Den siste uken har jeg ikke følt for å gjøre noe annet enn å sove, samtidig som at jeg har prøvd å presse meg gjennom mine vanlige rutiner når det kommer til søvn, mat, trening og ikke minst jobb. Det som er litt skummelt med å være sin egen sjef er at jeg bestemmer dagene mine helt selv, så jeg har ingen faste tidspunkter jeg må jobbe eller stå opp. Det siste året har jeg vært veldig flink til å skape faste rutiner når det kommer til hvilke tidspunkter jeg skal være på jobb og når jeg skal stå opp, men jeg har ikke klart å følge de så veldig bra etter at jeg kom hjem.

Det er nesten sånn at jeg har ønsket at jeg skulle bli syk noen dager, bare sånn at jeg kunne ligge i senga en hel dag med god samvittighet. Jeg klarer ikke å ta meg slike fridager uten å ha en ordentlig grunn, og jeg ender alltid opp med å jobbe på dager der jeg egentlig skal ha fri. Jeg oppdaterer kanskje ikke bloggen, men da tar jeg gjerne en del bilder, svarer og sender mail, spiller inn YouTube og jobber med Instagram. Nei, det er ikke en veldig krevende jobb, men jeg tror jeg hadde hatt godt av å logge helt av sosiale medier, selv om det bare hadde vært for en dag. Det tror jeg vi alle hadde hatt godt av, og de beste månedene i mitt liv var  da vi var i Mexico uten mobil, sosiale medier and you name it.

Første gang jeg kom hjem fra Los Angeles så sov jeg faktisk en uke i strekk, men det hadde vært helt uaktuelt nå. Det hjelper ikke å legge seg ned å synes synd på seg selv, selv om det frister veldig akkurat nå, haha! Selv om jeg går rundt å føler meg som en Zombie så hadde jeg en veldig fin dag i går. Jeg kom meg opp tidlig å fikk unnagjort alt av jobb, dro på trening også til Beautystop for å freshe opp vippene mine. Senere ble vi invitert på kveldsmat til Zelia der vi fikk servert hjemmelagde rundstykker. Jeg elsker at jeg har venner som liker å lage mat når jeg ikke gjør det selv. Da jeg bodde her for noen år tilbake så spiste jeg kanskje middag hos Zelia 3-4 ganger i uken uten å overdrive. Vi var nesten naboer, så veien dit var ikke akkurat lang.

Jeg har forresten fått helt dilla på “The Housewifes Of Beverly Hills”. Jeg synes livet deres er så utrolig interessant, og det virker så fjernt at noen faktisk lever sånn. Det er jo ikke akkurat normalt her hjemme i Norge, og det er bare merkelig å se hvordan livene til noen bare går ut på å spise ute på restaurant, krangle med venninnene og kose med hundene sine. Jeg har alltid hatt en stor interesse for det som er annerledes, så det er vel kanskje derfor jeg er helt oppslukt i denne serien. Jeg har nesten sett en hel sesong på bare noen dager. Det har faktisk blitt så ille at jeg stresser hjem for å se på serie, så jeg krysser fingrene for at den er ferdig snart, haha.

Som jeg fortalte dere så dro Morten og jeg til Sverige for å handle litt mat og drikke for et par dager siden. Personlig så synes jeg utvalget er mye større og bedre i Sverige, spesielt når det kommer til vegetarmat. Nå skal jeg bli flinkere til å spise mer bønner, linser og kikerter, men det er digg å kunne hamstre litt slik at man har liggende. Det som nesten er litt komisk er at vi betalte 1700 kroner for alt dette, og uken før betalte vi 1300 for under halvparten på Meny. Nå vet jeg at det hadde vært mye billigere om jeg hadde handlet på Rema 1000, men jeg synes ofte de butikkene som er litt dyrere har bedre utvalg.

Se på alt dette, nam!!

Jeg har enda ikke smakt en vegetarpizza som jeg ikke liker, så jeg er veldig spent på disse to.

Til alle dere som ser etter noe digg å erstatte kyllingen med så anbefaler jeg “Qourn” sine “bitar” på det sterkeste. De er SÅ gode.

