Jeg er litt for kravstor

Categories Festligheter


God kveld alle flottinger ♥ HERREGUD for en travel dag, haha. Jeg har ikke vært hjemme siden klokken 9, og det har skjedd noe hele tiden. Jeg og mamma bestemte oss for å ta en “liten” tur innom Europris og IKEA, for å finne litt fint til leiligheten. Siden jeg og Gabriel skal flytte til Oslo til sommeren har jeg ikke orket å kjøpe inn masse nytt, og hatt samme interiør kjempe lenge nå. Jeg har lenge kjent på at jeg har vært lei, og trengte litt forandring. Så planen min om å klare å holde seg helt fram til sommeren gikk ikke, haha. Jeg er sånn person som må ha det koselig rundt meg for å klare å tives, kravstor sa du? jeg kunne ALDRI bodd i bofellesskap, og beundrer virkelig de som får det til. Jeg må være den som bestemmer hvordan det skal se ut rundt meg, haha. Er faktisk veldig irriterende at jeg er sånn, for det kan bli utrolig dyrt til tider. Når jeg skal reise på ferie går det gjerne flere tusen i bare hotell, kun fordi jeg har mine krav på hvordan det skal se ut rundt meg. Jeg skulle virkelig ønske at jeg klarte å trives uansett hvordan omstendighetene rundt meg er. 


Bukse// Carlings, Skjerf// H&M, Topp//Nelly, Cardigan//Nelly

Vi brukte faktisk 5 timer på 2 butikker, haha. Jeg tror aldri i mitt liv jeg har brukt så lang tid på EUROPRIS før?? Ikea har man alltid en unnskyldning for, siden det er så stort å det er utrolig mye man må igjennom før man kommer til kassa. Men Europris er ikke så veldig stort, og de har heller ikke en alt for stor interiøravdeling heller. Men vi fikk det til, og selv om det svei i lommeboka idag så er jeg utrolig fornøyd med alt vi har kjøpt. Det kommer til å bli så utrolig deilig å endelig føle at det er koselig rundt seg igjen. Jeg har tatt før bilder, og skal ta etter bilder når vi er ferdig. Jeg gleder meg MASSE til å vise dere.

 

#blogg #hverdag #onsdag #høst #november #interiør #mote

23 kommentarer

23 thoughts on “Jeg er litt for kravstor

  1. Er viktig å ha det fint rundt seg så jeg skjønner deg veldig godt i hvert fall. Bofelleskap ville nok vært uaktuelt for meg også, ser for meg at det er helt forferdelig. Kommer selvfølgelig ann på hvem du bor med, men likevel. Ha en flott kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *