DETTE GJØR MEG GLAD

Categories Om meg

VENNER
Jeg føler meg så utrolig heldig som har de vennene jeg har. Jeg har så utrolig mange gode venner som alltid er der for meg om jeg måtte trenge det. Jeg føler virkelig at jeg har vunnet i jackpot, for de er så utrolig herlige. En dårlig dag blir fort til en god en med engang jeg omringes disse menneskene. Vi har gjort så utrolig morsomt sammen, og jeg har så mange fine minner. Tusen takk alle sammen ♥ Dere vet hvem dere er!

SNILLE MENNESKER
Det er veldig synd å si, men etter at jeg ble en offentlig person selv har jeg vært vitne til utrolig mange uhyggelige mennesker. Det er derfor så godt å se hvor utrolig mange snille mennesker det finnes i denne verden også. De som tar seg tid til å skrive utrolig fine kommentarer på bloggen min, selv om jeg mest sannsynlig aldri kommer til å vite hvem akkurat denne personen er. Jeg elsker å møte mennesker som oppriktig bryr seg om de rundt seg. Mennesker som går langt for at andre skal ha det bra. De som løfter andre opp, gir komplimenter og støtter opp. Jeg digger mennesker som dere ♥ Det må gi så mye mer enn å være de menneskene som drar ned andre, dere forstår jeg meg virkelig ikke på. Jeg tror dere hadde fått det bedre generelt i livet om dere hadde endret holdninger 🙂

REISE
Dere som har fulgt bloggen min en stund har sikkert fått med dere hvor glad jeg er i å reise. Hadde jeg hatt uendelig med tid og penger kan jeg love at dere ikke hadde sett meg igjen. Jeg har bestemt meg for å dra på “jorda rundt” med engang jeg har mulighet. Jeg tenker å være borte i rundt 6 måneder der jeg skal se nyte steder, lære og møte nye mennesker. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å reise. 
BLOGGEN
Selv om det tar mye tid, og jeg ofte må takke nei til ting for jeg må være hjemme å blogge, så har jeg blitt utrolig glad i denne bloggen. Den har allerede gitt meg så utrolig mye bra, og jeg digger hver og en av dere som tar dere tid til å lese den. 

GODTERI
Jeg er over gjennomsnittet glad i godteri, og jeg kunne seriøst spist det til både frokost, lunsj, middag og kvelds. Jeg synes godteri er mye bedre enn mat, og jeg har ofte fått høre at jeg er rar for at jeg synes det. Jeg vet ikke hva som er normalt eller ikke, men godteri er jo så utrolig mye bedre enn mat. 

CELINE
Nei, dette er ikke et menneske men hunden min. Jeg har hatt Celine i 6 år nå, og jeg krysser fingrene for at jeg får ha hun i mange år til. Det er utrolig hvor avhengig man blir av disse små skapningene. Hun har gitt meg utrolig mye glede, dere aner ikke. 

SOMMER
Jeg er helt sikkert ikke alene på dette punktet? hehe. Jeg virkelig elsker sommer, det er noe helt spesielt med denne årstiden. Båtliv, hytteturer, strand, grilling, sene sommerkvelder, lysere tider, varme og is. Listen er utrolig lang, så jeg kunne sikkert skrevet i evigheter. Er det egentlig noe negativt med sommer? Utenom mygg da.. og veps. 

DYR
Jeg er utrolig glad i dyr. Jeg liker alle (nesten) dyr, og jeg er den personen som hilser på hunden din før deg, haha. Jeg vet ikke hva det er, men det er et eller annet som er spesielt med dyr. I fremtiden skal jeg uten tvil jobbe med hjemløse dyr, og gjøre alt for å gi de et bedre liv. Det er virkelig drømmejobben 🙂

10 kommentarer

10 thoughts on “DETTE GJØR MEG GLAD

  1. Hvorfor later du som at alt er bra mellom deg og Rebecca når både du og Morten har sluttet å følge henne på insta?

  2. Jeg kan skrive både positivt og negativt, kommer helt an på innlegg og hva folk har gjort, kritikk kan man vokse mye på, husk det.

  3. HVORFOR I HELV, skriver du at du elsker dyr når du spise kjøtt og går med skinn/ekte pels? Dummeste jeg har hørt hittil.

  4. Anonym: Hahah herregud. Jeg kan da elske dyr selv om jeg spiser kjøtt. Jeg har 3-4 kjøttfrie dager i uken. Når har jeg gått med pels? Det er utrolig mange år siden, helt til jeg fikk vite hvilken lidelse dyrene gikk igjennom 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *