NOEN TANKER…

– Det verste som kunne skje meg har skjedd. Min aller største frykt. “Det skjer ikke meg, bare alle andre”. Jeg har egentlig lyst til å bare legge meg ned for å grine, men jeg har lært fra tidligere at det ikke vil hjelpe meg på noen måte. Jeg må bare bite tennene sammen, tenke at alt ordner seg til slutt å se fremover. Det her tror jeg faktisk kommer til å bli en av få hemmeligheter jeg aldri kommer til å dele på bloggen. Kanskje i en bok en gang i fremtiden, vi får se. 

– Det er ikke lenge til jeg skal reise til USA igjen, eller rettere sagt L.A. Jeg skal feire Halloween der, som forresten er helt sykt å oppleve. Jeg vil virkelig anbefale alle leserne mine å reise til USA rundt Halloween. Jeg kan garantere verdens sykeste opplevelse med gale Amerikanere. 

– Når vi først er inne på L.A, gjett hvem som ikke klarer å slutte å tenke på Cheetos? Jeg skal spise meg ihjel. 

– Morten og jeg skal reise i midten av September til et av mine favorittland. Noen som klarer å gjette hvor vi skal? 😀

– Jeg fikk en melding om at vedkommende hadde anmeldt meg for å legge ut rumpebilder, haha. Gleder meg til at jeg skal bli tatt for dette ;PPPpppp. Konklusjon; slutt å åpne Snapchat, SOFIEEEE! 

– Det er litt rart å tenke på at når jeg kommer hjem til Oslo så har jeg en ny samboer. Jeg bor nå sammen med kjæresten min. Shit, voksenlivet kom fortere enn forventet. 

– Hver eneste gang jeg kommer til Tromsø så er jeg trøtt døgnet rundt, ER DET NOEN SOM HAR EN FORKLARING PÅ HVORFOR DET ER SÅNN? Jeg sov til halv et i dag, det er virkelig krise. 

– Er det ikke litt rart å tenke på hvor lett man har for å dømme mennesker ved første inntrykk? Ta Martine Johansen og meg som et eksempel, vi taklet jo ikke hverandre i starten. Hva skjedde? VI BLE KJENT. Hun var alt annet enn det jeg trodde hun var. I love you my boo bitch brotha

– I dag da jeg våknet begynte jeg å begynte tenke på noe som er en god blanding av kleint og veldig morsomt. Som dere sikkert har forstått så ble det litt drama på turen vår til L.A. En av de første kveldene vi var ute ble det diskusjon for at Isabel “hatet utelivet i L.A” og bare ville hjem. Det endte med at Isabel dro hjem før oss noe som irriterte meg og Ine til de grader. Vi snakket derfor om dette da vi gikk ut av bilen, MEN det vi ikke visste var at Isabel satt utenfor leiligheten å hørte oss, haha. Nå sa vi aldri noe ille eller baksnakket henne på noen som helst måte, så det var jo absolutt ikke verdens undergang at hun hørte oss. MEN situasjonen ble jo veldig klein i og med at vi var irriterte på hverandre fra før, haha. Jaja, det er bare i ekte vennskap man kan diskutere som et gammelt ektepar <3

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly

Okeeei dere, i dag har jeg virkelig shoppet. For en gangs skyld så er det ikke bare klær, men også interiør. Jeg skal endre stil på HELE leiligheten, det kommer til å bli så fint. Jeg tror ikke dere aner hvor mye jeg gleder meg til å vise dere, WUUUHUU 😀 

Nelly har forresten fått SÅÅÅ mye fint, dere kan klikke HER for å komme direkte til Nelly <3


Jumpsuit. HER / Bukse. HER / Jakke. HER


Jakke. HER / Sko. HER / Topp. HER


Sko. HER / Sko. HER / Sett. HER


….. EN LITEN SMAKEBIT PÅ DEN NYE STILEN LEILIGHETEN VÅR SKAL HA 


Bildene er tatt fra classicliving.no

Jeg har bare et lite problem, HVILKEN FARGE SKAL JEG VELGE? 

I skrivende stund befinner jeg meg i Bodø uten Morten. Han reiste tilbake til Oslo i dag tidlig da han må hjem for å flytte tingene over i min leilighet elller… VÅR. Det er helt sykt å tenke på at vi nå er samboere, hvem hadde trodd det for noen måneder tilbake? Det er også helt merkelig å tenke at Andrea og jeg ikke bor sammen mer, det er jo faktisk veldig trist. En ting er sikkert, jeg kommer aldri til å få en så bra roomie som Andrea igjen <3

Det som er litt morsomt med at jeg sitter igjen her i Bodø er at Morten ikke sjekket med meg når jeg skulle hjem før han bestilte sin egen returbillett. Det hadde jo faktisk vært litt komisk om jeg hadde tenkt å være her en uke ekstra mens han hadde reist hjem i dag. Det ble bare 6 timer forskjell da, men i realiteten kunne det jo faktisk vært helt annerledes. Morten er virkelig noe for seg selv, det er helt sikkert. #surrehode

Nå skal jeg komme meg til flyplassen, så snakkes vi i….. TROMSØØØ!!! <3 

For en stund tilbake så svarte jeg på spørsmål angående forholdet til Morten og meg, der jeg blant annet skrev dette. 

Jeg fikk da en kommentar om at det ikke virket som at jeg var så forelsket i Morten på grunn av svaret jeg ga vedkommende. Jeg skal ærlig innrømme at jeg kan forstå hva han/hun snakker om, selv om det er så langt fra sannheten. Sannheten er så enkel som at jeg har fått et helt annet syn på kjærlighet de siste årene. Jeg har lært at uansett hvor mye man håper eller tror så er det ikke alltid at ting blir som man har sett for seg. Som jeg skrev over her så vet man aldri hva fremtiden bringer, hvordan man utvikler seg og hva man vil om noen år. 

Jeg har derfor sluttet å tenke at det SKAL vare for alltid. Som jeg skrev over her så tar jeg en dag av gangen, nyter tiden jeg har sammen med Morten så får fremtiden vise hva som skjer mellom oss. Selvfølgelig håper jeg at Morten er den jeg skal dele livet med, men jeg kan jo aldri vite hundre prosent. Vi er vel mange som har vært i tidligere forhold der vi har tenkt at “DETTE er den rette, det er han jeg SKAL gifte meg med”. Så skjer livet, planene endrer seg, følelsene forsvinner og ting ble ikke slik som man hadde sett for seg. Kjærligheten tar rett og slett slutt, uansett hvor mye man engang trodde og håpet. 

For mange vil sikkert det jeg skriver nå virke helt meningsløst, noe jeg delvis kan forstå. Hadde jeg lest dette selv for noen år tilbake hadde jeg nok tenkt “herregud, hun vet ikke hva hun snakker om”. Kanskje jeg vet, kanskje jeg ikke vet. Det får være opp til hver enkelt å bestemme. Det er også mange som mener at jeg ikke er forelsket i Morten på grunn av ting jeg skriver eller mener, men det får også bare være. Så lenge jeg vet og så lenge han vet så er det det viktigste. Hvordan forholdet vårt ser ut på utsiden har ikke så mye å si, så lenge det er bra på innsiden <3

Reklame |

Jeg går faktisk ikke over hvor heldig vi har vært denne sommeren med det fantastiske været og varmen vi har hatt. Jeg vil nok (dessverre) tro at det er mange år til vi får en slik sommer igjen, så det er virkelig bare å nyte det når vi først har det. Som dere kanskje vet så befinner vi oss i Bodø for øyeblikket, og det er vel ingen hemmelighet at sol og varme ikke er hverdagskost her. Vi har derfor vært veldig flinke til å unytte dagene på stranden og ute på havet. 

Når vi først er inne på sommer, sol og varme så ønsker jeg å dele et av mine beste tips med dere. Jeg har aldri vært en av de som bruker mobilen på stranden (utenom de gangene jeg hører på musikk). Personlig så liker jeg mye bedre å ha med meg magasiner eller bøker slik at jeg kan koble litt av sosiale medier for en stund. Det er virkelig verdens beste følelse. 

Istedenfor å scrolle gjennom Instagram, sjekke Snapchat eller Facebook så leser jeg alltid Det Nye. Jeg har vært en fast leser av Det Nye så lenge jeg kan huske. I mange år har det både lært meg, underholdt meg og utviklet meg. Det har vært en fast reisepartner på flyturer, ferier og lange bilturer. 

Så hva er det egentlig som er så bra med Det Nye? Jo, det skal jeg fortelle dere. De lager utrolig mye bra og ikke minst viktig innhold. De tar blant annet opp viktige temaer som kroppspress, spredning av nakenbilder, sex og diverse andre temaer som er viktig for oss unge. Det er også oppskrifter på mat, interiør og treningstips for dere som liker det. 

Ønsker du også å teste ut Det Nye får dere nå 8 utgaver + en valgfri gave der du blant annet kan få en klokke fra Next2 (se bilde) til kun 279 kroner! Dette er en sommerkampanje, så det er ikke mange ukene igjen av tilbudet. Det gjelder derfor å være tidlig ute om du ønsker å få hele 8 blader til en veldig billig penge. 

Trykk HER for å komme til sommerkampanjen <3 

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly

Spiser du potetgull til kveldsmat?
Ja, på fredag gjorde jeg det ;PPppp morsom du, Morten. 

Hvem heier av farmen kjendis deltakerne heier du på?
Ikke Martine Lunde i alle fall, uff… Hehe neida, det er vel ganske åpenbart? 

Nyter du livet? 
Ja, det gjør jeg så absolutt. 

Liker du bueno?
Jaa, jeg pleier alltid å kjøpe en hel pakke på taxfree <3

Elsker du Morten?
Ja, det gjør jeg <3

Hva synes du om at Andrea skal være med på Love Island?
Jeg synes det er SÅÅÅ MOROOOOO, jeg gleder meg!

Hvor er du født og oppvokst?
Tromsø. 

Hvordan har du det for tiden?
Som dere kanskje har forstått så har jeg det ikke så bra for tiden, men som alt annet så VET jeg at det vil bli bedre snart. Jeg må bare ta tiden til hjelp, finne små gleder i hverdagen og være rundt mennesker man bryr seg om. 

Ville du dratt tilbake til Utøya?
Nei, det vil jeg ikke. Jeg har vært der to ganger etter angrepet, og det var mer enn nok for min del. 

Har du vært i Danmark?
Jaa, i København. 


Shorts (ikke lik farge, men lignende fasong) HER / T-skjorte. HER / Nike. HER

Hvordan er forholdet ditt til moren din?
Det er veldig bra! Jeg er super avhengig av mamma, hun er så viktig for meg. 

Hvordan var det å ha sex første gang? 
Det var skummelt, rart og merkelig. Jeg husker at jeg ble veldig skuffet og kunne ikke forstå hvorfor andre snakket som at sex skulle være den beste tingen i verden, da sjokolade ga meg mer nytelse. 

Hva er ditt flaueste øyeblikk fra PH?
Det må være da jeg ble så full å skulle kjefte på Morten og Kevin. #FYLLEANGST.

Hva er det gøyeste du har opplevd?
Det må helt klart være Paradise Hotel. Jeg lengter SÅ tilbake.. 

Hva er den beste sexen du vet om?
Altså.. hæ?

Er du fornøyd med livet akkurat nå?
Jeg er fornøyd, men jeg er likevel ikke der jeg ønsker å være. Det er viktig å alltid sette seg nye mål, slik at man aldri stopper å utvikle seg. 

Hvordan var barndommen din?
Jeg har hatt verdens beste mamma, så den var helt fantastisk <3

Hvor lenge trener du? og hvor mange ganger i uken trener du?
Jeg trener fire ganger i uken, rundt en time per økt. 

Har du vært gravid før?
Nei, det har jeg ikke. Det begynner å bli lenge siden jeg har hatt mensen nå, så kanskje? NEIDA BANK I BORDET. 

Hva er ditt beste minne fra PH?
Det må være da jeg fikk se alle igjen etter å ha sjekket ut av hotellet. 

Hva skal du studere til høsten og hvilken skole? 
Jeg skal ikke studere. 

Hvor kjøper du bikiniene dine?
Nelly. Klikk HER <3 

Hva er det beste du vet med sommeren?
Varme, sene kvelder og is. 

Hvem er toppbloggeren som skal få sin straff?
Det er ikke min sak å fortelle. Jeg kan ikke akkurat si at jeg vet hvem det er. 

Synes du Utøya filmen kom for tidlig? 
Det vil alltid være tøft når det kommer en slik film, men personlig så synes jeg ikke det. 

Meldte du deg på PH kun for å få flere følgere til bloggen?
Nei, det gjorde jeg ikke. Jeg meldte meg på for at jeg trengte en forandring, ville utfordre meg selv og for at jeg ønsket å leve av bloggen 🙂

 

Helt siden jeg var liten har jeg fått høre at jeg “arvet pappa-rumpa”. Det er nok få som forstår hva “pappa-rumpa” er, men jeg kan vel si så mye som at pappa hadde en rumpe som gikk innover, uten å overdrive. Jeg tok heldigvis aldri noe skade av å gjentatte ganger få høre at jeg hadde liten rumpe i barndommen. Jeg er og har alltid vært sterkt i mot at man skal kommentere utseendet til barn, om det er på en humoristisk måte eller ikke. Det plaget heldigvis aldri meg og det har heller aldri plaget meg i voksen alder. Jeg er klar over at jeg ikke har en kjempestor rumpe, men hva har egentlig det å si? Så lenge det ikke plager meg, hvorfor i alle dager skal det plage deg? 

Jeg redigerte rumpa mi større i går, for å så spørre om dere endelig ville akspetere den. For det er faktisk sånn at hver gang jeg legger ut et bilde der jeg viser bakdelen min så får jeg kommentarer om at den er flat, jeg må begynne å trene, operere og squatte mer. Jeg må ofte le av at vi bloggere blir kalt dobbeltmoralske, samtidig som vi lever i et samfunn der de som opererer seg blir latterliggjort, men vi som ikke har gjort det får beskjed om å gjøre det? Jeg må bare spørre, hva er det som egentlig er bra nok? 

Jeg har ikke behovet for en større rumpe, så hvorfor skal jeg få presset dette på meg hver gang jeg viser meg i bikini? Jeg er fornøyd med min egen rumpe, så kan du være så snill å fortelle meg hvorfor ikke det skal være bra nok? Jeg synes det er helt sykt å se hvilke holdninger som eksisterer i dagens samfunn. Jeg kommer aldri til å endre noe på kroppen min for at andre forteller meg det, og dette presset rundt en stor rumpe får meg bare til å ville vise frem min egen rumpe enda  mer.

Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke bare kan akseptere at alle er forskjellige? La de som ønsker å ha en stor rumpe få lov til det, og motsatt. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av dette hysteriet rundt rumper, som er egentlig er der slik at vi kan drite når vi måtte føle for det. Jeg tenker at så lenge vi kan bæsje på egenhånd og har noe å sitte på de alt for mange timene vi bruker på Netflix så skal vi være fornøyd. 

Jeg har vært ekstremt usikker på om jeg skulle poste denne videoen eller ikke på grunn av alle de stygge kommentarene jeg har mottatt den siste tiden. Jeg bestemte meg likevel for at ingen skal skremme meg til å ikke tørre å snakke om 22. juli, så jeg har derfor valgt å dele videoen med dere likevel. 

Husk å abonner på YouTube-kanalen min HER

Beklager for sen oppdatering, men jeg har vært veldig frem og tilbake om jeg skulle blogge i dag eller ikke. Jeg klarte selvfølgelig ikke å ta fri som jeg egentlig hadde planlagt, hehe. I skrivende stund er jeg hjemme hos Morten, mens han er på festival. Jeg har rett og slett begynt å bli så gammel at jeg ikke lengre synes det er så gøy å være på festival omringet av fulle mennesker. Spesielt ikke når noen åpenbart går inn for å være ekkel med deg, slikt drama ble jeg ferdig med da jeg fylte 14 år. Det endte derfor med at jeg dro tidlig hjem i går, spiste en hel pose med potegull å så på Shrek, haha. Jeg hadde så ekstrem hodepine at jeg ikke hadde noen andre valg enn å gå å legge meg, oooog komme med rare tilbud til Morten. Se på dette, haha. 

Fra mac-lader til sex??? jeg kan ikke huske disse meldingene til mitt forsvar, haha. 

Nå skal jeg få blogget litt, så tenker jeg meg kanskje en tur innom festivalen senere. Det e jo SÅ fint vær i Bodø, så det ville faktisk vært en skam å vært inne i hele dag. Vi snakkes, dere <3