Jeg tenkte bare at jeg skulle komme med en kjapp oppdatering til dere før vi reiser til Elise for å feire nyttårsaften. Jeg har vært hos Benjamin å fått fikset håret mitt, og jeg har på meg kjolen fra bildene til “Bloggerne”. Vi fikk beskjed om å ta med oss et skikkelig festantrekk på shoot, så jeg bestemte meg for å ta med meg nyttårskjolen min siden den er SÅ fin. Den er fra Nelly, men er dessverre utsolgt.

Jeg ville egentlig bare takke dere for et spennende, turbulent, morsomt, trist og ikke minst lærerikt år. Jeg føler meg så uendelig heldig som har så mange fine følgere som trykker seg inn her hver eneste dag. Dere som heier, støtter og legger igjen så fine kommentarer, I LOVE YOU. Jeg vil også takke alle dere som ikke liker meg, men likevel leser bloggen og følger med på livet mitt. Jeg hadde aldri vært her jeg er i dag uten alle dere. Både dere som som heier, men også dere som ikke gjør det. Det høres kanskje ironisk ut når jeg skriver det sånn, men jeg mener det virkelig. Takk for at dere engasjerer dere, det er noe jeg setter veldig stor pris på. Det hadde jo tross alt blitt veldig kjedelig om alle skulle likt meg, så jeg er glad for at jeg har noen kritikere og haters her inne også. Jeg håper uansett at dere får en fantastisk feiring, og at det nye året vil gjøre dere bra <3

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!

x Jeg er som sagt veldig glad i godteri, og det siste året så har jeg spist det nesten hver eneste dag. Jeg har seriøst fått hull i alle tennene mine, og det er jo langt i fra bra for helsa mi. Jeg skal derfor legge det igjen i 2019, og fra og med nå holde meg til godteri en gang i uken. Jeg har sagt det så mange ganger allerede, men nå har jeg ENDELIG kommet dit at jeg er lei.

x Som jeg har fortalt dere før så stresser jeg veldig rundt dette med økonomi, og det har faktisk gått så langt at det er mange netter jeg ikke klarer å sove for at jeg bekymrer meg så mye. Jeg er nok en sånn person som egentlig burde hatt en fast inntekt hver måned, men så lenge jeg skal jobbe slik jeg gjør nå så må jeg klare å lære meg til å slappe mer av. Jeg har jo ingen grunn til å stresse for øyeblikket, men jeg er bare skikkelig redd for at jeg en dag ikke skal klare å betale lånet eller regningene mine. Det å ha gjeld har alltid vært min største frykt, så jeg må virkelig jobbe med det. Det er jo helt sykt å tenke på at jeg ikke har klart å være glad for at jeg har kjøpt min første leiligheten for at det stresser meg så mye å ha lån.

x Denne må jeg virkelig jobbe med for å klare å legge igjen, men er det noe jeg virkelig ikke vil ha med meg inn i 2020 så er det stress. Jeg stresser over den minste ting, og har veldig lett for å tenke det verste med engang. Jeg må begynne på Yoga igjen, slik at jeg kan lære meg å koble litt ut fra meg selv noen ganger. Jeg er virkelig min verste fiende.

x Flyskrekken forsvinner bare mer og mer, så jeg håper at jeg skal klare å la den være igjen i 2019. Det er så forbanna kjipt å være redd for det jeg elsker aller mest. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig, opplagt, glad og inspirert som å reise. Skulle jeg spådd min egen fremtid så kan jeg se for meg at jeg er den typen som selger alt jeg har for å bare reise jorda rundt. Det høres jo helt fantastisk ut, gjør det ikke? Jeg må bare bli kvitt den jævla flyskrekken først, for den ødelegger så mye av gleden ved å reise.

x Jeg vil slutte å være så redd for å ta valg og gjøre noe feil. Jeg har så mange drømmer som jeg har vært alt for feig til å følge, og jeg skal virkelig ikke være en av de som sitter på eldrehjemmet å angrer på alt jeg ikke gjorde. Det er jo tross alt bedre å angre på noe man har gjort, enn ikke har gjort. Er dere ikke enige?

x Jeg har lyst til å være litt mindre dømmende, være mer åpen og være snillere med menneskene rundt meg og ikke minst meg selv. Nå er det ikke sånn at jeg går rundt og er en dømmende, innelukket og slem person, men jeg har mine ting jeg kan bli bedre på. Jeg kan for eksempel la irritasjon min gå alt for fort utover mamma, og er det en person som virkelig ikke fortjener det så er det henne. Jeg får seriøst tårer i øynene av å skrive denne setningen, for det er så urettferdig av meg å noen ganger ha en litt for kort lunte når det kommer til henne. Hun er min aller nærmeste, og får derfor se alle sidene av meg. Jeg vil absolutt ikke ta med meg min noen ganger alt for korte lunte inn i 2020.

Hva vil du legge igjen i 2019? 

Akkurat nå ligger jeg på sofaen hjemme i Tromsø, og jeg føler meg ikke akkurat på topp for tiden om jeg kan si det sånn. Alle rundt meg har vært syke, så det var vel bare et spørsmål om tid før det skulle ramme meg. Jeg skal jo reise hjem til Trondheim i kveld, så jeg håper virkelig at jeg vil føle meg litt bedre utover dagen. Det jeg hater aller mest med å reise på denne tiden av året er at været er så ekstremt dårlig, så jeg måtte faktisk sende melding til Ulrik i dag for å få han til å sjekke flyforholdene til meg. Hver gang jeg er usikker på å fly, så sender jeg han en melding. Han er så snill som faktisk orker å ta seg tiden til å sjekke, for å så komme med en skikkelig rapport til meg. Alle dere som har kjennskap til Trondheim vet hvordan det kan være å lande der, så jeg måtte bare forsikre meg at alt er OK. Det hjelper ikke med alle som ikke kan noe som helst om flyving som skal fortelle meg at turbulens ikke er farlig. Det kan nok de fleste som har flyskrekk kjenne seg igjen i.

I dag skal jeg jo også møte Morten igjen etter 4 uker. Vi har aldri vært borte fra hverandre så lenge før, så jeg gleder meg veldig til å se han igjen. Vi skal dessverre ikke være sammen mer enn et par dager, så vi må virkelig bare nyte tiden vi har sammen <3 Vi har også fått besøk av Stian som er kompisen til Morten, og Pernille som er kjæresten hans. Det hørtes helt teit ut å forklare det sånn, men det var bare sånn at dere skulle forstå hvem det var, haha. De ville komme til Trondheim for å feire nyttårsaften sammen med oss, noe som er så hyggelig. Jeg gleder meg veldig til å se alle sammen igjen, og jeg er helt sikker på at vi kommer til å få en amazing feiring i morgen.

Jeg er faktisk den siste av oss som ankommer Trondheim, så jeg måtte gi Morten ansvaret for rydding og handling av mat. Jeg er derfor veldig spent på å se hva som befinner seg i kjøleskapet når jeg kommer hjem. I verste fall så er butikkene åpne i morgen også, så vi skal få kjøpt inn litt godt til nyttår. Vi snakkes senere <3

2015 
Brunt hår som faktisk var mitt eget. Veldig markerte lange bryn, og selvfølgelig glad i prosecco. Vi kan vel si det sånn at absolutt alt har forandret seg, utenom akkurat det, haha.

2016
Litt mindre sminke, ny hårfarge, null vippeextensions men fortsatt ganske markerte bryn. Jeg forstår ikke hvorfor jeg tegnet de så utrolig tykke helt foran? Det så jo bare dumt ut, haha.

2017
Det her er helt klart denne hårfargen jeg har likt minst av alle, for jeg gikk jo rundt å var oransje?? Utenom det så vil jeg ikke si at så mye hadde forandret seg. Jeg så jo litt annerledes ut, men jeg klarer ikke å sette helt fingeren på hva? Her hadde jeg heller ikke mitt eget hår, men extensions.

2018
Jeg synes ikke at jeg har forandret meg noe som helst fra i fjor, eller hva? Jeg vil si at håret, sminken og klesstilen er helt lik som den var for et år siden. Forandringen fra 2017 til 2018 synes jeg er ganske stor da, så mye skjedde tydeligvis på et år. Jeg vil vel kanskje si at fjoråret var året der jeg føler at jeg fant meg selv litt, og turte mer å gå i de klærne som jeg faktisk likte. Jeg hadde jo en periode jeg kjøpte masse blomsterkjoler som jeg overhodet ikke synes var fin bare for at jeg fikk så mange negative kommentarer på stilen min. Heldigvis klarte jeg å gi faen til slutt, noe jeg veldig glad for.

2019
Fått lysere hår og kanskje begynt å sminke meg litt annerledes? Som sagt så synes jeg ikke det er noe stor forskjell fra 2018, men ser man på bildene fra 2015 så har det skjedd en god del på 4 år, haha.

Jeg kan ikke huske sist jeg har hatt en så avslappende juleferie som det jeg har hatt dette året. Det virker nesten som at jeg har tatt meg en liten pause fra livet, og jeg kjenner nå at det var nødvendig. Selv om mange vil le av det, så kan det være slitsomt å alltid være “online”. Du lever av å oppdatere, og det er på en måte ingen stengetid. For meg har det vært viktig å være flink til akkurat dette, for jeg liker selv å følge de som er flinke på å skape innhold. Jeg husker selv hvor kjedelig jeg synes det var da bloggerne jeg fulgte bare oppdaterte en gang om dagen, eller annen hver dag. Jeg bestemte meg derfor for at jeg ikke skulle ta denne plattformen forgitt på noen som helst måte, og være flink på å skape innhold. Det er jo dere som er grunnen til at jeg kan holde på med det jeg elsker aller mest, så selvfølgelig vil jeg gjøre dere fornøyde.

Det var likevel viktig for meg å kunne trekke meg litt tilbake, og bare få være meg. Ikke hun som alltid sitter foran pcen eller mobilen for å oppdatere, ikke hun slitsomme som tar med seg kameraet overalt for å få vennene til å ta bilder, og ikke hun som aldri kan ta fri i frykt for å skuffe noen. Jeg er jo så mye mer enn det, og det har bare vært skikkelig befriende å være rundt venner og familie med sosiale medier hengende over meg. Det har jo selvfølgelig vært litt, men ikke nærheten av hva de har vært tidligere. Det er bare noen få dager igjen av ferien, og jeg vet at jeg hadde angret om jeg ikke hadde tatt denne lille tiden for “meg selv”.

Jeg kjente jeg fikk litt panikk her om dagen da jeg våknet klokken…. 13.00!!!! Jeg hoppet seriøst ut av sengen, og løp ut i stuen for å høre med mamma hvorfor hun i alle dager ikke hadde vekket meg. Jeg fikk bare et kort svar om at jeg åpenbart trengte å sove, noe hun nok helt sikkert har rett i. Jeg kan ofte legge meg uten alarm, men å sove til klokken 1 på formiddagen har jeg ikke gjort siden jeg var ungdom. Jeg har jo selvfølgelig det, men dere forstår hva jeg mener.

Jeg har alt i alt hatt en skikkelig digg juleferie, og jeg kjenner meg bare mer og mer klar for et nytt år. Jeg kjenner på hele meg at 2020 kommer til å bli helt sinnsykt, og jeg kan virkelig ikke vente med å ta dere med på denne reisen. Jeg håper dere er like klare som meg <3

Don’t ever let somebody tell you… You can’t do something. Not even me. All right? You got a dream… You gotta protect it. People can’t do somethin’ themselves, they wanna tell you you can’t do it. If you want somethin’, go get it. Period. -Chris Gardner

I går ble jeg sittende våken til langt på natt for å se “The Pursuit of happyness”, og sitatet over her er tatt fra den filmen. Jeg fikk seriøst frysninger over hele kroppen av den scenen, for det var så forbanna vakkert og ikke minst sant. Vi mennesker går gjennom hele livet å blir fortalt alt vi ikke kan gjøre, og det er ikke rart at vi mister troen på oss selv. Vi får høre det av fremmede, bekjente, læreren, vennene våre og de som står oss aller nærmest. Om vi tenker oss om så nok de aller fleste av oss sagt til noen andre at “nei, det kan du ikke gjøre” Vi sender over vår egen tvil og usikkerhet til andre for at vi selv ikke har troen.

Jeg tror vi blir fortalt mer hva vi ikke kan gjøre enn hva vi faktisk kan gjøre, noe som er forbanna trist å tenke på. Det gjør meg så trist å tenke på alle der ute som ikke har turt å følge drømmen sin for at de hele veien har blitt fortalt alt de ikke kan gjøre. Mange av oss lever livene våre gjennom andre og deres forventinger for at vi er redde for å bli dømt eller bli fortalt at vi ikke er gode nok. En ting er sikkert, og det er at det finnes mange kjipe mennesker der ute som virkelig prøver å fortelle andre hva de ikke er, og vær så snill å ikke tro på det. Uansett hva du håper for, drømmer om eller ønsker for fremtiden, så er du bra nok.

Er det noe jeg virkelig vil ta med meg inn i det nye året, så er det det å se menneskene rundt meg mer. Nå har jo jeg veldig en sånn holdning at alle kan få til akkurat det de vil (som irriterer en del), men jeg mener bare generelt det å faktisk se menneskene rundt meg. Jeg vil bli en bedre lytter, ha mer forståelse og rett og slett bare være et bedre menneske. PS; You can do it <3 

Hva synes du om uggs?
Jeg tenker at når man kan kjøpe helt like sko til en mye billigere penge som heller ikke skader dyrene så forstår jeg ikke hvorfor man ikke skal velge det alternativet istedenfor 🙂

Er du ofte i Bodø med Morten?
Vi var en del i Bodø før, men når er det en god stund siden sist. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var der, så det er virkelig på tide å booke en ny reise snart.

Hvilken hund tenker du å ha etter Celine? Eller skal du i det hele tatt ha hund? 
Som jeg skrev tidligere så har jeg veldig lyst til å adoptere en, men det er i så fall mange år til. Jeg er ikke klar for enda mer ansvar da det allerede er mye med Celine. Det er jo et liv det er snakk om, så har man ikke tid til å ha dyr så skal man heller ikke skaffe seg det.

Har du det bra?
Jeg har det greit, takk som spør <3

Tenker du særlig over hva du spiser?
Nei, det gjør jeg ikke. Det er viktig for meg å spise sunt og vite at jeg får i meg den næringen jeg trenger, men utenom det så er det absolutt ikke noe jeg tenker over.

Er du fornøyd med kroppen din? Hva liker du best? 
Jeg har selvfølgelig mine ting som alle andre, men alt i alt er jeg fornøyd. Jeg er mest fornøyd med rumpa mi 😉

Favoritt drikke? 
Vann, men så har Pepsi Max en sikker andreplass.

Beste barndomsminne?
Jeg klarer ikke å komme på et spesifikt minne, men mamma gjorde generelt barndommen min veldig bra. Jeg kunne aldri bedt om en bedre mor, jeg har virkelig vunnet i lotto.

Favorittpålegg?
Gulost, NAMMMM!! Eller eggesalat, det er også digg.

Hva tenker Morten om at du reiser mye og er borte lenge om gangen?
Han er bare glad for at jeg er ute å opplever verden. Reising har alltid vært en av de tingene Morten og jeg har som felles interesse, og vi er bare glad på hverandre sine vegne når vi får dra ut å oppleve verden.

Hvordan går det med deg etter at Morten flyttet til Oslo?
Det går overraskende bra. Jeg savner selvfølgelig Morten veldig, men jeg trodde at det skulle være mye verre å bo alene enn hva det faktisk er. Jeg undervurderte nok meg selv litt.

Hvis du kunne bodd hvilket som helst sted i verden, hvor? 
Los Angeles eller New York.

Hvor lenge blir du i Tromsø? 
Jeg skal være her i noen dager til.

Liker du trøndersk?
Jeg synes trøndersk var skikkelig sexy før jeg flyttet hit, men nå har jeg blitt så vandt til å høre det så det har mer blitt en morsom dialekt. Æ kannjjj itjjj la værra sjø, haha!

Har du enda kontakt med de fra din sesong av PH?
Njæ, jeg har kontakt med de dere ser jeg henger med + noen få fra sesonger etter meg <3

To jentenavn du liker?
Hailey og Ariana, hehe!

Kunne du vært programleder i Glow Up?
Programleder virker gøy, men jeg ville ikke tatt på meg rollen som programleder nummer to. Jeg føler alltid at alle serier blir rare om de velger å bytte ut programlederen med noen nye, og vil derfor ikke tatt på meg den rollen, haha. Martine gjør en amazing jobb <3

Har du brunt hår nå?
Nei, det har jeg ikke. Det er likevel en del av meg som har lyst til å farge håret brunt, men det er ikke noe jeg skal gjøre med det første.

Er du 100% vegetarianer? 
Ja, det er jeg.

Kunne du vært sammen med noen som hadde spredt et nakenbilde av noen?
Nei, så ABSOLUTT IKKE. Det er bare ekte drittsekker som gjør sånt, og jeg ville aldri i min villeste fantasi vært sammen med en av de.

Hva synes du om casten til Love Island?
Jeg synes det var vanskelig å danne seg et inntrykk av det lille som ble delt på VG, men jeg liker at det er en blandet aldersgruppe og ikke bare folk i begynnelsen av 20-årene.

Til alle dere som har sett “you”, er det bare jeg som synes at sesong to ikke var noe særlig bra? Det kan være jeg som hadde alt for høye forventinger, men jeg synes virkelig ikke den var like bra som den første sesong. Jeg synes jo heller ikke at siste sesong av Stranger Things var bra, så kanskje forventingene mine er litt… høye? De aller fleste jeg har snakket med elsket den, så jeg er vel den kjipe dama som aldri blir fornøyd med noe, haha.

Jeg var en liten tur ute på byen i går, og som forventet så har jeg brukt hele formiddagen på sofaen. Jeg skal straks komme meg på trening, for jeg orker ikke å bruke en hel dag på ingenting. Er det noe jeg har bestemt meg for når det kommer til 2020, så er det mer jobb og mindre alkohol. Det som nesten er litt komisk er at jeg skal i to bursdager og til Åre i starten av januar, så det får kanskje være målet mitt for februar. Selv om det er utrolig gøy å være ute sammen med jentene, så gir det meg liksom ikke så mye annet enn fylleangst og irritasjon over hvor mye penger jeg sløser bort. Jeg er en sånn person som får fylleangst av ingenting, så det første jeg gjør hver gang jeg våkner opp er å sjekke story på Snapchat og Instagram, sjekke alle meldinger og hvem jeg har snakket med. Jeg vet jo at jeg ikke har gjort noe ille, men jeg må likevel bare sjekke for å være 100% sikker, haha.

Nå skal jeg som sagt komme meg på trening, også skal jeg se på litt reiser for 2019. Mamma fikk jo reise av meg i julegave i fjor som vi enda ikke har fått dratt på, også skal vi jentene til Monaco i Mars for å feire bursdagen min. Jeg hadde egentlig planer om å gi Morten reise i julegave, men jeg endte opp med å kjøpe Airpods som han tydeligvis hadde kjøpt seg bare noen dager før julaften 😫 Vi ble enig om å ikke bruke så alt for mye penger på julegavene til hverandre i år, og heller spare de slik at vi kan reise sammen senere. Det var jo selvfølgelig kjempekjipt at han allerede hadde de, men jeg foreslo at Morten kunne bytte de inn til Apple-Tv istedenfor, for det hadde vært ganske digg å få den nye versjonen haha!!

Her om dagen da vi var ferdige med å pakke opp gavene så innså jeg plutselig at julaften var over. Dagen vi har forberedt oss til så lenge, dagen vi har brukt så alt for mye penger på. Det var bare et lite blunk før datoen på telefonen viste 25. desember. Det er altså bare 6 dager til vi går inn i ett nytt år, og det er bare noen måneder igjen til jeg fyller 25 år.