Jeg er 100% sikker på at jeg reagerer på hvetemel, så nå har jeg bestemt meg for å teste ut litt produkter som er laget av bønner istedenfor. Jeg kjenner jeg er veldig spent på denne da jeg elsker lasagne <3

Spagetti som er laget av bønner. Noen som har smakt det før?

Denne er jeg også skikkelig spent på. Jeg lover jeg skal oppdatere dere når jeg har testet ut alle sammen.

Dere som har fulgt meg en stund vet kjærligheten min til Max sin Halloumi-burger, så dere kan tro jeg ble glad da jeg fant denne herligheten. Jeg kjøpte den sist jeg var i Sverige også, og den smaker AMAZING. Halloumi-burger er seriøst det beste.

Jeg vurderer å begynne med en liten “oppdatering på livet” her på bloggen. Der jeg rett og slett bare oppdaterer dere på livet og hva som har skjedd og det som kanskje skjer fremover. Mange av dere kan nok føle at jeg er ganske åpen av meg, men det er ekstremt mye jeg ikke deler i det offentlige. Jeg tror derfor at dette innlegget kan bli litt mer personlig, og kanskje en måte å bli litt bedre kjent med meg og det som skjer i livet mitt.

🖤 Som dere allerede vet så er det nå bare litt over to uker til Morten pakker sakene sine å flytter tilbake til Oslo. Det som har vært veldig morsomt med denne prosessen er hvordan jeg kan føle en ting så sterkt den ene dagen, men så kan jeg våkne opp dagen etterpå å føle noe helt annet. Jeg synes selv at jeg har tatt det overraskende bra, og at jeg har klart å sette mine egne følelser til side for å ikke påvirke valget til Morten og ikke få han til å føle seg dårlig for at han følger drømmene sine. Jeg tok det vel egentlig veldig bra helt til det begynte å nærme seg, og jeg kanskje begynte å innse at dette faktisk skjer. Den ene dagen kan jeg føle meg som verdens sterkeste som skal klare dette uten noen problemer, mens andre dager føler jeg for å pakke kofferten min å flytte sammen med han. Vi har jo tross alt vært uadskillelige siden vi var i Mexico i 2017, og det føles bare rart at vi nå skal få en helt ny utfordring ingen av oss hadde sett komme. Jeg tror likevel at alt skjer av en grunn, og jeg er helt sikker på at vi begge vil vokse veldig på denne opplevelsen.

🖤 Utenom flyttingen så ser det kanskje ut som at Morten og jeg kommer til å selge både hus og bil etter sommeren neste år. Jeg elsker leiligheten vår, men jeg tror kanskje at vi har kommet dit at begge føler seg klar for å følge drømmene sine. Vi kunne selvfølgelig leid den ut, men jeg kjenner at jeg ikke orker å pusse opp hele leiligheten etterpå. Jeg har jo leid i alle år selv, og jeg har selv sett hvor mye slitasje det kan komme på en leilighet etter x-antall mennesker har bodd der. Jeg tror heller ikke hverken Morten eller jeg vil ha ansvaret som kommer med det å leie ut en leilighet. Jeg som tenker å bo i utlandet, og Morten som skal ha en 100% jobb i en annen by. Det er jo ikke akkurat sånn at noen av oss kan hoppe på første fly for å fikse eventuelle problemer som skal oppstå. Jeg tror også det er bedre å sette pengene på sparing, så kan vi heller kjøpe oss noe når vi vet mer hvor vi kommer til å bosette oss, og begge har fått gjort de tingene man ønsker å gjøre. Jeg kjenner i alle fall på hele kroppen at tiden er inne, og jeg vet at jeg ikke skal gå å angre på noe jeg ikke gjorde da jeg blir gammel. Selv om både leilighet og bil har blitt min lille baby, så må jeg følge drømmene mine.. <3

Reklame | Annonselenker Nelly & NA-KD


Jakke. HER / Genser. HER / Bukse. HER / Sko. HER

Tirsdag: 
Om bare noen timer så skal jeg til Zelia for å fikse vippene mine. Jeg hadde så få igjen da vi var i Los Angeles at jeg faktisk dro av resten i fylla. Elise legger vipper selv, og fikk helt panikk av å se på meg. Jeg unnskyldte meg selv med at jeg gjorde det ofte, noe som absolutt ikke er sant. Hadde jeg ikke hatt et par glass innabords så hadde det aaaaldri skjedd. Jeg skal derfor få et helt nytt sett med vipper i dag. Jeg vet ikke om noen av dere husker det, men før fikk jeg mye kritikk for å bruke vippextensions? Det var helt ekstremt en periode, haha.

Etter vippetimen min skal jeg hjem å fikse meg litt, så skal jeg prøve å finne det perfekte juletre før jeg skal på middag til Zelia i kveld.

Onsdag:
På onsdag har jeg bestemt meg for å vaske hele leiligheten. Jeg har kommet inn i skikkelig dårlige rutiner etter at vi hadde noen som kom å vasket her annen hver uke. Tidligere hadde jeg så vaskedilla at jeg kunne gjøre det 1-2 ganger i uken, men nå må jeg seriøst tvinge meg selv. Det er jo så uuutrolig kjedelig! Utenom vasking så skal jeg møte jentene, og vi skal spise middag sammen og kose oss.

Torsdag:
Vi må spille inn en YouTube-video slik at vi har noe å legge ut fremover. Morten og jeg har faktisk veldig mange videoer som bare venter på å legges ut, noe som er skikkelig digg. Jeg tror vi aldri har vært ovenpå med videoer før så det er en deilig følelse. Utenom det så skal jeg selvfølgelig komme meg en tur på trening, også skal jeg mest sannsynlig på besøk til min bonus familie som bor her i Trondheim.

Fredag:
Utenom en tur på treningssenteret så skal jeg bare slappe av med taco og en god film. Jeg skal også begynne å planlegge tur til… NEW YORK! Mamma fikk det egentlig i julegave av meg i fjor, men det har vært så mye som har skjedd både i mitt og hennes liv. Vi skal derfor ikke reise før neste år, men jeg tenker jo at det er bedre sent enn aldri. Hadde det vært opp til meg så hadde vi reist i januar, men hun hadde lyst til å være der når det er varmt så det blir nok ikke før nærmere april/mai.

Lørdag:
På lørdag skal jeg UUUUT!!! hahah neida. Jeg har ikke en eneste plan på lørdag, men jeg kommer nok til å enten være sammen med Morten eller jentene.

Søndag:
Jeg har lenge hatt lyst til å dra på kino, så kanskje Morten og jeg skal ha en skikkelig datenight der vi drar ut å spiser også på kino. Kjenner jeg oss rett så inviterer vi nok med alle vennene våre. Vi er et sånn par som synes det er hyggeligere å tilbringe tid med de vi er glad i, enn å bare være oss to. Det er jo bare oss to når vi er hjemme, så vi får mer enn nok av alenetid haha.

Reklame | annonselenker Nelly


Lignende genser. HER / Bukse. HER / Sko. HER / Veske. HER

I skrivende stund er klokken 04.56 og jeg har vært våken siden 02.00. Jeg tror jeg aldri før har vært så jetlag som det er nå, og det er ekstremt frustrerende når man virkelig prøver å komme tilbake til gode rutiner. Problemet mitt er at jeg sover hele dagen, slik at jeg våkner midt på natta. Det er sikkert mange som tenker at det bare er å droppe å sove på dagtid og trust me, i wish i could. Jeg er så trøtt at jeg sovner sittende, stående and you name it. Jeg har null kontroll, og har nesten ikke gjort noe annet enn å sove siden jeg kom hjem. Jeg skal likevel prøve å kjempe meg gjennom denne dagen, og heller legge meg rundt 9-10 istedenfor klokken 3-4 på ettermiddagen haha.

Det eneste som er positiv med denne døgnrytmen er at jeg får gjort veldig mye på på “dagtid”. Jeg har allerede rukket å gjøre alt av jobb, fått sendt og svart på mails. Jeg skal også komme meg på trening med engang 3T åpner, også skal Morten og jeg til Sverige senere i dag. Vi er tom for det meste av mat og drikke, så da liker vi å reise til Sverige for å harryhandle litt. De har et utrolig godt utvalg på den ene matbutikken når det kommer til vegetarmat, samt at vi får hamstret masse Pepsi Max og Capri Sonne <3 Jeg skal selvfølgelig vise dere alt vi har kjøpt, men det blir nok ikke før i morgen.

Det er mange ganger jeg har tenkt “hvorfor meg” og “hvordan skal jeg klare dette”. Livet er fantastisk på så mange måter, men det kan også være brutalt. Vi vil møte på utfordringer, valg og smerte som kan virke umulig å komme seg gjennom akkurat der og da, men så ordner det seg etterhvert. Litt etter litt. Da jeg fikk telefon om at pappa var død var det en smerte og en sorg jeg aldri trodde jeg skulle klare å komme meg igjennom. Jeg kan enda huske hvordan det var sekundet jeg hørte “pappaen din er død”. Jeg kan enda huske kvalmen som kom etter de intense smertene i kroppen min. Jeg kan enda huske hvordan bena mine bare sviktet under meg, og hvordan jeg bare falt sammen på bakken.

Det var så mange søvnløse netter at jeg til slutt mistet tellingen. Jeg hadde grått så mye at kroppen min ikke klarte å produsere flere tårer. Jeg hadde gitt opp, for livet mitt kom aldri til å bli bra igjen. Jeg kom aldri til å kunne le, smile, gråte eller være lykkelig. Heldigvis tok jeg feil, for jeg kom meg på bena litt etter litt. Forskjellen fra da det skjedde til nå er at nesten ingen kan se eller merke det på meg. Smerten av å miste pappa vil nok aldri forsvinne, det vil alltid være der ingen kan se.

Jeg tenker på han nesten hver eneste dag, utenom de dagene sannheten er for vanskelig å godta og det er lettere å late som at han har flyktet til en øde øy. Jeg overbeviste meg selv i mange år om at pappa hadde stukket av til et annet sted i verden, for det var lettere å godta enn at han var borte for alltid. Tanken om at han var i livet holdt meg i livet. Det holdt meg ikke bare i livet, men det holdt meg også fast på et håp som gjorde mer skade enn godt.

Jeg kan enda rømme tilbake til de tankene, rett og slett for at sannheten kan være for vanskelig å godta noen ganger. Jeg savner han bare så uendelig mye, og det knuser hjertet mitt å vite at jeg aldri skal få se han igjen. Han vil for alltid være borte, og den sannheten er for vond til å bære noen ganger. Jeg håper du har det bra hvor enn du er Pappa, jeg elsker deg <3

Reklame | Annonselenker Nelly

  Jakke. HER

Jeg gråt
Det begynner å bli en stund siden nå, faktisk så lenge siden at jeg ikke husker det. Det skal sies at det skal mye til før jeg begynner å gråte, så det er nok derfor.

Personen jeg snakket med
Morten og Celine. Ja, hun er en person 🙂 sånn nesten i alle fall.

Meldingen jeg mottok
Litt for privat til å dele her på bloggen, men jeg kan si så mye som at det er snakk om skole, bosted og budsjett.

Serie jeg så på
Atypical. Jeg elsker at de endelig har kommet med ny sesong, wuhuu!!

Diskusjon/krangel
Mamma og jeg hadde en liten diskusjon i går angående hva som kunne kalles for “spotter”. Hun mener at den ene lampen vi har over stuebordet er spotter, mens jeg mener at en spott er det som er “innebygd” i taket.

Latter
Celine får meg alltid til å le da hun er så ekstremt rar.

Bekymring
At jeg ikke har jobbet hardt nok. Jeg stresser så mye rundt jobb at jeg tror ikke dere kan forstå det engang.

Google-søk
7200 USD to NOK

Jeg spiste
Sour Patch, nam <3

Sangen jeg hørte på
Nea – Some say