Reklame | Annonselenker Nelly

Jakke. HER / Genser. HER / Bukse. HER / Solbriller. HER

Stemmer det at du egentlig hadde kjæreste da du reiste ned til Mexico?
Nei, det stemmer ikke. Jeg var singel, men hadde kontakt med noen på det tidspunktet. 

Jeg har hørt at du faker at du ikke spiser kjøtt, men så skjer det andre ting bak kulissene. 
Jeg føler vel egentlig at jeg alltid har vært veldig åpen om at jeg kan spise kjøtt av og til, eller tar jeg helt feil? haha. Nå begynner det å bli en stund siden jeg spiste kjøtt sist, men får jeg lyst på det så kommer jeg til å spise det. Det er vel egentlig ikke mer komplisert enn det. 

Er sånn at du og Morten nesten ikke har sex for at du ikke orker?
Både sant og usant. Som dere vet så sliter jeg med vaginisme, og kan derfor være veldig plaget med smerter i underlivet. Under disse periodene minsker lysten, da jeg åpenbart ikke ønsker å gjøre noe som er vondt. Noen perioder er det bra, og andre perioder er det ikke fult så bra. Det handler aldri om å ikke orke, men noen ganger er det rett og slett bare så vondt at jeg ikke har lyst. Det skjer heldigvis ikke så ofte lengre 🙂 

Betalte du turen for Ingrid til New York? 
Nei, Ingrid tjener egne penger så det hadde jo vært litt spesielt om jeg hadde gjort det. 

Jeg har hørt at du alltid tilgir alle, er ikke det litt spesielt? Vil det i så fall si man kan gjøre hva som helst mot deg uten at det får noen konsekvenser?
Jeg tilgir lett, og det skal veldig mye til før jeg snur ryggen til noen. Det er nok både en god og dårlig egenskap, men jeg vil absolutt påstå at jeg er glad for at jeg klarer enkelt å legge ting bak meg. Jeg vet ikke, jeg bare synes at livet er alt for kort til å bruke energi på å gå rundt å være sint, og alle mennesker gjør jo feil. Jeg fikk virkelig nok en gang for mange år tilbake, men da hadde det vært ganske mange sårbare hendelser gjennom flere år. Jeg liker å se det beste i mennesker, og jeg synes selv det er viktig å tilgi. 

Stemmer det at du tok opp lån for å finansiere de tre turene du hadde til Los Angeles rett etter hverandre?
Det stemmer så absolutt ikke. Det er greit at jeg er glad i å reise, men om jeg noen gang må ta opp lån for å dra på en ferie så holder jeg meg heller hjemme haha. 

Er det sant at du går på piller mot angst, og at du derfor ikke alltid kan drikke alkohol?
Nei, det stemmer ikke. Jeg fikk sovepiller for noen år tilbake, også fikk jeg beroligende til flyturer de gangen flyskrekken plaget meg som verst. 

FIRST DAY IN NYC 

Dere som har fulgt bloggen min en stund kjenner nok helt sikkert igjen The Butchers Daughter og Little Cupcake Bakeshop? Dette er noen av mine faste “must do” når jeg er i New York. Så om du skal hit i nærmeste fremtid så anbefaler jeg deg på det sterkeste å spise frokost/lunsj på førstnevnte. De har seriøst verdens beste avokado toast og bagels, i promise you guys. 

Jeg må forresten fortelle dere om en sykt ubehagelig opplevelse som skjedde i går. Kort fortalt så skulle Ingrid og jeg kjøpe et ukes kort som vi kunne bruke på undergrunnsbanen her, der vi møtte på en dame som spurte om vi kunne hjelpe henne med noen kroner. Hun fortalte at hun ikke kom seg hjem, og at hun bare trengte noen dollar for å kunne ta banen. Jeg ville selvfølgelig hjelpe henne, og i det vi holdt på å skulle fylle på kortet hennes så kom det plutselig en random mann som absolutt ville hjelpe oss igjen. 

Så godtroende som jeg er så tenkte jeg bare at han var et godt menneske som kanskje så at vi var litt lost og trengte hjelp, men der tok jeg dessverre helt feil. Selv om vi forklarte han at han bare skulle fylle på 10 dollar på kortet hennes, så prøvde han gjentatte ganger å fylle på 67 dollar. Det endte til slutt med at jeg måtte gjøre det selv, og da forsvant han plutselig. Jeg tenkte først ikke over det, helt til ei som faktisk jobbet der kom bort å sa at jeg ikke måtte hjelpe de for at de var svindlere. 

Det høres nok ikke så dramatisk ut, men for min del så var det ganske ubehagelig å vite at jeg holdt på å bli svindlet av noen som jeg oppriktig prøvde å hjelpe. Jeg forstår virkelig ikke hvordan de har samvittighet til å holde på slik? Jeg var nære ved å sperre kortet mitt, men hun som jobbet der forsikret meg om at så lenge jeg brukte automaten deres så skulle alt være fint. Jeg vet faktisk ikke om jeg skal le eller gråte, for hvorfor holder noen på å svindle folk for penger gjennom t-bane kort??? Det er ikke sånn at du kan ta ut pengene akkurat, du får kun kjøre subway hahah. 

Vi kan vel si det sånn at jeg virkelig har lært etter gårsdagens episode, så nå skal jeg virkelig være mer forsiktig med hvem jeg hjelper fremover. Det er synd at slike mennesker ødelegger for de som faktisk trenger det, men vi får bare håpe at karma kommer å biter de skikkelig i rumpa. 

Hver eneste gang jeg har vært ute å reist med jentene så har jeg alltid fått spørsmål om hva Morten synes om at jeg skal på jentetur. Skal jeg være helt ærlig med dere så hadde jeg aldri vært i dette forholdet om Morten hadde begrenset meg på den måten. Det er helt greit at man skal tilpasse seg hverandre, men for meg så blir det feil om tilpassing blir begrensing. 

Jeg stoler på Morten, og han stoler på meg. Det er faktisk ikke mer komplisert enn det, for har du tillit så har du en av de viktigste tingene i et forhold. Jeg er og har heller aldri vært bekymret da Morten har reist bort, og jeg har ikke fått inntrykket av at han har følt noen bekymringer ovenfor mine reiser. Selvfølgelig eksisterer det sjalusi i forholdet vårt også, men ikke på den måten at vi nekter hverandre å gjøre de tingene vi har lyst til. Det er vel heller de lørdagskveldene der jenter klenger på konfliktskye Morten som nesten aldri tør å si ifra, haha. 

Med personlighetene våre så tror jeg nok vi begge hadde følt oss kvalt om vi hadde hatt “dette får du ikke lov til å gjøre” regler. Jeg har også alltid tenkt at om vedkommende ønsker å være utro så kommer han til å være det uansett hvor mange begrensinger og hinder jeg setter opp. Jeg har uansett ingen planer om å være den personen som “forhindrer” kjæresten min i å være utro, for om han faktisk vil være utro så vil jeg jo gjerne finne ut at han ikke er 100% i forholdet før det har gått mange år. 

Jeg vet ikke dere, men jeg har bare funnet ut at livet kan by på så mange større bekymringer enn å lage utroskap til et problem før det i det hele tatt er det. Jeg orker rett og slett ikke å bruke tiden min på å bekymre meg over de tingene som kan skje. Jeg vil heller leve her og nå, så skjer det som skjer. Vi har jo tross alt kjøpt bolig sammen, så det virker jo som begge har veldig lyst til å være i dette forholdet haha. 

Som dere kanskje forstår så har Morten ingen problemer med noen av reisene mine. Vi har et veldig trygt og godt forhold, noe jeg er evig takknemlig for. Jeg føler ofte at jeg har vunnet i lotto, for jeg har virkelig fått verdens beste forhold og ikke minst kjæreste. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor evig takknemlig jeg er for at jeg takket ja til Paradise Hotel, livet mitt ville manglet så mye uten. 

Cheetoooooos <3 <3 jeg gråter nesten av glede. 

Jeg tror ikke dere forstår hvor lykkelig jeg er over å endelig være tilbake til mitt number one favorittsted i hele verden. Jeg har reist så mange plasser, men det er enda ikke et eneste sted som har slått New York. Jeg klarer ikke å sette fingeren på hva det er, men denne byen har bare alt. Jeg føler meg så hjemme her uten å ha en eneste venn eller familie. Jeg ble jo spådd til at jeg en dag kom til å flytte til utlandet, så dere vet hvor jeg befinner meg om noen år hehe. 

Sånn her ser man ut etter en 10 timers reise haha.. 

Morten og jeg har et veldig spennende prosjekt på gang som vi håper og tror vil gå i boks. Alt jeg kan si da er at dere har mye å glede dere til i månedene fremover, for da vil alle våre sosiale medier oppdateres med mye morsomt om dette går som vi har planlagt. Eller…jeg kan vel si det sånn at vi planlegger et lengre opphold i USA, så da må jeg vel kanskje ha en ny konkurranse der jeg deler ut Cheetos igjen?? haha. 

Se hvor lite privat dusjen vår er hahah! 
Er ikke dette en av de fineste utsiktene dere har sett på lenge så vet ikke jeg. 

Hva synes dere forresten om hotellet vårt? Jeg ELSKER det. Sist Morten og jeg var her så sov vi også på et veldig moderne hotell i Soho, og jeg har vel funnet ut at det er akkurat den stilen jeg liker. Denne gangen har vi valgt å bo nærmere Times Square da jeg fant ut forrige gang at jeg likte bedre å bo på denne siden av byen. Det er utrolig mye som skjer i Soho-området også, men jeg følte likevel at det ble litt langt unna alt jeg ville gjøre. 

Nå skal Ingrid og jeg komme oss ut av døren. Vi snakkes senere dere <3

Her om dagen kom jeg over noen bilder der jeg var skikkelig misfornøyd med eget utseendet, som jeg bare må dele med dere. Det høres jo ganske brutalt ut, men grunnen til at jeg var misfornøyd var på grunn av styling av hår og sminke. Jeg er egentlig en sånn person som liker å fikse meg selv da jeg vet at jeg får det akkurat sånn som jeg liker, men jeg synes også at det kan være kult å prøve noe helt nytt. 

Jeg tror egentlig det må være vanskelig å være make-up artist, for jeg føler at de aller fleste av oss er veldig personlige når det kommer til sminke. Vi liker å ha bryn, øyenskygge og ansiktssminke på vår måte, så det er nok ikke bare bare å være den personen som ska bryte det mønsteret. 

Jeg er i alle fall veldig personlig når det kommer til sminke, så jeg må i de aller fleste tilfellene ha det på min måte for at jeg skal like det. For et år tilbake så ble jeg stylet til en fest, og det endte opp med at jeg etterhvert dro hjem å ordnet meg på nytt for at jeg var så ukomfortabel. Ikke for at sminken eller håret ikke var fint, men rett og slett for at jeg ikke følte at det passet meg og min personlighet. 

Jeg vet ikke om dere forstår hva jeg mener når dere ser bildet over? haha. Personlig føler jeg at jeg ser ut som en gammel tante som har min første bytur på 25 år. Jeg føler også at sminken gjorde meg veldig ulik meg selv, eller er det bare meg? Jeg tror visst jeg noen gang skal begynne å gå til en make-up artist så skal det være en jeg er såpass trygg på at jeg kan si hva jeg liker og ikke liker. Hvordan jeg vil se ut og hvordan jeg ikke vil se ut haha. 

 

God morgen til verdens beste lesere ♥ Akkurat nå skulle jeg vært i Drammen å fått nye negler, men på grunn av at jeg har vært så dårlig i natt så klarte jeg ikke å komme meg opp så tidlig som vi hadde avtalt. Jeg vurderer derfor å finne noen som gjør express negler her i Oslo, eller så vurderer jeg å vente til jeg kommer frem til NYC. Jeg er jo så sykt kresne på hvem som gjør neglene mine, og Martine er egentlig den eneste som får røre de. Det er jo veldig typisk at jeg skulle bli skikkelig dårlig nå, selv om jeg har gått rundt å ventet på det i godt over en uke. 

Helt ærlig så hadde jeg kanskje trodd at jeg kom til å hoppe av glede for å reise i dag, men så har det skjedd noe på privaten som gjør at jeg er litt usikker på reisen. Ikke for at jeg ikke vil reise, men for at jeg er redd for å være så langt unna Norge akkurat nå. Jeg har jo gledet meg så mye, så det er jo typisk at det skal skje noe dagen før vi drar. Jeg tror nok uansett at det vil bli lettere når vi først kommer frem og jeg får tankene på noe annet. Det hjelper alltid å være opptatt, gjøre morsomme ting og ikke minst spise CHEETOOOOOS!!! Jeg tuller ikke når jeg sier at en av høydepunktene med denne turen er Chetoos, hvor sykt er ikke det? haha.

Nå skal jeg prøve å bare tenke positivt og drikke masse ingefær, så gleder jeg meg veldig til å se Ingrid igjen. Det blir jo også utrolig morsomt å oppdatere bloggen fra New York, WUUUHUUU 😀 Vi snakkes senere dere <3

Første gang jeg fikk mensen.
Jeg tror jeg gikk i 7ende da jeg fikk mensen for aller første gang. Vi var på besøk på en annen skole da vi skulle ha en forestilling, og jeg hadde på meg HVIT bukse. Heldigvis hadde jeg med meg skift, og jeg tror ikke det var noen som la merke til det. Det morsomme er at jeg ble skikkelig glad for å få mensen, for jeg følte meg sååå voksen. Vi kan vel si det sånn at jeg ikke føler det samme nå, for jeg skulle mer enn gjerne vært uten mensen i noen år til. 

