Jeg har prøvd så langt det lar seg gjøre å kun fokusere på de positive tingene dette året, for jeg vet at jeg mest sannsynlig ville gått på veggen om jeg skulle brydd meg for mye om alt det som skjer rundt meg nå. Selv om det har vært så utrolig mye kjipt som har skjedd det siste året, så har det også vært mye fint som har skjedd meg. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele en liten liste over de tingene jeg er takknemlig over ❤️

  • Jeg har blitt kjent med så mange fine og ikke minst herlige mennesker i Tromsø, som jeg virkelig ikke kunne vært foruten. Jeg er bare så takknemlig for alle de nye bekjentskapene jeg har fått, og jeg føler meg så ekstremt heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt.
  • Jeg har blitt mye mer trygg og selvsikker, og jeg har fått en motivasjon som jeg aldri har hatt før. Jeg vet at jeg kan få til absolutt alt jeg bestemmer meg for, og jeg digger at jeg endelig har kommet dit at jeg vet min verdi og hvor jeg skal.
  • Jeg har Celine i livet mitt <3 Jeg tror ikke dere forstår hvor mye jeg elsker den rare skapningen der.
  • Jeg skal om ikke så alt for mange måneder fortelle dere om prosjektet mitt som jeg har jobbet med i snart et år!!!
  • Jeg føler at jeg har klart å levere relativt OK innhold på kanalene mine, til tross for at det kanskje ikke har skjedd så mye spennende dette året.
  • Jeg har spart MASSE penger på å ikke kunne reise det siste året, så de pengene har gått rett inn på sparekontoen 😂
  • Jeg har kjøpt meg drømmebilen min, noe jeg selv synes er ganske kult.
  • Jeg har kommet inn i gode treningsrutiner, og elsker hvor mye glede jeg får ut av treningen min. Jeg kan virkelig ikke vente til snøen kommer 100% tilbake sånn at jeg kan begynne å stå på langrennski igjen.

Hva er du takknemlig for? 

❤️ Planen min var alltid å søke meg inn på politihøgskolen, men etter Utøya så fant jeg fort ut at det ikke var noe for meg mer. Egentlig litt synd, for jeg tror at jeg kunne gjort det ganske bra 😎😂

❤️ Jeg har hatt kjærlighetssorg en gang, og den varte i nesten 3 år.

❤️ Jeg har skrevet blogg siden 2009, men mine tidligere blogger har jeg slettet. Min første blogg het faktisk www.sofieeec.blogg.no

❤️ Jeg knytter meg veldig fort til mennesker, og er nok derfor jeg mest sannsynlig har hoppet fra forhold til forhold. Jeg blir veldig fort forelsket om jeg er mye sammen med en person som jeg liker godt. Nå har jeg heldigvis fått så dilla på singellivet, så det skal mye til før jeg knytter meg på den måten igjen.

❤️ Jeg tuller ekstremt mye, samtidig som at jeg kan være ganske “frekk” mot menneskene jeg virkelig bryr meg om. Det høres kanskje helt fucka ut, men i vennegjengen min så viser vi kjærlighet med å være spydig mot hverandre. Sekundet jeg begynner å kaste kommentarer rundt meg, så kan du være sikker på at jeg har blitt glad i deg 😂

❤️ Jeg er veldig utadvendt, samtidig som at jeg kan være ganske sjenert. Jeg har aldri hatt problemer med å bli kjent eller ha en samtale med nye mennesker, men er det for eksempel veldig mange samlet på et sted så kan jeg fort bli veldig usikker.

❤️ Sommeren 2016 satt bestevenninnen min og jeg hjemme hos henne å drakk, noe som endte med at vi sendte inn en søknad til Paradise Hotel. Vi tok i tillegg drøye bilder i sengen til foreldrene hennes som vi brukte i søknaden min. Jeg ler enda av å tenke på det, men jeg fikk jo mye ut av at vi skulle tulle litt 😂

Det føltes nesten litt rart å skrive her igjen, spesielt med tanke på at jeg aldri før har tatt en skikkelig pause fra bloggen. Jeg har skrevet her nesten hver eneste dag i fire år, og det er denne bloggen som har gitt meg alle mulighetene jeg har fått gjennom disse fire årene. Det har vært babyen min, drømmen min og det jeg jobbet for i flere år for å få til. Det er ingen hemmelighet at flere har sluttet å blogge og byttet til plattformer som Instagram og YouTube. Det er ikke like mange som leser blogg mer, og pengene har blitt flyttet til andre plattformer. Før så var dette hovedinntekten min, nå kan jeg ikke huske sist jeg tjente penger på å logge meg inn her for å skrive noe til dere.

Jeg er og har alltid vært opptatt at jeg skal gjøre de tingene jeg har lidenskap for, men samtidig så må jeg velge de tingene som gjør at jeg kan fortsette å leve av det jeg elsker aller mest. Sosiale medier er jobben min, og når det ikke er noe inntekt å hente på bloggen så er det vanskelig å prioritere den like mye. Så ærlig skal jeg være med dere. Jeg tror nok det er derfor mange har sluttet, samtidig som at det nok føles veldig demotiverende å logge inn her når ting er som det er. Jeg har likevel ikke tenkt å slutte å blogge, men jeg kommer ikke til å være like aktiv her. Jeg har ikke sjans til å skulle gi 100% på bloggen, YouTube, TikTok, Instagram og snart en Podcast. Jeg må fordele litt, og det har vært vanskelig å slippe taket på det som en gang var min eneste prioritert.

Jeg elsker å kunne ha en plattform der jeg kan være litt mer personlig med dere, dele mer og føle at jeg kanskje er til nytte for noen. Det var det som var planen med bloggen min da jeg startet den, men jeg mistet meg selv i jakten på å klare å få det til, klikk og oppmerksomhet. Det ga mer klikk å skrive provoserende om enkelte temaer og utlevere privatlivet mitt, enn å skrive om de tingene jeg virkelig bryr meg om. Nå som jeg ikke er på jakten etter mest mulig klikk på denne bloggen, så håper jeg at jeg kanskje kan bidra med noe bra i tiden fremover. Jeg tenker også at jeg ønsker å ha med meg bloggen når livet er tilbake til normalt. Jeg skal reise masse, og jeg vet at det 100% vil gi meg motivasjonen til å ta bilder, skrive innlegg og generelt oppdatere dere mer. Nå har jeg ikke hatt noe interessant å by på, og da har det vært vanskelig å finne motivasjonen og inspirasjonen til å logge seg inn her. Jeg håper at dere forstår, og at dere vil fortsette å trykke dere inn her <3 Love you

Reklame | Nelly

Blazer HER & BH HER / SOFIE35 FOR 35% RABATT 

Hei babes <3 Jeg ville bare tipse dere om at Nelly har Pinkweek denne uken, noe som gir dere hele 20% rabatt på HEEEELE Nelly. Jeg har vært så heldig å få dele ut en rabattkode til dere, som gir dere 35% rabatt på ALT fra NLY sitt eget merke. Jeg har derfor plukket ut noen favoritter, så håper jeg at dere finner noe fint 😍 RABATTKODEN ER: SOFIE35 & ER GYLDIG I 48 TIMER. 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ❤️

Genser HER / Genser HER / Genser HER / SOFIE35 FOR 35% RABATT 

GENSER HER / BUKSE HER / KJOLE HER / SOFIE35 FOR 35% RABATT 

Primer HER /Gloss HER / Lipstick HER / ALT ER PÅ 20% RABATT 

Topp HER / Genser HER / Bukse HER / SOFIE35 FOR 35% RABATT 

Skjorte HER/ Kjole HER / Gloss HER / SOFIE35 FOR 35% RABATT 

Topp HER / Bukse HER / SOFIE35 FOR 35% RABATT 

Genser HER & Bukse HER / SOFIE35 FOR 35% RABATT 

 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ❤️

❤️ Jeg føler virkelig så med alle som er bosatt i Oslo, som har måtte holdt ut med strenge tiltak i alt for lang tid nå. Jeg kan virkelig ikke forestille meg en gang hvordan det må ha vært, og jeg håper bare at de nye tiltakene vil gjøre sånn at smitten går ned og at livet sakte, men sikkert kan gå tilbake til normalen. Jeg håper også at de som har mulighet er flinke til å støtte opp restaurantene ved å bestille takeaway, og handler på nettsidene til butikkene som man vanligvis drar innom.

❤️ Jeg har tatt meg noen dager “fri” fra mye av jobb for å kunne jobbe med prosjektet jeg holder på med akkurat nå. Jeg håper derfor at ingen blir sure eller skuffet for at jeg ikke er like aktiv som jeg vanligvis pleier å være. Jeg prøver bare å få gjort meg ferdig, og da må jeg “fjerne” andre distraksjoner som gjør at det tar lengre tid. Det morsomme er at jeg har prøvd å koble helt ut, få meg  nok søvn og virkelig bare slappe av for å ha mest mulig energi til å jobbe med dette, men jeg klarer ikke å sove lengre enn til klokken 08.00?!?! Uansett hvor lenge jeg sitter våken og jobber, eller hvor sent jeg legger meg, så har jeg ikke sjans til å bare sove ut. Det er nok for at jeg lenge har hatt faste rutiner på å stå opp klokken 07.00, og da er det nok vanskelig for kroppen å skulle venne seg til noe annet.

❤️ Er det en ting jeg har lært meg det siste året, så er det at det å være i aktivitet og trening virkelig har vært den beste terapien for meg. Hver gang jeg er stresset, sint, lei meg eller generelt bare ikke føler meg bra, så har det alltid hjulpet å bare gå ut døren, få litt frisk luft, dra på trening, stå på ski eller hva enn det måtte være.

❤️ Jeg har brukt så mange år på å være misfornøyd og usikker på kroppen min, men etter at jeg klarte å gi slipp på alle tankene og følelsene rundt det at kroppen min skulle være bra for andre, så har jeg fått det så mye bedre med meg selv. Jeg tror bare alt for mange av oss streber etter det som er “trendy” eller tenker at man skal trene og oppnå et visst resultat for at noen andre skal synes du er bra nok, og det er jo så trist å tenke på. Jeg har fått en helt annen selvfølelse etter at jeg begynte å gjøre ting for meg selv, og ikke etter hva alle andre tenker og tror. Det var jo en lang periode der jeg var så usikker på hvordan rumpa mi så ut for at jeg hver eneste dag ble fortalt at den ikke var stor nok eller fin nok, men vet dere hva? Fuck it. Jeg synes rumpa mi er mer enn bra nok, og jeg kommer aldri igjen til å høre på mennesker som skal trykke andre ned for å føle seg bedre selv. Hvor trist menneske er man ikke når man har behov for å fortelle andre at kroppen deres ikke ser bra ut? Hvorfor vil man egentlig høre på sånne personer? 😂

Den siste tiden har jeg sett så mye på gamle bilder, bladd meg gjennom arkivet på bloggen og Instagram, og jeg innså nå hvor utrolig mye jeg savner vennene mine i Trondheim. Jeg er jo vandt til å se de minst en gang i måneden, og nå er det plutselig mange måneder siden jeg var sammen med dem. Jeg kan virkelig ikke vente til verden er tilbake til normalen, slik at man kan reise og besøke hverandre mer enn det vi kan akkurat nå. Jeg regner med at vi er mange som mer enn gjerne skulle ønske at de kunne være mer sammen med venner og familie, og ikke kan vente på en normal hverdag? Jeg er bare så evig takknemlig for at alle mine nærmeste bor i Norge, for shit som jeg føler med dere som har familie/venner i utlandet. Jeg har kun Nina som bor i Los Angeles, og det føles som en evighet siden jeg var sammen med henne sist. Jeg ser bare så frem til å kunne være med alle sammen igjen, og jeg krysser fingrene for at vi snart kan få litt mer frihet igjen <3

Det siste jeg spiste
Det siste jeg spiste var en smoothiebowl som var toppet med granola, kokos, blåbær og grønt eple. NAM!!

Den siste personen jeg snakket med
🤪🤪🤪🤪🤪

Siste personen jeg sendte melding til
Managementet mitt.

Det siste jeg irriterte meg over
Det må nok være alle de menneskene som henger og kjefter på de som får påvist smitte av Covid-19. Jeg synes det er helt sykt å se denne “name and shame-kulturen”, og at noen faktisk sitter på sin høye hest og dømmer andre. ALLE kan bli smittet, og det eneste slike situasjoner skaper er frykt. Jeg skjønner så godt at mange kvier med å teste seg når de vet at de kan bli hengt ut på sosiale medier noen dager senere. Det er virkelig ikke innafor, og absolutt ALLE kan bli smittet.

Det siste jeg så på
Jeg så på flere episoder av den nye sesongen til 90 days to fiance. Det er virkelig den beste serien, og om dere enda ikke har sett det så kan dere finne det på Dplay. ANBEFALES!!

Sist gang jeg gråt
Det er heldigvis så lenge siden at jeg ikke husker ❤️

Siste krangel
Jeg har ikke kranglet med noen på en evighet, men mamma og jeg har støtt og stadig diskusjoner om både det ene og andre 😂

Siste jeg brukte penger på
Takeaway food <3 <3 <3

Siste jeg bekymret meg over
Jeg har egentlig vært veldig frem og tilbake om jeg skal dele med dere hva som har skjedd den siste tiden, men jeg tror vel egentlig at jeg har kommet frem til at jeg skal holde det for meg selv. Jeg kan si så mye som at det har vært mye stress den siste tiden, men igjen så fikk jeg bevist at det alltid ordner seg.

Siste personen jeg sendte en Snapchat til
Tobias.

Siste personen jeg stalket på Instagram
Det velger jeg nok også å holde for meg selv, hahah!

Siste bloggen jeg leste
Det er vel egentlig ikke så mange blogger igjen, men jeg sjekker alltid Andrea sin <3

Sist gang jeg var redd
Forrige fredag hadde jeg noen minutter med ganske panikk, men det ga seg heldigvis veldig fort. Det hjelper noen ganger å bare komme seg ut, trekke luft og få tankene på noe annet.

Siste googlesøk
37626 USD to NOK.

Reklame | Nelly

OKEEEI DERE!! Nelly har akkurat nå et kjempestort tilbud på nettsiden deres, og jeg har selvfølgelig plukket ut mine favoritter til dere. De har fått inn så utrolig mye fint nå, og jeg kan virkelig ikke vente til det begynner å bli litt varmere i luften slik at vi kan begynne å gå litt mer vår/sommerklær. DU KAN KLIKKE HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ❤️

Bukse HER (15% rabatt) / Jakke HER (20% rabatt) / Bukse HER

Jakke HER (20% rabatt) / Kjole HER (20% rabatt) / Genser HER (20% rabatt)

Cardigan HER / Olajakke HER / Bukse HER

Blazer HER (20% rabatt) / Bukse HER (20% rabatt) / Kjole HER (20% rabatt)

Dette er de to som har gått viral på TikTok 😍 Du finner Glossen HER & Nyx HER (begge er på 20% rabatt) / Womanizer HER 

DU KAN KLIKKE HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ❤️

Er det noe jeg lenge har hatt lyst til å begynne med igjen, så er det ridning. Jeg har likevel ikke følt at tiden strekker til i en normal hverdag der det generelt skjer veldig mye, men nå som alt er relativt rolig så har jeg bestemt meg for å begynne å ri igjen. Det er ingen hemmelighet at hest og ridning var min store lidenskap da jeg var barn og ungdom, og jeg kan virkelig ikke vente med å komme meg på hesteryggen igjen. Jeg har nesten ikke ridd siden at jeg solgte hesten min for 12 år siden, så jeg kjenner jeg så klar for å starte på igjen. Ettersom at det er ganske mange år siden sist så har jeg bestemt meg for å begynne med privattimer på en av rideskolene her i Tromsø, så dere kan tro jeg er spent 😍 Jeg tenkte å starte med dressurridning før jeg etterhvert skal begynne med sprangtimer. Jeg har lenge hatt lyst til å delta i konkurranser, så om jeg finner ut at dette er noe jeg ønsker å drive med, så skal jeg helt klart satse litt i tiden fremover. Åååh jeg er så spent, og jeg kommer helt klart til å lage flere YouTube-videoer til dere fremover sånn at dere også kan være med meg i stallen 🐴❤️