ENDELIG

Categories Festligheter

Jeg vet ikke hva som skjer med døgnrytmen min i juletider men den er ikke eksisterende. Jeg blir ikke trøtt før i 3-4 tiden på natten å sover helt til 12-1. I dag hadde jeg bestemt meg for å stå opp senest klokken 10. Jeg hadde sikkert 10 alarmer på men likevel våknet jeg ikke før halv 1. Siden jeg forsov meg ganske kraftig ble resten av dagen utrolig stressende. Jeg hadde 5 timer å rekke å trene, shoppe, dusje, ordne meg å få ordnet vippene mine før vi skal ut å spise. I kveld skal vi teste ut en tapas resturant før vi skal ut på byen en liten tur. La dere merke til at jeg skrev en liten tur? Føler av og til at jeg er ung sjel fanget i en gammel kropp for HERREGUD så kjedelig jeg er noen ganger. Jeg syntes det var mye morsommere å feste når jeg var 16 enn hva jeg gjør nå. Snart 21 år å må presse meg selv ut på byen haha. 

Jeg har ventet så lenge på denne dagen. Endelig var posten åpen å jeg fikk dratt å hentet min kjære Iphone♥ Hadde det vært lover mot å eie telefon hadde jeg ikke fått lov til å ha en. Det er utrolig flaut å innrømme men dette er den fjerde telefonen jeg knuser på litt over et år.. Vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten forsikring haha. Jeg regner med at jeg er kjent oppe på kontoret til Gjensidige. Hadde ikke sjokkert meg om de hadde gjette konkurranse på hvor lang tid det tok før de får en ny telefon tilsendt av meg haha. MEN denne gangen har jeg bestemt meg for at det ikke skal skje igjen. Skal dra å kjøpe meg skjermbeskytter å deksel så fort jeg har mulighet.  

10 kommentarer

10 thoughts on “ENDELIG

  1. hih anbefaler deg å ha på sånn glass beskytter på skjermen. Jeg bruker bare glass skjermbeskyttere på mine iphoner og ipader i huset. Er livredd for å knuse dem jeg også men har heldigvis kun skjedd en gang i mitt liv :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *