Last day

Categories Outfit

Hei alle sammen ♥

Herregud for en fin dag vi har her i Trondheim nå. Ikke en sky å se på himmelen, og sola varmer skikkelig. Etter den dårlige sommeren vi har hatt, setter man virkelig pris på sånne her dager. Sykt å tenke på at det var sånn her hver dag i fjor sommer. Det er sikkert mange år til vi får en sånn sommer igjen her i Norge. Idag er siste dagen her ute på Orkanger. Kjenner det blir litt trist å komme hjem til rekkehuset igjen, med ingen hage eller terrasse. Vi har hatt det så utrolig fint her den uken vi har vært her. Blir virkelig bortskjemt med stor hage, uteplass og jaccuzi. Men nå er det bare 3 dager til vi reiser til syden, så det går greit. Idag skal vi i bursdag til onkelbarnet til kjæresten min. Tenkte derfor å vise dere hva jeg har på meg. 


Jakke ONLY; Kjole H&M, Vekse Michael kors. 

2 kommentarer

2 thoughts on “Last day

  1. Hei! Kom over bloggen din idag, og har akkurat drevet å sett gjennom hele bloggen din haha, og lest gjennom alle innleggene dine om kosthold og ja, alt du har skrevet om. Ville bare si at jeg kjente meg igjen i såå mye, men at det var utrolig fint å lese, og hvor sterk du virker psykisk. Det er fint du har begynt å “leve” igjen(selvom de innleggene er en stund siden, haha!.) Jeg ville bare si at jeg ønsker deg alt godt!
    Leste også innlegget om faren din. Har selv mistet broren min, for 3 år siden, og kjente meg også så godt igjen der.. sterkt å lese. 6 år er virkelig ikke lenge når man lever med sorgen inni seg hver eneste dag, for sorgen er jo evigvarende, så 6 år er ingenting hvis du f.eks skal leve med sorgen i 80 år til…. 6 år av 80… det er lite det.
    Håper du har en fin ferie, veldig fint antrekk! 🙂
    God klem fra meg!

  2. Tonje: tusen takk for veldig hyggelig kommentar ?? var morsomt å lese at bloggen var interessant nok til at du orket å lese gjennom hele! Ja, jeg tror nok det er mange som kjenner seg igjen når det kommer til denne fitnessen som har tatt helt av det siste året. Jeg vet ikke din bakgrunn eller historie, men håper du ikke er helt fanget opp i fitness verden. Veldig trist å høre om din bror, kondolerer så masse. Nei, 6 år er ikke lenge, du har et veldig godt poeng.
    Ønsker deg også alt godt ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *