Nå er jeg akkurat ferdig med pressedag sammen med Bloggerne, lunsj og innsjekk på hotellet Elise og jeg skal bo på. Skal jeg være helt ærlig med dere så gruet jeg meg litt til denne dagen da jeg egentlig ikke er så glad i å snakke med presse. Misforstå meg rett, for det er utrolig mange fine journalister der ute, men så har man de som skal vri og vende på absolutt alt for å skape klikk og overskrifter. Det er jo alltid kjedelig når man føler at man ikke kan stå inne for det som blir skrevet, og jeg har derfor begynt å bli flink til å spørre etter sitatsjekk når jeg først takker ja til et intervju. Det jeg synes er kjipt er at man alltid blir kontaktet når det skjer noe dramatisk rundt deg, men man blir sjeldent kontaktet når man skriver noe bra og ikke minst viktig. Jeg høres kanskje ut som at jeg hater presse nå, noe jeg ABSOLUTT ikke gjør, haha. Jeg har bare hatt noen erfaringer som ikke alltid har vært like morsomme.

Jeg har uansett hatt en fantastisk start på dagen sammen med Bloggerne, og det var så hyggelig å se alle igjen. Nå er det bare noen dager til det begynner på TV, og jeg gleder meg til at dere skal få bli enda bedre kjent med meg. Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en veldig bra sesong, så jeg er spent på å høre hva dere mener. Nå skal jeg komme meg på Spraytanhuset før jeg skal til Drammen å fikse neglene mine hos Martine. Vi snakkes senere dere <3

Utøya
Jeg ble ikke akkurat sjokkert over at Utøya er det som er googlet mest om meg nå med tanke på serien som NRK har laget. Jeg har fått mange spørsmål om jeg har sett den og hva jeg tenker rundt den. Jeg bestemte meg for å se et par episoder ettersom at jeg fikk høre fra flere at det var en bra serie. Jeg klarte ikke å se så veldig mye av det, men jeg fikk inntrykket av at NRK har gjort en veldig bra og ikke minst viktig jobb av det lille jeg har sett.

Blogg
Jeg må ærlig innrømme at jeg trodde det skulle være noe litt mer spennende som var det som var nest mest googlet, men det var vel så enkelt som at noen ville finne bloggen min, haha.

Trondheim
Ikke så veldig unaturlig at Trondheim er høyt på listen med tanke på at vi flyttet dit for nesten et år siden. Jeg regner med at det googles for å finne hva jeg eventuelt har skrevet rundt det, kanskje noe informasjon om bolig og hvor vi eventuelt bor. Jeg kan si så mye som at vi bor i verdens hyggeligste nabolag på Heimdal. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi har de beste naboene. De har vært så velkommen og hjelpsomme siden dag en.

Skatteliste
Jeg regner med at noen har vært nysgjerrige på hva jeg tjente i 2018, og det vel rundt 940.000 om jeg ikke tar feil. Om dere er nysgjerrig på hva jeg tjente i 2019 så var det vel i underkant av 900.000. Jeg tjente derfor litt dårligere i fjor, men i 2018 hadde flere av bloggerne som var under nettavisen en ganske bra garanti som forsvant en stund etter at Egmont tok over. Jeg tjente derfor egentlig bedre siden jeg ikke hadde garantien i fjor, men who cares egentlig. Jeg er bare fornøyd så lenge jeg kan leve av det jeg liker. Jeg er også ganske stolt over meg selv og hva jeg har fått til, og håper at jeg bare klarer å fortsette å bygge på dette <3

Lønn
Jeg svarte vel egentlig på det ganske bra over her, så jeg har ikke noe mer spennende å komme med, haha.

Alder
Jeg er 24 år og fyller 25 i slutten av mars.

Far
Jeg tror kanskje at dette kom etter episoden med bloggerne der de var med på graven til pappa. Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare på dette da de aller fleste av dere allerede vet.. <3

Fengsel
FENGSEL???? :))) nei.

Morten Botten
Så morsomt at denne enda er på den listen <3 Vi har jo vært sammen i snart 3 år. Det er seriøst skremmende hvor fort tiden har gått.

Instagram
Sofieenilsen 😀

Elise og jeg har akkurat landet i Oslo og er nå klare for en liten uke i tigerstaden. Jeg kan allerede kjenne at det er godt å være tilbake, og jeg tror at det var nødvendig med litt miljøforandring. Dere vet jo hvor rastløs jeg blir av å være på samme sted alt for lenge, og jeg kan vel ikke annet enn å håpe at det en dag vil forsvinne. Jeg tror nok jeg bare trenger å oppleve verden litt og få gjort alle de tingene jeg ønsker, så vil jeg mest sannsynlig føle meg mer klar for å slå meg til ro. For alt jeg vet så kommer det aldri til å skje, men da får jeg bare godta at jeg er en rastløs sjel.

Elise og jeg har ikke hotell før i morgen, så jeg skal sove hos Martine i natt. Jeg har aldri overnattet hos henne før, så det begynner virkelig å bli på tide. Jeg gleder meg også så mye til å møte lille Milo. Som jeg sa for et par dager siden så føler jeg at alle rundt meg har fått seg hund, men jeg klager absolutt ikke. Det finnes jo faktisk ikke noe bedre enn å være rundt dyr, og skal jeg noen gang bytte jobb så er jeg ikke i tvil om hva jeg ønsker å jobbe med. Jeg har alltid ønsket å jobbe på et Shelter i utlandet, så målet mitt er å gjøre det en gang i løpet av livet.

Nå skal vi komme oss på flytoget. Vi snakkes i morgen <3

Reklame | Asos

Genseren er dessverre utsolgt, men du finner den HER / Bukse HER

Jeg har alltid vært en person med sterke meninger, og har aldri vært redd for å tråkke noen på tærne. Jeg har alltid sagt nøyaktig det jeg mener og har snakket høyt om de tingene jeg bryr meg om. Jeg er fortsatt den personen, bare ikke på sosiale medier. Jeg er den personen til vennene mine, til familien min og til mennesker jeg møter. Jeg kommer nok alltid til å være den personen også, men jeg har mistet lysten til å dele den med dere og resten av verden.

Jeg elsker en god debatt, og jeg elsker at man kan ha en saklig diskusjon uten å måtte være enig med motparten. Det handler jo tross alt om å se en sak fra flere synspunkter å forstå hvorfor andre kan se annerledes på ting enn hva du selv kanskje gjør. Om vi tenker oss om så er det jo ganske kjedelig å være rundt mennesker som alltid er enig med deg. Det er ikke akkurat måten å lære eller vokse på, og personlig så tror jeg det er viktig å være rundt mennesker som tenker annerledes enn deg selv. Jeg har likevel sluttet å oppsøke disse diskusjonene i det offentlige. Ikke for at jeg ikke vil bruke stemmen min, men for at jeg ikke orker å håndtere alt som kommer med.

Mener du ikke noe som er 100%  (eller 110% som vi på pærra sier) politisk korrekt så skaper ikke det en god og saklig diskusjon, men det skaper enormt mye hat og stygge meldinger. Jeg elsker internett, men herregud så sterkt jeg misliker hvordan enkelte oppfører seg med en gang de kan skjule seg bak noen tastetrykk. Selv om jeg ikke alltid har vært enig med Sophie, så har jeg alltid likt å følge henne for at hun har turt å si hva hun mener. Hun har stått i storm etter storm, og likevel ikke blitt skremt av alle de kjipe tilbakemeldingene.

Ser man tilbake på mine gamle blogginnlegg så vil man kanskje se mer av min uredde side. Det var en tid tilbake der jeg sa akkurat det jeg mente, der jeg var uredd for å poste meningene mine og der jeg virkelig ikke brydde meg om hva mennesker jeg ikke kjente tenkte om meg. Det er selvfølgelig noen innlegg og meninger som jeg virkelig ikke kan kjenne meg igjen den dag i dag, men jeg turte likevel å snakke høyt. Jeg fikk dessverre litt nok til slutt, og fant ut at det var lettere å bare holde kjeft.

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget. Kanskje jeg bare ville dele med dere hvorfor jeg ikke har like sterke meninger som før, kanskje jeg følte for å gi en slags forklaring eller kanskje jeg bare ønsket å lette på noe som har irritert meg en god stund. Jeg håper at jeg snart tør å være den jeg er her også, for jeg har virkelig så mange tanker og meninger som jeg vil dele med dere. Jeg håper at jeg en dag begynner å snakke høyt igjen om meningene mine, til tross for at de ikke alltid er politisk korrekt og det man kanskje forventer eller ønsker å høre. Jeg håper at vi kan ha saklige diskusjoner der man kan diskutere sak og ikke person. Der vi kan holde oss for gode til å henge ut eller være slem for at vi er uenige.

At du og Stinablogg ikke går så godt overens?
Jo, det vil jeg absolutt si at vi gjør. Jeg synes Stina er en kjempeherlig jente. Det er alltid like trivelig de gangene vi møtes, og hun er en veldig fin og ikke minst positiv jente. Vi snakker også en del på telefon sammen, der vi blant annet diskuterer mye rundt jobb. Hun er veldig god å ha <3

Stemmer det at du egentlig skulle begynne å studere for et par år siden?
Ikke for et par år siden, men det stemmer at jeg hadde tenkt å begynne å studere. Jeg søkte meg inn på skole i Los Angeles, og jeg fikk vite at jeg hadde kommet inn samtidig som at jeg fikk tilbudet om å være med på Paradise Hotel. Jeg takket derfor nei til skole, men har nå begynt nå å se på litt forskjellige studier igjen. Spennende.

At du er sjenert i virkeligheten?
Både ja og nei. Jeg kan være veldig sjenert rundt masse mennesker, men er det noen jeg klikker godt med så tar det bare noen sekunder før jeg åpner meg opp.

Stemmer det at du er lei av å være en offentlig person, og vurderer å trekke deg helt tilbake?
Jeg skal ikke nekte for at jeg har vært inne på tanken, og jeg skal heller ikke nekte for at jeg kan være skikkelig lei til tider. Jeg er ikke sjokkert over å få høre dette nå, for jeg har vel sagt det sånn indirekte på bloggen i tillegg til at jeg har snakket med flere om det. Jeg er egentlig bare mer sliten av at hvor vanskelig det er å skille mellom privatliv og jobb. Jeg synes det kan være frustrerende hvordan enkelte krever svar på absolutt alt, og ikke kan akspetere at vi også trenger et privatliv. Selv om man deler mye av livet, så er det noe man gjerne vil holde for seg selv. Jeg har likevel ikke tenkt å trekke meg tilbake, men det kan noen ganger være fristende når man føler at det kan bli litt mye.. <3

 

Reklame | Nelly & NA-KD

Genser HER / Bukse HER

Tirsdag
I dag skal jeg bare jobbe, jobbe, jobbe, jobbe, få “besøk”, jobbe, trene og jobbe enda mer. Jeg har mye å forberede før avreise i morgen, og må derfor prøve å komme inn i skikkelig workmood nå.

Onsdag
Elise og jeg reiser til… OSLO. Jeg skal være borte i nesten en uke, og det er på dager som dette jeg kjenner at jeg savner å bo der. Jeg var jo veldig klar over at det var enklere å bo i Oslo med tanke på jobb, og nå som jeg skal inn og ut av hotell og overnatte hos venner så kjenner jeg at det hadde vært godt å hatt et fast sted å bo. Det skal likevel sies at dette er den første uken jeg har hatt så mye som skjer, og jeg har nesten bodd i Trondheim i et år. Jeg har vel derfor ingenting å “klage” over, og det er jo bare deilig at man har mye å gjøre.

Torsdag
Dagen starter hos TV2 klokken 09.30 der vi skal ta bilder og ha pressedag til den nye sesongen av Bloggerne. Vi skal holde på til ca 13.00, og etter det skal jeg få i meg en kjapp lunsj før turen går videre til Spraytanhuset. Etter jeg har vært der er det rett til drammen for å endelig få fikset neglene mine igjen. Jeg har ikke vært hos Martine siden november, så dere kan tro jeg gleder meg. Resten av kvelden skal nok brukes til å slappe av, spise god mat og lade opp til de neste dagene

Fredag
Jeg har ikke noe som skjer før jeg skal på møte klokken  14.00 på formiddagen, så da er planen å få jobbet mest mulig før den tid. Jeg vet at det kommer til å bli lite tid til jobb, så det er viktig å utnytte de timene jeg har ledig. Etter møtet er det vel egentlig bare hjem å ordne seg før gjengen skal samles på hotellrommet til Martine og Ine for et lite vors før Vixen. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke dra, men etter litt mas og “press” fra alle kanter så takket jeg omsider ja. Jeg liker virkelig ikke slike eventer, men jeg får bare krysse fingrene for at det blir bedre dette året. Nå er vi en ganske fin gjeng som skal dra sammen, så jeg er helt sikker på at det kommer til å bli veldig gøy <3

Lørdag
Jeg skal helt klart prioritere å sove litt etter fredagens festligheter. Kjenner jeg Elise og meg rett så kommer vi nok til å gå å se litt i butikker, spise en digg lunsj og ta litt bilder. Jeg må også komme meg en tur på Yummy Heaven slik at jeg er godt forberedt til å chille i sengen på søndag. På kvelden skal vi til Amanda for å feire bursdagen hennes, så jeg er helt sikker på at vi kommer til å dra en tur ut på byen.

Søndag
Som jeg skrev over her så skal jeg chille i sengen store deler av dagen, og selvfølgelig få jobbet litt. Jeg gleder allerede til å trykke i meg en hel godteripose fra Yummy og helt sikkert litt takeaway fra Max. Jeg synes det er så kjipt at vi kun har Max på flyplassen her i Trondheim, og håper at vi en gang får det utenfor også. Jeg har til tider vært så desperat etter Halloumi-burger at jeg har vurdert å bestille meg en flybillett bare for å spise, haha. Jeg hadde selvfølgelig ikke gjort det, men jeg skal ikke nekte for at jeg har vært inne på tanken. På ettermiddagen/kvelden skal vi på lanseringfesten til Sophie Elise for kolleksjonen hun har hatt sammen med Mymuse. Jeg synes hun har designet SÅ mye fint, og jeg kan virkelig ikke vente til jeg får pakken hun har sendt til meg.

Mandag
Jeg regner med at mandagen vil gå bort til en del jobb, mat og bilder. Jeg kjenner jeg gleder meg til å komme vekk fra snøen, og endelig få tatt litt “sommerlige” bilder igjen. Jeg har bestemt meg for at jeg skal være flink med bilder denne uken ettersom at jeg har vært så sløv den siste måneden. Jeg har ingen unnskyldninger annet enn at jeg ikke har orket å kjempe mot lyset, så jeg har faktisk vært så lat, hehe. På kvelden er det FØRSTE epiosde av Bloggerne, og det skal selvfølgelig feries med en liten fest.

Reklame | Nelly

Lignende genser. HER / Bukse. HER

Jeg beklager så mye at oppdateringene har vært sånn halvveis fra min side, men det har vært så ekstremt mye til meg den siste uken. Jeg skal gi dere en oppdatering senere, men jeg lover at alt er bra med meg. Det er bare mye akkurat nå, og det er stor forskjell på å ha mye å gjøre og ha det kjipt. Det har bare vært så mye at jeg har trengt å koble av litt, og hodet mitt er alle andre steder enn akkurat her. Jeg klarer hverken å tenke på blogg eller finne ut hva jeg skal skrive om, men etter i dag så tror og håper jeg at ting vil roe seg ned. Jeg lover at alt kommer til å være back to normal soon.

Selv om jeg selvfølgelig får dårlig samvittighet når det kommer til jobben, så er jeg likevel veldig glad for at jeg endelig har lært meg å lytte til kroppen. Jeg har kjent de siste dagene at jeg har trengt søvn gjennom slagene, og til en forandring så har jeg faktisk lyttet. Det har dessverre gått utover hvordan jeg har prestert i jobben min, men når alt kommer til alt så tror jeg at jeg presterer bedre når jeg er uthvilt og klar for å jobbe ordentlig igjen. Jeg tror nok det er mange som kan kjenne seg igjen i en slik situasjon med studie, jobb og familieliv. Jeg tenkte derfor at det hadde vært hyggelig om vi hadde delt litt tips og triks med hverandre. Gjerne fortell hva DU gjør når du føler at du har alt for mye å gjøre, og hva som hjelper for DEG <3

Reklame | Sjakkmatt Solsiden

Jeg har jo tidligere vist dere bilder av hvordan håret mitt så ut før jeg begynte å bleke det, 0g det er jo betydelig forskjell fra hvordan det ser ut nå. Jeg har hele livet mitt hatt langt og tykt hår, og har skikkelig savnet å ha det. Jeg har jo brukt extensions av og på i to år nå, men jeg har aldri følt meg helt som… meg? Håret har alltid vært en stor del av meg, og jeg tror ikke dere kan forstå hvor langt inne det satt da jeg bestemte meg for å klippe det kort. Jeg hadde egentlig ingen andre valg da jeg måtte gjøre det for at det noen gang skulle vokse ut igjen, men herregud så kjipt det var.

Jeg har fått mange komplimenter på mitt korte hår, og jeg er helt enig med dere at jeg kler det. Jeg ser mer voksen og “classy” ut, men det er likevel ikke meg. Jeg liker å ha kjempelangt hår, og det er da jeg føler meg på mitt beste. Jeg personlig synes at jeg selv kler det aller best, men at ikke alle er enig i det er helt greit. Det er jo uansett ikke dere som skal gå rundt med dette håret, så hvem bryr seg sånn egentlig? Det er bare litt morsomt at så mange har bedt meg om å ha kort hår, og jeg gjør det stikk motsatte 😂 Jeg har nemlig satt på 60 cm extensions istedenfor 50 cm, og JEG ELSKER DET. Jeg føler endelig at jeg har samme håret som jeg har hatt i så mange år, og jeg er skikkelig HAAAPPYYY!!!

Som dere ser så har håret mitt vokst en del, og jeg begynner endelig å få litt lenge det på det. Jeg vet at det er litt slitt, men noe annet er vel ikke å forvente sånn som jeg holder på. Jeg prøver så godt jeg kan å pleie det, bruke riktige produkter og ta vitaminer. Ølgjær er veldig bra for håret.

Extensions er fra Peaks Hair som du finner HER, og som dere allerede vet så går jeg til Benjamin som jobber på Sjakkmatt Solsiden. Du kan bestille time HER eller kontakte han på Instagram; Benjihair

Reklame | Lapoint

VINNEREN AV KONKURRANSEN I SAMARBEID MED LAPOINT ER TRUKKET. SJEKK OM DU ER VINNEREN AV EN UKES OPPHOLD PÅ LAPOINT SIN CAMP I SRI LANKA. TRYKK HER <3

Jeg klarte å ta et bilde istedenfor film. Vakker, ikke sant?

Jeg screener masse greier fra Zombiespillet jeg er så avhengig av, haha!

Jeg tror ikke dere kan forstå hvor mange quotes jeg lagrer i løpet av en uke. Det er ingenting som gjør meg mer inspirert og motivert enn å lese ting som dette.

True true true true

Instagram VS reality?

Forsøk nummer to ble ikke akkurat noe bedre, haha.

Kinopopcorn er seriøst det BESTE

Vi var å så Frost 2 på kino. Jeg synes den var SÅ bra, men så elsker jeg Disney filmer da, hehe.

Jeg ler så mye av lille Ellie. Tenk å gå fra å være så søt til… dette? 😂

Jeg klarte å ta et bilde med uhell mens jeg gikk å snakket med mamma på telefonen. Er det noen personer jeg virkelig gråter til så er det henne, så som dere kanskje ser så hadde jeg en litt kjipt dag. Det var heldigvis bare den ene dagen ettersom at det var så utrolig mye som skjedde på en dag. Alt er bra nå <3

Reklame | Nelly

Hei dere <3 Jeg håper at søndagen deres har vært fin så lang. Min har vært kaotisk, noe egentlig hele helgen min har vært. Det er så mye spennende og skummelt som skjer i livet mitt akkurat nå, så det er vanskelig å få tiden til å strekke til. Jeg lover dere at jeg skal bli aktivt igjen snart, men det har bare vært veldig mye til meg de siste dagene. 

Over til noe helt annet og mye morsommere, for det er hele 20% rabatt på absolutt ALT fra NLY. De har fått inn så ekstremt mye fint den siste tiden, så jeg har plukket ut mine favoritter til dere <3 Du kan trykke HER om du vil komme direkte til salget. 

Sett / HER

Kjole / HER

Bukse / HER

Body / HER

Boots / HER 

T-skjorte / HER

Bluse / HER

Jakke / HER

Topp / HER

Boots / HER