MINE MÅL FRA 2016

Reklame | Annonselenker Nelly

Jakke. HER / Genser. HER / Bukse. HER   
Jakke. HER

For noen dager siden så satt jeg å bladde meg gjennom gamle innlegg, så kom jeg over et jeg synes var veldig morsomt å se tilbake på. Jeg hadde satt meg tre mål som jeg skulle klare i 2016, der jeg blant annet hadde bestemt meg for å få noe ut av studiene i Los Angeles. For dere som ikke vet det så hadde jeg kommet inn på make-up studie, og var vel egentlig på vei til California da jeg fikk tilbudet om Paradise Hotel. 

Dere kan tro jeg var mye frem og tilbake, men jeg fant til slutt ut at Paradise Hotel var en mulighet jeg mest sannsynlig fikk en gang i løpet av livet, så jeg kunne rett og slett ikke takke nei. Jeg tenkte derfor at det passet seg å dele målene mine med dere, for å se hva jeg har klart å gjennomføre og ikke. 

Genser. HER

1. Få noe ut av studiene i Los Angeles. 
2016: Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dere akkurat dette punktet uten at det skal høres helt sykt kleint ut. Jeg har bestemt meg for at jeg skal oppleve noe utrolig kult når jeg er i Los Angeles, om det er å få til noe innen make-up eller å møte masse kjendiser er egentlig det samme. Noe KULT skal uansett skje. 

2019: Nå dro jeg aldri til Los Angeles, så jeg fikk dessverre ingenting ut av studiet jeg aldri møtte opp på haha. Jeg har likevel reist mye dit, så jeg vil absolutt tørre å påstå at noe kult har skjedd. Kjendiser fikk jeg også møte, så vi kan vel si at jeg har klart dette målet 50%? haha 

 

2. Flytte til Oslo 
2016: Neste sommer, da SKAL jeg bo i Oslo. Det eneste som kan hindre meg er om jeg velger å bli igjen i Los Angeles. Kommer jeg hjem til Norge igjen, flytter jeg fra Tønsberg med engang jeg får muligheten. 

2019: Jeg flyttet til Oslo april 2017, så jeg vil absolutt si at dette var et mål jeg klarte å gjennomføre. 

 

3. En bedre blogg
2016: Om et år skal lesertallet være høyere, bildene skal være bedre og jeg skal ha en mer interessant blogg. Bare å jobbe på 😉

2019: Dette målet kan vi vel absolutt si at jeg klarte? Jeg tror ikke dere forstår hvor ekstremt stolt jeg er over meg selv, og hvor takknemlig jeg for at jeg har dere ♥ Love you sooo much! 

Selv om livet kanskje ikke ble akkurat som jeg hadde sett for meg, så er vel kanskje dette et levende bevis på hvor viktig det er å sette seg mål? Jeg har gjort det i mange år nå, og det er ikke et eneste mål jeg ikke har klart å gjennomføre. Jeg fikk akkurat til et annet mål som jeg har hatt siden 2016, som jeg gleder meg SÅ mye til å dele med dere! 

AS COLD AS YOUR EX’ES HEART

Er det bare meg eller er jeg veldig ulik meg selv på dette bildet? Altså jeg dør av dette skiltet, det må jo faktisk være noe av det beste jeg har lest på lenge haha!

Planen var jo egentlig å ha en skikkelig romantisk date i går, men det endret seg fort da vi bestemte oss for å la Instagram styre Valentines. Skal jeg være helt ærlig så hadde jeg sett for meg noe annet enn middag på Max, men når alt kommer til alt så er det jo faktisk selskapet som teller. Vi fikk oss også et nytt bekjentskap da vi var ute å tok en drink, så det endte med at jeg fikk en rose fra en fremmed haha. Det var veldig hyggelig da, spesielt med tanke på at jeg ikke hadde fått noen av Morten, hinthint.

HEHE Neida, jeg fikk faktisk verdens beste gave av han som dere skal få se på YouTube-videoen som kommer på søndag. Jeg ble så glad at jeg nesten holdt på å begynne å gråte haha. Jeg har virkelig verdens beste kjæreste ♥ Nå skal jeg snart begynne å fikse meg, for i kveld så skal Morten, Ine og jeg på Bastille konsert. GLEDER MEG!

NEW HAIR, NEW ME

Reklame | Hendrix Hair & Annonselenker Nelly

Jakke. HER / Sett. HER / Lignende sko. HER

Når jeg ser tilbake så ser jeg kanskje at jeg aldri burde begynt med extensions igjen, for selvfølgelig kom jeg til å bli avhengig. Jeg har hatt langt hår hele livet, så det er ikke bare å venne seg på å gå rundt med noe som er over halvparten så kort,. Jeg skulle egentlig til frisøren rett før jeg reiste til New York, men jeg klarte rett og slett ikke å vente mer haha. 

Som jeg nevnte sist så skulle jeg bare ta meg en liten pause for å få kuret det skikkelig, men pausen ble bittelitt kortere enn hva jeg først hadde sett for meg haha. Jeg får bare håpe at håret mitt fortsetter å vokse like fort som det har gjort det siste året, for da vil jeg nok mest sannsynlig ha langt hår om et år, åååh lykke!!!

Som dere allerede vet så går jeg til Guro som jobber på Hendrix Hair Sentrum. Hun er kjempeflink, og jeg vil virkelig anbefale henne på det sterkeste. Bare se så fint hun gjør håret mitt hver eneste gang ♥ Du kan enten booke time HER eller kontakte henne på; 22 42 02 00

PS: Dere får 20% rabatt på hele Nelly (utenom blacklist) med koden: “LOVE20“. Rabattkoden går ut 23.59 i dag ♥

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL NELLY.

DETTE GJØR MEG GLAD AKKURAT NÅ

Reklame | Annonselenke Nelly

Jakke. HER 

Jeg er glad selv om det ikke ser sånn ut:) haha

♥ Celine, åååh hun er virkelig verdens beste!! 

♥ Det er akkurat 2 uker til jeg reiser til New York. Jeg tror ikke dere kan forstå hvor utrolig mye jeg gleder meg til å komme tilbake til min favorittby. Det skal også bli så deilig å oppdatere bloggen med morsomt innhold igjen. 

♥ Det er bare bare fire dager til søndag, noe som vil si… YUMMY HEAVEN!!! 

♥ Vi skal snart flytte, noe jeg gleder meg veldig veldig veldig mye til. Den nye leiligheten vår er sååå fin, dere aner virkelig ikke. 

♥ På lørdag skal vi feire bursdagen til Martine, noe jeg virkelig ser frem til. Jeg tror det blir en veldig fin dag sammen med jentene ♥ 

♥ Jeg har fikset neglene mine i dag og skal til frisøren i morgen. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir alltid godt humør av å freshe meg opp. 

♥ Ariana Grande har kommet med et nytt album og jeg eeeelsker sangen ghostin, den er virkelig så fin. Jeg elsker ikke bare sangen, men også henne. Hadde jeg fått muligheten til å gifte meg så hadde jeg helt klart sagt ja.

♥ I morgen er det Valentines, og jeg blir skikkelig glad av å tenke på at jeg skal tilbringe “kjærlighetens dag” sammen med verdens beste gutt ♥ Vi har enda ikke funnet ut hva vi skal gjøre da, har dere noen forsalg? 

BILDENE FRA SØKNADEN MIN TIL PARADISE HOTEL

Jeg brukte faktisk bilde av Celine og meg, hahah!!

Som dere kanskje fikk med dere så hadde jeg besøk av Julie i helgen. Jeg har fortalt det tidligere, men for dere som ikke vet så var Julie den som hjalp meg med søknaden til Paradise Hotel. Vi var veldig fulle og spontane en kveld, så det er veldig morsomt å tenke på at det er en av hovedgrunnene til at jeg sitter å skriver dette innlegget nå to år senere. 

Jeg kan vel si det sånn at vi overdrev ekstremt mye, samtidig som at vi gikk på soverommet å tok noen litt for drøye bilder for å sende med søknaden min. Dessverre så er det ingen av oss som klarer å finne akkurat de bildene, men vi husket likevel de andre vi valgte å ta med. Jeg tenkte derfor at det kunne være morsomt for dere å se hvilke bilder jeg bruke da jeg søkte. 

Som dere dessverre ser så hadde jeg mye fokus på kropp. Vi begge var enig om at det var det som måtte til for å komme med, haha… 

VÆRE SAMMEN ELLER GJØRE DET SLUTT?

Jakke – H&M
Genser – Pull & Bear
Bukse – Nelly
Sko – Nelly 

Ettersom at jeg skriver 2-3 innlegg hver eneste dag så er det vanskelig å huske på absolutt alle innleggene jeg har skrevet, så jeg må derfor bare beklage om jeg har snakket om dette tidligere. Grunnen til at jeg nå velger å dele er for at jeg har fått ekstremt mange spørsmål om det, så jeg håper at jeg kan hjelpe noen av dere. 

Det er mange som lurer på hvordan Morten og jeg kom oss gjennom den dårlige perioden vi befant oss i, og hva vi gjorde for å finne tilbake til hverandre. Vi hadde hatt det kjipt en stund før vi bestemte oss for å ta en pause fra hverandre. Jeg har egentlig alltid vært skikkelig imot det å ha pause, for jeg har tenkt at enten så vet man om man vil være sammen med noen eller ikke. Jeg skulle heller ikke gå på vent mens motparten fant ut om han ville ha meg, det var helt uaktuelt

Vi kan vel si det sånn at jeg har vokst en del de siste årene, og jeg fant vel kanskje ut til slutt at en pause ikke var så dumt likevel. Jeg tror noen ganger det er litt viktig å få avstand fra vedkommende, kunne kjenne på savnet og faktisk få tenkt skikkelig før man tar et såpass stort valg. Vi hadde det så dårlig denne perioden at hadde det ikke vært for pausen så tror jeg nok at vi ville gått fra hverandre, noe som er helt sykt å tenke på nå. Jeg hadde virkelig gjort en skikkelig tabbe, og jeg vet jeg ville angret i ettertid. 

Det var derfor sunt at vi ikke omgikk hverandre på nesten to uker, for det var på den måten at vi begge fant ut at forholdet vårt var verdt å gi en sjanse til. Nå har aldri jeg vært sammen med en person i veldig mange år, men jeg tror nok dessverre ikke man kan unngå å møte på dårlige perioder. Jeg tror det da er viktig å huske at en dårlig periode ikke nødvendigvis betyr at man har et dårlig forhold. Jeg tror også det er viktig å huske på at gresset ikke alltid er grønnere på andre siden, for det vil alltid være problemer og utfordringer i et forhold. Jeg tror man bare må spørre seg selv, er det mer dårlig enn bra? For om forholdet gir deg mer negativt enn positivt, så vet du vel kanskje svaret allerede tenker jeg. 

Da vi bestemte oss for å gi dette en ny sjanse, ble vi også enig om at vi begge måtte jobbe hardt for å få forholdet til å fungere. Vi måtte jobbe med de punktene som ikke fungerte, vi måtte bli enda flinkere til å gjøre de tingene som ga oss noe positivt og vi måtte bygge hverandre opp. Jeg skal ikke sitte her å påstå at forholdet vårt bare er en dans på roser, men herregud så mye bedre vi har fått det. Jeg er så forelsket, vi har det så moro sammen og vi bygger hverandre opp på den beste måten. Jeg er evig takknemlig for å ha Morten som kjæresten min, og jeg kan ikke se for meg et liv uten han ♥ Jeg elsker deg! 

PS; Jeg føler det er viktig å påpeke at dette ikke er fasiten, men det er det som funket for oss. Alle forhold er forskjellig, så jeg tror man bare må prøve og feile til man finner ut hva som er rett og ikke. 

DETTE HAR VI HANDLET

Siden det er en ny uke så vil det si UKENS HANDEL!!! Jeg tror nok både Morten og jeg var ganske sikker på at vi kom til å “spare” penger denne uken med tanke på at vi hadde en del mat fra før av, men vi endte faktisk med å bruken nesten 1000 kroner på butikken. Jeg tror nok mye av grunnen til at summen ble så høy var for at vi handlet på Coop og Ikke Rema som vi vanligvis gjør. Man kan faktisk spare en del penger på å bytte matbutikk, just saying, 

Som dere ser så er det ikke store forskjellen fra forrige gang. Taco, ost, Pepsi Max, vegetarpølse og jordbær haha. Jeg lover dere at jeg skal utfordre meg til neste uke, for da skal jeg kjøpe noe annet enn det jeg har handlet den siste måneden nå. Jeg er bare et sånt menneske som får skikkelig dilla på noe, så spiser jeg det helt til jeg blir lei hehe.