Reklame | Annonselenker Nelly

Sports BH. HER / Tights. HER

Som jeg skrev her om dagen så har jeg hatt skikkelig dårlig samvittighet for hvor ekstremt lite jeg har oppdatert dere den siste uken. Samvittigheten min blir ikke akkurat noe mindre av at dere trykker dere inn her hver eneste dag for å nesten ikke få noe som helst som er nytt. Jeg har faktisk ikke hatt med kameraet mitt ut en eneste gang da jeg kun har brukt bilder fra mobilen, noe som AALDRI har skjedd. Jeg tror likevel at jeg har hatt litt godt av å ha en slik ferie, da alle mine tidligere turer hit har hatt et veldig stort fokus på akkurat det å skulle dokumentere absolutt alt.

Jeg kjenner også at jeg har blitt litt… lei av alt. Jeg trodde aldri jeg skulle skrive denne setningen da bloggen er babyen min og noe jeg drømte om i så mange år. Jeg har jobbet beinhardt for akkurat dette, men den siste tiden har jeg hatt vanskeligheter med å finne motivasjon og glede i det jeg gjør. I denne jobben må man nesten være en robot for å ikke la ting gå innpå seg, og kanskje jeg ikke er så tøff og sterk som jeg egentlig burde ha vært. Jeg våkner opp hver eneste dag og mye av det som tikker inn her er negative og skikkelig slemme kommentarer. Noe er selvfølgelig bare helt teit, men jeg hadde løyet til dere om jeg hadde sagt at det ikke gikk innpå meg. Jeg er bare sliten og lei av hvordan alt skal bli kritisert og pirket på, akkurat som at vi er perfekte mennesker som aldri gjør noe feil. Jeg vet jo innerst inne at de menneskene som prøver å ta meg på absolutt alt, ikke er perfekte selv. Likevel så sitter de der med pekefingeren og later som de er bedre enn alle andre.

Jeg vet at jeg ikke er perfekt, og jeg vet at jeg har gjort mye som ikke er greit. Jeg lærer og feiler i offentligheten, og selv om det er et liv jeg har valgt selv så kan det til tider være ganske tøft. Jeg tror jeg bare trenger å finne tilbake motivasjonen igjen, og kanskje bli litt flinkere til å lytte til kroppen. Jeg tror jeg bare har godt av en liten pause fra alt, men jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg litt. Jeg vil gi noe tilbake til alle dere som trykker dere inn her hver dag, dere som støtter og heier på meg <3 i love you guys

The Urth Caffe anbefales på det sterkeste om du skal til Los Angeles <3 Det er her Rob Kardashian har spist en del.

Urth Caffe igjen, hehe!

Vi var ekte turister å dro innom Madame Tussauds. Det er helt sykt hvor ekte de ser ut? Herregud så flinke de menneskene som står bak dette er.

Kisses <3

Me and my boyfriend <3

Tenk å ha denne søtnosen som kjæledyr!!

Jeg vet ikke om jeg hadde blitt glad eller lei meg om jeg hadde fått en voksdukke som var kledd ut som en MC Donalds fries??? Det hadde vært et sykt kult Halloween kostyme da 😀

Elise and her bffff

Gjett hva vi gjorde her?? Vi var på en turistbuss der vi jaktet på kjendiser. Jeg vlogget hele turen, så vi skal få den ut så kjapt som overhodet mulig!!!

Hollywood sign <3

My babe <3

my babe x2 <3

Lunsj på The Beverly Hotel <3

Se så fint!! Perfekt for Instagram

De hadde seriøst de diggeste Parmesan frisene, NAM!

Jeg blir seriøst sulten av disse bildene haha!

<3

Ukens positive:
Det kan jo ikke være noe annet enn at jeg er her i Los Angeles som er mitt favorittsted. Det er bare så utrolig godt å være et sted der ingen dømmer, og bryr seg mer om sine egne saker enn alle andres. La oss heller ikke glemme at vi har 30 varmegrader her, mens det snør hjemme i Norge hehe.

Ukens utfordring:
Helt klart det å jobbe mens jeg er her. Jeg går rundt med konstant dårlig samvittighet for at jeg ikke oppdaterer dere like mye som kanskje mange hadde ønsket/sett for seg. Jeg føler likevel at jeg skal ta meg litt “fri” når jeg er her, men dreper samvittigheten min meg. Jeg skal prøve å være flinkere, men ahhh haha!

Ukens kjipe:
Jeg er i Los Angeles så jeg har absolutt ingenting å klage på 😀

Ukens cravings:
Gjett en gang da dere??? Det er selvfølgelig ikke annet enn flaming hot cheetos <3

Ukens melding:
Det må vel være denne samtalen som er sykt random. Blanding av kvittering og bekymringsmelding, hahah.

Ukens høydepunkt:
Hvordan skal jeg klare å velge noe? Det har vært så utrolig mye morsomt som har skjedd denne turen, så jeg kunne helt sikkert skrevet en novelle til dere. Skal jeg likevel dra frem noe så må det ha vært den ene festen vi var på der Elise var så morsom at jeg lo så mye at jeg hadde vondt i magen.

Ukens tanke:
Jeg tror jeg aldri kommer til å forstå meg på mennesker som engasjerer seg overdrevent mye i andres mennesker liv. Jeg klarer bare ikke forstår hvordan man kan bry seg så mye om noen man ikke kjenner en gang?

Ukens sang:
Selena Gomez – Lose you to love me. Jeg får seriøst vondt langt inne i hjerterota mi av hele greia. Spesielt siden jeg alltid har heiet litt på Selena og Justin. Jeg føler at de to aldri kommer til å bli helt ferdig med hverandre, så det er bare så trist hvordan hun har følt det rundt alt 🙁

Som dere kanskje har sett så har jeg vært veldig kreativ med Halloween kostyme de siste dagene. Jeg har funnet ut at jeg ikke orker å investere i 20 kostymer som jeg har gjort tidligere, så jeg velger heller å bruke det samme flere ganger. Jeg betalte tross alt 1000 kroner for det, og da er det helt uaktuelt å bruke enda mer penger på noe man mest sannsynlig ikke kommer til å bruke igjen.  Vi har et par fester vi skal på denne uken også, så jeg prøver å være så økonomisk som overhodet mulig. Jeg elsket kostymet mitt, så hadde det ikke vært for at jeg deler alt på sosiale medier så hadde jeg nok bare brukt det samme resten av turen.

Vlogger du i LA?
Jeg har ikke vlogget enda, men jeg skal begynne å vlogge neste uke. Jeg bestemte meg for å ta litt “fri” denne uken.

Savner du Morten?
Ja, det gjør jeg <3

Hvor bor du?
Jeg bor i Trondheim.

Er det skummelt å kjøre i andre land?
Jeg har bare kjørt i LA en gang, men det er helt OK. Trafikken her er crazy, men så lenge man følger den så går det helt fint.

Hvor mye kostet villaen deres i USA og hvor lenge skal dere være?
Den kostet litt under 40.000, og vi skal være her i 2 uker.

Har du smykker?
Nei, jeg bruker faktisk ikke smykker. Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn egentlig, jeg har bare aldri orket å bruke penger på det.

Hvor mange hus har du bodd i løpet av livet ditt?
Jeg har flyttet så ekstremt mye, så det har jeg faktisk ikke tellingen på haha! Skal jeg tippe så vil jeg kanskje si 20?

Bruker du bare g-streng?
Ja, det gjør jeg.

Hva synes Morten om at du går veldig lettkledd?
Ingenting? Det er jo ikke Morten sin avgjørelse eller rett til å bestemme hvordan jeg skal kle meg.

Hvem er i LA? Hvor mange reiste sammen?
Vi er 8 stykker totalt.

Hvordan har du det?
Jeg har det veldig bra, takk som spør <3

Hva synes du om at folk lager så mange rykter om deg?
Rykter er nok dessverre en del av gamet, så jeg velger å ikke bruke så mye energi på det. Ryktene som oppstår er ofte ekstremt teite, så det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å bare le av det. Jeg synes bare det er fascinerende å se hvor enkelt folk tror på det de leser.

Hva liker du best med LA?
Varmen, maten, menneskene og at det alltid skjer noe.

Humør
Humøret er på topp! Jeg har kommet inn i en skikkelig digg døgnrytme her, og våkner mellom 07-09.00 hver dag selv om jeg er ute til langt på natt typ hver eneste kveld. Jeg har aldri før hatt så gode rutiner mens jeg har vært her, så jeg håper at det fortsetter. Det er ingenting som gir en bedre følelse enn de dagene du virkelig får vært progressiv.

Tanke
Jeg føler for første gang på veldig lenge at jeg virkelig er meg selv. Det er bare så deilig å være et sted der menneskene lar deg være den du er uten å dømme eller kritisere. Jeg føler til tider at jeg har mistet meg selv litt hjemme i Norge, så det er godt å være tilbake.

Bekymring
At jeg bruker aalt for mye penger på denne turen. Det er så sinnsykt dyrt å leve i Los Angeles, så uansett om man prøver å være sparsommelig så vil det være dyrt. Avstandene er så store så man bruker jo sikkert en million på Uber, og du må tipse så sykt mye når du er ute å spiser. Jeg er veldig glad for at jeg sparte masse penger før jeg reiste hit, ellers så hadde jeg nok hatt panikk nå!! haha

Hva jeg gleder meg til
Horror Nights på Universal neste uke, det kommer til å bli helt sinnsykt.

Det som har sjokkert meg
Selv om jeg er “vandt” til å se det ettersom at jeg har vært her så mange ganger, så slutter det aldri å sjokkere meg hvor jævlig de hjemløse faktisk har det her. De har seriøst ingen som hjelper de, og de blir sett på luft av alle som går forbi de. Det er utrolig trist å tenke på hvor mange kjente mennesker som bor i denne byen, som faktisk har en så stor mulighet til å påvirke dette, men heller velger å gi faen. Det er mye jeg liker ved USA, men fyfaen så glad vi skal være for at vi er født og oppvokst i Norge.

Melding
Som dere vet så er jeg utrolig dårlig til å svare på meldinger, og Morten er intet unntak. Heldigvis forstår han at jeg er på ferie og at jeg ønsker å tilbringe tid med jentene, men det er utrolig morsomt å se hvor dårlig jeg er på å si natta til han. Så søt som han er så har han sendt meg melding hver eneste natt, men i går så sovnet han uten å si natta. Jeg måtte derfor sende han denne meldingen, hahah!!

At du har vært sammen med fetteren til Elise?
Nei, det stemmer ikke. Elise og jeg ble kjent på Stavern for et år siden.

Er det sant at du er dårlig til å svare på personlige meldinger?
Ja, dessverre.. Jeg er kjempedårlig til å svare på både meldinger og telefon. Jeg er den personen som leser meldinger også tenker jeg “jeg svarer senere” for å så glemme det.

At dere har gjort det slutt? 
Nei, det stemmer ikke. Både Morten og jeg har blitt spammet ned av Se og Hør for at de påsto at det gikk et rykte om at vi hadde gjort det slutt, og de ønsket derfor å lage en sak på det. Jeg tenker at om vi faktisk hadde gjort det slutt, skal vi da ikke få space til å kunne håndtere og fortelle det selv? Morten flytter ut på grunn av jobb, det er ikke noe mer dramatisk enn som så.

At du og Morten flytta fra hverandre for at dere trengte en liten pause?
Nei, grunnen til at Morten flytter er for at han har fått en jobb som krever at han er i Oslo.

Stemmer det at du og Sofie har kranglet på denne turen? og at dere derfor ikke festet sammen?
Nei, det stemmer så absolutt ikke. Jeg skjønner ikke helt hva vi skulle kranglet om, og grunnen til at vi ikke var på samme fest var for at hun kjente noen der og ble invitert. Ikke for at vi har kranglet.

At du kjøpt deg en Chanel nå?
I wiiiiish!!!! Nei, frøken gjerrig tar seg ikke råd til en så dyr veske nå.

Har hørt at du leser inne på jodel?
Det stemmer at jeg leser inne på jodel av og til, men jeg leser ikke forum der jeg vet at jeg blir diskutert.