Hva er greia med at enkelte irriterer seg over at du går med hestehale? Jeg forstår virkelig ikke hva som feiler sånne mennesker. 
Spør du så spør jeg. Det startet vel med at jeg kjøpte meg en hestehale som var ganske lang i Los Angeles som jeg fikk masse kritikk for, også fortsatte det vel egentlig bare etter det. Jeg synes selv det er veldig morsomt å se hvor lite det skal til for at enkelte lar seg provosere. Altså, hvordan er det mulig å henge seg opp i noen andre sitt HÅR?! haha.

Hva spilte dere inn til bloggerne denne gangen?
Bare litt hverdag i Trondheim, og at Morten flytter til Oslo. Jeg er helt sikker på at dette kommer til å være ganske rart å se på TV om noen måneder, og det vil være veldig spennende å se hvor vi er i livet da. Jeg gleder meg.

Har du eller Morten noe kontakt med noen av eksene deres?
Nei, det har vi ikke. Det er kjempefint å ha en hyggelig tone etter at man har vært kjærester, men jeg må ærlig innrømme at jeg hadde synes at det var litt spesielt om vi hadde hatt masse kontakt med eksene våre. Det er ikke akkurat sånn at noen av oss har barn, så jeg ser ingen grunn til at man skal ha daglig kontakt. Hva tenker dere? 

Hvem er mest romantisk av Morten og deg?
Hmmm, veldig godt spørsmål.. Ingen av oss er særlig romantiske, så jeg vil kanskje si at vi deler den 50/50. Er det lov?

Hvorfor tror du rykter om at du og Morten har gjort det slutt, oppstår? 
Jeg tror helt ærlig det bare er noe som virkelig håper og tror at vi skal gjøre det slutt, og derfor starter rykter slik at det skal bli en greie. Vi fikk jo høre at forholdet vårt ikke kom til å vare i mer enn 8 måneder, men så sitter vi fortsatt her nesten tre år senere. Det vil alltid være noen der ute som tviler på forholdet vårt, og det er helt OK for meg. Hva andre tror og tenker påvirker ikke livet eller hverdagen min på noen måte.

Hva synes du helt ærlig om Morten sitt nye hår?
Jeg synes han kledde blondt overraskende bra, men det vil nok ta litt tid før jeg venner meg på å se han slik.

Hvor mye skal dere ta i måneden om dere bestemmer dere for å leie ut leiligheten deres?
Det er ikke noe vi har snakket om enda. Vi tar bare en dag av gangen, og skal det være aktuelt å leie ut leiligheten til neste år så får vi bare sjekke opp hva prisene ligger på da. Noen som er interessert? 😛

Kunne du blitt roomie med en leser?
Nei, men så kunne jeg nok mest sannsynlig ikke blitt roomie med så veldig mange andre heller. Jeg er ekstremt sær nå det kommer til bo, og er irriterende ryddig. Jeg vet derfor at vedkommende mest sannsynlig bare ville synes at jeg var irriterende, og jeg ville vært sur for at det ikke var så ryddig som jeg ønsket.

Hva kommer du ikke til å savne ved å bo med Morten?
Rotet hans, haha.

Betaler dere for å bo på Amerikalinjen? Ser på booking at det er ganske dyrt
Ja, det gjør vi.

Hva er yrket til Morten?
Han jobber som selger for et firma som leverer alkohol til restauranter, utesteder osv.

Hva vil Morten tjene i året?
Jeg tenker at det nesten skal få være opp til han selv å velge om han ønsker å dele det eller ikke.

Hva ønsker du deg til jul?
Jeg har ingen spesielle ønsker som alle andre år, og jeg er nok mest sannsynlig den som er vanskeligst å kjøpe julegave til. Jeg er den irriterende personen som ikke ønsker seg noe som helst, og ber folk om å ikke kjøpe gave. Skal jeg likevel velge noe så er det vel penger, for det har man alltid bruk for.

Har du tenkt å starte noe eget? Feks parfyme?
Jeg har jo lenge snakket om å lage mitt eget sminkemerke, så kunne jeg også tenkt meg å lage noe innenfor klær og kanskje hår. Det er nok ikke noe som kommer til å skje med det første uansett, for det krever veldig mye tid og penger. Jeg må nok enten finne en samarbeidspartner eller en investor, men at det vil komme noe en gang i fremtiden kan jeg garantere dere.

Har du hatt stalkere før?
Nei, heldigvis ikke.

Hva skjedde i LA med venninnene dine? 
Det skjedde ikke noe med venninnene mine i LA, så jeg henger dessverre ikke heeelt med på hva du snakker om?

Er det et område i Los Angeles du helst vil bo i?
Om jeg kunne velge selv så ville jeg bodd i Calabasas, Hollywood Hills eller Beverly Hills. Skal jeg være realistisk, tenke på avstand og penger så vil jeg nok bosette meg i West Hollywood eller Downtown.

Hva skal du spise på julaften? Vegetar eller tradisjonsmat?
Jeg skal spise vegetar, noe jeg også gjorde i fjor. Jeg vet bare ikke helt hva som er normalt å spise på julaften når man ikke spiser kjøtt? Er det noen der ute som har noen digge og enkle oppskrifter?

Hvis du skal flytte til Los Angeles, hvordan kommer du til å takle å være borte fra Celine?
Jeg har spurt meg selv det spørsmålet så mange ganger, og Celine har vært en stor grunn til at jeg ikke har klart å gjøre det tidligere. Jeg er jo så ekstremt avhengig av henne, og kan absolutt ikke se for meg en hverdag uten bebbisen min. Jeg har likevel bestemt meg for at 1 år skal gå helt fint ettersom at jeg kommer til å reise hjem også, men er det sånn at jeg også vil dra til New York så kan det være at jeg kommer til å ta med meg Celine. Se for dere oss to i Central Park, hun hadde koset seg såå mye <3

Reklame | Annonselenker Nelly

Som jeg fortalte dere tidligere i dag så skulle Morten og jeg kose oss skikkelig i helgen, så vi bestemte oss for å sjekke på hotell. Det er ikke akkurat sånn at vi hadde noen andre steder å bo, men vi valgte å unne oss litt luksus ved å bo skikkelig bra de neste dagene. Vi bor på Amerikalinjen som jeg tror er et ganske nytt hotell? Jeg har i alle fall ikke hørt om det før, men jeg kunne virkelig ikke la være å bo her når jeg fikk se bildene. Hvor nydelig er det ikke? Det ligger også kjempesentralt, noe som er perfekt ettersom at det er MYE som skjer denne helgen. Det hadde vært utrolig stress å skulle bodd litt usentralt nå, for jeg må virkelig farte mye frem og tilbake de neste dagene.

Jakke. HER / Bukse. HER / Genser. HER ( Alt er på 30% rabatt)

Jeg ser virkelig frem til denne helgen i Oslo, og kjenner at jeg har savnet å være her. Selv om jeg liker Trondheim bedre, så skal man ikke se bort i fra at jeg kanskje ender opp her igjen en dag. Jeg har mye annet jeg har lyst til å gjøre først, så får vi se hvor jeg er i livet etter det. Er det en ting jeg vet med meg selv, så er det at jeg aldri kan bestemme meg for noe før det er nøye planlagt ettersom at jeg endrer mening hele tiden, haha. Det høres kanskje rart ut, men det er faktisk den siden jeg liker best med meg selv. Jeg liker at jeg er impulsiv og ikke har så mange regler for hva jeg kan og ikke kan gjøre. Spør du meg så er jo alt mulig, og ingen drømmer er for store eller for teite.

 Nå må jeg nesten løpe ut av døren, for jeg har to møter i dag. Det ene er veldig spennende, og jeg er på vei til å kanskje gjøre noe av det største og skumleste i karrieren min hittil. Vi snakkes etterpå, dere <3

Reklame | Alle lenker er annonselenker - Nelly

Alt på Nelly er på 30% /  Bukse. HER

Akkurat nå er klokken 07.15, og jeg har dratt for å lade bilen til Morten og jeg skal kjøre på Værnes etterpå. Jeg bruker alltid denne tiden på å få jobbet, da det ikke er noe som gir meg bedre konsentrasjon enn å sitte i bilen av en eller annen merkelig grunn. Det er nesten som en liten pause fra alt det som skjer rundt meg, og det er så deilig. I natt har jeg hatt ekstra vanskelig med å sove, mest sannsynlig for at livet mitt er på vei til å bli snudd på hodet. Jeg skal reise hjem alene om noen dager, og det føles veldig rart og ikke minst skremmende. Jeg er så lite selvstendig på akkurat dette punktet, så det kommer til å bli vanskelig. Jeg tror likevel på at alt skjer for en grunn, og jeg er ganske sikker på at tiden har kommet for at jeg skal trosse min største frykt om å være “alene”. Jeg tror nok at 2020 kommer til å være det året jeg kanskje vokser aller mest på, og jeg er veldig spent på å følge egen utvikling.

Jeg leser aldri på forum der jeg blir diskutert, for jeg ender alltid bare opp med å bli lei meg. Jeg fikk likevel høre fra noen at det er mange der ute som spekulerer i om Morten og jeg har gjort det slutt. Jeg ser selv at jeg har fått en del spørsmål på blogg og YouTube, men jeg har ikke forstått helt hvor det kommer fra. Personlig synes jeg at Morten og jeg har vært ganske tydelige på at vi ikke har gjort det slutt, og at man ikke trenger å gå fra hverandre selv om vi ikke skal bo i samme by.

Kanskje det virker som på utsiden som at dette er en lett prosess, men det kan jeg fortelle dere med en gang at det ikke er det. Jeg skjønner likevel ikke helt hva jeg skal gjøre? Nekte han å dra? Holde han igjen? Jeg tror egentlig bare vi begge prøver å gjøre det best mulig slik at denne prosessen blir så “enkel” som overhodet mulig. Det er langt i fra enkelt, men man gjør det bare verre ved å legge seg ned å synes synd på seg selv. Morten og jeg har i alle fall ikke gjort det slutt og har det fortsatt veldig bra sammen. Vi har bare møtt på en ny utfordring i forholdet vårt som mest sannsynlig vil lære oss ekstremt mye. Det er derfor ingen grunn til å spekulere mer, for det er ingenting som har skjedd mellom oss <3 Nå skal vi snart til Oslo for å nyte vår “siste” helg sammen. Vi snakkes etterpå, dere!

Jeg absolutt elsker den nye hårfargen min, men jeg har så problemer med å like meg selv med kort hår. Det er jo egentlig veldig trist å at lengden på håret mitt skal styre så mye over selvfølelsen, men så er det jo bare sånn det er. Jeg har jo hatt langt hår hele livet, og da er det jo en ganske stor omvending å skulle vende seg på kort hår. Vi filmet til bloggerne i går da jeg fjernet løshåret, så dere skal få se litt av den kjipe Sofie i den kommende sesongen. Jeg er ikke en sånn person som klarer å skjule følelser, så det er ganske sikker på at det kommer til å være veldig synlig haha. Det er nesten sånn at jeg vurderer å farge håret mitt brunt bare sånn at håret mitt får vokse ut, men da kommer jeg nok til å angre på det også.

Kendall Jenner er jo for eksempel kjempefin med kort og brunt hår. Ikke det at vi to kan sammenlignes, men dere forstår hva jeg mener. Det er jo ekstremt fint med kort hår, jeg har bare ikke klart å like meg selv helt med det. Jeg trivdes veldig godt med engang jeg klipte meg, men nå har jeg fått en sånn mellomlengde jeg ikke er helt fornøyd med. Jeg lover dere at jeg ikke skal klage mer over det nå, jeg bare trengte å få det ut. Jeg ELSKER jo den nye hårfargen min da, det er såå kaldt og fint. Det er lenge siden jeg har hatt så kaldt hår, og jeg ba om noe litt mer rocka nå som jeg skal lære meg å ELSKE det korte håret mitt, hehe.

Morten og jeg skal faktisk begynne å pakke litt nå ettersom at han flytter ut i morgen. Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg enda, og det vil nok mest sannsynlig ikke gjøre det før jeg skal reise hjem til Trondheim alene. Det ser faktisk ikke ut som at vi kommer til å se hverandre før nyttår heller, så denne måneden vil nok mest sannsynlig være en prøvelse for oss. Jeg vet at vi kommer til å klare det helt fint, selv om jeg kommer til å savne Morten masse <3

Reklame | annonselenker Nelly

Genser. HER 

Fredag: 
Fredag reiser Morten og jeg til Oslo for å tilbringe helgen sammen før vi offisielt flytter “fra” hverandre. Vi har bestemt oss for å reise tidlig på dagen da vi begge to har jobb i Oslo den dagen. Jeg skal blant annet i et veldig spennende møte med noe jeg har vært så sykt frem og tilbake med som jeg er med alt annet i livet, og Morten skal gjøre et samarbeid. Vi skal også ha en skikkelig kjærestehelg, så jeg regner med at vi drar ut å spiser og ser en film på kvelden.

Lørdag:
Jeg holdt på å skrive at jeg skulle sove lenge, men det stemmer jo absolutt ikke. Jeg skal være i drammen til klokken 10.00 for å fikse neglene mine, noe jeg virkelig trenger. Jeg har sånn tre negler igjen, så jeg ser skikkelig dust ut. Etter det så skal jeg vel egentlig bare slappe av helt frem til jeg skal på Martine sitt event på kvelden. Jeg gleder meg så masse til å se alle igjen, spesielt Martine som jeg ikke har sett på en evighet. Jeg er SÅ stolt over henne.

Søndag:
Etter en uke som har bestått av ekstremt mye jobb og lite søvn så skal jeg virkelig bare kose meg på søndag. Jeg skal sove så lenge jeg bare klarer, spise en skikkelig digg hotellfrokost, se på masse serier og bare njuuuta livet. Morten og jeg kommer nok mest sannsynlig til å ha vår siste date sammen før han skal reise til Lier og starte jobblivet. Det kommer til å være så ekstremt rart, og jeg er skikkelig spent på hvordan alt dette kommer til å være. Jeg filmer enda til bloggerne så jeg skal vlogge litt tanker og hverdag til dere når jeg kommer hjem. Jeg tror uansett ikke at det er den første måneden som blir verst, men jeg får bare ta det som det kommer.

Hva skal du i helgen? <3 

Reklame | Sjakkmatt Frisør

Jeg har akkurat kommet hjem etter å ha vært hos frisøren min Benjamin. Som jeg allerede har fortalt dere så skulle jeg fjerne extensions, men det var også på tide å farge håret mitt. Jeg har ikke gjort noe med det på flere måneder, så både farge og ettervekst trengte en liten fresh up. Jeg vet ikke helt hva jeg synes med meg selv uten extensions, men jeg er kjempefornøyd med hårfargen. Den ble jo SÅ kald og fin, er dere ikke enige?? <3 Benjamin er virkelig ekspert på blondfarger, og får det alltid til å se så utrolig fint ut.

Dette var Morten sitt hår en liten periode, hva synes dere? 😂 Jeg gleder meg til dere skal se resultatet.

Nå skal jeg prøve å gå noen uker uten extensions, så får vi se hvor lenge jeg klarer å holde meg før jeg bestiller meg en ny time. Jeg har satt meg et mål om å ikke sette på før jeg reiser hjem til Tromsø 16 desember, så det gjenstår bare å se om jeg faktisk klarer det. Jeg tror det tok en uke forrige gang, men om jeg vil ha min naturlige lenge tilbake så er slike pauser viktig. Wish me luck 😛

Om du ønsker å booke time så kan du ringe Sjakkmatt Solsiden på: 46952100 eller booke time HER

🖤 Har dere noen ganger tenkt over hvor heldige vi faktisk er, og hvor mange muligheter og valg vår generasjon har liggende rett foran beina våre? Jeg kan forstå hvorfor så mange av oss synes det er forvirrende å finne ut hva vi faktisk vil med livet, for vi har så uendelig mange ting å velge mellom. Det er bare å se hvor mye som har forandret oss fra da foreldrene våre var unge, eller fra da de på min alder var barn. Vi er heldige.

🖤 Skulle jeg begynt å studere så hadde det vært uaktuelt å gjøre det i Norge. Hvorfor være her, når du kan være så mange andre steder i verden, og få en veldig annerledes hverdag enn den du allerede har. Jeg kan bare se for meg hvor spennende det må være å gå skole i New York, Los Angeles eller London. Møte nye mennesker, være i en ny by og virkelig få utfordret seg selv. Det er nok ikke bare bare å flytte til et helt nytt land alene, og jeg tror du vokser mye som menneske ved å pushe deg selv så utenfor din egen komfortsone.

🖤 Jeg har i over en uke nå vurdert å sende en melding til et menneske jeg ser veldig opp til. Denne personen er så sykt hardtarbeidende og ikke minst inspirerende. Dette handler om et samarbeid som jeg tror kunne blitt veldig kult, men jeg er alt for redd til å gjøre det. Når jeg først er inne på å snakke om komfortsone, så er det her virkelig å gå utenfor min. Jeg tror likevel at jeg kunne blitt en erfaring rikere, og jeg håper så inderlig at jeg klarer å pushe meg selv til å gjøre det. Man angrer jo tross alt mest på de tingene man ikke gjorde.

🖤 Det er nesten litt rart å tenke på at vi mennesker forandrer oss i så ulike retninger at man vokser fra mennesker som en gang sto deg veldig nært. Det er jo visse mennesker man har i livet sitt som man bare vet alltid kommer til å være der, men det er bare så rart når man “mister” noen som en gang i tiden sto deg kanskje aller nærmest. Det er nesten litt fascinerende å se hvordan vi mennesker utvikler og endrer oss.

🖤 Bloggerne er her å filmer med Morten og meg frem til torsdag, og det er alltid like hyggelig å ha de på besøk. Det er mye intensiv filming, men det går helt fint når alle som jobber med å skape denne serien er så fantastisk. Jeg fikk faktisk et spørsmål for en stund tilbake hva jeg tenkte om at de tok med profiler som ikke blogger i “Bloggerne”. Jeg tror nok ikke at det kommer til å komme så mange “nye” bloggere de neste årene, og det er jo ikke akkurat så mange å velge i. For å få litt variasjon så må man jo hente fra litt andre steder, og jeg synes det er helt greit. Jeg tror det her kommer til å bli en veldig bra sesong med en god blanding av mennesker, så jeg gleder meg veldig til å se resultatet.

🖤 Jeg skulle ønske jeg var like flink og kreativ som Elise. Det er morsomt å se hvordan absolutt ALT hun gjør er så gjennomført?? Jeg følte at jeg hadde vært flink til å pynte leiligheten vår, men da jeg kommer hjem til Elise og Thomas så følte jeg meg plutselig ikke så flink lengre haha. Hvem er det som for eksempel som tenker at de skal henge duer i vinduet som dere kan se på bildene bak meg? Hun har også to forskjellige juletrær med forskjellig tema, og det er bare så utrolig fint i huset deres. Jeg er så sjaluuuu!!

🖤 Dere vet 90 days to fiance som jeg har snakket så mye om? Nå har jeg begynt å se på det som heter “the other way around”. Det handler kort fortalt om de som forlater Amerika for å flytte til hjemlandet til kjæresten sin. Det er nesten skremmende å se hvordan de bare kan gi opp det å ha “alt” for mennesker som egentlig ikke bryr seg om. De forlater også barna sine, noe jeg synes er helt sinnsykt?? Dere mååå se den.

🖤 Om bare noen timer skal jeg ta ut extensions, noe jeg ikke akkurat ser frem til. Jeg føler meg så ukomfortabel med kort hår, men jeg synes også det er viktig å la håret mitt få hvile litt. Jeg får heller ikke kuret det slik jeg ønsker når jeg har det i, så jeg gleder meg til å gi håret mitt litt fri. Jeg har jo heldigvis hestehalen min, så jeg vil nok klare meg heeelt fint!

🖤 Jeg har fått helt dilla på å stå opp skikkelig tidlig og trene, det er jo så deilig? Jeg er jo ferdig med alle gjøremål før klokken 12.00. Jeg håper jeg klarer å holde på de gode rutinene jeg endelig har klart å kjempe meg til å få.

🖤 Jeg kan seriøst ikke vente med å reise til Tromsø om litt under tre uker. Det er virkelig ingenting som er bedre enn jul hjemme sammen med familien og vennene mine. Det er jo heller ingenting som slår utelivet i Tromsø, så jeg gleder meg faktisk til noen morsomme turer ut på byen.

🖤 Jeg skulle ønske at jeg var flink til å strikke, eller at jeg hadde interessen for å lære meg det. Det er jo nesten umulig å skulle lære seg noe man synes er kjempekjedelig, men det hadde vært så kult å bare kunne strikke seg alt man vil ha. Jeg er jo uansett så heldig som har en veldig flink mamma som strikker mye, så jeg har vel egentlig ikke noe jeg skal klage på.

🖤 Det er bare to dager til jeg reiser til Oslo for å være med på lanseringen av øyenskyggepalettet til Martine. Jeg gleder meg så mye til Yummy Heaven, Sumo og endelig kunne få se vennene mine igjen.

Dette er sånn jeg egentlig ser ut når jeg spiser, og i samme slengen ser det ut som at jeg nyter en middag helt alene. Morten var egentlig med, men jeg glemte rett og slett å ta bilde av han da jeg var for opptatt med meg selv. HEHE NEIDA! Det er alltid å viktig å påpeke når jeg tuller, for ellers får jeg høre det i to år fremover av mine faste tilhengere som alltid legger igjen så mye positivitet, glede og kjærlighet i kommentarfeltet mitt 😛

Forklaringen er vel bare så enkel at Morten ikke lengre er så mye på sosiale medier som han var før, og at han kanskje snart bare begynner å tre mer og mer inn i den normale hverdagen. Jeg tror det kan godt for de aller fleste å trekke seg litt ut av denne galskapen. Noen av de beste månedene jeg har hatt i mitt liv er da vi var i Mexico uten mobil, og jeg tror virkelig ikke dere kan forstå hvor godt det var for kroppen. Bare det å ikke stresse med å oppdatere alt og alle hele tiden, og det å kunne faktisk få oppleve at det er et liv uten mobil også, og at man klarer seg helt fint uten den. Som dere allerede vet så har jeg et mål om å en gang dra på ferie i en uke der jeg også skal ta ferie fra sosiale medier. Tror dere jeg klarer det? 

Jeg har også et mål om å en dag kunne dra alene på ferie, for jeg har lyst til å begynne å bli flinkere til å gjøre ting på egenhånd nå som jeg først skal bo all by my self. Jeg vil kunne dra på kino alene, dra ut for å spise en middag og rett lære å “date” meg selv litt. Det er nesten litt rart hvordan mange av oss synes det er flaut å dra ut å spise en middag alene, men det er jo virkelig ingenting å skamme seg over? Jeg har alltid hatt skikkelig sperrer for å gjøre slike ting uten venner/familie/kjæreste, men det kommende året skal jeg virkelig begynne å utfordre meg selv. Jeg er så spent på alt 2020 har å by på. 

Reklame | annonselenker Nelly

Jeg er så heldig å kunne dele ut en rabattkode som gir følgerne mine hele 25% rabatt på HELE Nelly.no. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn “NILSEN25” når du sjekker ut handlekurven din. Du kan TRYKKE HER for å komme direkte til Nelly 🖤 

Kjole. HER / Kjole. HER / Genser. HER

Kjole. HER / Body. HER / Genser. HER

Genser. HER / Jakke. HER / Kjole. HER