Min første tatovering.
Det var vel noen uker etter Utøya da jeg tatoverte “Utøya. 22.07.2011” Jeg er jo egentlig ikke en person som er så glad i tatoveringer, så selv om det er noe som betyr veldig mye for meg så angrer jeg den dag i dag. Jeg har bestemt meg for å ikke fylle på den, men la den forsvinne litt og litt. Den vil nok alltid være der, men den vil nok være mindre synlig om noen år. Det er jo faktisk sånn jeg føler rundt det også, for det vil jo bare forsvinne litt og litt, men en liten del vil alltid være der. 

Første gang jeg drakk alkohol.
Jeg var veldig ung første gang jeg testet ut alkohol. Jeg tror jeg var rundt 14 år gammel, og blandet HJEMMEBRENT med URGE hahah ææsj. Jeg spydde som bare det den kvelden og dagen etterpå. Jeg har ikke klart å drikke Urge etter det for å si det sånn. 

Første gang jeg flyttet hjemmefra.
Jeg hadde vel akkurat fylt 18 år, og flyttet fra Tønsberg til Trondheim. Det var virkelig det skumleste, men beste valget jeg noen sinne har tatt. Det er så viktig å utfordre seg selv og komme seg ut av komfortsonen. Det er seriøst skremmende å tenke på alt jeg ikke hadde hatt i livet mitt om det ikke hadde vært for et valg jeg tok for snart 6 år siden. 

Min første forelskelse. 
Det var i en gutt som heter Runar som jeg gikk på barneskolen med. Han var skikkelig populær og alle jentene ville ha han. Da han skulle bestemme seg for hvem han ville ha som kjæreste så måtte han gå rundt skolen en gang for å tenke seg godt om. Vi var tre jenter som satt på en benk å håpet at det skulle bli oss, hvor sykt er ikke det? hahaha. Det skal sies at vi bare var sånn 7-8 år, og det endte faktisk opp med at han valgte meg. Jeg tror vi var sammen i en uke eller noe. 

Min første lønning. 
Jeg hadde jobbet på Spar i 1 måned, og fikk min aller første lønning på sånn 3000 kroner. Jeg husker enda hvor rik jeg følte meg, det var så deilig haha. 

Jeg vil veldig gjerne høres om deres første gang, om det er kyss, forelskelse eller fest. TELL ME ♥

Reklame | annonselenker Nelly

Akkurat nå. 

Akkurat nå sitter jeg å skriver dette innlegget mens jeg gjesper meg igjennom. Jeg har som sagt gått rundt å vært småsyk i en uke nå, så jeg kjenner virkelig på kroppen at den trenger hvile. Jeg hadde egentlig planer om å stå opp klokken 08.00 i dag for å komme meg på trening, men jeg ombestemte meg ganske fort da jeg kjente at jeg egentlig ikke er i form til det. Blir jeg bedre utover dagen så skal jeg helt klart ta en rolig økt, men det aller viktigste er at jeg er frisk til jeg reiser til New York i morgen!!!!!

Ukens tanke. 

Har du noen gang bare satt deg ned for å tenke skikkelig over hvor heldig du faktisk er? Jeg føler vi er alt for dårlig til å faktisk sette pris på hvor bra vi har det, for at vi alltid ønsker mer. Jeg vet ikke med dere, men jeg er ekstremt heldig for at jeg har en fantastisk familie, ikke minst en god mor som alltid stiller opp for meg. Jeg har så mange gode venner og en så bra og ikke minst snill kjæreste (det er ingen selvfølge). Jeg har en jobb som jeg virkelig elsker, og jeg har SÅ mange muligheter foran meg. Livet mitt er egentlig forbanna bra, og jeg er veldig heldig som har så lite å bekymre meg over. 

Ukens høydepunkt.

Selv om jeg begynner å bli evig lei av å feste nå så må nok lørdagen bli ukens høydepunkt. Vi hadde et veldig koselig vors hjemme hos meg, før vi dro videre på Groovy Tunes. Det var faktisk SÅ morsomt å være ute, og vi var en veldig fin gjeng som hadde samlet oss. 

Ukens cravings. 

Edamame Bønner. Har du ikke testet det enda så MÅ du dra på Rema 1000. Du vil finne de i frysedisken der, og jeg kan nesten garantere at du vil elske det. Ha det i mikroen i ca 3 minutter, så drysser du en del salt over bønnene. Jeg liker det bedre enn godteri, så det sier kanskje sitt. 

Ukens irritasjonsmoment. 

På lørdagen så opplevde vi en litt merkelig ting. Jeg satt sammen med noen av de jeg jobber med i United Screens der vi diskuterte fremtidsplaner osv. Det kom en helt fremmed jente å satt seg på bordet vårt, og vi lot henne sitte der til tross for at bordet var stappfullt og de som faktisk var på bordet endte opp med å måtte stå på grunn av at hun tok en av plassene våre. Vi fortsatte diskusjonen om YouTube, og plutselig hører vi bare “hvorfor er dere så bitch?”. Altså what?? hahaha. Jeg vet ikke med dere, men hadde jeg fått plass på et bord til bare fremmede så hadde jeg aldri kalt de for bitch. Det kom frem at hun synes at vi var bitch for at vi ikke hadde hilst på henne, men jeg tenker jo at det går begge veier? Det er vel ikke bare en sitt ansvar å hilse på noen? Hadde jeg også først bestemt meg for å sitte på noen andres bord så tror jeg personlig at jeg hadde spurt om å få sitte der, også hadde jeg introdusert meg. Men men, vi alle er da forskjellige og godt er det. 

Ukens positive. 

Denne uken har generelt bare vært bra, til tross for at jeg har vært litt nedstemt pga formen min. Jeg koste meg skikkelig på Nelly-event, Sverige-tur sammen med jentene og lørdagen på Stratos. 

Ukens avgjørelse. 

Etter at jeg hadde en skikkelig kjipt høst/vinter, så har jeg bestemt meg for at jeg nå bare skal klare å nyte livet. Om det så bare er for en uke eller måned, så skal jeg skyve litt de tingene som henger over meg bare for å kunne leve litt. Det høres sikkert skikkelig teit ut for dere, men jeg tror jeg bare trenger å ha det litt bekymringsfritt en periode. Jeg har jo virkelig jobbet med alt som har vært de siste månedene, så nå kjenner jeg at jeg trenger å ha litt fri fra snakk om traumer, fortid og død. Jeg trenger bare å være litt ungdom igjen kjenner jeg. 

Ukens handleliste.

Det er 20% rabatt på ALT fra NLY BY NLY. Jeg har derfor plukket ut mine favoritter til dere ♥ Du kan trykke HER for å komme direkte til salget. 


Kjole. HER / Veske. HER / Sett. HER
Sett. HER / Bukse. HER / Kjole. HER

Akkurat nå sitter jeg å multitasker mellom blogging og følge med på på Dirty John som er en sykt spennende serie (Tusen takk du som tipset<3). Jeg skulle egentlig hatt en skikkelig effektiv jobbedag i dag, men det ble nok litt for mye alkohol på denne frøkna til tross for at jeg egentlig burde holdt senga. Her er man livredd for å bli skikkelig syk før New York, så velger man å dra ut å feste hele natten. Vi hadde det utrolig morsomt da, så jeg vil absolutt tørre å påstå at det var verdt det. 

Jeg opplevde forresten noe skikkelig skummelt her om dagen som jeg bare må dele med dere. Jeg var alene hjemme og ventet på at Morten skulle komme hjem, så plutselig så var det noen som begynte å ta i dørhåndtaket. Jeg var helt sikker på at det var Morten, men da det aldri var noen som kom inn så regnet jeg med at de bare hadde tatt i feil dør. Det var jo selvfølgelig ikke dette som var skremmende, for det skjedde helt seriøst 7-8 ganger etter det også. Det gikk kanskje 2-5 minutter mellom hver gang, og vedkommende tok forsiktig i døren akkurat som at jeg ikke skulle merke det. 

Morten lå å sov på sofaen til kompisen hans, så han hørte jo ikke de 10-15 gangene jeg ringte han haha… Det her er hovedgrunnen til at jeg ikke ønsker å dele hvor jeg bor, for man vet faktisk aldri hvem som oppsøker hjemmet ditt. For et år siden fikk jeg en mail der vedkommende hadde lagt ved adressen min, og sa at han hadde hørt at noen skulle drepe meg. Det er dessverre ikke alle som ønsker deg godt, og jeg synes ikke at man alltid skal undervurdere det. Jeg er nok litt ekstra redd pga alt som har skjedd med meg, but still.

Begynner dere å se Dirty John kan jeg love dere at dere vil bli like skeptisk som meg, for denne serien er jo et levende bevis på alle skumle menneskene som finnes der ute :(((