Typisk blogg/instagram

Categories Ikke kategorisert

Da har vi jentene akkurat kommet hjem til meg etter å ha spist på wait for it…. FRIDAYS. Jeg føler det er så typisk blogg/instagram å dra på Fridays for å spise. Vi hadde egentlig tenkt oss på Olivia, men der var det selvfølgelig fult. Det irriterer meg like mye hver gang at Olivia er så populært som det er, for det er alltid vanskelig å få bord der. Jeg er også alt for lat til å reservere, så jeg har vel egentlig bare meg selv å takke.

Nå skal vi jentene kose oss med litt frukt og kveldens episode. Vi har allerede sett dagens episode takket være Viaplay, men det er alltid like gøy å se den flere ganger. Denne episoden handler veldig mye om meg, og jeg vet ikke helt om jeg liker det, haha. Ikke nok med at jeg ser veldig annerledes ut på TV, så skal jeg i tillegg være skikkelig solbrent. Nå må jeg forte meg å bake brownie, sånn at kaken er klar til imorgen. For dere som ikke vet det så har jeg bursdag imorgen, og det skal selvfølgelig feires. 

3 kommentarer

3 thoughts on “Typisk blogg/instagram

  1. Hei, bare lurer på hva du mener med at du ser annereledes ut på tv?:) har hørt flere som har vært med på tv sier det samme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *