Kveldstanker

Categories Personlig

Er klokken 00.00 allerede ? Jeg skulle sikkert blogget for 5 timer siden, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg vurderte å bare drite i å blogge nå som jeg ligger her uten sminke. Men vet dere hva? Jeg gir faen. Hvorfor skal jeg ikke kunne ta bilder av meg uten sminke? Jeg har også en kvise i panna, som jeg har redigert bort på de andre bildene jeg har lagt ut. Jeg orket ikke det nå, for det er bare en kvise. Alle får kviser, inkludert meg selv. Jeg kjenner jeg er sliten av å prøve å være så perfekt hele tiden, for jeg er langt i fra perfekt. Perfekt eller ikke, jeg er uansett fornøyd med meg selv. Jeg syntes jeg ser OK ut uten sminke, selv om jeg helst viser meg med sminke. Ikke for at jeg ikke føler meg bra uten sminke, men jeg føler meg bedre med sminke. 

Jeg er uansett ikke helt naturlig, for jeg gjemmer meg bak vippene mine som nesten rekker taket. Jeg skal ærlig innrømme at jeg føler meg bedre med vippene, men jeg er likevel fornøyd. Jeg er fornøyd med å være den jenta jeg er når jeg ikke har vipper, sminke og har ordnet håret. Jeg er glad jeg kan være fornøyd med meg selv, for det er dessverre alt for mange som ikke er det. Kanskje ikke rart i det samfunnet vi lever i, for det er nesten mer godtatt å fortelle hva som er feil med seg selv enn hva som er bra. Det er synd. 

Jeg tror jeg gir meg nå, for jeg kunne sikkert skrevet i evigheter. Jeg vet ikke hva det er med natten og mørket, men det er da alle tankene kommer. Jeg burde begynne å blogge om natten, da tror jeg dere virkelig hadde blitt kjent med meg. Nå skal jeg se litt American Pie før jeg legger meg. God natt ♥

P.S. du er vakker!

3 kommentarer

3 thoughts on “Kveldstanker

  1. Herlig å være fornøyd med seg selv helt uten sminke og kunne gå sånn i blant. Selv går jeg uten sminke 24/7. Men det er egentlig bare for å roe ned noen hud problemer. Likevel er det sånn jeg har fått mer selvtillit med huden min, og syntes ikke det ser så gale ut uten sminke lenger (:

  2. Viktig å være fornøyd med seg selv 🙂 Jeg skulle ønske jeg var mer fornøyd med meg selv, men med en gang sminken kommer på så er jeg veldig fornøyd. Så jeg gruer meg til helgen da skal jeg på min første date på så alt for lenge, som da inkluderer overnatting! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *