Fra stygt til pent

Categories Outfit

Jeg føler at vi begynner å nærme oss sommer, men når jeg ser ut vinduet ser det ut som sommeren aldri vil komme igjen. Vi har fått så utrolig mye snø her i Trondheim. Jeg syntes litt snø er greit i desember for juleføleles sin skyld, men ikke sånn som det er nå. Det er høye brøytekanter, våte sko, umulig å kjøre og kaldt, alt jeg hater på engang haha. NEIDA, skal ikke være så negativ. Vi går faktisk mot lysere tider, og sommeren er vel her før jeg vet ordet av det. Jeg har bestemt meg for å reise hver eneste måned fram til sommeren, så det er faktisk bare under en måned til jeg skal reise til sol og varme. 

Hva syntes dere om genseren jeg har på meg? For bare en måned siden syntes jeg sånne gensere var det styggeste jeg visste om, nå ELSKER jeg dem. Jeg kan faktisk ikke skjønne hvorfor jeg syntes de var så stygge, de er jo så fine! Den kan jo brukes til både hverdags og fest, da den er ganske hverdagslig samtidig som den skiller seg litt ut. I tillegg er jeg veldig glad i klær som ikke dekker absolutt alt, så denne er jo perfekt. Litt drøyt er alltid fint, så lenge det ikke blir for mye av det gode. 

18 kommentarer

18 thoughts on “Fra stygt til pent

  1. En kjempe fin genser og du kledde den virkelig! Hadde selv ikke våget å gå sånn, dessverre. Men liker å se andre jenter gå kledd sånn, men hvorfor jeg ikke selv får det til? Hmmm, ja det kan være på grunn av mangelen på selvtillit.
    Du er kjempe kul i den! 🙂
    Ønsker deg en fin kveld!

  2. Haha, tenkte heeelt likt som deg, først var jeg sånn “herregud, hvem vil gå med noe sånt” og nå digger jeg de! 🙂 Tydelig at moten påvirker oss ekstremt altså

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *