10 kilo senere

Categories Hverdags

Er det bare jeg som føler meg 10 kilo tyngre etter gårsdagens julekos? Jeg er ikke den typen som spiser mye mat men jeg spiser utrolig mye godteri. Jeg spiste faktisk bare to måltider i går. Men jeg spiste nok godteri for 5 personer alene haha. Jeg er så alt for glad i godteri, det er nesten irriterende. Skal nok få i meg et par kilo godteri i dag også. Det ble dessverre ingen bilder av meg i julekjolen i går. Familien min har aldri vært noe spesielt glad i å ta bilder, derfor orket ikke jeg heller. Er litt kjedelig å stå alene på julebildene. Jeg har nesten ingen bilder sammen med noen i familien min. Er bare jeg som er den fødte selfiequeen. Om man ser på kameraet mitt er det sikkert 10 bilder av andre å 90 bilder av meg haha. Nå skal jeg snart til besteforeldrene mine å sove der en natt. Jeg gleder meg til å vise dere hvor de bor. De kunne vært med på programmet ” Der ingen skulle tru at nokon kunne bu”. Så dere kan jo prøve å tenke dere hvor jeg skal tilbringe natten haha. 

8 kommentarer

8 thoughts on “10 kilo senere

  1. Føler det samme 🙁 det er så mye mat og godt disse dagene at jeg snart ruller avsted….. huff huff men jul en gang i året :p hehe Kos deg masse i dag 🙂

  2. Føler det litt samme! Spiser ikke mye mat, men godteri og kaker derimot.. Det er en annen sak..
    Syns det er synd med familier som ikke er glad i å ta bilder.. Her i hus er det heller ikke mange bilder av alle, men lillebror ble gira da jeg tok bilder av treet lille julaften, så da ble det noen bilder i år!
    xoxo

  3. Haha, neida, føler nok at det jeg har gått opp en del selv, så nå skal jeg snart ta meg turen til treningssenteret 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *