Jeg tenkte jeg bare skulle komme en kjapp tur innom for å ønske alle dere fantastiske lesere et godt nyttår. Jeg håper dere får en fantastisk nyttårsaften sammen med mennesker som betyr noe, det fortjener dere. Jeg håper og ønsker også at 2018 skal bli et fantastisk år for både meg og dere. Husk at DU kan få til AKKURAT det du vil. Du må bare tro på deg selv, okei? 

Dette er nyttårskjolen min forresten, er den ikke fin? <3 Du finner den HER

<3

God nyttår alle sammen ♥ Tenk at vi snart går inn i 2018, hvor har tiden blitt av? Jeg har vanskeligheter med å innse at dette året snart er over, og at det er på tide å legge mye bak seg. Som jeg har skrevet før så skal 2018 virkelig bli mitt år. Jeg skal fortelle mer om dette senere, for nå har jeg tenkt å gå gjennom 2017 sammen med dere.

Før jeg starter vil jeg bare takke alle dere som er innom bloggen min hver eneste dag. Aller mest vil jeg takke dere som støtter meg og legger igjen fine kommentarer, men jeg vil også takke dere som misliker meg. Dere bidrar også på denne bloggen, selv om det mest sannsynlig ikke er godt men. Uansett, godt nyttår til alle dere fantastiske og ikke fantastiske ;Ppp mennesker der ute. Jeg er så evig takknemlig for dere, dere skulle bare visst ♥

JANUAR – FEBRUAR

Ikke noe annet enn PÆRRA 2017!! Herregud for en fantastisk start på året, det er virkelig ingenting som kan toppe akkurat dette. Jeg kunne gjort alt for å få lov til å gå tilbake i tid, for jeg savner Mexico, hotellet og menneskene hver eneste dag. Takk til alle dere som var med på å gjøre opplevelsen min i Mexico uforglemmelig, både deltakere og dere som jobbet sammen med oss. Ikke minst takk til Manuel, verdens beste bartender og Mexico-venn. Takk til castingen som valgte å ta med akkurat meg, jeg er så happy. 

MARS

Jeg kom hjem fra Mexico 3 Mars, og skrev mitt første blogginnlegg om min deltakelse på Paradise Hotel. Du kan lese innlegget HER. Jeg husker enda følelsen av å kunne dele noe så stort, og hvor kul reaksjon de aller fleste hadde. Det var så deilig å endelig kunne fortelle sannheten, for det var utrolig mange mennesker jeg måtte lyve til. 

13 mars var det duket for PREMIEREFEST FOR PARADISE HOTEL 2017. Herregud for en morsom kveld dette var. Ikke bare var det den morsomste festen jeg har vært på, jeg var også så forbanna pen den kvelden. Nå kommer sikkert janteloven å biter meg i rævva, men det får så være. Jeg følte meg faktisk så utrolig bra, både med sminken, håret og kjolen. LOVE IT. 

Dagen ETTER premierefesten fikk jeg Side2 kontrakt. Dette var noe jeg hadde drømt om siden jeg startet å blogge. Jeg kommer helt seriøst ikke til å glemme følelsen i det de ringte meg å spurte om jeg ønsket å samarbeide med de. Jeg fikk dessverre ikke lov til å dele nyheten før det hadde gått noen dager/uker, så derfor ble dette blogginnlegget postet senere. Dette er bare en av mange beviser på at man kan få til akkurat det man vil. 

19 Mars fikk Andrea og jeg LEILIGHET SAMMEN. Vi hadde kjent hverandre i 2 måneder, og valgte likevel å flytte sammen. Jeg husker enda når jeg fikk telefon “Leiligheten er din om du ønsker den”. Jeg husker jeg løpte til jobben til Andrea, og ba hun flytte med meg. Bare en måned senere hadde vi fått en veldig fin leilighet sammen <3 Jeg angrer ikke et sekund, for Andrea er virkelig verdens beste roomie. 

30 Mars hadde jeg bursdag som vi feiret sammen i kollektivet. Det er veldig mange som spør hvorfor jeg var så lite med, og sannheten er ikke noe mer spennende enn at jeg holdt på med flytting. Jeg hadde akkurat fått min nye leilighet, og hadde derfor veldig mye å holde på med. Det var vel bare en eller to episoder jeg ikke kunne delta i? MEN det skal sies at jeg hadde veldig lite TV-tid, rett og slett for at jeg ikke var spesielt delaktig i programmet. Jeg var veldig sliten og samtidig ganske syk under innspillingen, og da derfor ikke spesielt mye. De ville nok heller fokusere på de menneskene som faktisk var delaktig i programmet vil jeg nok tro 🙂

APRIL

Jeg ble invitert med på mitt første arrangement som jeg synes var såå morsomt. Gullsnutten er for YouTubere om jeg ikke tar helt feil? Morsomt var det uansett, og jeg fikk tilbringe en fin kveld sammen med en fin gjeng ♥ PS; på dette tidspunktet var Morten og jeg ganske seriøse, men ingen visste! haha.

Vi fikk oppgave i å arrangere vår egen fest under innspilling av kollektivet. Jeg vet ikke om dere husker Pærra-festen på K1? Det var faktisk overraskende mange som kom, og alle vi møtte var så utrolig hyggelige. Jeg husker jeg leste Jodel dagen etter, og der var det noen  som hadde skrevet “Sofie er såå hyggelig i virkeligheten <3 ” Jeg husker hvor glad jeg ble, det var SÅ koselig å høre.

Jeg hadde begynt med vipper igjen etter Mexico, og måtte selvfølgelig skrive et innlegg om dette. Jeg tror dette var andre gangen jeg fylte på etter vi kom hjem, og jeg husker enda hvor fin jeg følte meg. Det er rart hva litt vipper kan gjøre med selvtilliten, hehe. Skal jeg kanskje begynne igjen?

VERDENS BESTE JENTER HADDE DEN ÅRLIGE TUREN TIL ÅRE <3 Altså, det finnes faktisk ikke et bedre sted å feire påska enn i Sverige. Det er så utrolig morsomt med masse fulle trøndere og svensker, samtidig som de har verdens beste afterski der. Om det er noen som ønsker å bli med i år, bare rop ut 😉 

Celine hadde sin første operasjon der hun måtte trekke hele 5 tenner. Jeg husker enda hvor redd jeg var for at hun skulle ta narkose, man alt gikk heldigvis helt fint. Hun var så dopet resten av dagen, det var nesten litt morsomt, haha. 

Dette var første gang jeg noen sinne fikk oppleve å få skikkelig hat fra dere som ser på Paradise Hotel. Episoden der Soph røyk ut ble klippet vel dramatisk, og plutselig var Kevin, Andrea, Morten og jeg hotellets mobbere. Jeg husker enda hvor sykt kjipt det var å plutselig måtte stå i en situasjon som aldri hadde skjedd. Dette er forresten det jeg snakket om i innlegget i går, at du faktisk ikke vet hvordan de klipper situasjoner som virker helt uskyldig. Når jeg gikk ned på sync etter hendelsen der Soph kom inn på rommet og ingen sa noe, så sa hun som intervjuet meg at dette var “Paradise Hotel 2017 sitt kleineste TV-øyeblikk” mens hun lo seg ihjel. Det var et ganske kleint øyeblikk, så det er synd at de klippet det så dramatisk. Men herregud, det er et reality program man melder seg på, så litt må man faktisk tåle. Det er synd å si, men man blir vant til å bli hatet etterhvert. Og forresten, dette var starten på forholdet til Morten og meg <3 så søtt.

Morten og jeg var så hemmelighetsfulle at dere faktisk trodde at Kevin og jeg var sammen, herregud så søtt. Jeg tror nok Kevin og jeg hadde vært dream team om vi hadde valgt å gå den veien, men det hadde nok aldri skjedd. Jeg er glad for å ha Kevin som min beste venn <3 han betyr utrolig mye for meg, og han er et helt fantastisk menneske. I love you, baby. Innlegget finner du HER

MAI

Mai startet med at Instagrammen min ble hacket. Jeg fant heldigvis fort ut hvem dette var, og jeg fikk en lang mail noen timer senere der de virkelig beklagde seg. Spør du meg så var det veldig tøft gjort, og hadde de ikke gjort det hadde jeg tatt saken videre til politiet. Det er lov å gjøre feil, men da er det viktig å rydde opp i feilene sine, slik disse jentene gjorde. 

Jeg og noen andre fra Paradise ble tilbudt å være med på Stian Blipp sitt show. Det var utrolig morsomt å få lov til å være med på noe sånt, spesielt siden jeg digger Stian. Det eneste negative var at jeg var kjempesyk, men ikke kunne trekke meg på grunn av at det allerede var flere som ikke stilte opp. Jeg kunne faktisk ikke svikte gjengen, det hadde ikke vært coolt. 

På dette tidspunktet var Morten og jeg sammen, men vi valgte å ikke fortelle det helt enda. Alt var enda så nytt, så ingen av oss hadde lyst å ødelegge noe med å la hele verden få vite det. Jeg skrev derfor veldig i koder, men bekreftet det litt på en måte. Dere kan lese innlegget HER.

Rett etter at jeg skrev innlegget om Morten og meg dro vi på kjærestetur til Roma sammen. Jeg tror de aller fleste skjønte at vi var sammen, men vi bekreftet fortsatt ingenting. Vi la ut halvveis kyssebilder og jeg skrev tekster som “Jeg er forelsket” så handlet det om at jeg var forelsket i Roma, hehe 😉 Jeg var nok litt forelsket i begge to. Dette var vår aller første tur sammen, noe som er veldig morsomt å se tilbake på. TENK så mye vi har reist det siste halvåret, og flere reiser skal det bli <3

Samtidig som vi var i Roma røyk jeg ut av Paradise Hotel. Jeg husker enda hvor trist og vondt alt dette var. Andrea og jeg gikk fra å ha full kontroll til å ha ingen, noe som var helt jævlig og ganske frustrerende, haha. Episoden når jeg røyk var faktisk ganske trist, og jeg husker jeg fikk snap av Kevin at han hadde begynt å gråte av den episoden, søtnosen <3 Jeg kan love dere at jeg gråt også, det var SYKT trist, haha. Dere kan lese innlegget mitt HER

Jeg fikk så utrolig mye dritt og stygge kommentarer på dette tidspunktet, så jeg måtte rett og slett ta meg en pause fra bloggen. Det er ganske sykt, er det ikke? Ikke faen at det skal skje igjen 😉 Ingen skal få lov til å trykke meg ned på den måten igjen, aldri. 

Jeg stakk av til Barcelona sammen med min beste venninne for å få litt pause fra hverdagen. Paradise gikk skikkelig innpå meg på dette tidspunktet, så jeg måtte rett og slett komme meg bort. Dette var også en jobbreise, men jeg valgte å ta det på dette tidspunktet for å ikke være hjemme i Norge. Jeg hadde en fin tur da <3

JUNI

Juni startet ikke på en bedre måte enn at jeg mottok sikkert 50 drapstrulser for at jeg ofret Grunde for Morten. Mennesker er virkelig syke, det er noe som er helt sikkert. Tenk å leve seg SÅ mye inn i et TV-program, at du ønsker noen DØD? Jeg er helt enig med at Grunde ikke fortjente det, men jeg fortjente virkelig ikke å dø av den grunn, haha. 

Det var finalefest, og jeg kom på andre plass av Paradise Hotel <3 Wiii 😀

Vi var en gjeng fra Pærra som dro til Stavanger pååå… hahah jeg husker ikke hva det heter, og jeg gidder faktisk ikke å google heller. Justin Bieber spilte der, og jeg hadde gledet meg SÅ til å se han. Det endte med at vi ikke kunne gå ut fra glasshuset for vi fikk faktisk ikke være i fred et eneste sekund. Dere er veldig søte som hadde så lyst å ta bilder med oss, men det var ganske kjedelig at jeg ikke fikk se Justin Bieber 🙁


Det var vel ikke før i Juni vi faktisk innrømte at vi var sammen, selv om alle hadde skjønt det for lenge siden. Det var derfor på tide å møte Svigers for aller første gang, noe som selvfølgelig var veldig koselig og litt skummelt <3 Tiden har virkelig flydd av gårde, har den ikke?

Jeg avsluttet Juni med sommerfest i Tønsberg. Jeg anbefaler virkelig alle til å ta seg en uke i Tønsberg om sommeren, det er så utrolig morsomt. Dere burde absolutt delta på noen av arrangementene Foynhagen arrangerer, det er ALLTID morsomt. 

Hvordan var ungdomsskolen for deg?
Ungdomsskolen var ganske tøff om jeg skal være helt ærlig, jeg sleit ekstremt mye med å finne ut hvem jeg var. Jeg lekte derfor veldig tøff, og kunne finne på å rote meg borti de teiteste tingene. Jeg kranglet mye med både elver og lærere, haha. Jeg var jo egentlig bare en usikker ungdom som var desperat etter bekreftelse, noe som var veldig vanskelig i seg selv. Enkelte lærere var også veldig ute etter å ta meg, og diktet blant annet opp at jeg gjemte meg rundt om kring på skolen for å ha sex med min daværende kjæreste. Det var ganske stygt og ikke minst ekstremt å beskylde en 13 år gammel jente for noe sånt. Jeg håper de har god samvittighet den dag i dag 🙂

Hvilket fotballlag heier du på?
Jeg liker ikke fotball, og heier derfor ikke på noen som helst lag. Det er jo såå kjedelig, haha. Det skal sies at jeg prøver å få Morten til å begynne å spille fotball igjen, for han er veldig flink. Kanskje jeg også etterhvert blir en fotballfrue? 

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?
L.A girl sin concealer <3 

Hvor gammel er Celine?
Hun er 6,5 år. 

Når tenker du å flytte til Trondheim?
Det vet jeg ikke, men jeg kan si så mye som at det ikke skjer med det første. Først må jeg spare masse, slik at jeg har råd til å kjøpe meg en leilighet. 

Hva synes du om Tromsø?
Nå som jeg ikke bor der synes jeg det er en veldig fin by. 

Anbefaler du andre å melde seg på Paradise Hotel?
Både ja og nei, det er helt spørs hvor sterk du er mentalt. Det er faktisk ikke bare bare å bli kjendis over natten, der plutselig veldig mange mennesker skal ha en mening om deg. Man må også huske at det er TV, og at de selvfølgelig ønsker drama for at det skal bli spennende for dere seere. Du må derfor være forberedt på at ting du sier og gjør kan bli klippet til noe helt annet, og at du ikke har en dritt du skulle sagt. Prøver du å forsvare deg må du også takle at så og si ingen tror på deg, og at du kun gjør det for at du er flau over det som har skjedd. MEN, selv om det har vært en del negative ting rundt min deltakelse i Paradise Hotel 2017, så angrer jeg ikke et sekund. Det var helt fantastisk å være inne på hotellet med en så fin gjeng, og opplevelsen jeg fikk der vil jeg aldri glemme. Det har også gitt meg SÅ mye fint i ettertid som jeg er evig takknemlig på <3 

Hva gleder du deg til i 2018?
Bare et nytt og spennende år. 2017 har vel helt sinnsykt, og planen er å toppe dette året 🙂 Jeg skal absolutt ikke gi meg, jeg skal bare kjempe enda hardere. Jeg gleder meg SÅ sykt mye til alt som kommer til å skje meg. Jeg vet 2018 kommer til å bli det beste året noen sinne. 

Liker du Bodø?
Jaa, det gjør jeg. Jeg kunne nok likevel ikke bodd her da det er alt for lite, kaldt og mørkt, haha. 

Har du vært utro mot Morten?
Nei, det har jeg ikke. 

Hvor gammel er du?
Jeg har bursdag 30.03.1995, så jeg er 22 år gammel. Snart 23 faktisk 😀

Hvor gammel var du da du begynte å bruke sminke?
12 år, tror jeg. Det er alt for ungt om du spør meg. Jeg angrer på at jeg faktisk ikke brukte barndommen min på å være barn, vi skal faktisk være voksen resten av livet. Hva er det man stresser sånn med?

Største clickbaiten du har skrevet på bloggen?
Morsomt spørsmål, haha. Det husker jeg faktisk ikke, gjør noen av dere det?

Hvorfor har du en sexliste?
Det er vel ingen spesiell grunn, kanskje bare for å ha kontroll? haha. Skulle jeg nevnt de jeg hadde sex med nå, så hadde jeg garantert glemt noen . Noen av de er jo veldig mange år siden, så det er vel kanskje ikke så rart at man glemmer?

Hvorfor vil du ikke flytte til Tromsø, når du har familie der?
Skal jeg være ærlig med dere så er Tromsø den største drittbyen jeg vet om. Jeg trodde kanskje det hadde blitt bedre med årene, men jeg merker at miljøet jeg flyttet fra enda eksisterer. Det handler veldig om å være blant “de kule”, og er du en av de så kan du nesten oppføre deg akkurat som du vil. Det skremmer meg faktisk at enkelte ikke har vokst fra dette enda, HVORFOR har man et behov for å være “den kule” i en alder av 22 +++? Nå i julen møtte jeg ei som har jeg hatt på Facebook i mange år, som jeg har snakket med og møtt et par ganger. Det som var merkelig denne gangen var at hun plutselig skulle hilse på meg å late som hun ikke visste hvem jeg var. Det er jo åpenbart at hun gjorde dette for at jeg skulle føle meg mindre, og at hun kanskje håpet på å jekke meg litt ned. Hvorfor kan jeg ikke forstå, for aldri har jeg oppført meg som om jeg er bedre enn noen andre. Jeg vet ikke, miljøet der er bare helt merkelig. TAKK GUD for at jeg har de vennene jeg har i Tromsø, de gjør byen så mye bedre <3

Hvordan er det å være så kjent?
Jeg har aldri sett på meg selv som kjendis, det virker bare fjernt og litt rart. Jeg har enda de vennene jeg hadde før Paradise, og er fortsatt den samme jenten jeg alltid har vært. Største forskjellen er bloggen, Morten, ny samboer og at noen kommer bort for bilde. Det er veldig koselig da <3

Hvordan har du det?
Takk som spør! Jeg har det HELT fantastisk nå, faen som jeg elsker livet <3 Beklager den kleine banningen min, men dere aner ikke hvor bra jeg faktisk har det. Jeg er bare så lykkelig.

Hvorfor går det rykter om at du hadde sex med en fyr nå i julen? 
Dette er en annen grunn til at jeg ikke liker Tromsø, det er så mye rykter. Jeg fikk selv høre dette ryktet dagen etter det liksom skulle skjedd, og fikk fort tatt tak i det. Hvem som har startet det og hvem som har sagt noe har jeg ingen anelse om. Det eneste jeg vet at jeg synes synd på mennesker som dedikerer så mye tid og energi på å ødelegge for andre. Hadde jeg hatt sex med noen andre så hadde jeg ikke vært sammen med Morten nå. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å svare på dette da jeg ikke ønsker å gi det noe oppmerksomhet, men jeg føler nesten jeg må når SÅ mange tror det. Absolutt ikke greit. 

Dette fikk jeg tilsendt av en venninne dagen etter det liksom skulle skjedd. Ting sprer seg fort, eller hva? haha

Så sendte jeg det videre til en av mine venninner som jeg var med hele kvelden, og dere ser jo reaksjonen hennes 🙂 mennesker as.

 


Til og med leppa er hoven.. haaha

Hele julen har jeg gått rundt å følt meg litt småsyk, men aldri blitt ordentlig syk. Veldig rart i og med at jeg har kledd meg som om jeg skulle vært på sydenferie og har vært ute å festet x-antall ganger. I går begynte jeg å føle meg skikkelig dårlig, og sa til Morten at jeg hadde “feber følelse” i hele kroppen. Dere vet når hele kroppen kjennes vond og sår, og man plutselig begynner å fryse uten grunn? Den følelsen hadde jeg rett før vi la oss i går. I dag våknet jeg klokken 11.30, og jeg kunne kjenne på hele kroppen at det var et eller annet som var rart. Jeg tenkte derfor at jeg bare var sliten, i og med at jeg har sovet ekstremt lite de siste dagene. Jeg prøvde derfor å sove igjen, og våknet ikke før 14.00!! Jeg har altså bare vært våken i en time, haha. 

Nå som jeg har våknet litt til kjenner helt klart at jeg ikke er frisk, hvor uheldig er det mulig å være? Dette er faktisk det verste som kunne skje akkurat nå. Jeg får bare krysse fingre og tær å håpe at jeg er bedre til i morgen, for på fest skal jeg uansett. Det skjer ikke at jeg ligger inne mens alle andre er ute å koser seg. 

I og med at jeg hadde både poser under øynene og skittent hår på de forrige bildene prøvde jeg meg på et speilbilde for å føle meg litt bedre, og det hjalp. Har jeg en dag der jeg føler meg dårlig pleier jeg alltid å ta bilder av noe jeg er fornøyd med. Den siste tiden har jeg virkelig begynt å like kroppen min, og det er så sykt deilig. Jeg har slitt med både det ene og det andre, og det å endelig kunne være fornøyd føles så sinnsykt bra. 

Siden mange av dere ønsket at jeg skulle lage en vlogg sist jeg overrasket Morten, bestemte jeg meg for å gjøre det denne gangen. Jeg skal være så ærlig å si at jeg synes det er kjempeflaut å filme alene på offentlige steder, så jeg gruet meg skikkelig til å lage denne videobloggen, haha. Jeg er likevel glad jeg gjorde det, for reaksjonen til Morten var morsom og veldig rar. 


Trykk på bildet for å komme til videoen <3

Vil du være den første til å se videoene mine? Følg Youtube kanalen min HER og Morten sin HER

Jeg kan faktisk ikke huske sist Morten og jeg hadde en spørsmålsrunde, det må vel kanskje ha vært når PH enda gikk på skjermen? Det er vel ingen hemmelighet at vi holdt tilbake MYE informasjon på den tiden, og i tillegg så har jo også livet og forholdet vårt endret seg ganske mye siden sist. Det har vært veldig lite om Morten og forholdet vårt på denne bloggen, og grunnen er at vi ønsket et mer privat forhold. Det var ganske tungt å være så offentlig som vi var, rett og slett for at det er alt for mange mennesker der ute som ønsker å ødelegge. 

MEN jeg vet at mange av dere gjerne vil vite litt mer om oss. Hvordan det går, hvordan ting har vært og hvordan livet er akkurat nå. Vi skal prøve å svare på så mange spørsmål som overhodet mulig, og vi skal ta med private spørsmål også. Dere har derfor mulighet til å spørre om AKKURAT det dere vil nå ♥


Husker dere? Vårt første kyssebilde <3

“Ut i fra de gamle bildene dine så har du gått ned mye i vekt, nå er du jo tynn! hva har du gjort?”

“Hvor mye veier du?”, “Hvor ofte trener du?”, “hvor mye spiser du?” og “hva spiser du?”

Du er så trent, hvordan klarer du det?

“Ikke for å være frekk, men du er litt chubby”. “æsj, du er feit”, “bare et lite tips, du burde få hjelp med kostholdsplan slik at du kan få en finere kropp”, “haha du har flat rumpe”

Kjære gutter og jenter der ute, hva jeg spiser og hvor mye jeg veier er irrelevant for deg. Kroppen din skal endre seg gjennom hele livet, akkurat som min har endret seg. Disse bildene er bare et lite eksempel hvor mye en kropp faktisk kan forandre seg i løpet av noen år. Jeg har veid mer og jeg har veid mindre. Jeg har spist mye og jeg har spist lite. Jeg har trent masse og jeg har trent lite. Du må finne ut hva som funker for DEG, og ikke for meg. Aldri før har jeg fått så mye negative kommentarer om egen kropp, men aldri før har jeg elsket kroppen min så mye. 

Hvorfor? For jeg har godtatt at det alltid vil være noen der ute som vil være tynnere, penere, og har større rumpe enn meg. Jeg har sluttet å sammenligne meg selv med andre, og jeg har sluttet å gi andre skyld for at jeg ikke føler meg bra med meg selv.

husk å legge meg til på Snapchat;sofieeec om du ønsker å følge mer med på hverdagen min <3

Som dere kanskje forstår har jeg ikke vært helt ærlig med dere, for planen var aldri å feire nyttårsaften i Trondheim. Eller.. det var planen helt til jeg fant EN kjempebillig flybillett til Bodø. Jeg bestemte meg derfor for å overraske Morten, og kunne derfor ikke fortelle noe til dere heller. Jeg vet at han ikke leser bloggen min, men hadde jeg skrevet at jeg skulle til Bodø så hadde han fått vite det på en eller annen måte. Det er litt morsomt at det var såå mange som mente at jeg var en forferdelig kjæreste, hehe 🙂 Selvfølgelig ville jeg feire med Morten, men jeg hadde ikke betalt 2500kr for å komme meg hit, enkelt og greit. 

Det var helt skyfritt hele veien fra Tromsø til Bodø, see såå vakkert!

Denne boken begynner vel å bli kjent for dere? Du finner boken HER

Siden jeg har lovet dere å bli flinkere med Youtube har jeg vlogget i hele dag, og skal begynne å redigere den allerede i dag. Morten visste faktisk ingenting, så reaksjonen hans var veldig morsom. Nå skal jeg snart komme meg på trening før vi skal kose oss med taco i kveld. Vi snakkes senere ♥

 

I og med at det alltid tikker inn så hyggelig kommentarer på denne bloggen, fant jeg like gjerne ut at det passet seg med et innlegg om utroskap. Jeg har vært åpen mot dere før der jeg fortalte at jeg var utro for mange år siden, mot en som var utro mot meg. Vi kan vel kalle det for den barnslige måten å takle sorgen på. Jeg trodde der og da at det ville hjelpe å være utro tilbake slik at han skulle få kjenne på de følelsene jeg satt med. Det hjalp selvfølgelig ikke, og alt i alt følte jeg meg bare som en dritt. Det skal sies at jeg var ganske ung på dette tidspunktet, og hadde nok håndtert en slik situasjon annerledes i dag. Enten gjør du det slutt, eller så tilgir du kjæresten din. MEN det er viktig å huske på at om du velger å tilgi, må også livet gå videre. Det nytter ikke å tilgi et annet menneske om man skal bruke dette mot den senere i forholdet, for da har du innerst inne aldri tilgitt h*n.  

Jeg ble etterhvert eldre å havnet i et forhold jeg egentlig ikke ønsket å være i (vært heldig med kjærligheten ;PP). Han var utrolig snill og god mot meg, men vi to passet dessverre ikke sammen. Han likte nok også meg bedre enn hva jeg likte han. Jeg prøvde å ende forholdet gjentatte ganger, men på grunn av reaksjonen hans klarte jeg aldri å ta steget. Det å være med et annet menneske på grunn av dårlig samvittighet er faktisk noe av det slemmeste jeg har gjort, og er du en av de som er i et sånt forhold nå så anbefaler jeg deg å gjøre det slutt. Tenk om du virkelig var forelsket i en gutt eller en jente, så hadde det vist seg at personen kun var sammen med deg for at han synes synd på deg. Jeg tror nok det sårer mer enn å faktisk bare være ærlig. Jeg snakker av erfaring. 

MEN hva skjedde egentlig med meg som var sammen med en gutt jeg ikke hadde følelser for? I mine øyne ble han en god venn, og ting man gjør som kjærester faller ikke naturlig inn å gjøre med venner. Jeg søkte derfor kontakt hos andre gutter, og jeg gikk så langt at jeg ofte satt å tekstet med gutter som kunne gi meg den oppmerksomheten jeg selv følte jeg trengte. Det er mye omdiskutert hva som faktisk er utroskap og ikke, men spør du meg så er det å flørte med andre mennesker over en lengre tidsperiode også utroskap. Det er noe annet å motta komplimenter og kanskje selv gi noen på byen, men når du fortsetter med dette flere dager senere så er det faktisk ikke OK.

Det endte etterhvert med at jeg kysset en annen, og plutselig hadde jeg blitt en person jeg hadde bestemt meg for å absolutt ikke bli. Jeg var nå sammen med en jeg egentlig ikke ville være sammen med på grunn av dårlig samvittighet, og i tillegg hadde gått så langt at jeg hadde kysset en annen. Det var jo åpenbart at jeg ikke var forelsket, og det var derfor “lett” for meg å søke oppmerksomhet hos andre gutter. Tenk hvor mye jeg kunne spart både han og meg for, om jeg bare hadde gjort det slutt. Jeg har i alle fall lært av denne hendelsen, og skulle jeg noen gang føle det likt i fremtiden så vet jeg at det eneste riktige å gjøre faktisk er å gjøre det slutt på en OK måte. 

annonse

Altså, jeg dør over hvor utrolig mye fint de har på Nelly for øyeblikket. Det er så utrolig mye jeg har lyst på, men jeg prøver på det sterkeste å begrense meg i og med at jeg skal til både Bali og Los Angeles de neste månedene. Likevel måtte jeg unne meg NOE i og med at det er salg, hehe. Det ble kanskje litt mer en noe, og jeg tør faktisk ikke å skive hvor mye jeg har shoppet for. Mamma kommer til å bli så oppgitt. MEN jeg ville uansett anbefale dere, for Nelly har seriøst utrolig mange gode tilbud som dere virkelig burde benytte dere av. Det er opptil 60% på MASSE varer, noe som er et sykt bra tilbud om du spør meg. Klokken jeg viser dere under her er på 50%, så her kan du virkelig spare mye. Gjett om jeg gleder meg til å få den hjem slik at jeg kan ta den i bruk ♥ 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET ♥ 

Dette er min handlekurv.


SOLBRILLER 1. HER / KLOKKE 2. HER / VESKE 3. HER


Bukse 1. HER / Brynspenn 2. HER / Genser. 3 HER


Kjole 1. HER / Kjole 2. HER / Kjole 3. HER

Så et veldig godt tips til dere som ikke liker å gå på kondomeriet (inkludert meg selv), Nelly selger utrolig mye du kan kose deg med nå i romjulen og over nyttår 😉 bare se her


Vibrerende egg 1. HER / Vibrator 2. HER / Fingervibrator 3. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET ♥