Hvorfor ikke fikse litt på utseendet?

Categories Sponset

//Sponset

Er det noe jeg lenge har vært misfornøyd med, og har ønsket å fikse på så er det fargen på tennene mine. Jeg har lenge tenkt å på å bestille meg tannblekning, men late meg har aldri fått meg helt til å bestille det. Men her om dagen fikk jeg et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, og det var behandling på 2 uker. Jeg skal begynne imorgen, og jeg gleder meg MASSE til å se resultatet. Jeg tror jeg kommer til å bli veldig fornøyd, i og med at produktet virker veldig bra. Hvorfor ikke fikse litt på utseendet når man har mulighet? Tannblekning er jo en veldig uskyldig ting å gjøre, og jeg kan ikke si at jeg føler meg så veldig crazy akkurat. MEN det blir utrolig spennende! Jeg skal ta før bilde imorgen, og jeg kjenner ikke akkurat at jeg gleder meg til å vise dere hvordan tenene mine ser ut nå, haha. Men FORHÅPENTLIGVIS blir det bedre, og jeg kan endelig få hvite tenner igjen. 


Produktet kan du finne HER
Sorry for at jeg er tidenes dårligste blogger, men de to siste dagene har jeg virkelig ikke hatt tid. Jeg er opptatt hele tiden, og det er noe som skjer HELE tiden. Heldigvis har jeg en rolig helg i vente, og da skal bloggen være første prioritert igjen. Jeg har mamma på besøk også, så alt for usosial kan jeg heller ikke være. Jeg håper dere får en super kveld videre ♥

#blogg #hverdag #torsdag #høst #november #helg

12 kommentarer

12 thoughts on “Hvorfor ikke fikse litt på utseendet?

  1. Har lyst til å bleke tennene selv, men skal vente litt med å gjøre det 😉 Håper at du får et bra resultat! 🙂

  2. Hvis det er slike strips er det faktisk ikke nødvendig å ta hele behandlingen på 14 dager, jeg pleier å ta det i 2-3 dager før jeg skal noe, og da holder tennene seg hvite lenge 🙂 + du har pakken mye lenger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *