Hva som skjuler seg

Categories Blogg

Tenkte jeg skulle vise dere hvordan programmer jeg har på mobilen min, da jeg har fått noen spørsmål om det. Jeg er egentlig utrolig kjedelig når det kommer til mobil, og har ikke så veldig mange apper. MEN de appene jeg har blir brukt godt, og er gull verdt. Er helt avhengig av noen av de, og kan gjerne sjekke de flere ganger i timen, haha. Jeg har selv funnet ut at jeg sitter alt for mye på telefonen, så prøver å kutte ned litt. Så som dere sikkert skjønner så er det SYKT morsomt å være sammen med meg, umulig å oppnå noe kontakt når mobilen er tilstedet. Haha neida, så ille er det ikke. 


Så dette er det som skjuler seg på telefonen min, ikke veldig spennende akkurat. De programmene som ligger framme er det jeg bruker absolutt mest.♥Instagram♥ får en klar førsteplass hos meg. Tro det eller ei så kommer google maps på andre plass, haha. Da jeg jobber i hjemmetjenesten, og retningssansen min er lik 0 er denne gull verdt! 

Instagram er vel det jeg bruker mest. Henter så utrolig mye inspirasjon fra andre brukere, og jeg syntes det er en super måte å følge med hverdagen til de man ikke ser så ofte mer. 

Her er jeg ikke så alt for aktiv. MEN syntes du kleine lørdagssnap er morsomme, så er det bare å følge i vei. 

Denne appen brukes ofte! Det å gå på blogg.no på nettleser syntes jeg er helt håpløst, så jeg er evig takknemlig for denne appen. Gjør hverdagen min så mye enklere, haha. 

13 kommentarer

13 thoughts on “Hva som skjuler seg

  1. Huff, ja! Det er litt kjipt hvor avhengi man er blitt i dagens samfunn av mobiler og slikt!:) Bruker selv mange av de samme appene som deg. De er flotte apps!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *