Føler meg som tidenes bestemor som skal sitte inne ikveld, men sånn ble det i år. Hadde det ikke vært for hjemmekveld som resten av pensjonistgjengen, hadde det vel vært et horete antrekk som stod for tur. Jeg vet ikke når halloween ble en dag for å kle seg så horete som man bare skulle ønske, men det har det blitt. Vi går fra å være små barn som kler oss ut som Minnie mus og Spiderman, til å kle oss ut som sexy politi eller sykepleier der kløfta tar all oppmerksomheten. Er du veldig heldig så kan det være at du kan få et glimt av nippelen vår, i det puppene holder på å falle ut. Jeg må le litt av denne tradisjonen, men jeg er jo en del av den jeg også. Egentlig syntes jeg det er mye kulere å sminke seg skikkelig til, og virkelig se skummel ut. Men da jeg ikke kan sminke meg sånn, og sikkert ikke kommer til å føle meg helt 100% har det aldri vært et alternativ. Jeg og bestevenninna mi holdt faktisk på å bestille oss TELETUBBIES kostyme i år, hahaa. Jeg angrer utrolig masse på at vi ikke gjorde det, men får ta det igjen til neste år. 

Hva syntes dere om kveldens utkledning? 

Nå skal jeg og Gabriel kose oss med biff til middag, etterfulgt av fruktsalat til dessert. Skal også prøve å få med Gabriel på en skrekkfilm, da jeg også vil ha litt halloween følelse. Denne gutten hater skrekkfilm over alt, og jeg tror kanskje jeg klarte å tvinge han med en gang på kino for å se Anabelle. Ellers har han stått på sitt, og nekter å se det. Herlig å være sammen med en skikkelig pyse, eller hva? haha neida . Kos dere masse ikveld♥ om dere skal ut eller om dere skal være like kjedelig som meg. 

 

#blogg #høst #helg #lørdag #halloween


Klokka er kvart over 3, og jeg har ikke fått til noe annet enn å dusje og spise frokost. Jeg vet ikke hvor godt jeg har av disse fridagene, for dagene mine går ikke akkurat til noe fornuftig. Jeg skjønte at kroppen var sliten da jeg ikke klarte å komme meg opp av senga før klokken 1, haha. Jeg har sagt det før å jeg sier det igjen, jeg HATER å sløse bort dagene mine. Likevel klarer jeg ikke å komme meg opp av sengen. Jeg blir veldig glad visst noen kan komme med take away til meg, gjerne Indisk med MASSE nan brød. Jeg vil gjerne ha en stor godtepose også, jeg er VELDIG glad i candyking sine sure gule lepper. Jeg vet ikke hva de egentlig heter, men jeg regner med at navnet forklarer alt. Den personen som ordnet dette skal få en stor klem, regner med at det var akkurat det dere ønsket. FØRSTE MANN TIL MØLLA!


Nå skal resten av ettermiddagen gå til å slappe av i min alt for store genser. Det finnes ikke noe bedre enn å ligge på sofaen i store klær, og se på en good film. Jeg er så heldig å ha fått en mor som er kjempe god til å strikke, og da blir jeg heldig eier av Dorthe gensere ♥ Jeg skal også få rævva mi på trening idag, noe som egentlig virker helt umulig akkurat nå, men det SKAL gå. Jeg får håpe humøret blir bedre etter en god treningsøkt også, haha! Stakkars Gabriel som måtte være fotograf istad til tidenes heks, for mer misfornøyd og sur kunne jeg sikkert ikke vært. Men ellers håper jeg dere får en super helg ♥ 

#blogg #helg #lørdag #høst #trening

Kjære mamma, takk for at du er den du er. Du er mitt aller største forbilde, og jeg er så stolt over å ha deg som mor. Du er en person man sjeldent møter, for du har så mye. Du har den største omsorgen jeg noen gang har møtt, for alt og alle. Du bryr deg om alle rundt deg, og prøver alltid å gjøre det beste for alle. Du setter alltid deg selv sist, og lar alle andre gå foran deg. Kjære mamma, tenk visst alle hadde vært som deg

Kjære mamma, du var bare 19år når du fødte ditt første barn, du må ha vært så redd. Lite visste du om at du skulle få to til, og at du måtte oppdra 3 barn helt alene. Det er vel ingen hemmelighet at det er en krevende jobb, og at det koster utrolig mye penger. Jeg husker hvor mye du jobbet, hvor mye du måtte ofre for at vi skulle ha mat på bordet. Jeg skjønte det ikke da, men jeg skjønner det nå. Jeg husker en gang du skulle dra på jobb, og jeg løp gråtende etter deg. Det må ha vært så tungt å ikke føle at man har nok tid med barna sine, men likevel må man jobbe for å få penger. Men en ting du skal vite mamma, er at selv om vi ikke har vært rike å kunne fått alt det vi ønsket, så hadde jeg nok. Jeg hadde klær, jeg hadde leker, jeg hadde tak over hodet, jeg hadde mat, og ikke minst jeg hadde kjærlighet.

Kjære mamma, takk for at du lærte meg realiteten når det kommer til voksenlivet. Takk for at du lærte meg at man må jobbe for det man ønsker, og at livet ikke alltid er en dans på roser. Takk for at du viste meg at man må jobbe hardt for å oppnå det man ønsker, og at ingenting kommer gratis. Vi vokste kanskje ikke opp med masse penger, men vi lærte oss viktigheten med penger. 

Kjære mamma, takk for at du holdt ut når det stormet mest. Det kan ikke ha vært lett å ha to døtre som plutselig ble uten pappaen sin, for å så oppleve terror på Utøya. Jeg vet du hadde det tungt du også, for det kan ikke ha vært lett å sitte hjemme helt hjelpesløs å vente på om jeg ville overleve eller ikke. Jeg kan ikke tenke meg hvor traumatisk det må ha vært, at livet til noe av det kjæreste du har lå i noen andre sine hender. Selv om du var en av de heldige, så vet jeg at det var tungt for deg. Det kan heller ikke ha vært lett å fått hjem en 16 åring, som nettopp hadde fått hele livet sitt snudd på hodet. Jeg husker for en jævlig periode det var, og jeg husker hvor mye jeg krevde av deg. Kjære mamma, takk for at du holdt ut. 

Kjære mamma, jeg vet du ikke alltid har hatt det lett. Du har ikke alltid blitt behandlet så bra som det du har fortjent, men du har likevel alltid tatt ting med et smil. Du har fått mye ufortjent, mye jeg skulle ønske jeg kunne ta vekk. En sånn person som deg fortjener kun det beste, men det er dessverre ikke alltid sånn det er. 

Kjære mamma, jeg håper en dag at jeg kan stille like mye opp for deg som det du har gjort for meg. Du skal vite at jeg elsker deg over alt på jord, og at du er den viktigste personen i livet mitt. Kjære mamma, jeg hadde aldri klart meg uten deg. 


HERREGUD så kaldt det har blitt, og ikke minst mørkt!?. Det er ikke lenge siden jeg skrev et innlegg om hvor mye jeg gledet meg til vinteren, men jeg tror jeg tror rett og slett at jeg har glemt hvordan det er. Jeg tror jeg har fortrengt hvor kaldt det er, hvor tungt det er å stå opp på morgenen når det fortsatt er mørkt ute, hvor kjipt det er å stå å skrape is av bilen og hvor KALDT det kan bli. Vi er bare i oktober, og jeg holder virkelig på å fryse ihjel. Jeg skjønner at jeg må begynne votter og ullsokker, så overlever jeg kanskje. Haha neida, vinteren har mange gode sider den også, og jeg gleder meg fortsatt. Men jeg tror det er mer jula jeg gleder meg til, og ikke vinteren. Jeg kjenner hvor takknemlig jeg er for at jeg flyttet fra Tromsø da jeg så nyhetene idag ” 20cm snø over natta”. Jeg syntes det er helt greit at det kommer snø, men ikke nå. Det er så rart å tenke på at det er snart en måned til vi er i desember, tenk det !


Jeg syntes det er fascinerende å se hvor mye oppmerksomhet innlegg om kropp kan få. Når jeg skrev mitt forrige innlegg var det bare ment som en liten spøk, med min alt for dårlige humor. Jeg skjønte absolutt ingenting når leserne strømmet inn, men så slo det meg. Med engang det ble snakk om at man ikke er tynn nok, så er det så mange som blir nysgjerrig, haha! Nå handlet jo ikke akkurat innlegget om at jeg ikke var tynn nok, men det var vel mer en spøk til meg som vanemenneske, og som i tillegg er sta nok til å egentlig vite at jeg måtte gå opp en størrelse, men likevel ikke gjør det. Jeg får vel fortsette med slike innlegg, for da er det vel meg dere ser på topplista en dag. Haha neida, nåå skal jeg slutte. Jeg håper dere får en super kveld ♥ nå skal jeg bare slappe av og kose meg.

 

#blogg #hverdag #tirsdag #mote #høst


Hei alle flotte mennesker ♥ Idag startet jeg på jobb klokken halv 8, og etter en natt med skikkelig dårlig søvn følte jeg meg nesten fyllesyk i det jeg våknet. Bare tanken på trening idag fikk meg nesten til å spy, men etter at arbeidsdagen var over klarte jeg å presse den late ræva mi på trening. Det som er så deilig med å begynne halv 8, er at vi slutter klokken 3. Jeg føler at jeg fortsatt har mye igjen av dagen når vi slutter så tidlig. Nå er klokka bare 5, og jeg har hele dagen til å gjøre akkurat det jeg vil. Så nå sitter jeg godt plassert i senga med pcen på fanget, herlig eller hva? Det eneste problemet er at jeg har hatt skikkelig magesmerter idag, og jeg klarer ikke å finne ut hva det kan være. Når det kommer til smerter, så føler jeg meg fortsatt som en liten jente, for jeg takler IKKE å ha vondt. Jeg begynner faktisk å GRÅTE av å ta stikk i fingeren, og det tar laaang tid før legen får satt dette stikket. Jeg må tenke gjennom det 10 ganger, før jeg må forberede meg, for å så ha følt meg klar 100 ganger men feiga ut i det aller siste sekundet. Så dette var en liten, og ikke minst klein funfact om meg. 

Ellers har jeg ENDELIG fått meg til å kjøpe hele ullundertøysettet til Kari Traa, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er storfornøyd. Jeg kjøpte kun overdelen ifjor da vi skulle til Åre ( et skisted i Sverige) å jeg måtte ha noe som tilhørte skiverden for å passe inn med resten av gjengen. På mine 20 år på denne jorda, prøvde jeg slalomski for første gang ifjor, haha. Jeg har alltid trodd at jeg har hatet å gå på ski, men slalom var jo utrolig morsomt. Det var så morsomt at jeg faktisk skal kjøpe meg slalom utstyr i år. Snart er det meg dere ser på NM i slalom, knuser alt og alle hehee. Jeg må ærlig innrømme at jeg skulle kanskje hørt på de som har fortalt meg ” Kari Traa er små på str, det å gå opp en str kan være lurt” I tilegg er det akkurat dette jeg forteller kundene våre også, men tror dere at jeg klarer å høre på det selv? Jeg var HELT sikker på at bukse i str S kom til å passe meg helt perfekt, men det gjorde den da ikke. Det var en kamp å få den på, samtidig som den er veldig kort som dere sikkert ser på bilde. Så et lite tips til mine kjære lesere, prøv før du kjøper! 

( Bare så det er sagt så mener jeg ikke at jeg er feit, eller at man er feit for at man ikke bruker str S. Jeg glemte at vi har disse perfeksjonistene som leter etter feil hos andre, så jeg må vel skrive dette for at folk ikke skal misforstå)

 

#blogg #hverdag #trening #tirsdag #høst

Er det noe jeg har brukt store deler av livet mitt på så er det å være redd, redd for å bli mislikt. Jeg har vært redd for at jeg ikke skal passe inn, redd for at noen skal syntes jeg er tjukk, redd for at noen skal syntes jeg er stygg, og ikke minst redd for å si meningene mine. Fra jeg har vært liten har jeg fått høre at det blir bedre, du må bare slutte å bry deg om hva andre tenker. Men når man er ung så er det ikke så lett, og det har aldri vært lett å ikke bry seg visst du vet at noen misliker deg. Jeg tror dette er noe som kommer med årene, for jeg føler kanskje at det er den siste måneden jeg har hatt den følelsen at jeg ikke bryr meg mer. Jeg har skjønt at uansett hvordan du ser ut eller hva du gjør, så kommer det alltid til å være noen som ikke er enige. Det er så mange forskjellige mennesker i denne verden, så du kommer aldri til å klare å tilfredsstille alle. Visst målet ditt er å gjøre alle mennesker fornøyde, kommer du aldri til å bli lykkelig selv. 

Jeg har selv gått i mange år å prøvd å gjøre alle andre rundt meg fornøyd, og når jeg ser tilbake på disse årene var jeg ikke spesielt lykkelig. For det er veldig tungt å skal gå rundt å tilfredsstille alle rundt seg hele tiden, og det er ikke noe mål noen av oss mennesker skal ha. Jeg føler at jeg har blitt mye flinkere til å ikke bry meg så mye om hva andre tenker, og jeg føler meg mye mer lykkelig nå enn det jeg kanskje gjorde for et år siden. Jeg har alltid vært redd for å si hva jeg egentlig mener, tilfelle noen skal mene noe annet, eller at jeg skal bli “upoplær” for å ha andre meninger. Men den siste tiden har jeg gitt faen, og sagt det jeg har ment visst jeg har følt noe har vært urettferdig. Jeg har sluttet å finne meg i ting jeg ikke burde finne meg i, og jeg har endelig begynt å klare å stå opp for mine egne meninger. Så en et lite budskap til alle dere flotte mennesker der ute, slutt å bry deg så mye. Du må få lov til å være akkurat den personen du vil være, og er det noen som tråkker ned på deg av den grunn så fortjener ikke den personen en plass i livet ditt. Ekte venner vil godta deg for den du er, uansett. Føler du at du må være noen andre for å være venn med noen, så burde du avslutte det vennskapet med en eneste gang. Det vil alltid finnes mennesker der ute som vil elske deg for akkurat den du er, og behandle deg på den måten du fortjener å bli behandlet på. 

 

#hverdag #blogg #mandag #høst

Hei alle sammen ♥ husker dere at jeg fortalte dere at jeg hadde bestilt meg tur i januar?

Turen går ikke lengre enn til Oslo, og jeg skal dra sammen med Gabriel. Vi satt å så på hoteller i Oslo her om dagen, kun for moroskyld egentlig. Så kom vi over Grand hotell, som vi har snakket om såå lenge om at vi må sove der en helg. Så derfor bestemte vi oss for å bestille en weekend i januar, der vi bare skal shoppe og kose oss. Hvorfor det ble januar er vel for at ingen av oss har tid før januar, og da er det jo MASSE salg. Selv om det ikke er noe stor tur vi skal på, så gleder jeg meg fortsatt kjempe masse. Som dere vet så elsker jeg jo Oslo, og Grand hotell har vært noe jeg har hatt lyst til å oppleve lenge. Hoteller er så utrolig fint, og det ligger jo perfekt til. Det beste med alt var at vi fikk et rom som de kaller ” Room delux” på hele 40kvm til en grei pris. Jeg vil si at et rom på 40kvm egentlig er en suite, men de har vel kanskje litt høyere standar på suitene der?.


Dette er rommet vi skal sove på, er det ikke fint? 

Jeg trodde jo jeg og Gabriel kom til å ha mye tid sammen når vi flytta sammen, men så feil kunne man ta. Vi begge er så opptatt med både jobb og skole, så vi ser nesten ikke hverandre mer. Han er opptatt på dagtid og jeg er opptatt på kveldstid, så hverdagene våre kræsjer litt. Så derfor bestemte vi oss for at vi skulle ta oss en skikkelig kjærestur til Oslo, bare sånn at vi skulle få litt tid alene. Jeg tror det er viktig å gjøre sånne ting, for det er vel ikke noe hemmelighet at det er lett å ta hverandre litt for gitt når man har vært sammen en stund. Så jeg gleder meg skikkelig til å få en helg alene med Gabriel, der vi kun skal kose oss ♥

 

#blogg #helg #høst #søndag #reise


Hei fininger ♥ håper dere har hatt en fin lørdag så langt.
Vet dere hva? idag hadde jeg good tid på morgenen, noe som gjorde at jeg hadde god tid til å finne noe jeg skulle ha på meg også. Siden jeg går i arbeidsklær 6 dager i uka, og den siste dagen tilbringes i koseklær så er det ikke så alt for ofte jeg har tid til å gå i andre klær. Jeg er gjerne en sånn person som føler at jeg ALDRI har noe klær, selvom klesskapet mitt er så fult at jeg så vidt får det igjen. I tillegg til at jeg er sånn person som kjøper klær jeg virkelig tror jeg kommer til å bruke, så henger enda prislappen på et år senere. Høres dette øknomisk ut? hehe nei. Siden jeg hadde god tid idag bestemte jeg meg for at jeg skulle se godt gjennom klærna mine for en gangs skyld, og ikke bare ta det som ligger på toppen. Etter litt leting fant jeg denne herlige genseren som jeg bare har brukt 1 gang, og jeg kjøpte den for kanskje to år siden. Jeg følte at gult var kjempe kult med engang jeg kjøpte den, så etter den var betalt følte jeg ikke at gult var så kult lengre. Så det tok meg faktisk hele to år å like denne genseren, haha. Men nå syntes jeg den er kjempe fin, og ikke minst god. 


Så jeg har vel skjønt at jeg må bli mye flinkere til å faktisk se hva jeg har, istedenfor å hele tiden å kjøpe meg noe nytt. Jeg tror nesten jeg har et problem når det kommer til akkurat dette, for jeg føler nesten hver eneste dag at jeg trenger noe nytt. Nå er det ikke sånn at jeg shopper nye klær hver eneste dag, men litt for ofte dessverre. Ellers idag får jeg besøk av min kjære bestevenninne, noe som blir kjempe koselig. Siden vi begge har blitt skikkelig bestemødre skal vi helt sikkert ikke noe annet enn å bare sitte inne å se på en film, haha. Vi har virkelig spennende lørdager som dere sikkert skjønner. NEIDA, skal vel begynne å leve livet snart igjen. Jeg har allerede tatt steget med å bestille meg en tur jeg har hatt lyst å bestille meg i over et år nå, så det er et skritt på veien. 

#blogg #helg #lørdag #høst #mote


Jeg vet ikke hva det er, men av en eller annen grunn har jeg ALLTID uflaks, og da mener jeg alltid. Her om dagen spilte jeg inn en sminkevideo til dere, jeg ordnet videoen og fikset et innlegg som skulle bli plublisert idag. Det eneste som manglet var å laste den opp på Youtube, så skulle den være ferdig. Det jeg IKKE visste var at det er tydeligvis veldig dumt å ha på musikk på telefonen når man sminker seg, for noen av sangene som ble spilt var det tydeligvis copyright på, og derfor FJERNET Youtube lyden på hele videoen. Så når den var ferdig lastet opp var det en video uten lyd,  mens bildet snakket i vei. Er det mulig? virkelig? hahha. Jeg spilte sangene mine fra spotify, hvordan kan det være copyright på dem? det VERSTE med hele greia var at du så vidt hørte sangene jeg spilte, men likevel var dette tydeligvis ikke lov. 

Så jeg får vel bruke helgen min på å spille inn en ny en, og da må jeg huske å ikke ha på musikk på telefonen, haha. Jaja, man lærer stadig noe nytt, men dette var virkelig det merkligste. Det verste var at det var sanger som Stiches, som er veldig kjent. Hvordan kan det være copyright på den ? Nei, nå orker jeg ikke å tenke mer på dette. Jeg får bare bite i det sure eplet å lage en ny video til dere. Flaks at jeg har fri i helgen sånn at jeg har good tid. 

 

#blogg #fredag #helg #høst

Igår var en sånn dag der regnet pøset ned, vinden blåste og mørket kom fort. Man merker så utrolig godt at høsten er her for fult, noe som egentlig er utrolig herlig. Jeg syntes høsten er en veldig fin tid, selv om været ikke alltid er på topp. Men hvor deilig er det ikke å sitte inne med en kopp kakao, god serie og ligge godt plassert under dyna ? Jeg elsker sånne dager, SPESIELT når det regner ute. Det er ekstra godt å sitte inne i varmen når det ikke er bra vær ute. Men jeg begynner å kjenne at jula kan komme snart, for jeg gleder meg utrolig til masse snø, julepynt, god mat og til være sammen med de som du bryr deg mest om. Men sannheten er vel at det ikke kommer noe snø, for vi har jo ikke akkurat blitt snødd ned de siste årene. Jeg har egentlig aldri vært spesielt glad i vinteren, men dette året gleder jeg meg virkelig. Så jeg håper virkelig at det ene året jeg faktisk vil ha en skikkelig vinter, så kommer den også. Jeg ønsker meg MASSE snø, og at det er så stabilt klima at vi IKKE får masse is og slaps. 


Jakke//Bikbok, Kjole//H&M, Sko//Hunter ( Kjolen er ikke gjennomsiktig, men tror det er blitsen som får toppen under til å vises så godt)

Som dere skjønner ble dette innlegget virkelig ikke noe utenom det vanlige. Hele blogg.no er overfylt av høst og juleinnlegg, haha. Men jeg syntes det er utrolig herlig å se alle høstbildene, så jeg har så absolutt ingenitng imot det. Jeg tenkte egentlig bare at jeg skulle spare dere for enda et høstinnlegg, da jeg egentlig ikke hadde noe fornufitg å skrive om. Disse fine høstbildene hadde jeg heller ikke, så jeg kunne vel egentlig bare latt være, haha. Dagen min ble ikke helt som planlagt, først våknet jeg alt for sent, så fant jeg ut at min lille hund var syk. Jeg måtte derfor være hjemme idag å følge med formen hennes, så det ble ingen jobb på meg. Skulle nesten trodd jeg hadde barn, haha. Men det er vel bare bra jeg blir forberedet på dette livet tidlig, om det er hund eller barn.

 

#blogg #hverdag #høst #torsdag #mote