Det dere ikke vet om meg

Categories Personlig

♥ Jeg er verdens mest utadvendte person men likevel kan jeg være kjempe sjeneret. Alle som kjenner meg vil nok beskrive meg som en utadvendt jente, for det er det jeg er. Det skal utrolig mye til for at jeg skal føle ubehag eller føle at det er kleint. Men møter jeg noen som er kjempe sjenert og jeg er helt alene med denne personen, blir plutselig jeg også kjempe sjeneret. Jeg syntes det er utrolig vanskelig å måtte være den som holder samtalen gående hele tiden, noe som gjør meg utrolig sjenert.

♥ Jeg begynte ikke å se serier før jeg var 19 år gammel. Gossip girl, pretty little liars og vampire diaries hva er det? Den aller første serien jeg så var gossip girl, etter mye tvang. Jeg har alltid vært typen som har syntes det å se på film og seire er drit kjedelig haha.

♥ Jeg hater å være alene hjemme. Fra jeg har vært liten jente har jeg hatet å være hjemme alene på kveldstid. Jeg har jo alltid trodd at dette skulle gå over, men så feil kan man ta. Skal Gabriel på nattevakt ligger jeg allitd våken til han kommer hjem. Jeg klarer ikke å slappe av nok til å sovne før han er hjemme. Jeg tror alltid at jeg hører lyder inne i huset. En gang måtte Gabriel komme hjem fra jobb for jeg var helt sikker på at noen tok i døra haha.

♥ Jeg har bodd i 3 byer i løpet av mitt korte liv. Tromsø, Tønsberg og Trondheim. Enda er jeg ikke lei av å flytte å skal selvfølgelig flytte til Oslo etterhvert. Når det blir er jeg veldig usikker på.

♥ Min største frykt er å ende opp som en vanlig person. En person med mann og barn, med en vanlig jobb og en vanlig hverdag. Jeg grøsser bare av tanken på et sånt liv. Jeg er alt for rastløs til å leve sånn. Jeg vet mange trives med akkurat dette livet, og det er jo kjempe bra ! Men det er så absolutt ikke noe for meg, og jeg kommer til å gjøre alt i min makt for å kunne få en jobb og et liv som skal passe meg helt perfekt.

♥ Jeg klarer ikke å være langsint. Selv om jeg er tidens lemen å kan bli kjempe sint, så varer det aldri noe lenge. Jeg kan være så sint og skuffet over en person, og plutselig har jeg bare glemt det. Noen ganger har jeg måtte tvunget meg til å late som jeg er sint på den personen bare for at man ikke alltid skal tilgi med en eneste gang. Noen ganger må man være litt sur for at andre skal skjønne hva de har gjort galt. Man kan ikke alltid bli tilgitt etter noen minutter.

♥ Jeg er helt avhengig av godteri. Selv om jeg endelig etter mange år klarte å kun spise godteri en gang i uka, så spiser jeg så utrolig mye godteri den ene dagne. Jeg klarer ikke å la godteskåla stå i fred å spiser uten stopp. Jeg virkelig misunner dere som kan spise en godtebit for å så vente kjempe lenge før dere tar en ny. Noen som har noen tips for å klare dette? haha

6 kommentarer

6 thoughts on “Det dere ikke vet om meg

  1. Elsker slike fakta om mennesker 🙂 Å det med godisen, kjenner meg så igjen 🙂 Men nå har jeg faktisk ikke spist det på noen uker, så jeg håper det holder seg sånn fremover 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *