Reklame | Alle lenker er annonselenker / Nelly

Som dere vet så skal jeg bare ha en helt rolig kveld i dag, noe jeg virkelig ser frem til. Jeg har satt meg mange mål for 2019, og et av de er å drikke mye mindre alkohol. En venninne av meg fortalte meg at hun ikke skulle drikke på nyttårsaften for at hun ikke ønsket å starte det nye året med fyllesyke, noe jeg ble skikkelig inspirert av. Jeg bestemte meg derfor for å gjøre det samme, så i år skal jeg feire et nytt år med Pepsi Max ♥♥♥

Lignende skjørt. HER / Bluse HER /

Jeg har alltid brukt kjole på nyttårsaften, så siden det er nye tradisjoner i år så har jeg bestemt meg for å ha på skjørt og bluse. Jeg vil forresten bare takke alle mine fantastiske følgere for et amazing år ♥ Jeg kommer aldri til å få takket dere nok eller vist hvor takknemlig jeg faktisk er, men jeg håper dere vet at jeg virkelig setter pris på dere. Jeg elsker at dere deler deres historier med meg, at dere kommer bort til meg på gaten og at dere har gitt meg en mulighet jeg har drømt om så lenge. Det betyr så mye at jeg sitter her med tårer i øynene, for jeg er så forbanna rørt. Dere er de aller beste og jeg er uendelig glad i dere alle sammen. Jeg håper dere får et fantastisk nyttår og at 2019 blir deres år. Jobb litt hardere og følg drømmene deres, så kan jeg nesten garantere at dere har mye godt i vente ♥ 

PS: DERE FÅR 30% RABATT PÅ ABSOLUTT ALT FRA NLY BY NLY, KLIKK HER. 

Reklame | Annonselenker Nelly

Jeg regner med at de aller fleste er godt i gang med å shoppe nå som det er salg så og si over alt. Jeg kjenner jeg er glad for at jeg ikke jobber i butikk nå, for jeg kan se for meg at det er mye stress for dere. Jeg prøvde å dra en tur på kjøpesenteret på lørdag, men det ble rett og slett alt for mye mennesker og kaos for min smak. Personlig liker jeg mye bedre å handle på nett enn i butikk, så jeg tenkte derfor å tipse dere om salget Nelly har. Dere får opptil 70 % rabatt på MASSE kjoler, sko, jakker, topper and you name it. Jeg har i alle fall plukket ut mine favoritter til dere ♥

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET ♥

Jakke. HER / HER / HER

BH. HER / Jakke. HER / Kjole. HER


Kjole. HER / Kjole. HER / Jakke. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET ♥

Etter Paradise Hotel så fikk jeg ofte kommentarer om at jeg blogget alt for mye om Morten, noe jeg kan si meg veldig enig i. Jeg var nyforelsket og det var mye jeg ønsket å dele med dere. Etter at jeg fikk erfare hvor kjipt det kan være å ha et offentlig forhold valgte jeg å ikke dele så mye privat og rett og slett “fjerne” Morten litt fra bloggen. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele litt om oss igjen, med å ha noen fun facts om forholdet vårt. 

♥ Morten og jeg deler en felles interesse jeg er 100% sikker på at jeg aldri har fortalt dere. Siden jeg var ganske ung har jeg drømt meg bort i eldre boliger på finn, som jeg selv kunne pusset opp å solgt videre. Jeg er veldig sikker på at jeg en gang i fremtiden vil drive med kjøp og salg av bolig, det er jo så gøy og ikke minst spennende. Vi har akkurat funnet en villa som ligger i…. TROMSØ av alle steder, haha! Den er såå fin på utsiden, men ser helt jævlig ut på innsiden. Vi har drømt oss helt bort i hvordan vi kan pusse den opp, så om noen har ca 15 millioner å låne oss, rop ut 😀

♥ Det er Morten som lager mest mat av oss to da jeg virkelig ikke liker å lage mat. De gangene jeg er alene spiser jeg enten knekkebrød, vegetarpølser eller grøt fra fjordland for at det er enkelt å lage haha.

♥ Vi sliter heldigvis ikke med sjalusi i forholdet vårt, noe jeg er evig takknemlig for. Jeg tror ikke vi hadde klart å få det til å fungere etter PH om en av oss hadde vært skikkelig sjalu. Jeg har ikke telling på hvor mange jenter som har prøvd seg på Morten rett foran meg. De har prøvd å twerke, kysse, holde hender og sitte på fanget hans haha. Åååh jenter <3 vi er så gode mot hverandre, gutter har SÅ mye å lære ;pppp

♥ Morten er den av oss som er fornuftig med penger, jeg har virkelig noe å lære av han haha.

♥ Selv om ikke Morten synes at bloggen alltid er like kul (spesielt ikke på ferie da store deler av tiden vår går bort til akkurat det) så er det på grunn av den at han oppdaget sin interesse rundt film og foto. Jeg hater at jeg ikke har lagret noen av de første bildene Morten tok av meg, for de var helt katastrofe. Han var ikke flink med hverken foto, film eller redigering helt frem til han begynte å ta bilder til både Andrea og meg. Det er utrolig morsomt å se hvor mye han har utviklet seg og hvor mye han faktisk elsker å  holde på med det. Han har blitt sååå flink! Bare hyggelig ♥♥♥

♥ Vi krangler sjeldent, men vi kan diskutere som et gammelt ektepar. I dag hadde vi en skikkelig diskusjon om hvem som skulle ha det beste solariumet haha.

For noen uker tilbake så bestemte jeg for å ha en mer positiv holdning, snakke mer fint om andre og være mer hyggelig mot menneskene rundt meg. Ikke på grunn av at jeg ikke behandler de rundt meg bra eller for at jeg går rundt med en negativ holdning, men jeg ville se hva det gjorde med meg som menneske å være litt mer positivt, litt mer glad og litt mer snill. Jeg bestemte meg ikke bare for å være snillere med andre, men også meg selv.

Tenk så mye du forteller deg selv i løpet av en dag, og mye av det vi sier er negativt. “Jeg er så sliten i dag”, “ååh for en drittdag”, “skulle ønske jeg så sånn ut”, “herregud som jeg ser ut i dag” og ikke minst alle de negative tingene vi forteller oss selv om andre. Enten om vi møter noen på butikken, leser en blogg, ser på YouTube og for å ikke glemme han idioten du møtte i trafikken for et par timer siden.

Vi kommer nok dessverre aldri til å slutte å irritere oss over andre mennesker, noe som selvfølgelig er veldig synd da det er unødvendig bruk av tid og energi haha. Men er det mulig å begrense det? Lar vi oss kanskje noen ganger irritere for lett? Eller har vi kanskje en holdning som er litt for negativ?

Ta meg som et eksempel, for det er jo ingen hemmelighet at jeg har snakket veldig ned om Nord-Norge. Jeg har minner her som har gjort slik at jeg misliker Tromsø, minner som gjorde slik at jeg ikke ville bo her mer. Jeg har derfor fortalt meg selv hver eneste gang jeg reiser hit at jeg gruer meg til å komme tilbake til “den drittbyen her”. Da er det vel kanskje ikke så rart Tromsø var verdens verste plass i mange år? Jeg bestemte meg for å legge fortiden bak meg og reise hit med en annen innstilling enn det jeg har hatt de andre gangene, og se hva som har skjedd. Jeg har plutselig blitt helt forelsket i naturen, stillheten, luften, nordlyset og byen. I går hoppet jeg av glede da jeg så et lite glimt av nordlyset, noe som er litt morsomt med tanke på at jeg er oppvokst med det uten å bry meg.

Etter at jeg begynte å fokusere mer på en positiv tankegang, så har livet mitt blitt hundre ganger lettere. Det høres sykt klisje ut, men jeg kan garantere deg at det er verdt å prøve. For sannheten er at om du er mye negativ, mye sint og har et behov for å trykke ned andre mennesker så er det du som er problemet, ikke verden rundt deg. Vi er så alt for flinke til å være slemme mot hverandre, men på hvilket da grunnlag egentlig? Kan noen være så snill å fortelle meg hva godt man får ut av å trykke ned et annet menneske? Jeg tror vi alle vet svaret, ingenting.

Er det noe jeg håper mange velger å ha med seg inn i det nye året så er det mer positivitet, mer omsorg og mer forståelse. Jeg håper bare vi alle kan bestemme oss for å være litt mer medmenneske og litt mindre dømmende.

Om to dager er det hele fjorten dager siden jeg så Morten sist, så dere kan tro jeg var glad for å endelig se kjæresten min igjen ♥ Vi har vært så ekstremt frem og tilbake med hvor vi skal feire nyttår, så bare det at vi endelig klarte å bestemme oss fortjener en applaus. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi har snakket om New York, Oslo, Bodø, Tromsø og Trondheim.

Jeg har vært bestemt på en rolig nyttårsaften en liten stund nå, så det har nesten vært litt uaktuelt å reise langt kun for å spise en middag for å så legge seg, spesielt med tanke på Celine. Vi ble derfor enige om å være i Tromsø, og jeg skal for første gang på veeeldig mange år ha en alkoholfri nyttårsaften. Vi har ikke bestemt oss om vi skal leie hytte eller om vi bare skal være hjemme, så det må vi nesten finne ut av med tanke på at nyttårsaften er på mandag, hehe…

Nå skal vi få gjort unna litt ærend, så skal vi komme oss en tur på trening. Vi snakkes etterpå ♥

Reklame | Alle lenker er annonselenker / Nelly

Skoene mine er utsolgt, men du finner de i hvit HER / Salget til Nelly finner du HER

Hva liker du best av YouTube eller blogging? 

Jeg liker begge deler godt, men jeg har alltid elsket å skrive så dere vet vel egentlig svaret, hehe!

Fikk du noen julegaver fra følgerne dine?

Nei, det gjorde jeg ikke. Er det normalt?

Når drar du hjem fra Tromsø?

Jeg har ikke bestilt flybillett hjem enda, så det er foreløpig ubevisst.

Får Morten betalt for å ta bildene dine? 

Nei, han får ikke en månedlig betaling av meg om det var det du tenkte på. Han får betalt på den måten at jeg betaler mer enn han, også overrasker jeg han med hyggelige ting i ny og ne. Han fikk jo blant annet et par Balenciaga sko for noen måneder tilbake som takk for at han har hjulpet meg så mye.

Hvor mye betalte du for gaven til moren din? 

Det har jeg ikke regnet på.

Har dere planlagt kjærestetur med Andrea og Morten? 

Ikke noe konkret, men vi skal nok få til en tur i løpet av 2019!

Hva er målet ditt for 2019? 

Spare masse, jobbe enda hardere og reise (litt) mindre.

Hvor høy er du? 

172 cm.

Skulle ikke du feire nyttårsaften i New York? 

Det var aldri noe som var 100% bestemt, men jeg hadde veldig lyst til det.

Hvorfor feirer ikke du jul sammen med Morten? 

Jeg ønsker å feire sammen med min familie og han ønsker å feire sammen med sin.

Topp 10 favoritt serie/filmer på Netflix? 

Serier: Gossip Girl, 13 reasons why, Hjemsøkt, The haunting of hill house og Atypical
Filmer: Ehm… jeg kommer ikke på noen hahah

Synes du at du er penere enn Martine?

For et merkelig spørsmål? haha. Jeg synes Martine er helt nydelig både på utsiden og innsiden ♥

Vil du ha barn? og eventuelt når? 

Ja, det tror jeg. Jeg vet ikke akkurat når jeg ønsker barn, men det er nok veldig mange år til.

Hvilket kull er du?

1995.

Hvilke restauranter vil du teste ut om du er i New York? 

Jeg har skrevet en guide som du finner HER

Hvor i Tromsø bor moren din? 

Etter at vi hadde noen dager med mennesker som ringte på døren her så velger jeg å holde det hemmelig <3

Kan dere begynne å pranke hverandre oftere? 

Jaa, det skal vi prøve på 😀

Hvor ville du helst bodd om du kunne bestemt? 

New York og Trondheim !

Ville du flyttet til Tromsø om Morten hadde blitt med? 

Ikke akkurat nå, men kanskje den dagen vi får barn.

Stemmer du på Martine på Vixen?

Selvfølgelig gjør jeg det, noe jeg synes du også skal gjøre. KLIKK HER ♥

Har du noen ganger trodd at du var gravid? Sånn at du har vært livredd for å ta en test? 

Ja, det har jeg.

Angrer du på at du deltok på Paradise Hotel?

Nei, så langt ifra.

Har du sett sesongen i ettertid? 

Ikke hele sesongen, men jeg har sett noen klipp. Jeg pleier for eksempel å se det klippet av Kevin og meg når vi sitter på sync sammen, det er mitt favoritt øyeblikk fra hele sesongen.

Hvordan har du det om dagen? 

Jeg har det greit, takk som spør <3

Har du ikke kontakt med Petter mer fra din sesong? Er dere uvenner? 

Vi snakker sammen av og til, men jeg vil ikke akkurat påstå at vi har så mye kontakt nei. Vi er ikke uvenner.

Får vi noen gang vite hvem noen av eksene dine er? 

Haha nei, det hadde vært veldig spesielt å dele noe som helst om de på bloggen nå.

Er det ikke litt kjipt at du gir Morten en gave til flere tusen kroner, så får du ikke til samme verdi tilbake? 

Herregud nei, så langt ifra.

Hvordan hadde du reagert om du fikk vite at Morten fortsatt hadde kontakt med eksen?

Det spørs jo veldig på hvilken kontakt de eventuelt hadde hatt. Går de godt overens å klarer å være i samme rom så er jo det bare bra, men hadde de snakket sammen hver dag så hadde jeg selvfølgelig følt at det hadde vært litt merkelig.

Tror du at du og Morten vil være sammen for alltid? 

Det blir for enkelt for meg å si ja, for det vet jeg rett og slett ikke. Jeg vet ikke hvordan vi vil utvikle oss de neste årene, kanskje vi utvikler oss i hver vår retning for alt jeg vet. Jeg har heller ingen erfaring om hvordan det er å være sammen med et menneske i 10,20 eller 30 år. Jeg vet ikke hvordan et forhold vil være når man får barn og etterhvert begynner å ta hverandre mer som en selvfølge enn en kjæreste. Jeg kan derfor ikke si hva jeg tror, men jeg håper jo selvfølgelig at vi vil klare å komme oss gjennom alle nedturene som vil møte oss. Hadde jeg ikke sett for meg en fremtid med Morten, så hadde jeg heller ikke vært sammen med han. Det er likevel umulig for meg å si hvordan vi vil  ha det om noen år. Jeg håper jo selvfølgelig at vi har det kjempebra sammen <3

Har du begynt å lengte tilbake til Trondheim igjen? 

Jeg skulle ønske jeg kunne si nei, men da ville jeg ikke snakket sant. Jeg lengter skikkelig etter Trondheim og vennene mine, ååh.. 🙁 Jeg vet ikke hvem jeg prøvde å lure da jeg sa at jeg faktisk skulle bli boende i Oslo i mange år, haha!

Godkjenner du alle kommentarer? 

Jeg godkjenner de fleste, men det er endel rundt privatlivet mitt som jeg ikke velger å dele. Det er ikke slik at selv om jeg har valgt å være offentlig, så har alle andre rett til å vite absolutt alt om meg. Jeg deler det jeg er komfortabel med å dele, resten forblir mellom meg og mine nærmeste.

♥ Her om dagen hadde jeg en samtale som gjorde meg litt bekymret angående boligkjøp. Jeg fikk beskjed om at boligprisene i Oslo er på vei ned og om man velger å kjøpe leilighet nå så må man bo der i en god del år før leiligheten vil stige nok i verdi til et eventuelt salg. Jeg skal ikke sitte her å nekte for at jeg vil tjene penger på leiligheten jeg kjøper meg, hvem vil ikke det liksom? haha. Jeg er derfor bekymret for at jeg vil tape penger om jeg kjøper i Oslo, for jeg vet jo innerst inne at jeg mest sannsynlig ikke ønsker nå bo her i kanskje fem år til. Jeg tror de aller fleste vet hvor jeg egentlig vil bosette meg, så det akkurat nå føles det litt “uaktuelt” å skulle bo i Oslo så lenge.

♥ Celine har løpetid og jeg blir like bekymret hver gang. Jeg overtenker alt hun gjør og er livredd for at hun skal bli syk, være deprimert eller få livmorhalsbetennelse. Om det er noen andre som har erfaring med hund og løpetid så gjerne del litt erfaringer med meg, slik at jeg kan bli liiiitt roligere, hehe!

♥ Morten kommer til Tromsø i morgen, noe jeg gleder meg veldig veldig mye til. Jeg har ikke sett han på nesten to uker, så det skal bli veldig godt å være rundt han igjen.

♥ Apropos å kjøpe leilighet i Trondheim, jeg hadde en samtale med Morten som gjorde meg litt lei meg. Nå høres jo jeg ut som en veldig slitsom kjæreste som spør om å flytte Norge rundt med tanke på mitt forrige innlegg, men det skal sies at jeg aldri kunne flyttet til Nord-Norge nå. Hadde jeg fått velge mellom Trondheim og Tromsø/Bodø så hadde jeg valgt Trondheim 10 av 10 ganger, det er bare jeg som har begynt å tenke litt langsiktig. Jeg vil jo selvfølgelig være nær familien min den dagen jeg får barn og det er akkurat derfor Oslo er så uaktuelt for min del. Uansett, over til poenget! Jeg har jo veldig lyst til å flytte til Trondheim, men det virker som at Morten aldri vil være villig til å prøve det en gang, noe som selvfølgelig suger. Jeg er jo ikke akkurat sammen med han for at jeg tenker å gjøre det slutt neste uke, så jeg kjenner at jeg er redd for at bosituasjon kan bli et problem i fremtiden. For hvordan løser man det når man ønsker å bosette seg på to helt forskjellige steder? Jeg vil tro at Morten etterhvert vil endre mening med tanke på at alle kompisene hans som bor i Oslo er fra Bodø, men jeg ser likevel ikke for meg at han vil flytte til Trondheim av den grunn 🙁

♥ Det var veldig mange bekymringer og tanker fra min side nå, men jeg hadde en veldig interessant samtale i helgen som jeg ønsker å dele med dere. Det siste året så har jeg begynt å se meg selv litt fra utsiden og forstå hvorfor mennesker rundt meg gjør som de gjør. Tidligere kunne jeg for eksempel bli kjempelei meg om min bestevenninne unnlot å fortelle meg noe eller ikke inkluderte meg i sine problemer, men etterhvert så har jeg begynt å forstå hvorfor jeg ikke alltid blir inkludert. Jeg er og har alltid vært den  som skal løse alle problemer, og de skal gjerne fikses med engang. Jeg gir hard kjærlighet til menneskene rundt meg, ikke for at jeg vil være slem, men for at jeg ønsker at de skal ha det bra. Jeg er ikke den typen som sier “åååh stakkars deg”, tvert imot. Kommer noen  med et problem til meg så vil jeg alltid prøve å finne en løsning på det, som forståelig nok kan være slitsomt til tider. Personlig så elsker jeg å ha venner som er ærlige med meg, men likevel så er det ikke alltid at jeg selv ønsker å få servert den harde kjærlighet. Noen ganger trenger jeg bare en klem, ikke masse råd og tips om hvordan jeg kan få det bedre. Jeg har selv venner jeg ikke alltid deler alle mine problemer med, så hvorfor skal jeg da forvente at de skal dele alt med meg?

♥ Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om vi skal leie hytte på nyttårsaften eller om vi bare skal være hjemme.. Alt jeg vet er at jeg skal ha en rolig kveld som mest sannsynlig ikke innebærer alkohol. Pizza/taco, film, Pepsi Max og godteri frister myyye mer.

♥ Nå som Morten først kommer til Tromsø og han går rundt med “do it for the YouTube” innstillingen så vurderer jeg å ta han med på en ridetur? Hvor morsomt hadde det ikke vært å sett Morten ri? hahaha jeg ler faktisk så mye av bare tanken på det. Han er jo livredd hester. Yes? No?

I går da jeg gikk tur med Celine begynte jeg plutselig å se for meg et liv i Nord-Norge. Alle som kjenner meg vet hvor sykt det er at JEG skriver denne setningen, for jeg har mislikt Tromsø siden jeg var et lite barn. Jeg tullet med Morten å foreslo at vi kanskje skulle flytte hit, noe som var helt uaktuelt for han. Det verste var at jeg nesten ble litt skuffet over svaret hans, for hva om jeg en gang i fremtiden virkelig føler behovet for å være nær familien min?

Jeg har den siste tiden begynt å endre meninger og synspunkter på ting. Jeg har begynt å sette pris på familie, rolige dager, natur, frisk luft og Nord-Norge?? Jeg har selvfølgelig satt pris på familien min tidligere også, men ikke i den grad at jeg vil tilbringe tid med de istedenfor vennene mine. Mange vil nok mene at jeg begynner å bli voksen, men jeg føler kanskje mer at jeg begynner å bli kjent med den jenta jeg var før alt skjedde. Hun jeg har rømt fra i snart 10 år. For hvem er hun egentlig? 

Jeg stoppet faktisk opp da jeg var ute på tur med Celine,  bare for å spørre meg selv “hvem er du egentlig?”  og “hva vil du?”. Jeg trodde jeg var hun rastløse som alltid måtte gjøre noe, reise masse, flytte fra sted til sted og mislike Tromsø så sterkt at jeg kun ville reise hit et par ganger i året. Kanskje jeg ikke er hun, kanskje jeg aldri har vært henne. Kanskje det var hun jeg selv trodde jeg fortjente å være. Hun som aldri følte seg hjemme noen steder, hun som ble redd når noen kom for nærme og hun som alltid stresset over hver minste ting.

Jeg vil nok alltid være litt rastløs og jeg vil nok også alltid elske å reise og oppleve verden, men kanskje jeg endelig vil begynne å kjenne på roen. Kanskje jeg endelig vil kjenne tilhørighet et sted? Selv om jeg føler meg mest forvirret, så sitter jeg likevel med verdens beste følelse. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men det føles bare.. rett? Jeg skal også begynne å vise mer av meg til dere, både når det kommer til personlighet men også mine innerste tanker og meninger. De siste månedene har jeg vært livredd for å si eller skrive noe feil. Jeg har vært redd for å trampe noen på tærne, og for at det jeg sier enten skal komme ut feil eller bli oppfattet på en måte som jeg ikke kan stå inne for.

For noen måneder tilbake så bestemte jeg meg for å være mer forsiktig da jeg visste at psyken min ikke ville takle en eventuell storm eller negativitet som kunne komme. Jeg kjenner meg likevel litt ferdig med det nå, for det hindrer meg i å være meg. Litt ironisk med tanke på at jeg nå sitter her å føler at jeg egentlig ikke vet hvem jeg er eller hva jeg vil, men jeg regner med at dere forstår hva jeg mener. Jeg vet likevel at jeg er mer enn hva jeg har vist dere de siste årene og jeg kan faktisk ikke vente til et nytt år med en helt ny start. Jeg skal legge alt fra 2018 bak meg i det vi går inn i 2019, for jeg vil aldri klare å skape en fremtid om jeg enda skal leve i fortiden.