Akkurat nå er Elise og jeg på vei til Oslo sammen ettersom at vi reiser til Los Angeles… I MORGEN!! Flyet vårt går såpass tidlig fra Gardemoen, så vi måtte reise en dag tidligere. For min del er det helt greit, for jeg hadde veldig lyst til å tilbringe en dag sammen med Morten før jeg skal være borte i 2 uker. Vi skal sjekke inn på hotell, spise middag ute og dra på kino. Vi har vært alt for dårlig til å gjøre slike ting sammen, så jeg ser  virkelig frem til denne dagen.

Jeg har likevel litt på agendaen før jeg skal møte Morten. Med engang jeg lander på Gardermoen så må jeg stresse til Drammen. Jeg lander litt før 10, og skal være på negletime klokken 11. Etter det så skal jeg i møte med Isabel angående Spraytanhuset, og planlegge litt hva og hvordan vi tenker å gjøre det i Trondheim. Det er utrolig mye planlegging og ting jeg må lære meg. Jeg vet jo bare hvordan jeg styrer min egen bedrift, så dette er nok noe jeg kommer til å lære MYE på.

Jeg har med andre ord en veldig spennende og innholdsrik dag i vente. Jeg kjenner at det skal bli godt å komme tilbake til hovedstaden også. Jeg har jo savnet Sumo og Yummy Heaven så mye, så dere vet hvor dere finner meg i kveld haha.

Reklame | Annonselenker Nelly

Genser. HER / Bukse. HER

I går var jeg en tur innom Zelia for å få litt middag servert nå som Morten ikke er hjemme, neida joda. Jeg ble invitert på tacokveld, og dere forstår helt sikkert at jeg ikke var vond å be. Hadde det ikke vært for Zelia så hadde jeg nok mest sannsynlig kjøpt meg Risgrøt fra Fjordland eller Vegetarpølser fra Coop. Jeg vet at jeg må bli flinkere til å lage mat, men det får være nyttårsforsettet mitt eller noe.

Det er bare så utrolig deilig å ha venninnene mine i umiddelbar nærhet. Det er nesten litt rart at jeg har klart å skape et slikt nettverk i en by jeg egentlig ikke har tilhørighet til. Skal jeg noen gang få barn så er det her jeg aller helst vil bo, for jeg vet at jeg har så mange mennesker rundt meg som alltid vil hjelpe meg. Da jeg bodde i Oslo var det så og si umulig å få pass til Celine, og jeg føler at det hadde blitt litt det samme med et barn haha. Nå er det jo ikke sikkert at jeg noen gang vil ha barn, så det kan godt være at jeg slipper å ta hensyn og tenke på alle disse tingene. Det er likevel greit å ha det sånn 10% planlagt.

Jeg ser forresten at jeg fikk en del spørsmål om huset til Zelia i går, og jeg kjenner at det er litt vanskelig for meg å svare på spørsmål på deres vegne. Er det noe du lurer på så er det bare å kontakte Zelia direkte, og trenger du litt inspo til hjemmet så har hun begynt å dele litt på Instagram. De har virkelig fått drømmehjemmet, så ønsker du å følge noen på Instagram for litt inspirasjon så kan du sjekke ut @ZeliaWaal.

Nå skal jeg få unnagjort litt jobb før Stine kommer på besøk. Dere trodde vel ikke at rastløse meg skulle tilbringe en lørdagskveld alene? ;pp

Reklame | Annonselenker Nelly

 

Genser. HER

Hva er det styggeste en “fan” har sagt når dere har møttest?
Jeg har aldri opplevd at noen har vært slemme i virkeligheten da de aller fleste er feige å gjemmer seg bak anonymitet. Da jeg var i Tromsø å ble kalt for en “feit ku” er vel første gang jeg noen sinne har fått en stygg kommentar face to face.

Teller du kalorier?
Nei, så absolutt ikke. Jeg trener for at jeg synes det er gøy, og for å ta vare på kroppen og helsa mi.

Hvordan tegner du bryna dine? og hvilke produkter bruker du?
Jeg tegner de etter min egen fasong, også fyller jeg inn der jeg mangler. Jeg var så smart at jeg barberte bort 90% av brynene mine da jeg var ungdom, så jeg fikk de aldri helt 100 % tilbake. Jeg bruker “Anastasia” sin Wiz Brow.

Tenker du over om produktene du bruker er testa på dyr?
Jeg prøver å være flink på det, men jeg har nok enda en lang vei igjen i gå.

Liker du fotball? I så fall, hvilket lag heier du på?
Nei, det gjør jeg ikke. Fotball er noe av det kjedeligste jeg vet om, til tross for at jeg spilte det i sånn 4-5 år da jeg var barn.

Sliter du med stress? I så fall, hva gjør du for å roe ned det?
Ja, jeg er dessverre en sånn person som stresser overdrevent mye. Jeg skulle gjerne ønske at jeg hadde noen gode tips, men det har jeg ikke. Jeg er virkelig verdens verste når det kommer til å stresse over hver minste ting, så om noen andre her har noen gode tips, legg igjen i kommentarfeltet <3

Hva er favoritt fargen din?
Blå.

Hva skal barna dine hete? 
Hailey og Nathaniel.

Hva spiser du i løpet av en uke? 
Skal jeg ramse opp hva jeg spiser i løpet av en hel uke så tror jeg nok dette blogginnlegget kommer til å bli veldig lang. Jeg spiser variert, og det jeg har lyst på.

Hvor ofte trener du?
4-6 ganger i uken.

Hva skal du i Los Angeles?
Sole meg, jobbe, feste, feire Halloween, spise masse digg og dra på Universal!!!!

Spiser du godteri i ukedagene?
Jeg prøver å bare spise en gang i uken, men det skjer aldri. Jeg har så lite selvkontroll når det kommer til godteri 🙁

Hvor høy er du?
172 cm.

Hva tenker du om at enkelte kommenterer huden din?
Jeg har litt problemer med oljete hud, og det er ikke noe jeg kan noe for. Huden endrer seg hele tiden, og jeg har gått fra å ha en “normal” hud til at jeg plutselig begynte å slite litt med at huden min fort ser svett ut. Jeg tror nok det er mange som kan kjenne seg igjen i det å ikke ha den “perfekte” hud, så jeg synes det er utrolig respektløst å komme med sånne kommentarer. Det var noen som tillot seg selv å skrive at jeg hadde “gross” hud her om dagen, og jeg tenker som så at jeg heller vil ha en “gross” hud enn en forferdelig personlighet 😀

Har du noen gang fått skattesmell? 
Nei, det har jeg ikke.

Reagerer du på at Morten viser frem kroppen sin på Instagram?
Nei, det gjør jeg ikke. Jeg klarer ikke å se hvorfor jeg skulle reagert på noe sånt?

Hvem er forbildet ditt?
Mamma

Skal du og Morten feire jul sammen i år?
Nei, det skal vi ikke. Jeg regner med at vi feirer nyttår, men i jula vil nok vi begge være sammen med familie og venner <3

Stemmer det at du ble kontaktet av ex on the beach?
Nei, det stemmer ikke. Sist jeg sjekket så måtte man være singel for å være med.

👎 Det skal jo sies at “influencer” mest sannsynlig ikke hadde vært en greie om det ikke hadde vært for disse personene, men jeg forstår meg ikke på de som engasjerer seg overdrevent mye i andre sitt liv. Jeg har selv vært en som har fulgt og lest bloggere, og selv om jeg ikke har vært enig i alt som har blitt sagt og gjort så er det ikke sånn at jeg har gått rundt å irritert meg over dette i flere uker og måneder etterpå. Jeg tror ikke dere forstår hvor mye kjeft jeg har fått for ting jeg har delt for to år siden, og hvordan noen alltid skal dra frem ” du skrev dette 1.januar 20017″ haha.

👎 Jeg kommer aldri og da mener jeg aldri til å forstå meg på mennesker som bevisst er slemme mot andre. De som skal kommentere utseendet, klesstil, sminke, hår, personlighet and you name it. De som faktisk bruker tiden sin på å desperat prøve å trykke ned andre mennesker. Hva er det du egentlig skal se tilbake til når du blir gammel? “Ååh jeg husker da jeg var ung, da brukte jeg mye av tiden min på å være slem med mennesker rundt meg”.

👎 Er det en ting jeg aldri vil forstå, så er det hvordan noen ikke kan like dyr? Altså, hvordan er det mulig??? Jeg vet i alle fall med meg selv at jeg aldri kunne blitt sammen med noen som ikke likte dyr, spesielt om de ikke likte Celine. Vi er en pakkeløsning, og du kan ikke bare få en av oss 😀

👎 Mennesker som ikke liker smågodt eller sjokolade, who are you???

👎 De som tar to seter på bussen eller toget når det er helt fult. Det er utrolig egoistisk, og det koster deg så lite å flytte rævva de inn slik at flere kan sette seg.

👎 Jeg er selv glad i å bruke smileys når jeg snakker med andre, men dere vet de som bruker helt ekstremt mange og til hver eneste setning? Det er gjerne de som spør deg om du er sur om du svarer “haha” eller “OK”. Jeg blir seriøst stresset av å snakke med noen som svarer meg sånn her ” HEI ❤️❤️❤️❤️😂😂😂😂😂😊😊😊😊”

Reklame | annonselenker Nelly

 

 

Genser. HER / Bukse. HER / Skoene er utsolgt, men du finner lignende. HER

FREDAG 🖤 

–  Vippetime hos Zelia klokken o9.00

– Celine må få klippet neglene/klørne? sine, så jeg må innom dyrebutikken ettersom at jeg ikke gjør det selv

– Jeg skal selvfølgelig komme meg en tur på trening

– Jeg skal ta sol

– Resten av kvelden skal jeg bare være sammen med Zelia.

LØRDAG 🖤

– Pakke siste rest som jeg skal ha med meg til Los Angeles

– Work, work and more work. Jeg har masse å forberede og gjøre klart til jeg reiser.

– Stine kommer på besøk, og vi skal ha en skikkelig jentekveld før jeg reiser.

SØNDAG 🖤

– Jeg må opp klokken 06.00 ettersom at flyet mitt til Oslo går tidlig på morgenen.

– Levere Celine til Julie. Det er seriøst det verste med å reise, for det er alltid like kjipt å gi fra seg Celine 🙁 Hun skal passe henne frem til Morten kommer tilbake til Trondheim.

– Fiske neglene mine hos Martine sammen med Ine

– Spraytan og møte med Isabel angående Spraytanhuset.

– Hotell og kjærestekveld sammen med Morten før jeg reiser bort i 2 uker.

 

Ja, jeg ser selv at jeg holder meg i ansiktet på alle bildene. Vær så god, da sparte jeg deg litt tid slik at du slapp å legge igjen en kommentar for å fortelle det

Jeg var usikker på om jeg skulle fortelle dette til dere eller ikke, spesielt ettersom at jeg snakket om rutinene mine i går. Jeg dro en liten hvit løgn, for døgnrytmen min har ikke vært bra de siste ukene. I går toppet jeg likevel alt som er å toppe, for vet dere når jeg våknet? KLOKKEN 13.00!!! Jeg fikk sjokk da jeg sjekket mobilen min, for jeg hadde ikke våknet en eneste gang. Det morsomme var at jeg overbeviste meg selv om at jeg ikke skulle ha på alarm, det hadde jeg i dag for å si det sånn.

Jeg hadde store planer for dagen i går, men endte heller opp med å dra på trening, gå tur med Celine og bare chille hjemme. Jeg fikk ikke gjort noe av det jeg hadde tenkt til, men da får jeg bare jobbe litt ekstra hardt i helgen. Før var jeg sånn at jeg kunne gå helt ned i kjelleren av å sove for lenge da jeg følte meg mislykket, men jeg tenker heldigvis ikke sånn lengre. Jeg har blitt mye flinkere til å lytte til kroppen, og jeg trengte åpenbart å ta igjen litt søvn haha!

Nå skal jeg komme meg til Zelia for å sette på vippeextensions til Los Angeles. Jeg synes det er deilig å slippe å styre med mascara når jeg er på ferie, også gleder meg selvfølgelig til å bli litt “fresh” igjen.

Reklame | annonselenker Nelly

ELSKER denne genseren. Du finner den. HER

Humør
Etter en god natt søvn så er humøret tipp topp. Selv om jeg  hadde litt problemer med å sovne, så sov jeg som en liten baby når jeg først klarte det. Jeg har byttet soverom nå som Morten ikke er hjemme, da jeg føler det er mer trygt og godt på gjesterommet vårt. Jeg har mer lyse og glade farger der, kontra soverommet vårt som er helt mørkt. Det kommer nok derfor til å bli mitt “singel-rom”.

Tanke
Denne uken har jeg vært så sykt effektiv når det kommer til jobb, noe som får meg til å føle meg skikkelig bra. Det er deilig å føle at man jobber for noe, og at man har rutiner i en hverdag der man egentlig “ikke” trenger det. Så lenge jeg ikke har møter, så kan jeg jo sove så lenge som jeg bare vil. Jeg har vært inne i den perioden, og det fikk meg bare til å føle meg skikkelig dritt. Det er viktig å ha rutiner og jobbe hardt for drømmene sine uansett hva de er.

Bekymring
Jeg lovte at jeg ikke skulle snakke mer om det, men dere har nok forstått hvilken bekymring jeg har haha.

Hva jeg gleder meg til
I dag skal jeg begynne å PAKKEEEE!!! Jeg føler at det er så mange som hater å pakke, men det er jo virkelig noe av det beste med å reise. Bare det å vite at du snart skal dra og kunne planlegge outfit deretter. Jeg tror ikke dere forstår hvor mye jeg gleder meg til å finne frem bikini, shorts, sandaler og kjoler. Palmer, sommer og sol here i come.

Det som har sjokkert meg
Jeg kommer ikke på en eneste ting, og jeg regner med at om det var noe som virkelig hadde sjokkert meg så hadde jeg nok mest sannsynlig husket det.

Bilde
Jeg måtte bare lagre bildet jeg sendte til Julie i går, for jeg lignet skikkelig på en tegneseriefigur. Jeg klarer ikke å komme på hvem jeg ligner på. Kanskje Johnny Bravvo?? hahaha

Reklame | Annoselenker Nelly

I går da jeg kjørte hjem fra Benjamin (frisøren min) så følte jeg for første gang på veldig mange år at jeg var alene. Det har begynt å synke sakte men sikkert inn at livet er på vei til å endre seg. Jeg har vært “overraskende” positiv til det hele, rett og slett for at jeg heier på kjæresten min. Jeg vil at han skal gå de veiene som er rett for han, og ikke de som er rett for meg. Jeg vil at han skal lykkes og følge drømmene sine, selv om det betyr at vi snart ikke skal bo sammen mer.

Jeg har nok kanskje virket litt tøff og “chill” rundt det hele, men jo mer det nærmere seg jo mer kjenner jeg på klumpen i magen. Det hadde jo kanskje vært rart om jeg ikke skulle følt at det var kjipt at Morten flyttet til Oslo, men jeg synes også det er litt skummelt. Det er skummelt at forholdet vårt skal gjennom en såpass stor forandring. Jeg er jo helt sikker på at vi kommer til å klare det helt fint, men jeg er likevel redd for alt vi har i vente.

Kjole. HER ( på 30%)

Jeg har aldri vært i et avstandsforhold før, og jeg føler at det er enten make it or break it. Jeg tenker likevel at vi har vært gjennom såpass mye på de to årene vi har vært sammen, så om vi ikke klarer å bo noen timer unna hverandre så hadde det vel skjært seg en gang i fremtiden uansett. Selv om jeg hater å innrømme det, så vet jeg med meg selv at jeg har godt av å være litt alene. Jeg har godt av å kjenne på hvordan det er å bare være meg. Jeg har aldri bodd alene tidligere, og har alltid vært avhengig av å ha mennesker rundt meg. Det er derfor på tide at jeg blir litt selvstendig på dette punktet også, og for alt jeg vet så kan det være at jeg kommer til å elske det. Vi har i alle fall en veldig spennende tid i vente, og jeg gleder meg til å ta dere med på denne reisen.