Da jeg var ungdom så var jeg helt sikker på at jeg virkelig kom til å være voksen i den alderen her. Jeg kom til å ha et hus, jeg var kanskje gift og mest sannsynlig så ville jeg kanskje ha et barn. Det var jo faktisk en alder der jeg trodde man var voksen når man var 20 år, og at man virkelig begynte å bli gammel når man nærmet seg 25. Vi alle har vel vært der at vi en gang synes de som var russ var skikkelig voksne, men jo eldre man blir jo mer innser man vel egentlig at vi bare er en gjeng med «drittunger» og langt fra så voksne og modne som vi selv hadde trodd for noen år tilbake.

Jeg hadde i alle fall en tro om at jeg kom til å være på et sted i livet der jeg virkelig hadde funnet ut hva jeg ville, og på en måte slått meg litt til ro. Det som nesten er litt komisk er at jeg aldri har vært mer forvirret enn hva jeg er nå. Jeg har ingen anelse om hva jeg vil gjøre med livet mitt, og har daglige diskusjoner med meg selv om hva som er rett og galt. Jeg tror nok bare jeg har begynt å stresse med at jeg blir eldre, og at det er på tide å finne ut hva jeg faktisk vil gjøre. Jeg mener absolutt ikke at jeg begynner å bli gammel som jeg har overdramatisert så mange ganger før, men årene fra da jeg var 21 å var med på Paradise Hotel til nå har gått skremmende fort.

Jeg har ingen anelse om hva jeg vil med livet mitt, og det er nesten litt frustrerende. Det er ikke det at jeg tror at det er normalt å ha hele livet planlagt når man er 25, men jeg føler kanskje at man har en viss anelse om hva man vil? Eller er det flere der ute som føler seg like lost som meg? Jeg synes bare det er så forvirrende at jeg har kommet i en alder der det er “normalt” å slå seg til ro, kjøpe hus, kanskje forlove/gifte seg og tenke på barn. Samtidig som at jeg sitter her å vurderer å selge leiligheten for å flytte til USA og ikke føle meg så “bundet” til å være et sted.

Misforstå meg rett, for et eventuelt salg av leiligheten handler jo mest om hva som skjer med Morten fremover. Det er ugunstig for han å betale på to steder, samtidig som at det blir dumt for han om jeg er den eneste som skal betale ned på lånet. Poenget mitt er bare at det ikke er noe jeg synes er skikkelig trist, for jeg har følt meg mer “bundet” enn glad for at vi har kjøpt. Jeg tror bare jeg har prøvd å leve litt etter “forventingene” jeg har skapt til min egen alder, samtidig som at det egentlig er mye annet jeg kanskje vil gjøre først.

Jeg har bare aldri følt meg så forvirret som det jeg gjør nå, og jeg har seriøst ingen anelse om hva jeg skal gjøre for å klare å sortere alle tankene jeg sitter med. Alt jeg vet er bare at jeg må starte et sted, og jeg har allerede bestemt meg for at jeg skal til USA neste år i noen måneder. Det er bare alt rundt det jeg trenger å finne ut av, og hva jeg tenker videre. Ting hadde ikke vært like komplisert som det de er nå om ikke Morten hadde flyttet, men vi fikk plutselig så mye mer å tenke på/finne ut av. Jeg begynner seriøst å bli gal og stresset av alt dette, haha.

Reklame | annonselenker Nelly

Kjolen finner du. HER

Se så skumle de nissene her er? Jeg hadde aldri turt å hatt de hjemme 😂

Jeg har jo fått helt dilla på å gå med hestehale, så jeg bestemte meg for å krølle håret mitt for engangsskyld.

Elsker kjolen min, den er SÅ fin! Jeg brukte den på Nelly-eventet også om dere husker?

Dette var min julemiddag. Vegetarboller med kålrabistappe, brokkoli, gulrøtter og pommes frites.

Celine har alltid et øye igjen når hun er trøtt, så det ser ut som at hun blunker, hahhha!

Er jeg den eneste som fortsatt får strømpe fra “nissen”?

Snille mamma som ga meg alt dette i nissestrømpen <3 Jeg virkelig ELSKER produktene fra Rituals.

Nammmm <3

Se på dette kortet jeg fikk av Elise! Jeg ble seriøst rørt til tårene. Jeg vet virkelig ikke hva jeg har gjort for å fortjene så mange fantastiske venninner <3 Lucky me.