Når gråt du sist? og hvorfor gråt du?
Godt spørsmål.. Jeg var veldig nær å gråte i går, men før det kan jeg faktisk ikke huske sist jeg gråt. Jeg er en slik person som holder veldig mye inni meg, og gråter kun om jeg ikke klarer å holde det inne mer. Hvorfor jeg gråt i går forblir privat. 

Hvilken by er du født i?
TROOMSØØØ

Når hadde du sex sist?
Det kan jeg faktisk ikke huske, haha! Underlivet mitt er stengt 🙂

Hva er dine verste egenskaper?
At jeg er veldig utålmodig, og alt for rastløs. MEN det jeg misliker mest med meg selv er at jeg kan bli så dårlig humør når jeg er sliten, jeg hater å være i dårlig humør 🙁

Hva gleder du deg til AKKURAT nå?
PÅSKE, OG PÅSKETUR TIL ÅÅÅRE MED JENTENE!

Om du kunne valgt liv og utseendet til en kjendis, hvem ville det vært?
Der har jeg faktisk et dilemma, for jeg har lyst på Selena Gomez sitt liv og Kendall Jenner sitt utseendet. Jeg hadde ikke takket nei til å være den jenta Justin Bieber er helt gal etter, hehe! Men Kendall Jenner så SÅ mye penere, herregud for en vakker jente. 

Har du kjærlighetssorg?
Nei, jeg har ikke kjærlighetssorg, men jeg har hatt. 

Er penger viktig for deg?
JAAA! Jeg kan ikke forstå meg på mennesker som ikke ser viktigheten i penger. I <3 money. 

Beskriv deg selv med tre ord
Omsorgsfull, energisk og sta. 

Har du gått forhold til familien din?
Til noen av de, ja!

Hva må du bli flinkere til?
Å si nei, det er jeg ekstremt dårlig til. 

Hvor mange søsken har du?
6 stykker, haha! Vi er maaange. 

Vil du si at du er et partymenneske? 
Hehe nei, men jeg var det veldig før. Nå synes jeg det å feste er å kaste bort livet sitt, og ikke minst dagen etter. Du bruker en hel dag til å bare ligge i sengen, det har jeg ikke tid til. 


👻SOFIEEEC

Som dere kanskje vet og har merket her på bloggen så er jeg veldig lite privat av meg. Jeg er generelt et veldig åpent menneske, og det er faktisk den siden jeg både elsker og hater med meg selv. Jeg har lært at jeg noen ganger kan dele for mye, uten at jeg egentlig tenker over det selv. Noe som er naturlig for meg vil for noen andre være helt galskap, om dere forstår hva jeg mener? Jeg har dessverre ikke så mange sperrer, noe jeg til tider burde hatt mer av, haha. Det er ikke bare negativt å være over gjennomsnittet åpen da, for det gir meg jo igjen muligheter ikke alle andre får. 

Det er nok lett å få et inntrykk av meg gjennom bloggen, men igjen så føler jeg det er vanskelig å virkelig bli 100% kjent med noen over et par ord i et blogginnlegg. Jeg får vist hvem jeg er, men jeg får aldri vist hele meg, om dere forstår? Jeg kan for eksempel skrive en setning her som kan virke kjempesur, som egentlig bare er tull og ironi fra min side. Et veldig dårlig eksempel, men poenget mitt er at det er lettere å se hvem jeg egentlig er gjennom Snapchat. Jeg deler VEELDIG mye på Snap som dere kanskje ser på bildene over, selv om dette bare er en brøkdel. Jeg håper uansett at dere som leser bloggen min ønsker å bli bedre kjent med meg, slik at jeg får vist dere hvem jeg egentlig er. Jeg har også veldig ofte åpen Snapchat, slik at jeg kan kommunisere med dere som følger meg. SÅÅÅÅ gjerne add meg på Snapchat; 👻Sofieeec ♥


👻Mortenbotten

I går bestemte Morten og jeg oss for å gjøre noe vi aldri gjør, eller… vi gjør det ofte, men vi gjør det aldri alene. Det som er litt ironisk med det jeg skal fortelle dere nå er at vi egentlig ikke skulle gjøre det alene, helt til Andrea trakk seg. Vi var ute å spiste middag sammen. For mange kjærestepar er jo dette helt normalt, men for oss er det ikke det. Om dere ser bort fra ferier, så er dette vår første date hjemme i Norge. Er ikke det litt.. spesielt? Men hallo, dere kjenner meg. Jeg spyr av tanken på å være “normal”. Det er svært få ting med meg som er normalt, og jeg digger det. Jeg synes for det første det å dra på date er kleint, selv om det også er veldig koselig. Jeg er bare ikke så romantisk av meg, og jeg kan helt seriøst ikke noe for det. 

Som dere vet så har jeg kommet i en fase i livet/hverdagen? der jeg har bestemt meg for å teste ut nye ting. Man utvikler seg jo aldri som menneske om man skal gjøre det samme om og om igjen, og det er derfor viktig for meg å gå utenfor komfortsonen min, om det så bare er noe så lite og teit som å teste ut nye restauranter. Jeg har derfor bestemt meg for at jeg IKKE har lov til å spise på en “gammel” restaurant FØR sommeren. Såå i dag testet vi en Indisk restaurant som ligger på Solli, et sted jeg virkelig vil anbefale dere. Jewel of India er navnet forresten!

Da vi kom hjem fra daten vår ble jeg møtt av noe veldig ubehagelig, en gal Andrea. Jeg vet ikke hva det går av henne om dagen, men hun oppfører seg ekstremt merkelig. Jeg tuller ikke når jeg sier at hun skremmer meg til tider, haha. Andrea av alle vet hvor mye jeg misliker romanse, også begynner hun plutselig å presse Morten og meg til å ha kjærestekveld alene. Hun begynte å tenne lys og sette på romantisk musikk, noe som rett og slett gjorde meg uvel, HAHA. Synes jeg ikke romantikk er kleint nok fra før, så er i alle fall påtvunget romantikk forbanna kleint. Jeg kjenner bare at jeg er så lei av alt maset rundt Morten og meg, og alle forventingene det er rundt det å være et kjærestepar. NEI, vi er ikke så romantiske av oss, MEN vi har det BRA SAMMEN!!! ER IKKE DET DET VIKTIGSTE? JOOOOOOOOOO. Sooo bitch please 😉

👻 SOFIEEEC

Andrea og jeg har spilt inn en ny videoblogg, og denne gangen ble det most likely to. I denne videobloggen får dere virkelig bli kjent med oss, for vi innrømmer absolutt alt. Vi deler blant annet hvem som kunne fått seg en sugerdaddy, hvem som kunne slått til en jente, hvem som ser mest på porno og MYE mer. Jeg håper at dere liker videoen, og at dere vil følge Youtube-kanalen min HER


Neei, kjolen er IKKE så kort. Den surret seg oppover da jeg krysset armene mine, haha. 

I dag har jeg gjort noe av det skumleste jeg vet, og det er tannlegen. Jeg ble igjen minnet på hvorfor jeg hater det så mye, for i dag fikk jeg oppleve rotfylling med ALT for lite bedøvelse. Jeg skal aldri dit igjen for å si det sånn! Jeg får ofte reaksjoner fra andre om at jeg er for “voksen” til å være redd for tannlegen, og at det er noe jeg burde ha vokst fra meg på den tiden jeg fikk lykketroll i gave etter en vellykket tannlegetime. Helt ærlig så tror jeg ikke tannlegeskrekk bare er noe som forsvinner med årene, uansett hvor gammel man måtte bli. Hvorfor skal det egentlig være en skam å være redd for tannlegen i voksen alder? Det er jo ikke akkurat en hyggelig spatime man drar på, så at noen synes det er ubehagelig og skummelt burde være helt OK. 

Det skal sies at jeg ikke var redd for å dra tannlegen før jeg møtte på tannlegedama fra helvete, herregud for et grusomt menneske. Jeg har aldri møtt et mer brutalt, usympatisk og forferdelig menneske. Kort forklart så var jeg hos tannlegen uken etter jeg kom hjem fra Utøya, og jeg var med andre ord ganske traumatisert og hun behandlet meg som dritt. Det er synd å si, men på grunn av mennesker som henne så har jeg fått skikkelig tannlegeskrekk.

Resten av dagen skal jeg bare jobbe jobbe og jobbe, for imorgen er jeg opptatt HELE dagen. Andrea og jeg skal noe veldig moro som jeg skal fortelle dere om senere, jeg GLEDER meg. Om det er noe dere savner på bloggen så må dere gjerne si i fra nå som jeg skal sette meg ned å skrive litt <3 Hva synes dere om brillene mine forresten? Jeg eeelsker de. 

Nå skal jeg ta opp noe jeg har reagert på i mange år, men har på en måte ikke turt å si noe da jeg er redd for å tråkke på noens tær. Temaet skal jeg snakke om er veldig sårt, så det er derfor vanskelig å vite hvordan noen vil reagere. Jeg klarer likevel ikke å la det gå, for jeg synes rett og slett det er utrolig trist. For hva skjer egentlig med de som befant seg i og rundt regjeringskvartalet 22.07.2011? Hvor er de? Hvorfor glemmer vi at de også var en del av det som skjedde?

De var i fokus, helt til skytingen på Utøya startet. Etter skytingen var over ble de “glemt”, de var liksom ikke der. Det var på en måte som det aldri hadde hendt, for skytingen på Utøya ble sett på som mer brutalt. Det var snakk om ungdommer og barn. Det var uskyldige barn som ble jaktet på som om de skulle vært dyr. Klippene som senere ble vist på TV visste dere en liten brøkdel av hvordan det var. Dere fikk se litt av panikken, blodet, hylene og tårene. “Har dere sett det som skjedde på Utøya?” og ” Utøya er det verste som har skjedd oss”

Utøya var brutalt og det er fortsatt brutalt, men det var regjeringskvartalet også. Tenk å være ute for å gå en tur, eller dra på en butikk for å handle mat eller bare det å sitte på kontoret på jobben din, så smeller det plutselig en bombe. Tenk å være inne i et bygg der det plutselig eksploderer. Tenk følelsen av å ikke forstå noe. Tenk å stå inne i en butikk og plutselig treffes du av glassbiter. Tenk synet som møtte mange minuttene etter bomben smalt. Jeg husker selv hvor brutale noen av klippene som ble vist på nyhetene var, det var grusomt. Tenk redselen.

Etter å ha sett filmen om 22.juli ble jeg igjen sittende med samme følelse. Regjeringskvartalet ble nevnt, men bare i noen minutter. Det var som om det ikke var viktig, ikke like viktig som Utøya, og det gjør meg trist. 22.juli er ikke bare Utøya. 22.juli er også regjeringskvartalet. 22.juli er så mye mer, og jeg håper at vi også kan huske de som kanskje føler seg glemt og oversett. De som også sliter med angst den dag i dag. De som også mistet noen, bare ikke på Utøya. 

annonse – alle lenker er annonselenker fra Nelly

Selv om Andrea og jeg bor i klesskapene til hverandre, har vi likevel veldig ulik stil. Jeg vil kanskje si at jeg er mer blandet, og kan gå i både chill og pyntet, mens Andrea er veldig classy av seg. For et par dager siden kom Andrea hjem med denne genseren/kjolen, og jeg var helt ærlig ikke spesielt begeistret. Det første jeg tenkte var en rar genser med en stor… kyssemunn på? Jeg bestemte meg likevel for å prøve, og det endte faktisk med at jeg ELSKET den. Jeg har derfor lært at jeg skal være mindre dømmende til Andrea sine klær, for hun er faktisk ganske flink til å finne klær ikke alle andre har. 


Genser – Zara / Boots. HER

Akkurat nå sitter jeg å ser på flybilletter, for jeg vurderer å dra til Trondheim i helgen, for å så kanskje reise til Tromsø og Bergen etterhvert. Stine fra sesong 8 av pærra har akkurat flyttet dit, så jeg har endelig en grunn til å faktisk reise til Bergen. Jeg har alltid hatt lyst, men har på en måte ikke hatt en god nok grunn? Jeg er dessverre alt for dårlig til å utforske Norge, og hater egentlig å se landet vi bor i, noe som er ganske dumt med tanke på hvor vakkert Norge faktisk er. Det høres jo også ganske fristende ut med en jentetur til Bergen, og en helg hjemme i Tromsø. Jeg har vært alt for dårlig til å prioritere venner og familie det siste året, så jeg har derfor bestemt meg for å skjerpe meg. Jeg har jo alle muligheter til å reise, så hvorfor jeg enda sitter her i Oslo har jeg dessverre ikke et godt svar på. 

Det som er litt ironisk med denne reisingen er at Morten og jeg reiser om hverandre. Han reiser vekk de helgene jeg er hjemme og motsatt. Jeg har nesten ikke sett Morten den siste måneden, noe som er veldig uvant oss. Vi er jo naboer, og det er derfor ganske lett å møtes. Det er ikke slik at vi ikke orker å dra til hverandre for at en av oss må ta trikk, eller for at det er langt å gå, hehe. Det blir derfor veldig spennende å se hvordan overgangen vil være når jeg flytter til Trondheim. Det vil jo være rart å gå fra å være naboer, til at man faktisk bor ganske langt unna hverandre. 


Jeg tenkte jeg måtte tipse dere om et utrolig bra tilbud Nelly har AKKURAT NÅ. Du kan få opptil 25% rabatt på ditt kjøp, noe som er genialt for deg som ønsker å freshe opp vårgarderoben. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter til dere, slik at dere kanskje kan få litt inspirasjon. Jeg ELSKER kolleksjonen som heter Janni, det var så mye fint der. Anbefales <3

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET


Kjole. HER / Kjole. HER / Bukse. HER


Jakke. HER / Kjole. HER / Genser. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET 


Dette er meg hver gang noen reagerer på noe helt uforståelig.

Vet dere hva som fascinerte meg mest dette året som blogger og livet etter pærra? Det var ikke alle menneske som kom bort for å ta bilde, eller måten man blir dømt på uansett hva man gjør, det var heller ikke overgangen fra å være en ukjent person til at plutselig flere visste hvem jeg var, det var hvor SYKT nærtagende enkelte mennesker er. Altså HVOR er dere? Hvor gjemmer dere, dere? 

På mine 21 år har jeg aldri møtt så nærtagende mennesker som jeg har møtt det siste året. “OMG, HVORDAN KAN DU SI ALT GUL ER EN STYGG FARGE, DU SKAPER PRESS FOR DE SOM LIKER FARGEN GUL, KANSKJE DE KASTER KLÆRNA SINE NÅ?” Hmm.. okei! Da kan jeg aldri mer si at jeg ikke liker kaviar heller, for det kan vel være noen der ute som plutselig slutter å spise det nå som jeg ikke liker det? Press ass.. 

Selvfølgelig setter jeg det litt på spissen nå, men det er helt utrolig hva mennesker kan finne på å ta seg nær av. For menneskes skyld håper jeg at dette er kun for å pirke på meg, og at dere som reagerer egentlig ikke tar dere så nær av alt dere leser på blogger. I så fall må det være utrolig slitsomt, for kan du virkelig gå gjennom en dag uten å føle deg fornærmet over noe? 

Jeg vil minne deg på at bloggere du leser gjerne skriver om sitt personlige liv, og sine personlige meninger. Selv om jeg synes noe, vil det jo ikke si at det er fasiten? Jeg fikk for eksempel et par reaksjoner på at jeg sa at 11.000kr var lite å få i lønn, men hadde ikke du også synes det om du hadde en livsstil som tilsvarte at du må ha MINST 20.000kr i måneden? Jeg har jo leid en leilighet ut i fra hva jeg egentlig skal tjene, og har et forbrukt deretter. Innlegget var jo også for å vise dere begge sidene av blogging, og ikke bare den luksus-siden jeg ALLTID føler kommer frem, også på min blogg. Likevel er det noen som klarer å ta seg nær av det? helt utrolig om du spør meg. 

Jeg sier ikke dette for å være frekk, jeg sier dette for at jeg tror at enkelte vil få det bedre om de endrer innstillingen sin litt. Det må være så slitsomt å gå rundt å ta seg nær av alt andre sier, vi må virkelig lære oss å skille mellom andres og våre egne meninger. 

Ukens høydepunkt
Jeg hater egentlig å skrive slike ting, men jeg kan love dere at det vil skje store forandringer i livet mitt fremover, positive forandringer vel og merke. Jeg kan ikke si noe helt enda, men jeg skal fortelle med engang jeg har mulighet <3 i promise. Jeg får frysninger av å tenke på hvor annerledes livet mitt vil være om bare noen måneder, og det er så sykt spennende at dere skal få være med på denne reisen. Jeg er livredd, men jeg har lært tidligere at man skal gjøre ting man er redd for 😉

Ukens koz
Det er helt klart Andrea og meg sin spontane lunsj på fredagen som var, der vi testet ut Pincho som er en ganske ny restaurant/bar her i Oslo. Jeg har helt klart funnet et nytt hengested her i Oslo, det er jo SÅ kult der. Dette er et sted jeg absolutt kommer til å ta med vennene mine for et lite vors før byen. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i drinker, men disse var virkelig gode. 

Ukens tanke
Det er mange som reagerer på at Morten nå er kastet ut av leiligheten, og siden jeg får kommentarer på dette hver eneste dag tenkte jeg at det var på tide å fortelle dere utdypende hva som egentlig er greia. Morten får lov til å være på besøk og overnatte her, det er ikke det som er saken. Saken er at Morten har så og si bodd her siden April i fjor, og jeg kan forstå at Andrea nå begynner å få nok. Skal jeg være helt ærlig med dere så hadde jeg selv satt ned foten for lenge siden, for jeg hadde selv blitt litt smågal om kjæresten til Andrea skulle vært rundt meg 24/7. Andrea spurte derfor pent om vi kunne begynne å være mer hos Morten også, slik at hun kunne få det litt mer avslappende hjemme. Jeg synes ikke dette er slemt gjort av Andrea, men helt fair. Jeg hadde gjort nøyaktig det samme 🙂 Det er ikke slik at Andrea ikke liker Morten eller motsatt, de er gode venner og det er AKKURAT derfor Andrea tør å si ifra om at nok er nok. 

Ukens sang
Jeg har fått helt dilla på Campsite dream – little do you know, den er SÅ fin <3 jeg elsker teksten. 

Ukens shit happens
Som jeg har fortalt dere før så fikk jeg ganske lite i lønn, så det var selvfølgelig en nedtur. Det hjelper uansett ikke å sutre over det, så kan vi heller se fremover og glede oss til en ny måned med nye muligheter 😀 Det hjelper ikke å irritere seg over ting man ikke får gjort noe med, bare et lite tips til dere som akkurat nå er irritert over noe som er utenfor deres kontroll. LA DET GÅ, du får ikke gjort noe med det uansett!!

Ukens innkjøp
Jeg har ikke shoppet noe denne uken, så jeg tenkte heller å vise dere ukens outfit. Jeg ser at jeg kun har lagt ut en outfit denne uken, så jeg hadde dessverre ikke mye å velge i, haha!

Ukens mest leste innlegg
Hun flytter ut
4 teite måter å ta snikbilder på 
Ukens spørsmål

annonse

Høsten/vinteren 2016 bestemte jeg meg for å teste ut Betakaroten fra good for me da jeg ønsket en fin brunfarge under innspilling til Paradise Hotel 2017. Jeg visste ikke på daværende tidspunkt på om jeg fikk være med eller ikke, men var det noe jeg visste så var det at jeg IKKE skulle være bleik når jeg eventuelt kom hjem fra Mexico. Jeg fikk være med, og jeg fikk også en UTROLIG fin brunfarge. Jeg vet ikke om dere husker hvor brun jeg var da jeg kom hjem fra Mexico? Bare se på dette innlegget for eksempel. Aldri før har jeg fått en så langvarig og fin brunfarge.

Jeg har etter det vært litt frem og tilbake med å ta tablettene, og prøvd andre type betakaroten, men har falt tilbake til Good for me sin betakaroten da jeg helt klar synes denne gir den dypeste og mest langvarige brunfargen. Jeg startet igjen for et par måneder siden da jeg hadde planlagt å ta masse fine bilder i L.A, noe det dessverre ikke ble noe av. Heldigvis gir Betakaroten deg farge året rundt, og fungerer ikke bare sammen med sol. En ting er sikkert, jeg har aldri hatt en så fin brunfarge som jeg hadde i Mexico, og jeg gleder meg SÅ til å få den igjen. 

Som jeg har fortalt dere før så er jeg utrolig dårlig til å huske å ta tablettene mine, og har derfor Betakaroten stående fremme på kjøkkenet slik at jeg alltid tar den sammen med frokosten min. En boks betakaroten fra Good for me inneholder 60 kapsler, noe som tilsier 1-2 måneders bruk. Det er noen måneder til sommeren starter her i Norge, så jeg ville anbefalt å bestille to bokser slik at du kan tjuvstarte med brunfargen. 

Siden jeg er veldig fornøyd med Betakaroten fra good for me, har jeg også startet på Hair luxious og Beautybombz for å få et lengre, tykkere og sunnere hår. Jeg har allerede tatt før bilde, og gleder meg veldig til å vise dere etterbilde etterhvert <3 En annen ting jeg liker med Good for me er at boksene tablettene kommer i er SÅ fine, bare se på dette.

Trykk her for å bestille betakaroten gold <3