Den siste tiden har jeg måtte jobbe ekstremt mye med tankegangen min. Som dere sikkert har skjønt så har det skjedd mye i livet mitt de siste månedene. Det har vært store forandringer, og jeg har måtte legge helt om for hva som var planlagt dette året. Jeg kom til et punkt der jeg ikke orket å ha på alarm mer, det var så vidt jeg gadd å logge inn på bloggen og jeg brukte nesten bare dagene mine på å se på serie. Jeg fant heldigvis ut at jeg ikke kunne holde på sånn mer, og måtte begynne å jobbe med den negative tankegangen jeg gikk rundt med. Jeg bestemte meg for å se fremover, og fokusere på alle de tingene jeg gleder meg til. Selv om det kanskje føles ut som at livet er satt på vent, så er det tusen andre ting jeg kan være takknemlig for. Det er også viktig å huske at om planen ikke går som planlagt første gang, så lager man bare en ny.

Jeg skulle egentlig byttet på å være i Los Angeles og New York nå, men det ble leilighet i Oslo istedenfor. Det kan kanskje ikke sammenlignes, men det vil likevel ikke si at det er noe dårlige, bare..annerledes? Jeg vil en dag kunne reise og endelig få oppfylt min aller største drøm, men frem til den tid kommer så kan jeg bare glede meg og ikke minst planlegge. Jeg har allerede begynt å se for meg hvordan jeg ønsker at leiligheten skal se ut, og hvilket området jeg ønsker å bo i. Jeg er for eksempel helt forelsket i Soho i New York, og elsker virkelig atmosfæren, bygningene, menneskene og ikke minst maten. Jeg vil helst ha litt utsikt over New York, samtidig som at jeg ønsker en litt mer Brooklyn inspirert leilighet. Jeg synes det er så fint med murvegg for eksempel, og håper at jeg klarer å finne en leilighet som passer alle mine kriterier.

Bildene er tatt fra Pintrest

Hvor fint er ikke dette?? Jeg liker at jeg snakker som om at jeg skal flytte dit permanent (i wish), men det er likevel godt å ha noe å se frem til. Jeg fikk en kommentar om at jeg snakker alt for mye om USA, men jeg kan si det sånn at det kommer ikke til å stoppe med det første. Jeg gleder meg så mye, og jeg liker å dele tanker og forventninger med dere. Dette kommer jo helt klart til å være det mest krevende, skremmende og lærerike jeg har gjort hittil i livet, og SELVFØLGELIG skal det snakkes om 🗽🇺🇸❤️

Har du en ny kjæreste? 
Nei, det har jeg ikke.

Hvor lenge er det til du flytter?
Litt over 2 uker, HERREGUUUD SOM JEG GLEDER MEG!!

Hvor i Oslo skal du bo?
Jeg skal bo på Frogner.

Har du kjøpt leilighet?
Nei, det er bare korttidsleie ettersom at jeg ønsker å tilbringe sommeren i Oslo.

Hvordan går livet om dagen?
Tusen takk som spør <3 Jeg har det utrolig bra for tiden, og for aller første gang på veldig lenge så føler jeg meg… lykkelig? Jeg har så mye motivasjon, gode rutiner når det kommer til søvn, går masse turer og er egentlig bare veldig glad.

Beste med å være deg?
Hmm.. veldig godt spørsmål 😂Det må vel kanskje være det at jeg har utrolig mange fine mennesker i livet mitt som støtter og heier på meg. Jeg elsker jobben min, og har det fint økonomisk. Er ung og har mange muligheter foran meg. La oss ikke glemme det aller viktigste, jeg har Celine 🐶

Hvor gammel er du?
Jeg er 25 år.

Ville du datet noen på din egen alder eller yngre?
Jeg kjenner at jeg har lyst til å begynne å date litt eldre. Jeg har bare vært med folk på min alder, og kjenner jeg har lyst til å prøve noe nytt.

Er du klar for ny kjæreste?
Nei, så ABSOLUTT IKKE!! Jeg kommer til å være singel i maaange maange år fremover. Jeg føler at min neste kjæreste skal være en jeg skal slå meg til ro sammen med, og han kommer jeg til å bruke lang tid på å finne.

Skal du flytte til Tromsø?
Ja, etterhvert så skal jeg ha base hjemme i Tromsø samtidig som at jeg er ute å reiser. Dette er for å minske kostnadene, kunne spare mest mulig og for Celine sin skyld.

Hva ville du jobbe med da du var barn? 
Jeg ønsket å bli politi eller popstjerne. Sistnevnte hadde jeg nok aldri hatt en sjanse til med tanke på at jeg er tonetøv. Enda godt at jeg innså det selv slik at jeg ikke meldte meg på Idol eller X-factor, haha.

Føler du at det haster med å få seg ny kjæreste? Eller er det deilig å være alene?
Nei, det haster på ingen måte. Jeg koser meg så i eget selskap, så akkurat nå har jeg ikke plass til noen andre enn meg selv og Celine.

Hvilken kommentar har irritert deg den siste tiden?
Jeg kjenner at jeg er skikkelig lei av å få kommentarer på sminken min, og det irriterer meg at folk kan legge seg så mye bort i hvordan andre mennesker velger å SMINKE SEG!! Jeg forstår virkelig ikke hvordan det påvirker DIN hverdag om jeg bruker lite eller mye sminke? Det er ikke sånn at jeg sminker meg for å så tenke “shit Sofie, nå så du ikke bra ut”. Jeg er bare så lei av at den MINSTE ting skal pirkes på, er det virkelig nødvendig? Det er ikke akkurat sånn at jeg går bort til fremmende mennesker på gaten for å fortelle dem at de hadde sett bedre ut om de bare hadde gjort “sånn og sånn”. Jeg sminker meg for meg selv, og så lenge JEG er komfortabel og fornøyd så er det vel ikke DIN plikt å fortelle meg noe annet?

Hvilken kommentar har gjort deg glad?
Det er så mange herlige mennesker som legger igjen fine kommentarer, så det er vanskelig å velge ut en spesifikt. Jeg har likevel lagt merke til ei som kaller seg for “Beate” i kommentarfeltet mitt, som ALLTID er så hyggelig, positiv og ikke minst snill <3 Verden trenger virkelig flere mennesker som deg.

Er du godt kjent i Tromsø?
Både ja og nei.

Hvor mange kjærester har du hatt? 
Way too many, hahah.
(Jeg har vært i tre seriøse forhold)

Kommer du til å selge interiør når du flytter?
Det var egentlig planen, men ettersom at leiligheten i Oslo ikke er møblert og mamma skal ha noen av tingene mine så ble det ikke sånn likevel <3

Hvor ofte spiser du godteri? 
Hadde du spurt meg for noen måneder siden så hadde svaret vært hver dag, men nå spiser jeg det et par ganger i måneden.


Det er sikkert mange av dere som kan kjenne seg igjen i det å ha enkelte ting man ikke gjør alene? Jeg kunne for eksempel ikke dratt på kino alene, jeg hadde heller ikke likt å dratt på restaurant alene og jeg har i alle fall ikke laget taco til en. Jeg vet ikke hva det er med ordet “alene” som er så skremmende for folk flest, men det er jo egentlig bare så teit å sette grenser for seg selv kun for at man ikke er sammen med noen?

Når man tenker seg om så sitter man jo kun ved siden av noen på kino, for om du er den som snakker så er du den irriterende i kinosalen som alle hater. Det er jo egentlig derfor samme om du drar med noen eller alene, for det utgjør jo egentlig ikke noe forskjell? Jeg vet for eksempel ikke hvorfor jeg synes det er rart å lage taco til bare meg, for hva har det egentlig å si? Det er jo bare å lage mindre mat enn hva man gjør når man er 2-3 personer, sette på en god film og njuuuta fredagskvelden. Taco er høydepunktet med fredag, og jeg skal ikke gi slipp på min lille tradisjon kun for at jeg ikke er sammen med noen.

Jeg hadde en skikkelig fin kveld i går, til tross for at jeg var alene. Jeg kan virkelig ikke forstå hva jeg har vært så redd for tidligere, for man er hverken ensom eller alene selv om man ikke har en kjæreste. Jeg har så mange gode venner og ikke minst en superfin familie. Jeg er ikke alene selv om jeg ikke har noen å sove med, spise med eller bo med. Jeg tror det er viktig å minne seg selv på det, og se alle menneskene man faktisk har i livet sitt. Vet dere hva det beste med å spise taco alene var? Jeg slapp å måtte dele guacamole med noen 😂

Husk å abonner på YouTube-kanalen min HER

Som dere helt sikkert har forstått så er det en evighet siden jeg har vært skikkelig singel, så jeg har tenkt litt på hva jeg ønsker å gjøre denne sommeren nå som det bare er meg. Det høres kanskje litt egoistisk ut å si, men det føles så utrolig godt å vite at jeg ikke trenger å tenke på noen andre enn meg selv. Det er kun mine behov, følelser og tanker som skal være i fokus fremover, og det er så deilig å vite. Jeg tenkte derfor at det kunne være morsomt å skrive en liten liste over de tingene jeg ønsker å fokusere på denne sommeren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

❤️ Først og fremst så skal jeg begynne å jobbe med alle de tingene som har vært vanskelig. Jeg har vært alt for dårlig til å ta egen helse på alvor, og har alltid dyttet vekk ting jeg virkelig burde ha snakket om og jobbet meg gjennom. Jeg har virkelig fått erfare at det ikke hjelper å rømme fra det som er vanskelig, og skal derfor burde tid på å bare få det bedre med meg selv.

❤️Jeg skal trene og spise sunt, for det har det vært lite av de siste månedene. Jeg har kanskje ikke spist så usunt, men jeg merker virkelig på energien min at jeg ikke har vært like aktiv som jeg vanligvis er. Trening og sunn mat gir meg så mye energi, så jeg skal helt klart fokusere på det fremover.

❤️Jeg skal produsere mye innhold på YouTube og få opp algoritmen på kanalen. Det merkes godt at den ikke er brukt på nesten to år, men legger jeg nok tid og energi i det så vet jeg at det vil bli veldig bra til slutt. Det er også YouTube jeg tenker å fokusere på når jeg er i USA, så det er bare å keep it going.

❤️Av en eller annen merkelig grunn så synes jeg det virker skikkelig skremmende og ikke minst ganske kleint å dra på en date, men jeg skal prøve å komme meg på MINST en i løpet av sommeren. Jeg må jo teste ut singellivet litt nå som jeg først er det etter x-antall år.

❤️Jeg skal jobbe MASSE og ha et sterkt fokus på utvikling, læring og skape bedre innhold.

❤️Ettersom at jeg har fått verdens fineste leilighet så skal jeg helt klart invitere til masse venninnekvelder med god mat, vin (prosecco) og jentesnakk. Det er virkelig ikke noe som er bedre enn venninnekvelder, og hadde det vært sånn at alle hadde hatt tid hele tiden så hadde jeg gjort det typ hver dag 😂

At du er bifil, men ikke tør å snakke høyt om det?
Nei, det stemmer ikke. Hvorfor skulle jeg ikke ha turt å snakke høyt om det, om det skulle være tilfelle?

At bruddet deres er fake?
Hæ? Så vi flytter fra hverandre, gjør det slutt offentlig for også… hva da? Flytte sammen igjen, og gå tilbake til hverandre? 😂 Nei, det stemmer ikke. Jeg er veldig veldig singel for øyeblikket, og jeg trives overraskende godt.

At du sier at du har fått deg leilighet i Oslo, men at det ikke stemmer? 
Jeg har fått meg leilighet i Oslo, og flytter om litt over 2 uker <3

At du er gravid, og usikker på hva du skal gjøre med barnet?
Nei, jeg er ikke gravid.

Du har tenkt til å slutte med bloggen denne sommeren?
Det stemmer ikke <3 Jeg skal forsette å blogge så lenge jeg føler at det gir meg noe positivt.

Du har ombestemt deg når det kommer til LA, og har derfor funnet deg leilighet i Oslo istedenfor?
Nei, planen er fortsatt å reise til Los Angeles. Jeg orker bare ikke å gå rundt å vente, så da gjør jeg heller noe morsomt og ikke minst spontant i mellomtiden.

Fikk høre at du aldri svarer på meldinger eller telefon når avisene kontakter deg?
Aldri er vel kanskje litt å ta i, men jeg velger ofte å ikke kommentere saken. Grunnen til det er så enkel som at det siste året har blitt spurt om ting jeg ikke ønsker å svare på, og om det er et intervju jeg synes er kult eller morsomt så stiller jeg selvfølgelig opp.

At du har vært i et åpent forhold?
Nei, det stemmer ikke. Jeg føler at jeg ikke har hatt lange nok forhold til å i det hele tatt være på den tanken en gang, men kanskje jeg kan være åpen for det om jeg har vært med samme person i 40 år og søker noe nytt å spennende. Det er kanskje ikke lovt til å si høyt, men jeg vet jo ikke hvordan det er å være med noen lengre enn 3 år, så hva jeg måtte føle når den tid kommer kan jeg ikke være så bestemt på nå.

Du hadde kjæreste da du var med på Paradise Hotel?
Nei, det stemmer ikke. Jeg hadde en gutt som jeg hadde mye kontakt med, men vi var ikke sammen.

Reklame | Nelly

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ❤️

Playsuit HER

Playsuit HER

Skjorte HER 

Topp HER 

Skjorte HER

Genser HER 

Kjole HER

Topp HER

Topp HER

Kjole HER

Sett HER

Kjole HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY ❤️

Se på denne søtnosen da 🥺

Det fineste jeg ser er eldre mennesker som har vært sammen for alltid som likevel ser så forelsket ut <3 Se på diss to.

Om ikke dette bildet får deg til å smile så vet ikke jeg.

Dette bildet sier så lite, men samtidig så mye.

<3

 

Favorittbyen min <3

Fiiine Norge <3

Alle bildene er tatt fra Pintrest <3

Husk å abonner på YouTube-kanalen min HER

Er det ikke litt rart hvordan det nesten er umulig å sove noen netter? Jeg var så trøtt da jeg la meg i går, men sovnet likevel ikke før rundt 04.00. Det var ikke noe spesielt som holdt meg våken, det var nesten bare sånn at kroppen min ikke ønsket å sove. Jeg ble derfor liggende å tenke på livet, alt som har skjedd den siste tiden, hvor mye fint jeg har å se frem til og alle grunnene jeg har til å være takknemlig. Jeg fikk også så mange ideer på hva jeg kan lage fremover, og fikk egentlig mye godt ut av å ikke klare å sove, haha.

Av en eller annen grunn så er jeg skikkelig kreativ om natten, så egentlig burde jeg ta meg en dag i uken der jeg er våken lenge for å komme på ideer til blogginnlegg, YouTube og andre ting jeg ønsker å gjennomføre. Er det forresten bare meg som tillater at hunden sover i sengen? Celine og jeg har sovet sammen så lenge jeg kan huske, og det hadde vært rart å ikke ha henne sammen med meg. Nå er jo Celine veldig bortskjemt, men jeg har ikke hjertet til noe annet for hun ELSKER å sove i sengen. Hun er jo også VERDENS søteste, bare se på bildene over her 🥺

Jeg prøvde forresten å ta noen søte bilder sammen med Celine i natt, og dere ser jo hvordan det gikk 😂