Drikke på en søndag?

Categories Festligheter


Formen var heldigvis mye bedre enn hva jeg hadde forventet den skulle være idag, for jeg var vel egentlig ganske på bærtur igår. Det skal sies at jeg hadde en utrolig morsom kveld på byen igår, men fylleangsten kom snikende på meg idag når jeg våknet. Jeg føler meg nesten som en annen person når jeg drikker, for jeg gjør å sier så sykt mye rart. Jeg er ikke den typen som blir ekkel, men jeg er mester på å drite meg selv ut. Det virker nesten som jeg syntes det er gøy å ydmyke meg selv, haha. MEN dagen min ble fort mye bedre når jeg så ut vinduet, FOR VI HAR FÅTT MASSE SNØ ♥ Jeg håper virkelig det holder seg, og at snøen ikke er borte imorgen. Føler det er så typisk vinter her i Norge. Det er masse snø den ene dagen, så har alt regnet bort den andre dagen. Men vi får krysse fingrene å håpe at det ikke skjer, for nå har jeg virkelig fått julestemning. 


Nå skal resten av dagen gå til å slappe av på sofaen med god mat, hvor herlig er ikke det? Jeg virkelig elsker søndager, for det er virkelig en dag der man kan ta livet helt med ro. Jeg skal vel egentlig en tur ut med jentene, men jeg kjente ikke at det frista så mye nå haha. For dere som lurer, JA det er normalt å drikke på søndager her i Trondheim. Jeg fikk sjokk når jeg flyttet hit, og fikk høre at det var helt normalt. Det er noe som heter ” Cava søndag” her, og det er kjempe populært. Man må reservere bord en god stund i forveien for å i det hele tatt få bord,  så trøndere er hard på flaska som dere sikkert skjønner. Men det er KJEMPE gøy, så jeg anbefaler virkelig alle som skal til Trondheim å teste det ut. 

 

 

9 kommentarer

9 thoughts on “Drikke på en søndag?

  1. Normalt her jeg bor å drikke på søndager også 🙂 Å i tillegg så hadde vi på en pub her for noen år tilbake Beer Call 2 tirsdager i mnd 🙂 Skulle egentlig ut i dag jeg også, men det blir en rolig kveld hjemme i stedet for!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *