The very best

Categories Personlig

Her har dere fotografen bak nesten alle bildene mine. Fotografen min er også min beste venninne. Jeg ble kjent med Julie for 7 år siden da vi begynte i samme klasse. Utseendemessig var vi to helt forskjellige mennesker. Jeg brukte masse sminke, hadde piercing og tuperte håret mitt like høyt som taket. Julie derimot var helt naturlig, det var vel ikke så mye annet enn mascara på denne jenta. Likevel klikket vi så godt når vi først ble kjent og vi har vært bestevenner siden. 

Julie bor nå i USA og jeg i Trondheim. Vi snakker ikke sammen hver dag lengre og vi ser hverandre kanskje en gang i året, to om vi er heldige. Likevel er ingenting forandret når vi møtes igjen, og det er utrolig deilig. Jeg føler meg så heldig som har fått en bestevenn jeg ikke trenger å ha kontakt med hver eneste dag for å bevise at vi bryr oss. Det viktigste er at jeg kan ringe Julie når jeg trenger hun og motsatt. 

Hva som skjer i framtiden er umulig å vite, men er det en ting jeg er sikker på så er det at Julie alltid vil være der. Vi kommer til å møte mange oppturer og nedturer sammen. Vi har gutter vi skal godkjenne og ikke godkjenne. Vi skal være den som holder en super klein tale i bryllupet. Vi skal engang være ” tante ” til hverandre sitt barn. Vi kommer nok til å krangle masse framover, men vi kommer også til å le masse. 

Takk Julie for at jeg fikk deg som min bestevenn og søster, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg ♥
 

9 kommentarer

9 thoughts on “The very best

  1. Er så herlig å ha en slik bestevenn. Det å være like close hver gang man møtes om det er hver dag, en gang i uken, eller en gang i året, er en fin og sjelden ting. Ikke alle det er sånn med (:

  2. Er en skikkelig god følelse å ha en slik venn, er så godt og tenke at man har en som vil være der og støtte deg i alle dine oppturer og nedturer!
    Ha fortsatt en fin kveld videre <3

  3. Utrolig fin fotograf du har! <3 Du er veldig heldig 😀 Å ha ett slikt vennskap som dere har er virkelig gullverdt å er viktig å ta vare på <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *