Er klokken 00.00 allerede ? Jeg skulle sikkert blogget for 5 timer siden, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg vurderte å bare drite i å blogge nå som jeg ligger her uten sminke. Men vet dere hva? Jeg gir faen. Hvorfor skal jeg ikke kunne ta bilder av meg uten sminke? Jeg har også en kvise i panna, som jeg har redigert bort på de andre bildene jeg har lagt ut. Jeg orket ikke det nå, for det er bare en kvise. Alle får kviser, inkludert meg selv. Jeg kjenner jeg er sliten av å prøve å være så perfekt hele tiden, for jeg er langt i fra perfekt. Perfekt eller ikke, jeg er uansett fornøyd med meg selv. Jeg syntes jeg ser OK ut uten sminke, selv om jeg helst viser meg med sminke. Ikke for at jeg ikke føler meg bra uten sminke, men jeg føler meg bedre med sminke. 

Jeg er uansett ikke helt naturlig, for jeg gjemmer meg bak vippene mine som nesten rekker taket. Jeg skal ærlig innrømme at jeg føler meg bedre med vippene, men jeg er likevel fornøyd. Jeg er fornøyd med å være den jenta jeg er når jeg ikke har vipper, sminke og har ordnet håret. Jeg er glad jeg kan være fornøyd med meg selv, for det er dessverre alt for mange som ikke er det. Kanskje ikke rart i det samfunnet vi lever i, for det er nesten mer godtatt å fortelle hva som er feil med seg selv enn hva som er bra. Det er synd. 

Jeg tror jeg gir meg nå, for jeg kunne sikkert skrevet i evigheter. Jeg vet ikke hva det er med natten og mørket, men det er da alle tankene kommer. Jeg burde begynne å blogge om natten, da tror jeg dere virkelig hadde blitt kjent med meg. Nå skal jeg se litt American Pie før jeg legger meg. God natt ♥

P.S. du er vakker!

Jeg er vel ikke den eneste som har fått med meg at Top Model starter snart? Eller.. starter det kanskje i dag? Dette er det veldig få som vet, men jeg var på opptaket til Top Model. Det kunne faktisk vært meg dere hadde sett på TV sammen med resten av jentene fra Norge, litt rart å tenke på egentlig. Jeg fikk tilsendt påmeldingen til Top Model av en venninne, og noen minutter senere satt jeg å fylte ut søknaden. Jeg husker hvor sikker jeg var på at jeg aldri kom til å komme med da jeg egentlig ikke hadde tid til å fylle ut søknaden. Jeg skulle i bursdag å presterte å si på videoen jeg måtte filme ” Sorry for en lite gjennomført søknad, men jeg skal ut å drikke” Akkurat som det var noe viktig, haha. 

Jeg ble kontaktet dagen etter at søknaden min var sendt og før jeg viste ordet av det satt jeg på flyet til Oslo før å møte redaksjonen. Når jeg var ferdig med de første intervjuene ble jeg oppringt noen minutter senere å hadde allerede kommet videre. Jeg måtte derfor i et møte med en psykolog, noe alle som skal på TV må gjennom. Jeg fikk godkjenning av psykologen å ble tatt med videre i kampen om å være med på Top Model. Jeg kom vel til top 15 om jeg ikke tar helt feil, noe som egentlig er ganske bra. Så en liten klapp på skulderen til meg selv. Jeg husker ikke hvor mange jenter som hadde meldt seg på, men det var en del. Som dere sikkert skjønner ble jeg ikke tatt med helt til slutt. Det var ganske kjipt når jeg fikk beskjeden, men jeg skjønner nå at det kanskje var for det beste. Tiden var ikke rett, jeg kunne absolutt ingenting om modellyrket og det var andre jenter som fortjente plassen mye mer enn meg. 

Jeg ødela vel sjansen min ganske greit når jeg sa det var uaktuelt at de gjorde noe med håret mitt, hehe. Jeg har ikke spart så lenge for at alt håret bare skulle forsvinne på noen minutter, det ville ikke vært verdt det. Noe som forteller at jeg kanskje ikke hadde så lyst som jeg trodde først, for da ville jeg nok ofret alt. Hva tenker du? Ville jeg passet på Top Model?

Som jeg fortalte dere for noen dager siden har jeg og Julie bestemt oss for å reise på tur sammen. Først var planen å dra til Stockholm og København, men istedenfor valgte vi å reise over dammen. VI SKAL TIL LOS ANGELES. Billettene til Los Angeles koster nesten det samme som det koster å reise til nabolandene, så hvorfor ikke? Jeg kan ikke vente med å utforske byen jeg snart skal bo i. Vi skal være i Los Angeles i 10 dager, så vi tenker oss en liten tur til Las Vegas mens vi først er der. Jeg vil veldig gjerne ha tips til ting å gjøre, hvor man burde bo og hva man burde se. 

Vi vil også ha tips til nattklubber, helst steder der jeg kan finne Justin Bieber og Zac Efron 😉 Jeg kommer nok til å bruke mer tid på å finne Justin enn å utforske byen. Jeg har store planer om å gifte med meg Justin, han bare vet det ikke selv. 

I dag klarte jeg endelig å stå opp før klokken 12. Jeg har hatt vekkerklokken på 10.00 hver eneste dag denne uken men aldri har jeg klart å komme meg opp. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har vært utrolig sliten og utmattet de siste dagene. Det er uansett deilig å stå opp til normal tid, da jeg får mer ut av dagen. Nå skal jeg bare drikke opp smoothien min så skal jeg komme meg på trening. 

Jeg syntes det var utrolig moro å se hvor mange som viste interesse for innlegget mitt om forandring, du kan lese det her. Som jeg har nevnt litt tidligere så er det store forandringer som skjer i livet mitt de neste ukene, som jeg skal fortelle dere om veldig snart. Jeg måtte få ut tankene mine for å skjønne selv at alt som skjer framover kommer til å være noe bra, til slutt. Jeg skal innrømme at jeg er redd, men i dette tilfelle er denne redselen bare bra. Jeg gleder meg til å bevise til meg selv at det ikke var noe å være redd for. Det er uansett utrolig morsomt at jeg kan motivere andre også, det er ikke noe som gjør meg mer lykkelig. 

For 10 år siden var jeg 11 år, bodde i Tromsø og min store drøm var å bli politi. 10 år senere bor jeg i Trondheim, har bodd her i 3 år å skal snart flytte til Los Angeles for å studere. Hadde noen fortalt meg dette for 10 år siden, ville jeg aldri trodd på dem. 

Har du noen ganger tenkt over at alle valgene du har tatt har fått deg akkurat dit du er i dag? 

Jeg bodde i Tromsø 14 år av livet mitt, og aldri følte jeg meg hjemme. Hadde det ikke vært for alle tårene og masingen på å flytte til Tønsberg ville jeg nok vært på et helt annet sted i livet den dag i dag. Jeg ville ikke ikke hatt alle erfaringene jeg har fått med å flytte og måtte omstille meg. Jeg hadde hatt helt andre venner enn hva jeg har nå. Jeg ville nok vært en helt annen person. 

Hadde jeg ikke flyttet til Tønsberg hadde jeg aldri dratt på Utøya i 2010. Hadde jeg ikke dratt på Utøya i 2010 ville jeg aldri møtt Victoria som tok meg med dit i 2011. Selv om Utøya har gitt meg arr jeg alltid vil ha og tatt fra meg mennesker jeg aldri vil se igjen, har den introdusert meg for mennesker jeg ellers aldri ville møtt. Utøya har også lært meg hvor brutalt livet kan være. Utøya tvang meg til å bli voksen da jeg kun var 16 år, noe som har gjort meg til akkurat den jeg er i dag. 

Hadde det ikke vært for Utøya hadde jeg aldri flyttet til Trondheim. 

Hvordan hadde livet mitt vært da? Hvor hadde jeg vært i dag om jeg ikke hadde følt for å komme meg vekk fra Tønsberg en stund? Selv om jeg er veldig klar for å flytte hjem igjen å komme nærmere familie og venner, angrer jeg ikke et sekund på at jeg flyttet til Trondheim. Jeg husker hvor redd jeg var for et helt nytt liv. I senere tid har jeg skjønt at det var akkurat dette jeg trengte. Jeg trengte å utfordre meg selv, jeg trengte å bli kjent med andre mennesker og jeg trengte å føle meg usikker og redd. 

Jeg er 21 år og har allerede bodd i 3 byer i Norge. 

Tenk så tøff jeg har blitt, så mange mennesker jeg har møtt, så mye jeg har utfordret meg selv og ikke minst hvor mye jeg har lært. Det var ikke dette livet jeg så for meg for 10 år siden og det er jeg evig takknemlig for. Jeg har fått så mye mer enn hva jeg egentlig hadde planlagt. Eller jeg har ikke fått det, jeg har jobbet for det. Nå drar jeg snart til Los Angeles for å bo der i nesten et halvt år, hvem vet hvordan retning livet tar etter det ? 

Jeg skulle ønske jeg kunne gitt deg som leser dette alle erfaringene jeg har fått med å utfordre meg selv. Jeg skulle ønske jeg kunne introdusert deg for alle menneskene jeg har møtt. Jeg skulle ønske du kunne kjent alle følelsene jeg har kjent. Jeg kan garantere deg at du ville gjort akkurat det samme. Livet er for kort til å gjøre det samme hver eneste dag, kun for at man er redd for forandring. Forandring er bra. 

I dag har min kjære venninne Zelia bursdag. Hvem hadde trodd at denne jenta er 27 år gammel? Jeg håper jeg er like ungdommelig når jeg er 27 år, har to barn og er gift. Jeg kommer nok aldri til å ha barn eller å være gift når jeg er 27, vi kan vel heller si 30-40 år haha. Ungdommelig skal jeg likevel være, det er jeg helt sikker på.

Nå ligger jeg stappmett på sofaen mens Zelia skyper med ei venninne som bor i Los Angeles. Jeg kjenner nå hvor utrolig mye jeg gleder meg til å bo der selv. Jeg gleder meg til å være et sted der det alltid skjer noe, er masse mennesker og AMERIKANERE. Jeg elsker Amerikanere, de er så utrolig hyggelige, blide og imøtekomende.

Jeg har aldri skjønt meg helt på tacofredag. Jeg spiser taco mandag, tirsdag, onsdag, torsdag… ja du forstår. Taco er helt klart min favorittrett, så det var absolutt ikke feil å komme hjem til dekket bord etter en lang dag. Som jeg har nevnt tidligere er det utrolig mye som skjer de neste ukene, noe som gjør at jeg nesten ikke er hjemme. Jeg kjenner jeg gleder meg til alt er over og jeg endelig kan slappe av igjen. Jeg gleder meg til å endelig kunne begynne å fokusere 100 % på bloggen igjen, for det begynner å bli veldig lenge siden. 

Dere vet om reiseplanene jeg snakket om i går? De er allerede endret. Jeg og Julie har funnet et helt nytt sted vi vil dra og det kommer til å bli helt sykt. Jeg er seriøst verdens mest ubesluttsomme person og det vises så alt for godt på bloggen. Jeg vil ikke vite hva dere som ikke kjenner meg tenker om meg haha! Jeg skal fortelle dere om reisen med engang vi har bestilt billetter, som er veldig veldig snart ♥

Onsdag, allerede? Hvor blir tiden av egentlig? Jeg føler ikke det er lenge siden sommeren har begynt, men når jeg ser på datoen viser den noe helt annet. Det er snart høst. Jeg vet ikke med resten av Norge, men i Trondheim har det blitt utrolig kaldt allerede. Selv om høsten er en utrolig fin tid, er jeg ikke klar for høst helt enda. Jeg vil enda kunne sitte ute til langt på natt, grille, sole meg og dra på stranden. Jeg må vel innse at sommeren snart går mot slutten, i alle fall nå som jeg har tatt på meg en skikkelig varm og tykk genser haha. 

I går spurte jeg Zelia om hun ville være med på Farris bad i nærmeste framtid for å ha en skikkelig avslappende jentehelg. Zelia har aldri hørt om Farris Bad før, og spurte om det var et sted man badet i Farris. Jeg var helt sikker på at jeg skulle besvime et sekund haha. Vi får unnskylde henne med at hun er trønder, 

Som alle vet så er jeg utrolig rastløs av meg. Tanken på å være i Norge i flere måneder framover gjør meg skikkelig trist, og jeg fikk derfor med meg min kjære bestevenninne på en liten reise. Vi skal være borte i 8-10 dager, noe som er akkurat passe. Selv om vi ikke skal reise langt så er det deilig å bare kunne komme seg litt vekk. Jeg er så takknemlig for at jeg har mulighet til å reise når jeg vil, at det ikke er noe som holder meg igjen. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort om jeg ikke kunne reist, for det å reise er virkelig min store lidenskap. Alle har sin greie, og min er å reise.

KØBENHAVN

STOCKHOLM

Farris Bad Larvik

FARRIS BAD

Jeg og Julie skal være så romantiske at vi skal avslutte hele turen på Farris Bad. For dere som ikke har hørt om Farris Bad må sjekke hjemmesiden deres HER. Jeg anbefaler virkelig å ta med kjæresten eller en god venninne på en skikkelig spa-weekened, det er verdt hver eneste krone.

Jeg er så lykkelig over at jeg endelig syntes det å trene og spise sunt er morsomt igjen. Det siste året har det vært mer en kjedelig rutine som jeg måtte gjøre for å holde meg i form og ikke noe jeg syntes var morsomt. Jeg er heldigvis tilbake der jeg var for et år siden, og det føles utrolig godt. Jeg er langt i fra like streng som det jeg var før og det kommer jeg aldri til å være igjen heller. Jeg har lært mye siden den gang. 

Nå skal jeg ned til min kjære ” sivgersøster ” som også er en av mine nærmeste venninner å spise middag. Det finnes ikke noe bedre å bli invitert på middag, spesielt når kokken er utrolig flink til å lage mat. Det er dessverre ikke alle som er like flinke, inkludert meg selv haha. Jeg kan nesten garantere at det er taco eller pizza som står på menyen hjemme hos meg, enkelt og greit. 


Genser – Nike / Tights – Adidas / Sko – Nike