Kjære bestevenn

Categories Ikke kategorisert

I dag har verdens beste venn bursdag, noe som selvfølgelig måtte feires. Jeg må virkelig si at jeg føler meg skikkelig heldig som har en venn som Julie. En jente som henne skal man virkelig lete lenge etter. Jeg tror ikke det finnes en mer omtenksom, hjelpsom, snill og støttende venninene enn deg. Jeg holdt på å skrive morsom, men den tittelen har du dessverre gitt fra deg BESTEMOR. Gratulerer såå masse med dagen Julz ♥

I dag ble det feiring med kake og bær, just like old days. Jeg vet ikke om jeg orker alkohol på en god stund nå, da jeg enda har angst etter forrige søndag. Det eneste jeg kan si er at jeg aldri i mitt liv har vært så full før, og det er alt annet enn morsomt. Fulle mennesker er både usexy og plagsomt og jeg traff vel begge punktene veldig bra. Kanskje Julie klarer å lure meg med ut i løpet av helgen, hvem vet? Akkurat nå er det nok med kake for min del haha. 

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Kjære bestevenn

  1. Gratulerer så mye med dagen til henne!
    Kjekt å feire hverandre med god mat. Det der så helt herlig ut :3
    Uff, har litt panikk for å drikke for mye for tiden selv. Brukte så altfor mye penger sist, og sist var i går. Så nå blir det en stund til neste gang kan man si x)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *