JEG HAR SATT MEG ET MÅL

Categories Trening


Alle som kjenner meg vet hvor avhengig jeg er av trening. Jeg har vært veldig flink med trening de siste tre årene der jeg har trent 5-6 ganger i uken så og si hver eneste uke. Jeg trener ikke så mye for at jeg føler jeg må, men av en så enkel grunn at jeg virkelig elsker det. Trening er morsomt, og det er utrolig gøy å se hva det gjør med kroppen min. 

Da jeg reiste til Mexico tok jeg med meg litt treningsutstyr, for jeg hadde bestemt meg for å trene litt hver eneste dag. Jeg burde vel skjønt på forhånd at man ikke reiser på Paradise Hotel for å trene, noe jeg heller ikke gjorde. Det ble ikke noe bedre da jeg kom hjem, for da hadde jeg plutselig en helt ny hverdag jeg måtte venne meg til. Ting har roet seg veldig nå de siste ukene, men det er likevel mye som skjer. Før hadde jeg en 8 timers arbeidsdag å forholde meg til, nå er det mye mer. I tillegg til det skjer mye på kort varsel, noe som gjør at det er vanskelig å planlegge dagene og ukene. Jeg er veldig opptatt av å ting under kontroll, så når jeg først mister kontrollen forsvinner motivasjonen også. God egenskap, i know 🙂

Jeg tror faktisk jeg kan telle på to hender hvor mange ganger jeg har trent siden jeg kom hjem, hva har skjedd? Er det en person jeg aldri hadde trodd kom til å slutte å trene så var det meg. Jeg har heldigvis begynt å bli vant til min nye livsstil, så nå er det virkelig på tide at treningen kommer i gang også. Jeg har satt meg et mål om å trene minst tre ganger i uken, helst fire. Jeg savner å ha masse energi, være flink når det kommer til å spise nok mat og ikke minst fin hud. Det er nok mer matvanene mine som gjør at huden min ikke er bra for tiden, så det er virkelig på tide å skjerpe seg nå. 

8 kommentarer

8 thoughts on “JEG HAR SATT MEG ET MÅL

  1. Hei! Du er virkelig kul<3
    Men hva syns du om at Morten og Isabell alltid ligger å koser/holder rundt hverandre osv. på hotellet etter at du dro?

  2. Kroppen din er så fin! Og øynene dine er helt NYDELIGE! første jeg merket når jeg så deg på tv skjermen, og smilet ditt selvfølgelig. Og kan ikke glemme den fantastiske personligheten <3

  3. Jeg og reagerte på Morten og Isabell er så kosete. Visse du om det på forhånd eller ble du litt overrasket å se det på TV?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *