Tatt fra Pintrest 

Etter at jeg selv gikk gjennom et brudd så har jeg fått veldig mange spørsmål om “hvordan komme over han?“, “hvordan takle å se han sammen med en ny?“, “hva om han finner noen andre?” og “hvordan er det å møte noen andre etter et brudd?“. Jeg har hatt litt problemer med å kunne gi noen svar på disse spørsmålene da jeg langt i fra føler at jeg sitter på noen fasit, og for at mitt siste brudd var et ganske fint brudd om jeg kan si det sånn? Det har ikke vært noe krangling eller vonde følelser, som jeg er evig takknemlig for den dag i dag.

Jeg skal ikke skryte på meg at alle brudden jeg har gått gjennom har vært “enkle”, for det har de absolutt ikke vært. Jeg tror det aller tyngste bruddet jeg opplevde var da jeg måtte gi slipp på noen jeg egentlig ville være sammen med. Det virket som at uansett hvor hardt vi prøvde og hvor mange sjanser vi ga forholdet, så fikk vi det ikke til å funke. Jeg vet ikke om det bare var feil tid eller om vi rett og slett ikke passet sammen, men det var forferdelig vondt. Det tok også lang tid før vi klarte å gi slipp på hverandre etter at vi hadde gjort det slutt, men livet gikk omsider videre. Jeg tror helt ærlig det aller viktigste er å gi det litt tid, og ikke haste inn i noe nytt for at man er redd for å være alene eller søker trøst hos noen. Jeg tror også det er viktig å kjenne på alle følelsene som kommer, og jobbe seg gjennom det.

Tatt fra Pintrest

Det å miste noen man elsker er forferdelig vondt, og den smerten kan til tider virke som at den aldri vil forsvinne. For meg har det alltid vært viktig å minne seg selv på at alt er midlertidig, og at det en gang vil kjennes okei igjen. Om du må gråte, gjør det. Er du sint, kjenn på den følelsen. Klarer du ikke å forstå hvorfor, finn svarene dine. Det viktigste tror jeg er å virkelig jobbe og bearbeide når man går gjennom sorgen, for ellers vil den nok mest sannsynlig følge deg i lang tid. Livet vil ikke bare gå videre for deg, men for han også. Jeg tror det verste man gjør er å analysere alt han gjør på sosiale medier, hvem han snakker med og hvem han liker bildene til. Er det for tøft å følge med på så anbefaler jeg bare å fjerne. Du er ikke pliktig til å følge noen på sosiale medier, og spesielt ikke om det sårer deg ❤️

Det høres kanskje ut som en “enkel” tanke, men jeg har alltid fortalt meg selv at jeg skal være glad på hans vegne, og ikke minst mine egne. Får vi det ikke til å fungere så vil jeg ønske for både min og hans del at vi møter noen som er en match. Det vil nok kanskje gjøre litt vondt når det skjer, men det vil etterhvert være din tur også. Du vil møte noen som får deg til å føle deg så spesiell igjen. En som får deg til å glemme alt du en gang var lei deg for. En som som gjør det enkelt, og en som passer deg. Selv om det kanskje virker som en helt fjern tanke nå, så vil du en dag komme dit. Når du er der vil du være takknemlig for at alt ble som det ble. Jeg tror også det er viktig å ta den tiden du trenger når det kommer til å møte noen ny, og ikke føle på presset til å begynne rett på datinglivet. Jeg har selv synes at det har vært litt rart å møte noen ny etter et langt forhold, og jeg er en sånn person som trenger å opparbeide mye tillit før jeg tør å åpne meg eller være intim med et annet menneske. Jeg har derfor ikke stresset med noe som helst, og gjør kun ting som føles rett for meg.

Tatt fra Pintrest 

En liten påminnelse.. ❤️ Livet er fantastisk. Du har så mye morsomt du skal få oppleve og lære de neste årene. Du kommer til å møte nye mennesker som inspirerer og utfordrer deg på helt nye måter. Du kommer til å skape så mange nye minner, og endelig får du ekstra god tid til å være rundt alle de fantastiske menneskene du har i livet ditt. Dra ut med vennene dine, flørt, snakk og kos deg.

Så hvordan går det sånn egentlig?
Jeg kan si så mye som at jeg har det veldig bra, og at jeg for første gang på mange år kjenner at jeg endelig klarer å slappe av og fokusere på de tingene som er viktig for meg og helsa mi. Jeg får nok med søvn, jeg spiser regelmessig, jeg får i meg nok vann, jeg får trent så mye som jeg ønsker, jeg jobber hver eneste dag og jeg kan ligge hjemme både lørdag og søndag uten å gjøre noe som helst. Jeg har godt av å hente meg selv litt inn igjen før hverdagen kommer tilbake, og jeg vet at det jeg gjør akkurat nå er veldig viktig for meg. Det er kanskje ikke det mest morsomme eller spennende, men jeg trenger det.

Hva er planene fremover?
Planene fremover er å reise litt mellom Tromsø og Oslo for jobb, og selvfølgelig møte venner. Jeg skal bli ferdig med et prosjekt dette året, og jeg skal selvfølgelig ta meg en helg eller to til Trondheim. Jeg skal være litt sammen med venner, gjøre ting som gir meg energi og skape noen morsomme minner en lørdagskveld, men utenom det så har jeg absolutt ingen planer fremover. Jeg skal virkelig fokusere på jobb nå, og planlegge alt jeg har i vente. Det er mye som skal skje med en gang jeg kommer meg til Los Angeles, og jeg har allerede bestemt meg for at jeg skal ha en Podcast der jeg kan dele hele opplevelsen med dere. Jeg føler man kan være mye mer ærlig der, og jeg tror det kunne vært veldig kult og ikke minst interessant å tatt dere med på innsiden. Festing, dating, nye bekjentskaper og alt som skjer i en ny og annerledes hverdag. Jeg vet allerede hvem gjestene skal være, og hvem jeg skal ha som min nummer to. Det er mye planlegging fremover, og jeg vet jeg kommer til å være glad for det når den tid kommer.

Hva er det som skjer akkurat nå?
Det skjer veldig lite interessant i livet mitt akkurat nå. Jeg har ingen flørt å oppdatere eller gjøre dere nysgjerrig på, jeg holder på med noe jeg ikke kan snakke om, og jeg bruker egentlig mesteparten av tiden min på å jobbe med meg selv. Ikke veldig interessant med andre ord, men vi kommer dit. Akkurat nå er jeg det viktigste i livet mitt, og det er det jeg kommer til å prioritere. Det har skjedd noe veldig stort som jeg skal dele med dere etterhvert, men nå må jeg egentlig bare late som ingenting samtidig som det opptar store deler av dagen min. Det føles nesten som at jeg lever to liv, for jeg kan ikke snakke om det, samtidig som at det er alt jeg tenker på.

For utenom en liten Halloween feiring med vennene mine så har jeg INGEN planer før jeg skal til Oslo 6 november. Jeg skal bare være der i noen dager på grunn av jobb og litt andre ting, også er det en tur til Trondheim i slutten av november. Jeg har aldri hatt en så rolig periode som det jeg har nå, men jeg liker det (på en måte). Kunne jeg valgt så hadde jeg heller vært i Los Angeles, men ettersom at det ikke er et alternativ så er det bare å nyte det jeg har akkurat her og nå ❤️

Martine har dårlig innflytelse på meg hver gang vi drikker, for hun klarer på en eller annen måte å overtale meg til å ta tatovering. Jeg har lenge vært helt bestemt på at det var nok med de to tatoveringene jeg allerede har, og har egentlig aldri vært personen som har vært så fan av tatoveringer. Jeg likte det åpenbart bedre da jeg var yngre, og jeg tok tross alt begge tatoveringene mine da jeg var rundt 16 år gammel. Selv om de har en stor betydning for meg, så ville jeg nok ikke gjort det samme i dag.

Likevel så ble jeg med på en venne-tatovering i sommer sammen med Amanda og Martine, noe som var greit ettersom at det bare var et lite hjerte på fingeren. Det er jo ikke noe hemmelighet at tatovering på fingeren ofte forsvinner, spesielt nå som vi bruker såpass mye antibac som det vi gjør. Jeg var jo veldig opptatt av å få nok bekreftelse fra tatovøren at den ikke ville være der for alltid, så jeg klarer virkelig ikke å forstå hvorfor jeg valgte å tatovere hjertet på nytt når det endelig hadde begynt å forsvinne??

Tatoveringen plager meg ikke på noen måte, og den er jo veldig søt. Jeg forstår bare ikke hva jeg tenkte når edrue meg egentlig vil at den skal forsvinne for godt? Nå vil den jo sitte enda bedre med tanke på at jeg har tatt påfyll, så jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte 😅 Er det noe jeg er hundre prosent sikker på så er det at det kommer til å være min aller siste tatovering. Nå er det nok, og det skal jeg huske å fortelle meg selv neste gang det befinner seg en tatovør på festen jeg er på, haha.

Reklame | Nelly

Sett HER / SOFIE25 gir dere 25% rabatt på alt fra NLY

Hahah neglen min :(( Det sykeste er at de er over 5 uker gamle, og ser fortsatt så bra ut.

Dere som har fulgt meg siden 2017 vet kanskje at jeg ikke var særlig redd for å stå opp for meningene mine. Jeg var ikke redd for en diskusjon, ikke redd for at noen skulle skrive dritt om meg og jeg hadde nesten blitt alt for vandt til stygge kommentarer. Jeg var nesten ikke redd for noe, noe jeg vil påstå er både bra og dårlig. Jeg delte alt for mye som jeg kunne spart meg for, og det gir meg enda vondt i magen av å se hvordan jeg frontet blogginnleggene mine 😅 Det er ikke måten jeg ville gått frem på i dag, men man lærer heldigvis av de aller fleste valgene man tar.

Jeg kjenner likevel at jeg savner noen ting med den personen jeg var i 2017, for er det noe jeg alltid har likt med meg selv så er det at jeg har vært så uredd. Det siste året derimot føler jeg at jeg har mistet meg selv veldig til det at jeg skal gjøre alt rett hele tiden. Jeg skal være et godt forbilde, være politisk korrekt og ikke gjøre noe som kan såre eller provosere noen. Sannheten er at om du skal tenke på hva alle andre føler og tenker hele tiden, så mister du deg selv litt etter litt. Selvfølgelig har jeg et ansvar med jobben jeg selv har valgt, samtidig som at jeg ikke kan gjøre alle fornøyd.

Jeg har vært så sykt frem og tilbake om jeg skulle si noe angående FIM for at jeg var redd for at noen skulle misforstå, bli sur eller at jeg skulle bli hengt ut. Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg har blitt en skikkelig pyse de siste årene, men noen ganger så må man kunne si det man mener uten å tenke på hva alle andre vil si eller tenke. Kanskje det gjør meg upopulær, men det føles godt å endelig faktisk tørre å si noe igjen. Det var en periode jeg måtte skru telefonen min på flymodus for at jeg var så stresset. Det som er så fint med sosiale medier og internett er jo at heldigvis kan fjerne seg fra det. Man kan logge av alt som skjer på nettet, noe jeg tror er viktig å gjøre litt oftere enn hva man kanskje gjør.

Jeg fikk i alle fall en så fin søndag etter at jeg klarte å koble helt ut, og ikke fokusere på alt som skjedde rundt meg. Jeg fikk nesten sett ferdig hele den nye sesongen av “YouMeHer” på Netflix, lagde meg halloumi-burger, spilte inn en YouTube-video og spiste litt sjokolade og potetgull. Hva gjorde dere i helgen? 😍

 

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan det går med Celine etter operasjonen, så jeg tenkte derfor å komme med en liten oppdatering. Det var jo ingen hemmelighet at jeg var usikker på om jeg skulle gjennomføre operasjonen eller ikke med tanke på at Celine begynner å bli en gammel dame, men akkurat nå er jeg så takknemlig for at jeg valgte å gjøre det. Hun har hatt mye problemer rundt løpetid, så det skal bli godt å aldri måtte bekymre eller tenke på det noen gang igjen. Jeg må jo likevel innrømme at det har vært noen krevende uker, og jeg er bare så evig takknemlig for at hun begynner å bli seg selv igjen.

Arret etter operasjonen

Celine har jo også vært plaget med noe jeg alltid har kalt for “små anfall”. Det kan nesten se ut som at hun får kramper, og det kommer alltid etter at vi har vært ute å gått tur. Jeg har også fått beskjed om at hun er litt dehydrert, så for øyeblikket så gir jeg hun masse våtfor i tillegg til at jeg må gi henne vann med en sprøyte for å få henne til å drikke 🥺😂 Celine har dessverre aldri vært flink til å drikke vann, men de siste ukene har hun seriøst ikke rørt vannskålen. Vi tror jo derfor at disse “krampene” har kommet på grunn av at hun er litt dehydrert, og om det ikke gir seg etterhvert nå så må vi gjøre en videre utredning. Det er nå over to uker siden hun fikk det sist, og hun virker generelt mer kvikk og tilstedet. Det virker jo derfor som at det har hjulpet å “tvinge” i henne vann, og at det har vært det som har skapt litt problemer for henne.

Jeg krysser i alle fall fingrene for at alt er bra nå, og at både Celine og jeg kan få litt fri fra alt 😂 Hun har jo vært mye plaget i løpet av livet hennes, så håper at vi er helt ferdige nå… ❤️

Nå som jeg ikke har et “fast” sted å bo så har jeg ønsket å utforske litt forskjellige land. Jeg kunne for eksempel tenkt meg å være noen måneder i Spania fra Høsten og utover (når vi kan reise igjen). Jeg har også vært veldig inne på å ta noen måneder i Stockholm. Jeg har alltid likt meg så godt der, i tillegg til at jeg kjenner et par stykker som bor der. Det er jo heller ikke så langt unna, så der kunne jeg faktisk hatt med meg Celine om jeg bestemte meg for å være der over en lengre periode.

Jeg har bare alltid hatt lyst til å reise rundt, bo forskjellige steder og oppleve nye ting. Jeg har jo vært veldig klar fra dag en om at jeg derfor skal utforske litt flere steder enn bare Los Angeles (spesielt med tanke på at jeg faktisk ikke kan bosette meg der, lol). Jeg vil jo ikke akkurat kalle det for å “flytte”, men jeg kunne tenkt meg å være flere måneder i blant annet USA, London, Spania og Stockholm. Nå vet jeg ikke hvordan de nye reglene vil være ettersom at London har gått ut av EU, men jeg kan jo se for meg at det kanskje ikke vil være så problematisk?

Et lite bildedryss fra min aller første tur til Stockholm i 2015 <3

Alt jeg vet er at jeg skal gjøre alt det jeg ønsker og har drømt om de neste årene. Jeg har tenkt på dette så lenge, og at det har tatt meg så mange år å faktisk tørre er jo egentlig ganske sykt. Jeg kan jo likevel forstå det, for er man redd eller usikker rundt noe så finner man alltid på unnskyldninger for å ikke gjøre det. Jeg er bare stolt over meg selv at jeg endelig har tatt steget, selv om Corona har satt litt bremser på planene mine. Selv om jeg har kjent meg veldig rastløs den siste tiden, så vet jeg at det bare er en periode. Etterhvert kan jeg gjøre alle de tingene jeg har ventet på, og tenk hvor godt det vil føles da 😍

Reklame | Nelly


Jakke HER / SOFIE25 for 25% rabatt

GLADNYHET DERE!!! Jeg er så heldig at jeg får dele ut en rabattkode til følgerne mine på Nelly ❤️ Som mange av dere kanskje har sett så er det 20% rabatt på HELE Nelly, men jeg har en rabattkode som gir dere 25% rabatt på alt fra Nelly sitt merke (utenom Bianco sin kolleksjon). Som dere kanskje har sett så er det 20% på hele Nelly akkurat nå, men med min kode så får dere 5% ekstra ved å bruke rabattkoden: SOFIE25 😍 Den er gyldig i 48 timer <3 

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY

Kjole HER / Topp HER / Jakke HER / SOFIE25 for 25% rabatt

Blazer HER / Boots HER / Genser HER / SOFIE25 for 25% rabatt

Jakke HER / Sko HER / Genser HER / SOFIE25 for 25% rabatt

Jakke HER / Sko HER / Boots HER / SOFIE25 for 25% rabatt

Blazer HER / Kjole HER / Bukse HER / SOFIE25 for 25% rabatt

Jakke HER / SOFIE25 for 25% rabatt

Jakke HER / Sko HER / SOFIE25 for 25% rabatt

Jakke HER / Sko HER / SOFIE25 for 25% rabatt

Mange av dere er kanskje lei av å høre det, men jeg har hatt det utrolig bra den siste tiden. Jeg har nesten følt litt skam over å si det høyt med tanke på alt som har skjedd dette året, men livet mitt har virkelig vært bra. Jeg har for første gang på mange år vært lykkelig, og det var helt ærlig en lykke jeg aldri trodde jeg kom til å kjenne på igjen. Jeg har hatt det bra, men på grunn av at jeg har hatt vanskeligheter med å ta tak i fortiden min så har det aldri vært noe mer enn bra. Det siste halvåret derimot har jeg vært lykkelig, og det er så utrolig godt å kjenne på den følelsen igjen.

Det som har vært ulempen med å ha det så bra, er at jeg hare vært redd for at det skal snu på en eller annen måte. Det skremmer meg å ikke skulle våkne opp og ha det bra, og jeg har blitt en sånn person som er irriterende positiv. De siste dagene har lykkefølelsen sluppet tak litt etter litt, og jeg har vært litt nedfor. Jeg tror helt ærlig det bare er den rastløse siden av meg som begynner å komme mer og mer frem, og at jeg begynner å bli litt lei av å vente. Det har jo skjedd mye dette året, og jeg har jo vært veldig innstilling på hvordan ting egentlig skulle bli.

Jeg tror jeg egentlig bare savner hverdagen, og jeg vet jo at jeg ikke akkurat er alene med det. Det føles bare noen ganger som alt dette er evigvarende, selv om man innerst inne vet at det ikke er realiteten. Celine har jo også vært mye syk, og det har skjedd store forandringer i livet til begge to. Jeg tror helt ærlig bare at det har vært litt mye til meg den siste tiden, og det er jo ikke akkurat unormalt å ha dager/perioder der man ikke alltid føler seg på topp. Jeg vet jo at alt ordner seg til slutt, men noen ganger må man vel bare tillate seg å føle litt på frustrasjonen også <3

For bare et år siden så var jeg en sånn person som virkelig ikke forsto meg på mennesker som likte å være alene, og spesielt ikke dem som hadde behov for “alenetid”. Jeg har alltid vært en sånn person som har måtte være rundt mennesker konstant, og jeg har fort kjent på ensomheten om jeg var litt alene. Jeg tror de som har kjent meg lenge kan skrive under på dette, og jeg fikk til og med min bestevenninne til å flytte inn med meg i en leilighet med et soverom. Vi delte soverom i kanskje et halvt år, før vi bestemte oss for å leie noe sammen. Min største frykt har alltid vært å være alene, kjede meg eller føle meg “ensom”, men nå ELSKER jeg å være alene. Jeg koser meg skremmende mye i mitt eget selskap, og jeg har til og med blitt en av de som trenger tid alene for å hente meg inn igjen.

I går hadde jeg en skikkelig sånn “bare meg” dag, og jeg hadde seriøst the time of my life. Jeg fikk tatt igjen alt av jobb, spist grøt, drakk julebrus og så alt for mange episoder av “Buffy The Vampire Slayer”. Jeg var en tur på trening og spilte inn noen samarbeid, men utenom det så lå jeg på sofaen hele dagen. Jeg kjenner meg seriøst enda sliten etter forrige helg, så jeg tror jeg virkelig hadde godt av en avslappende dag. Celine har også blitt alt for vandt med at jeg er hjemme døgnet rundt, så jeg tror hun var veldig glad for at jeg var hjemme en hel dag med henne 😅 Jeg har alltid vært flink til å venne henne på å være hjemme alene, men etter operasjonen måtte hun ha noen som passet på henne. Hun var jo også mye syk før vi valgte å operere, så jeg var veldig forsiktig med å forlate henne🥺❤️

Hva gjorde dere i går? <3