PARADIS OG APETRØBBEL

Categories Reise


Morten fikk drømmebildet mitt 🙁 Han fikk aldri gitt banen da, for to sekunder etterpå ble apen kjempesur uten grunn. Den kjeftet for å så løpe av gårde, haha. 

Herregud for en innholdsrik dag vi har hatt i dag folkens. Morten og jeg sto opp rundt klokken 06.00 som vi har gjort hver eneste dag siden vi kom hit, hva  er det som egentlig skjer med døgnrytmen vår? Alle som har lest bloggen min vet hvor glad Morten er i å sove, så det at han står opp så tidlig er like sjokkerende hver morgen. meeen, over til poenget. Vi bestemte oss for å komme oss ut av Canggu for å sjekke ut Uluwatu Temple og Green bowl beach, steder dere absolutt burde sjekke ut om dere skal reise hit. Det er på slike steder man virkelig får se for et paradis Bali egentlig er. Er du like glad i dyr som meg er begge disse stedene verdt å besøke, for det bor masse aper der. Jeg vil uansett be dere om å være litt forsiktig, for disse apene er ekstremt sure. Sist jeg møtte aper var i Thailand, og det var skikkelig hyggelige og morsomme, mens apene her egentlig bare er sure og redde. 

Jeg ble faktisk angrepet av en ape i dag samtidig som jeg vlogget, så dere har virkelig noe å glede dere til. Jeg prøvde helt seriøst å løpe fra en gal ape som hadde funnet ut at jeg hadde bananer i posen min, men det var dessverre ikke så lett. Sinte og raske aper er absolutt ikke noe jeg ønsker å krangle med, så det var vel egentlig bare å gi opp. Det endte derfor med at en ape fikk alle ti bananene mine, thats so sad 🙁

Akkurat nå er jeg veldig klar for å legge meg, da det er så vidt jeg klarer å holde øynene åpne mens jeg skriver dette innlegget. Det som gjør situasjonen vondt verre er at Morten allerede sover, noe som gjør det enda vanskeligere for meg å holde meg våken. Det er vel ingen hemmelighet at nettet i utlandet ikke er tipp topp, det tok meg derfor 2 timer å gjøre ferdig dette innlegget. Vi snakkes derfor imorgen, før jeg sovner over tastaturet her <3

17 kommentarer

17 thoughts on “PARADIS OG APETRØBBEL

  1. Hva tenker du om at Andrea får så mye flere kommentarer enn deg, til tross for du har flere lesere?
    Jeg tror det er enkelt og greit fordi hun svarer på alle kommentarer, spesielt de hyggelige. Veldig typisk at bloggere fokuserer og svarer kun de som slenger dritt.
    Husker for ca en mnd siden så skrev jeg en veldig lang og (om jeg får si det selv) fin kommentar til deg. Den ble ignorert, mens de andre der de rakket ned på stilen din, kroppen din osv ble besvart. Spesielt.
    Jeg håper du og Morten koser dere på tur! Snart skal jeg og reise med min type og blir ikke akkurat mindre gira av å se de bildene her!

  2. Hahaha, var der jeg også da jeg var på Bali. Ble frastjålet begge skoene mine av to aper og måtte gå barbeint rundt i flere timer… kos dere masse!!

  3. Hvor mye koster det å leie scooter?? Skal til Bali i mars og elsker innleggene dine om Bali. Kunne du kanskje forklare litt hva ting koster der sammenliknet med andre land/Norge?
    Du er superfin btw❤️

  4. Jeg digger stilen din Sofie. Klærne dine er så fine!! Og du ser utrolig fin ut på bildene. Har du noen hemmelighet til hvordan man ser så bra ut på bilder? Så søtt at dere har så mange aper og hunder rundt dere, man finner ikke aper hvor som helst her i Norge Hehe. Kos dere videre<3

  5. Mia: Så utrolig hyggelig sagt Mia! Jeg har dessverre ingen tips, jeg gjør egentlig bare det som føles naturlig for meg. Jeg tror nok du er helt nydelig foran kamera, og ikke har noen grunn til bekymring 🙂 <3

  6. Anonym: Det er egentlig aldri en tanke som har falt meg inn, haha!! Jeg prøver så godt jeg kan å svare på alle fine kommentarer, men noen ganger går det i glemmeboksen. Jeg gjør ikke dette med vilje, så da beklager jeg veldig at din kommentar ikke ble besvart 🙁 Tusen takk for det <3

  7. Åh der var jeg også når jeg var på Bali😍 haha godt å høre det ikke bare er meg som synes disse apene virket litt hissige😂 første gang jeg møtte aper, ble nesten litt redd for de haha.
    Så fine bilder du har lagt ut😍👌🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *