Det er nesten litt rart å legge ut ukens handel i en helt ny leilighet, men det føles veldig rett. Det er så utrolig godt å være tilbake i Trondheim, dere aaaner ikke. Jeg får bare håpe på at vi ikke angrer, hehe neida joda. Vi var uansett innom butikken i dag for å kjøpe inn alt vi trengte, noe som var ganske mye ettersom at vi ikke hadde noe som helst. I og med at flyttebilen ikke kom før dagen etter så var det mye matvarer vi ikke kunne ta med oss, og dermed måtte gi bort. 

Jeg er veldig stolt over meg selv som ikke har kjøpt noe sjokolade, men jeg regner med at det blir en tur på butikken i morgen. Er det en ting jeg virkelig fortjener nå så er det MASSE smågodt haha. Jeg skal prøve å få gjort mest mulig i dag, slik at jeg kan bruke kvelden i morgen på å få jobbet, sett på TV og egentlig bare kost meg. Jeg hadde virkelig glemt hvor stress det er å flytte, men det kommer til å bli så verdt det. Vi snakkes senere dere <3

Beklager at bloggen blir så nedprioritert i disse dager, men jeg har virkelig uendelig mye å gjøre. Som kanskje mange av dere så på instastory så møtte vi på problemer med boligen nesten rett etter at vi hadde overtatt nøklene. Ikke alt var som da vi var på visning, og det er et en del ting som absolutt ikke er greit. Noe mer enn det kan jeg dessverre ikke si, men jeg regner med at de aller fleste som har kjøpt bolig sikkert vet at ikke alt alltid er som forventet. 

Det ble en del tårer og frustrasjon i går, men det føles heldigvis litt bedre i dag. Vi har også fått gjort en del ting her, så jeg regner med at vi vil være ganske ferdig om et par dager. Jeg har akkurat fått hentemelding på spisestua og utemøblene våre (ikke at vi har bruk for de i dette været haha), så vi har mye positivt å se frem til. Jeg gleder meg veldig til å vise frem leiligheten til dere, for den er SÅ fin. Jeg lover at alt vil være tilbake til normalt snart. Jeg må bare prioritere å komme på plass akkurat nå. Håper dere forstår 🖤

Beklager for at dere ikke hørte noe fra meg i går, men jeg regner med at de aller fleste forstår at jeg var opptatt med å flytte ut av leiligheten vår i Oslo. Skal jeg være helt ærlig med dere så hadde jeg ikke sett for meg at jeg kom til å skrive dette innlegget allerede, men det er ikke alltid ting går som man kanskje hadde planlagt eller sett for seg. 

Det er rart å tenke på at Oslo ikke er mitt hjem lengre, og at Morten og jeg nå har flyttet ut av leiligheten jeg har bodd i litt over to år nå. Oppholdet mitt i Oslo ble kanskje ikke som jeg først hadde sett for meg, men jeg har hatt to veldig innholdsrike og ikke minst lærerike år. Før jeg flyttet dit så var jeg helt sikker på at jeg trengte å bo i en storby for å kunne slå meg til ro, men innerst inne så er jeg kanskje ikke den personen jeg selv har trodd og håpet at jeg skulle være. 

Kanskje jeg innerst inne er den jenta jeg var som barn. Hun som bodde på gård langt unna byen store deler av barn og ungdomstiden. Jeg levde for å være i stallen sammen med hesten min, og jeg elsket å bo på landet. Selv om jeg har vokst siden den tid, så vil nok det alltid være en del av meg. Det er kanskje derfor ikke Oslo ble helt som jeg hadde sett for meg? Misforstå meg rett, for selv om jeg ikke ønsker bylivet mer så elsker jeg Oslo på mange måter. 

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å flytte for to år siden, men jeg kjenner jeg er klar for noe nytt. Jeg er klar for et helt nytt og spennende kapittel her i Trondheim. Jeg er spent på å se alle erfaringene Morten og jeg skal ta med oss de neste årene, og jeg ser spent på fremtiden. Jeg skal slutte å ha så mange forventinger, og heller ta ting litt som det kommer. Jeg skal prøve å slutte å stresse så mye, og heller begynne å nyte alt jeg har rundt meg. 

Jeg vil bare takke alle mine fantastiske venner som har vært med på å gjøre Oslo et fint sted å bo. Jeg vil takke for alle mulighetene og opplevelsene jeg har fått. Jeg vil takke for alt det gode, men også det kjipe. Jeg vil takke for at dere har fulgt meg på denne reisen, og jeg håper at dere vil være med på en helt ny en. Så vil jeg også takke Martine og Andrea, for Oslo hadde virkelig ikke vært det samme uten dere. Dere har virkelig vært de beste vennene jeg kunne fått meg, og jeg er så evig takknemlig for å ha dere i livet mitt. Jeg har fått blitt kjent med noen fantastiske mennesker de siste årene, som jeg vet vil være i livet mitt for alltid. Takk for alt Oslo 🖤 See you soon! 

Sånn her lever vi akkurat nå, og jeg tror dere som kjenner meg vet hvor panikk jeg har for øyeblikket. Jeg takler ikke rot, så jeg det er ganske krevende å plutselig skulle leve i masse rot. Jeg bytter på å ville sjekke inn på hotell, og overbevise meg selv om at det er helt normalt når man flytter. Jeg vet selv hvor teit jeg er, men jeg kan faktisk ikke noe for at rot gjør meg så stresset og… uvel?? haha. Jeg er den personen som rydder hele leiligheten før jeg legger meg, slik at alt er perfekt når jeg står opp dagen etter. Morten synes jeg er så teit som alltid må fikse putene i sofaen før jeg legger meg, men om jeg ikke gjør det så “ødelegger” det “gleden” av å stå opp. Jeg er helt ekstrem når det kommer til rygging, men jeg er heldigvis klar over det selv. 

Det er heldigvis siste dagen i dette kaoset, før vi flytter til et nytt kaos hahah!! Jeg skal uansett ikke klage, FOR HERREGUUUD SÅ HELDIG VI ER. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg eier egen leilighet i en alder av 24 år, det er virkelig noe å være stolt over. Jeg gleder meg bare så sykt mye til å bli ferdig, slik at vi endelig kan slå oss til ro i vårt nye hjem. Jeg har virkelig så mye fint å se frem til, som jeg virkelig gleder meg til å dele med dere. 

Husker dere forresten at jeg snakket om at det har kommet et sort lag på nesten alle veggene våre? Her ser dere hvordan den ene veggen er. Noe har selvfølgelig kommet av varmovnen, men jeg har aldri opplevd noe lignende før. Dere ser jo også hvor vi har hatt bildene våre hengende :))) 

Reklame | annonselenker Nelly

Akkurat nå. 

Akkurat nå prøver jeg å få jobbet mest mulig før kroppen min sier stopp. Jeg føler meg ikke i OK form i dag, noe som passer veldig dårlig med tanke på at vi flytter om bare noen dager. Det er heldigvis ikke så mye som skal gjøres ettersom at jeg har vært veldig flink med å begynne å pakke tidlig, men jeg har likevel noen ting jeg MÅ få fikset i dag. 

Ukens tanke. 

Hva er det som egentlig er greit å dele på bloggen og ikke? Det som nesten er litt komisk er at man får kjeft for å dele for mye, men man får også kjeft for å ikke dele. Jeg føler at uansett hva man gjør så blir det feil, så jeg har derfor veldig lyst til å høre deres mening. Hva synes dere er greit å dele, og hva burde man ikke dele? 

Ukens høydepunkt.

Det vil sikkert høres litt rart ut, men ukens høydepunkt må være gåturen jeg hadde med Celine i går. Jeg koblet skikkelig ut, hørte på musikk og bare elsket vært sekund av livet. Det høres jo sikkert helt teit ut, men jeg følte meg bare så levende og lykkelig, noe jeg ikke har følt meg på en god stund. 

Ukens cravings. 

Jeg liker at det alltid er godteri som er på ukens cravings (hehe ups), men dere må prøve sure frosker. De er gule og grønne?, og smaker seriøst så sykt digg. Du får kjøpt de på Europris blant annet!

Ukens irritasjonsmoment.

Mennesker som skal fortelle andre hvordan de skal se ut, kle seg, oppføre seg og leve sitt liv. Kan dere ikke bare fokusere på eget???

Ukens positive. 

Det har vært mye positivt denne uka. Jeg har hatt mange gode treningsøkter, vi har fått pakket ned nesten hele leiligheten, jeg hadde en koselig kveld sammen med Martine, Therese og Cornelia, Ine og jeg var å så på Aladdin sammen, og jeg har kost meg masse sammen med Celine og Morten. 

Ukens avgjørelse. 

Akkurat nå har jeg ikke tatt så mange avgjørelser annet enn å finne ut hvilken maling vi skal ha i leiligheten vår, og prøvd å tenke på hvordan jeg ønsker å innrede den. Jeg prøver også å finne maling til ytterdøren vår, for den skal IKKE være oransje haha! 

Ukens handleliste.

Det er 20% rabatt på ALT fra NLYBYNLY. KLIKK HER 🖤

Genser. HER / Genser. HER / Skinnbukse. HER

Kjole. HER / Kjole. HER / Shorts. HER

Er det sant at du føler at du er en dårlig kjæreste og at du svikter Morten i noe?
Det er selvfølgelig perioder der jeg føler at jeg ikke er den kjæresten han fortjener, og at jeg svikter han. Det tror jeg kanskje ikke er så unormalt å føle på? Både når det kommer til forhold, familie og venner? Jeg kan i alle fall kjenne på at jeg ikke alltid klarer å være der så mye jeg ønsker, og kan til tider føle at jeg ikke fortjener alle de gode menneskene jeg har i livet mitt. 

At dere planlegger å få barn neste år nå som dere har kjøpt sammen?
Skal jeg være helt ærlig med dere så tror jeg ikke Morten og jeg får barn før vi har fylt 30. 

At du kopierer alt Ariana Grande gjør?
Det er vel ikke noe hemmelighet?? Det er ikke akkurat sånn at jeg skjuler at jeg elsker Ariana hahah. Det skal likevel sies at jeg ikke kopierer alt hun gjør, men mye. Hun er jo den jeg inspireres mest av 🙂

Stemmer det at du og Morten har skrevet en liste med kjendiser dere har lov til å ligge med?
Nei, det stemmer ikke. Er det normalt å ha? Jeg tror uansett aldri Morten hadde gått med på det med tanke på at jeg er så mye i Los Angeles, og har større sjanser for å møte på kjendiser enn han haha. 

At du lyver om kjøpesummen på boligen? En venninne av meg fant annonsen. 
Da er jeg veldig spent på hvilken sum hun så, og hva hun mener jeg lyver om? Leiligheten vår lå ute til 2 990 000, og vi kjøpte den for 285 0000 + dokumentavgift på 70-80.0000. 

At du tilgir alle, uansett hva de har gjort mot deg?
Det stemmer ganske bra. Jeg synes livet er for kort til å gå rundt å være sint eller lei seg over hva andre har gjort. Bearbeid det, også lar man det gå. Det er bare sånn jeg er som person, for jeg orker ikke å gå rundt å bruke energi på situasjoner jeg uansett ikke får gjort noe med. Gjort er gjort. 

At du ringte TV2 å kjeftet på de for at de tenkte å bruke navnet ditt på skattelisten over hva bloggere hadde tjent i 2017?
Nei, det stemmer så absolutt ikke. Det skal sies at jeg også stusset over at de ikke tok med navnet mitt på skattelistene, men det er ikke akkurat noe jeg er lei meg over. Privatliv <3 <3 <3 <3 

At det er drama blant dere bloggere?
Det er i så fall et drama jeg ikke er innblandet i, så jeg kan dessverre ikke gi dere et spennende svar her. 

At du er veldig sjenert i virkeligheten?
Jeg er egentlig veldig utadvendt, men jeg har blitt mer sjenert de to siste årene. Jeg vet ikke om sjenert blir det riktige ordet å bruke, men kanskje litt usikker? 

At du har operert flere ganger enn hva du har fortalt oss?
Nei, så absolutt ikke. 

At du dumpet kjæresten din for å være med på PH?
Nei, det stemmer ikke. Jeg ble singel ca et halvt år før jeg reiste til Mexico. Fikk med andre ord ikke utnyttet tiden som singel så veldig godt haha! Jeg som ikke skulle ha kjæreste på minst tre år, det funket jo bra 🙂

Er det sant at du har vært usikker på legningen din? 
Nei, det stemmer ikke. Skal jeg likevel føle noe annet en gang i fremtiden så gjør ikke det meg noe. Eller.. misforstå meg rett, for jeg vil jo selvfølgelig ikke føle noe annet enn det jeg gjør for Morten. Poenget mitt er bare at OM det skulle skjedd så er ikke det noe jeg hadde brydd meg om. 

Som mange av dere kanskje så så var Ine og jeg på kino i går. Vi bestemte oss for å se Aladdin, som virkelig er noe jeg vil anbefale videre til dere. Det var en utrolig bra, men også morsom film. Jeg tuller ikke når jeg sier at det er en av de beste filmene jeg har sett på veldig lenge. Jeg elsker at Disney har begynt å komme med animerte filmer, det er virkelig så throwback til barndommen. Nå mangler det bare å få sett Dumbo, også er det bare noen uker til Løvenes Konge kommer 😭🖤

Som mange av dere sikkert også vet så skulle egentlig Ine og jeg flytte sammen for et års tid siden, noe jeg kjenner at jeg er glad for at det ikke skjedde den dag i dag. Misforstå meg rett, for jeg ELSKER Ine. Jeg kunne mer enn gjerne flyttet inn sammen med henne, men hadde vi flyttet sammen i fjor så hadde ALDRI Morten og jeg kjøpt sammen og flyttet til Trondheim i år. Det er helt rart hvordan sånne små tilfeldigheter som man ikke tror har noen betydning plutselig har alt å si. 

Sannheten er at Morten og jeg aldri hadde flyttet inn sammen hadde det ikke vært for at Ine ikke flyttet inn her. Vi hadde faktisk ikke snakket om det en gang før jeg plutselig sto uten en roomie, og vurderte å flytte tilbake til Trondheim for at jeg ikke ønsket å leie alene her i Oslo. Tenk at den “lille” avgjørelsen der skulle føre oss hit vi er i dag. Vi hadde egentlig blitt enig om at vi skulle flytte sammen om et par år, og et år senere så har vi KJØPT sammen haha! Vi funket så bra som samboere, så da så vi ingen grunn til å kaste penger ut av vinduet hver eneste måned. 

Er det bare jeg som synes det er sykt fascinerende å tenke over ting som dette? At alle valgene man tar fører deg et bestemt sted? Jeg kunne seriøst snakket om det i timesvis haha. Jeg burde kanskje få meg en venn som er like interessert i det som meg. 

Vet dere en ting jeg er skikkelig takknemlig over? Forholdet til Morten og meg. Jeg har aldri vært i et så trygt og stabilt forhold før, og jeg har aldri slappet av så mye som det jeg gjør rundt han. Tilliten er så sterk, og det er så utrolig godt å ha den tryggheten. Jeg føler virkelig at jeg har et forhold som kommer til å vare, og jeg har virkelig satset alt jeg har på oss to. Det er nesten litt skummelt at en annet menneske har en sånn makt over deg, at han kan knuse deg i tusen biter om han vil. Det er skummelt å gi noen så mye kontroll over deg, samtidig som at det er så fint. Kjærlighet er jo virkelig noe helt fantastisk, og vi som får oppleve det er utrolig heldige. 

Jeg gleder meg bare sånn til å starte på et helt nytt kapittel sammen med Morten, for jeg er helt sikker på at det kommer til å bli veldig bra. Bare det at noen med så lik og ikke minst sterk personlighet har fått det til å funke så bra, gir meg virkelig troen på at vi er noe som kommer til å vare. Som dere vet så tør jeg ikke å bruke ordet for alltid, for man vet aldri hva fremtiden bringer. Det eneste jeg vet er at jeg håper Morten vil være der, for jeg kan ikke se for meg noe annet ♥ Jeg elsker deg. 

Hei dere <3 hatt en fin dag så langt? Jeg har akkurat fått gjort alt 100% klart til betaling av lån, flyttebil og vasking av leilighet. Vi valgte å betale for vaskehjelp denne gangen da det er mye som må gjøres. Jeg har leid siden jeg var 18 år gammel, men jeg har aldri opplevd noe lignende som leiligheten vi bor i nå. Vegger og skap tar til seg skitt fra absolutt alt, og hele veggen vår har fått et tynt sort lag?? Min teori er at vi bor så nærme en veldig trafikkert gate så vi får inn mye eksos og skitt, men hvem vet haha. Det eneste jeg er sikker på er at jeg aldri i livet klarer å vakse det bra selv, så da er det like greit å leie inn noen som gjør jobben ordentlig. 

Nå er det bare noen timer til Morten kommer hjem, noe jeg selvfølgelig gleder meg veldig til ♥ Selv om vi bor sammen så kjenner jeg likevel på savnet med engang han drar, noe som er både kjipt og godt på en og samme tid. En ting jeg forresten kom på at jeg ikke har fortalt dere før som jeg ikke tror noen har lagt merke til heller, og det er at jeg har et arr i panna. Det er veldig lite vel og merke, men historien bak er litt komisk. 

Som jeg skrev over her så er det veldig lite, men det er den røde streken. 

Da jeg var liten så klarte jeg å løpe rett inn i en dør, noe som resulterte i et arr i panna haha. Jeg var så liten at jeg ikke kan huske noe av det selv, men det er mamma som har gjenfortalt historien. Jeg har også et til arr i ansiktet som er selvforskyldt (om jeg kan si det sånn?). Da jeg var 13 år gammel så gikk jeg bak mamma sin rygg og tok piercing i overleppa på et shady sted i Harstad av alle steder haha. Han visste at vi var under 16, men jeg tror nok at han var mer opptatt av pengene. Hadde jeg visst at jeg kom til å få et arr som aldri ville gro helt så hadde jeg nok ikke gjort det heller. Men men, man lærer så lenge man lever gjør man ikke? 

Nå skal jeg få fikset meg litt, for senere i dag så skal jeg på kino sammen med Ine og se Aladdin. Jeg gleder meg SÅ mye!!