MORTEN FÅR IKKE TILGANG TIL TELEFONEN MIN

Categories Samfunn

Akkurat nå sitter jeg i bilen å blogger. Martine, Aleks, Morten og meg er på vei til Sverige for å harryhandle litt. Som jeg la ut på Snapchat (sofieeec) for noen dager siden så har de masse tilbud på den ene matbutikken på Nordbysenteret. Det vil si at vi skal hamstre masse Pepsi Max, godteri og mat <3 Over til noe helt annet. Tidligere i dag satt jeg å så på kollektivet, der Martine og Aleks ble intervjuet om hvilke “mobilregler” de har i forholdet deres. Denne diskusjonen fikk meg til å begynne å tenke, for hva er egentlig greit og ikke greit i et forhold? Skal kjæresten din få lov til å snike på telefonen din? 

Personlig har jeg aldri likt at partneren min skal snike på telefonen min, for hvilket behov er det? Hvorfor skal han snike på telefonen min om han ikke stoler på meg? Jeg har aldri gitt Morten en grunn til å ikke stole på meg, så det hadde derfor vært helt uaktuelt at han skulle snike på telefonen min. Vi begge har kodene til hverandres mobiler, og det er helt greit om Morten er inne på telefonen om han spør. MEN, det er ikke greit om han skulle begynt å snike i mine private samtaler.

Jeg har utrolig mange private samtaler med vennene mine på Facebook, der både ting om meg og de står. Hvorfor i alle dager skulle Morten hatt en grunn til å gjennomsøke disse meldingene? Jeg tror nok at vennene mine forventer at ting de forteller meg skal være mellom oss to, og ikke Morten. Det er ikke absolutt alt man vil dele med kjæresten sin heller, noe som burde være helt OK. Jeg deler det meste med Morten, men noe forblir mellom oss jentene. Jeg tenker at man må få lov til å ha litt privatliv selvom man er kjæreste. 

Så nei, Morten får absolutt ikke snike på telefonen min. Hadde jeg funnet ut at han hadde gjort det så ville jeg blitt utrolig sint, og ikke minst veldig skuffet. Det kunne aldri falt meg inn å snike i hans private samtaler heller, og da forventer jeg å få den samme respekten tilbake. Er det noe han lurer på eller er usikker på kan han spørre meg, istedenfor å prøve å finne svaret på Facebooken min eller meldingene mine. 

Får DIN kjæreste snike på telefonen din?

7 kommentarer

7 thoughts on “MORTEN FÅR IKKE TILGANG TIL TELEFONEN MIN

  1. Canon you sometimes erite blogs in englisg, so finns van Aldo understand? 😀 +you and Morten on paradise hotel ärsyttää best!! Love u

  2. Sånn har vi det også i forholdet, å vi har vært sammen i 16år. Hadde ikke spilt så stor rolle om meldingene bare var enveis, men den du skriver med fortjener respekt for sitt privatliv.

  3. Kunne virkeli ikke brydd mæ mindre om kjæresten min snik på telefon min eller e på den rett foran mæ. Har absolutt ingenting å skjule så han får bare slå sæ løs hahah
    Variere jo fra forhold til forhold

  4. Min kjæreste å meg stoler såpass på hverandre at om han/jeg vil se på telefonene til hverandre er det helt greit. Vi har ingen ting å skjule, derfor er det heller ikke ubehagelig. Men nå er det ikke akkruat sånn at han har interesse av å lese mine samtaler med venninnene mine, å heller ikke jeg med han sine kompiser. Er vel mest for å se på hverandres bilder osv 😂

  5. Til du over her. Det handler jo ikke om at hun har noe å skjule, det handler om at man har private samtaler med venninnene sine der de betror seg til deg, og da skal man kunne stole på at kjæresten til venninnen din ikke får vite alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *