeg har så lengsel på NYC at jeg heller vil reise dit enn Los Angeles akkurat nå. Selv om jeg elsker utelivet i L.A, så er New York bedre på så mange områder. Jeg kjenner jeg gleder meg til jeg er ferdig med alt av sminke, slik at jeg er fri til å gjøre akkurat det jeg vil neste år. Er det forresten noen av leserne mine som har vært i New York på nyttårsaften? Er det noe å anbefale? Og er det noen som vet litt om søknadsprosessen for å kunne bo i USA? Jeg tar gledelig imot alt av tips og råd <3 Forresten.. Er det noen av leserne mine som bor i New York? 

Jeg tenkte forresten jeg måtte dele ukens høydepunkt med dere. Ikke bare gjorde Ine dagen min, men hun gjorde hele måneden min, haha! Jeg ble så glad at jeg måtte tørke noen tårer… hehe. Thanks Ine, i love you <3

Tror du Andrea og Morten vinner Love Island?
Det er veldig vanskelig å si, men jeg håper selvfølgelig det!

Noen tips til å tørre å være seg selv (homofil) i et miljø som forventer noe annet?
Nå vet ikke jeg om det er venner eller familie som står bak “miljø”, men jeg tenker at de som elsker og bryr seg om deg aksepterer deg for den du er. Jeg tenker kanskje at det er i slike situasjoner man ser hvem som er dine ekte venner og ikke. Det er vanskelig for meg å komme med tips da jeg aldri har vært i en slik situasjon, men det beste tipset jeg kanskje kan gi deg er å ikke glemme din egen verdi. Du er BRA og du fortjener at mennesker rundt deg behandler deg bra uansett hvem du forelsker deg i. Merker du at noen trekker seg unna deg eller ikke behandler deg bra, så har du alltid en venn i meg <3 I belive in u! 

Har du endret mening om Morten nå som du ser hvor mye han utfordrer Andrea til å vise følelser?
Jeg digger Morten, han er tvers igjennom god. HEIA HEIA

Har du et mål i livet?
Nei, jeg har mange 🙂 

Kan du og Morten lage en video sammen? Digger dere!
Tusen takk <3 Vi har en YouTube-kanal sammen som du finner HER

Favorittdrikke og klesmerke?
Drikke er helt klart Nocco og Pepsi Max. Hmmm… Jeg tror ikke jeg har noen favoritt når det kommer til klesmerke. 

Vet du hvem som vinner Love Island?
Nei, det vet jeg ikke. Det er det faktisk ingen som vet enda, haha. Dere måå forresten huske å stemme på Andrea og Morten i Love Island sin app <3

Kunne du vært med på Ex on the beach? 
Neeei, aldri i livet. Det siste jeg vil er å være stuck på en villa med eksen min, haha. 

Hvor lenge har du lyst til å holde på med blogg?
Jeg vil holde på i mange år til, men jeg vil jo etterhvert utvikle meg. Jeg ser jo for meg at hovedinntekten min kommer fra noe helt annet og mye større en del år frem i tid. 

Hva synes du om spørsmålet Andreas stilte Andrea? Jeg synes selv han svekket sin posisjon. Og hvilket av de parene tror du står sterkest inne i finaleuken ?
Jeg er helt enig med deg. Uansett situasjon så føler jeg aldri at man kommer sterkere ut av tråkke ned noen andre i håp om å styrke seg selv. Andreas var jo tross alt den som kom bort til Andrea på byen, så jeg forstår ikke helt hva han ønsket å få ut av det? Jeg tror nok Andrea, Morten, Christian og Ellinor er de som vil så sterkest i finaleuken. 

Hvordan går det med deg og Morten?
Det går veldig bra <3 Takk som spør!

Blir det rart om både du og Andrea har en kjæreste som heter Morten? 
Det blir ikke rart, men helt sikkert veldig forvirrende, hehe!

Tror du Andrea vinner Love Island?
Jeg vil si at hun har gode sjanser. Er det noen jeg synes fortjener å vinne så er det hun og Morten. Jeg har aldri sett eller hørt at Andrea har vært sånn rundt en gutt før, så det er jo veldig koselig å se. Andrea hadde uansett aldri klart å faket en forelskelse, så jeg vet at det her er noe som har store muligheter for å funke på utsiden. Jeg ser veldig frem til å møte Morten i alle fall 😉 

Når Andrea kommer hjem, skal dere overraske henne med taco da?
Jeg skal overraske henne på flyplassen tenkte jeg <3 

Hvem var ditt første kyss?
Det var en gutt som het Håvard som jeg var såå forelsket i. 

Favoritt klesbutikk?
Nelly eller Pretty Little Thing. 

Hvem ville du valgt som kjæreste om du ikke hadde hatt Morten?
Justin Bieber eller Ariana Grande. 

Hva tenker du de gangene du får mye hat?
Noen ganger går det fint, noen ganger er det skikkelig kjipt. 

Hvordan har Paradise Hotel påvirket livet ditt?
Paradise er jo mye av grunnen til at jeg er her i dag, så jeg vil jo absolutt si at det har gitt meg en helt ny hverdag med masse nye venner. 

Anbefaler du andre å være med på Paradise Hotel? 
Jeg kan hverken si ja eller nei. Det å være med på et slikt program kan være en stor påkjenning for mange, så det er noe man må tenke seg godt gjennom før man eventuelt sier ja. Jeg hadde det til tider veldig tøft både under innspilling og i ettertid. Det er ikke alle som takler presset som følger med, og det er veldig viktig å huske at det ikke bare er fest og moro. 

Tar du til deg alt hatet du får?
Nei, så absolutt ikke. Det er likevel noen som alltid klarer å treffe et sårt punkt som igjen trigger meg, men som oftest klarer jeg bare å le det bort. 

Er livet etter PH hardt? eller er det bedre noen gang? 
Alt i alt så er jeg mye mer fornøyd med livet jeg har nå, enn det jeg hadde før. MEN det livet jeg har nå er absolutt mye hardere med tanke på jobb, press og forventinger. Likevel er det en del av å være blogger, og jeg kunne aldri byttet det ut med noe annet. I love my job <3

Er det en kjendis du misliker mye?
Ikke som jeg kommer på akkurat her og nå. Jeg pleier ikke å bruke hverken tiden eller energien min på å gå rundt å mislike andre. Er det noen jeg ikke liker så gjør jeg det så enkelt at jeg ikke følger de noen steder, så slipper jeg å bli provosert frivillig hver eneste dag. 

Liker du kroppen din slik den er nå?
Jeg vil bli sjokkert om jeg en dag er 100% fornøyd med meg selv, selv om jeg håper at det skjer. Jeg som alle andre mine ting jeg er mindre fornøyd med, men alt i alt så er jeg fornøyd med kroppen min. 

Hvem liker du minst og mest på Love Island? Utenom Andrea.
Per dags dato så er det ingen jeg har noe i mot der inne, men om jeg må velge så er det nok Andreas jeg liker minst. Ikke bare på grunn av det han gjorde i går, men også for at jeg synes det er ekstremt slitsomt at han skal være SÅ opptatt av Instagram. Den jeg liker best nå må nok være Morten, han virker som en veldig snill og jordnær gutt. 

Har du noen gang vurdert å slå opp med Morten? Visst du sier ja, hva gjorde han?
Jeg tror både Morten og jeg vurderte å slå opp med hverandre den perioden vi ikke hadde det bra sammen. Han gjorde ikke noe spesielt, vi bare fikk det ikke til å funke. Heldigvis ordnet det seg med en ny tankegang, annen innstilling og ståpåvilje <3

 

Om det er noe mer du lurer på, så kan du spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare dere <3

Etter at jeg ble en blogger og en offentlig person har jeg opplevd mye rart, samtidig som jeg har fått merkelige henvendelser og spørsmål. Noen har skremt meg, mens andre har gjort dagen mitt litt bedre. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele noen av de rare tingene som har skjedd i løpet av 1,5 år. Herregud folkens, tenk at det snart er 2 år siden vi ble kjent. Jeg føler meg jo enda veldig ny i dette gamet, men det begynner jo faktisk å bli et par år siden jeg startet å blogge profesjonelt. Jeg vil uansett bare takke alle dere som trykker dere inn her hver eneste dag og som legger igjen fine tilbakemeldinger. I love you guys <3

– Rett etter Paradise Hotel var ferdig fikk jeg et tilbud om å være med i en pornofilm for 10.000 kroner. 

– Jeg fikk også tilbudet om å ha trekant med et kjærestepar.

– Etter Paradise fant vi en nettside der noen hadde screenet alle scenene der vi var nakne eller lettkledde. De diskutere oss og kroppene våre, hvor forbanna merkelig er ikke det? 

– Jeg fikk spørsmål om jeg ønsket spons på kirurgiske inngrep, hehe nei takk! 

– Jeg fikk en mail fra en jente som ønsket å være en del av forholdet til Morten og meg. Hun skal ha creds for å være så åpen og ærlig, men jeg synes likevel det er rart å spørre noen som ikke har gitt noen uttrykk for at vi ønsker en tredjepart i forholdet vårt. 

– Jeg har fått spørsmål om å selge en truse for 10.000 kroner, and i did! Haha neida. 

– De gangene jeg har vært i L.A har jeg fått spørsmål om jeg vil være sugarbaby og om jeg ville møte en på cafe. Jeg skulle få 10.000 kroner for cafebesøket. Hadde jeg sagt ja, og krevd fire til så kunne jeg kjøpt meg en Chanel 😀 ;PPpppp

– Jeg har fått spørsmål om jeg ville selge Celine for 500 kroner, haha. Jeg hadde ikke solgt Celine for 10 millioner engang. 

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly

Siden jeg fikk masse spørsmål om hva jeg hadde på meg da Morten og jeg var på ferie så bestemte jeg meg for å lage et innlegg med absolutt ALT jeg hadde på meg. Jeg tenker å begynne med dette fast etter hver reise, slik at dere vet hvor klærne mine er fra, samtidig som dere slipper å mase for å få et svar fra håpløse meg, hehe sorryyyy <3 Jeg tenkte forresten også at jeg skulle minne dere på at Nelly fortsatt har 20% rabatt på alt fra NLY TREND, bruk RABATTKODEN: TRENDY

MY OUTFITS ♥

Playsuit. HER 

Bikinioverdel. HER / Truse. HER

Kjole. HER

Badedrakt. HER / Shorts. HER (30% rabatt) / Sko. HER (20%rabatt)

Bikinioverdel. HER / Truse. HER

Badedrakt. HER

Lignende kjole. HER (20% rabatt)

Badedrakt. HER

Badedrakt. HER

Identisk Playsuit. HER (60% rabatt!!)

Overdel. HER / Truse. HER 

Kjole. HER (20% rabatt) / Sko. HER (50% rabatt!!) 


Mitt favorittvippeserum er på hele 70% rabatt!!! Klikk. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NLY TREND.

I dag har jeg en sånn dag der jeg har vært effektiv, men ikke effektiv nok. Jeg kjenner virkelig på at skolen har startet, selv om jeg måtte “skulke” i går. Jeg hadde rett og slett så mye jobb hengende over meg, at jeg måtte prioritere det først. Jeg må ærlig innrømme at blogg, møter, annonsører og skole var en mye vanskeligere kombo enn hva jeg først hadde sett for meg. Jeg håper og tror at det vil bli bedre når jeg får en rutine på alt. Jeg må derfor bare beklage om jeg ikke har vært aktiv i kommentarfeltet den siste tiden, jeg SKAL skjerpe meg!

Jeg fikk forresten vite for noen dager siden at finalen på Love Island er om EN uke, hvor sykt er ikke det å tenke på? Det er med andre ord bare 6 episoder igjen, så er årets sesong ferdig. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det har gått alt for fort. Vi alle må forresten huske å stemme på Andrea og Morten om de kommer seg til en eventuell finale. Ikke bare for at Andrea er min beste venninne, men for at jeg vet at forelskelsen mellom hun og Morten er 100% ekte. Andrea som har en så bred intimsone og masse sperrer hadde aldri klart å fake en forelskelse, aaldri. Det som gjør det hele ekstra romantisk er at Andrea aldri har hatt et sånn forhold til en gutt før, noe som gjør Morten veldig spesiell for henne. Så HEIA HEIA ! <3 

Reklame | Innlegget inneholder link til vinneren av Lapoint sin konkurranse.

Den siste tiden har jeg fått så mange kommentarer fra dere som sier at jeg virker så lykkelig, noe dere har helt rett i. Sannheten er at jeg bestemte meg for noen måneder tilbake at jeg skulle ta tak i min egen lykke. Etter alt som har skjedd i livet mitt så har jeg mye stress, angst og føler ofte på en urettferdighet. Det er ingen som kan endre på dette utenom meg. Det forsvant ikke med at jeg fikk drømmejobben, ble forelsket eller fikk muligheten til å gjøre det jeg elsker mest, reise. Det fulgte på en måte med meg, uansett hvor jeg dro i verden. 

Som dere vet så har ikke jeg akkurat vært veldig åpen for å ta imot hjelp, og har derfor måtte finne andre alternativer. Jeg tror nok dessverre ikke psykolog er for alle da man ikke kan tvinge seg selv til å snakke åpent og ærlig om følelsene sine, og etter mange år fant jeg ut at det ikke var noe for meg. Jeg har prøvd fire ganger, men fikk det bare til å funke med en som etterhvert skulle flytte til en annen by. Det var helt uaktuelt for meg å åpne meg til en ny, så jeg bestemte meg for å ta tak i problemene på egenhånd. 

Er det noe jeg har lært så er det at tankegangen vår har ALT å si. Jeg har sluttet å fortelle meg selv at det er så synd på meg, at livet mitt er urettferdig og at jeg er så lei av angst. Istedenfor har jeg begynt å fortelle meg selv hver gang jeg legger meg at morgendagen skal bli en bra dag, jeg har sluttet å tenke at livet mitt er så forbanna urettferdig og jeg har møtt angsten hver gang den har dukket opp. Jeg har til og med begynt å meditere, til tross for at jeg synes det var kjemperart for noen måneder tilbake. Alt jeg kan si er at jeg tok veldig feil, og at det å meditere virkelig gjør noe med helsen, humøret og kroppen vår. Det er helt rart å tenke på at jeg for bare noen måneder tilbake var så negativ og ulykkelig, men nå har klart å endre tankegangen min helt. Jeg er lykkelig, takknemlig og motivert. 

NOEN TIPS TIL EN BEDRE HVERDAG ♥

♥  Jeg sier det igjen, TANKEGANGEN DIN! Hva du forteller deg selv har ekstremt mye å si på humøret og livskvaliteten din. Forteller du deg selv at denne dagen kommer til å bli helt jævlig og at du har det så kjipt, da er det akkurat sånn dagen din kommer til å bli. Du må derfor jobbe med å endre tankegangen din til at du klarer å tenke positive tanker, istedenfor negative. Selvfølgelig er det lov til å ha dårlige dager, for ikke alle dager kan være like bra, men har du mer dårlige dager enn gode MÅ du virkelig gjøre noen endringer. 

♥ For bare noen måneder tilbake ville jeg ledd av å få dette rådet, men nå gir en av de største kritikerne det videre til dere. Jeg vil anbefale på det sterkeste å begynne å meditere. Dere kan laste ned appen “calm” der dere også vil få opplæring i hvordan dere mediterer. Det er et 7-dagers kurs som er helt genialt for oss nybegynnere. Gi deg en sjanse, jeg kan nesten garantere at det vil være verdt det. PS; De mest suksessfulle menneske her i verden mediterer 😉 

♥ Kutt ut mennesker som drar deg ned. Det er så viktig å være rundt mennesker som gir deg energi og glede. En god kjæreste eller venn er IKKE noen som får deg til å føle deg dritt, enkelt og greit. 

♥ Jeg har begynt å gi meg selv et kompliment hver eneste dag. Først startet jeg med å kun komplimentere utseendet mitt, helt til jeg forsto at det aller viktigste var personligheten min og egenskapene mine. Jeg prøver derfor å finne en bra ting med meg selv hver eneste dag. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble sjokkert over hvor vanskelig det kan være, noe som vil si at jeg enda har en laang vei å gå. 

 


Jeg la ut linken for to dager siden, men jeg legger den ut igjen. Du finner vinneren  til Lapoint sin konkurranse ved å trykke HER

I går følte jeg oppriktig at jeg hadde lyst til å gi opp menneskeheten. Det er ingen hemmelighet at det eksisterer mye press blant både barn, ungdom og voksne, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke henger med på alt. I går fikk jeg nemlig en “hyllest” for å legge ut bilde av bollemusa mi i bikini. Har vi virkelig kommet dit at vi bryr oss om hvordan vaginaen til hverandre ser ut? Har vi virkelig kommet dit at vi skal HYLLE HVERANDRE FOR Å VISE FREM BOLLEMUS? 

Kanskje jeg er one of a kind, men aldri har jeg hatt komplekser med vaginaen min. Jeg har heller aldri fått høre fra noen at jeg har hatt en såkalt bollemus før, så hvordan vaginaen min ser ut i bikini er aldri noe jeg har brydd meg om. Skal jeg være helt ærlig med dere så ble jeg så stresset av kommentaren at jeg noen sekunder senere satt å zoomet inn på vaginaen min for å se hva vedkommende mente. Jeg ble til og med så stresset at jeg noen sekunder senere hadde slettet et bilde fra blogginnlegget, for hva om? 

Her er bildet jeg slettet fra bloggen i går. Hvorfor det akkurat ble dette bildet var rett og slett for at det var her vaginaen min var mest synlig om jeg kan si det sånn. Noen timer senere forstår jeg selv hvor utrolig teit det var av meg å slette bildet, så her har dere altså et bilde av bollemusa ;Ppp. Er det rart vi mennesker har komplekser med kroppene våre når vi skal tenke på absolutt ALT? Jeg har opplevd mye rart etter at jeg ble blogger, men jeg hadde aldri trodd jeg kom til å få creds for å “vise frem” vaginaen min. 

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, men jeg følte likevel for å si noe etter kommentarene som tikket inn. Jeg vet ikke med dere, men jeg begynner å bli så forbanna lei av at vi skal påpeke alt med hverandre hele tiden, og ikke minst at vi skal hylle hverandre for å vise kropp. Misforstå meg rett, men jeg blir hyllet hver gang jeg legger ut bilde av kroppen min på bloggen. Hvorfor? For at mange av dere liker at jeg viser frem en “normal og sunn kropp”. Igjen.. Misforstå meg rett, men hvorfor må vi alltid hylle og gi en klapp på skulderen? Kan vi ikke hylle alle sunne kropper uansett fasong eller form? Samtidig som vi prøver å slutte å ha det ekstreme fokuset på hvordan en kropp skal se ut og hvordan den ikke skal se ut? Jeg vet det helt sikkert er for mye å be om, men om verden har gått så langt at man blir HYLLET for en forbanna vagina, da kjenner jeg at jeg gir opp. 

Vi lever EN gang, så hvorfor skal vi bruke den ene gangen på å ha et ekstremt og ikke minst usunt fokus på kroppen og utseendet vårt? Kan vi ikke bare nyte live, trene for å ta vare på kroppen vår som vi skal ha for resten av livet, spise sunt, men også unne oss sjokolade om vi har lyst på det? Jeg vet ikke med dere, men jeg orker IKKE å bruke livet mitt på å hate meg selv og kroppen min. Takk for meg. 

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly/ Inneholder også sponset opphold fra Lapoint

OKEEEI DERE!! Nelly har nå 20% avslag på absolutt ALT fra NLY TrendJeg har derfor plukket ut mine favoritter til dere og ting jeg selv har klikket med meg hjem. Det er bare å bruke RABATTKODEN: TRENDY ved kassen og du vil få dine 20% avslag. Det er helt genialt nå som det nærmer seg høsten og sikkert veldig mange av oss trenger å bytte ut litt klær i garderoben. ENJOY <3 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY

Jakke. HER / Sett. HER / Bukse. HER

Genser. HER / Kjole. HER / Bukse. HER


Jakke. HER / Kjole. HER / Jakke. HER

PS: VINNEREN TIL LAPOINT KONKURRANSEN FINNER DERE VED Å TRYKKE HER