NESTEN FOR GODT TIL Å VÆRE SANT

Categories Ikke kategorisert

Er det noe jeg alltid må gjøre når jeg først er i Tønsberg, så er det å SPISE PÅ BRYGGA. Det er ikke noe som gir meg mer sommerfølelse enn akkurat dette. Mamma var heldigvis ikke vond å be, og vi dro vel egentlig med engang jeg ankom Tønsberg. Det var utrolig deilig å være der i går, da det nesten ikke var noen mennesker ute. Vi var de eneste besøkende på restauranten i noen minutter, noe som gjorde at maten kom raskt. Vi spiste på La Pergola som er en Italiensk restaurant. Jeg synes maten er helt OK, den er hverken dårlig eller kjempe god. Jeg elsker likevel lokalet, og det at den skiller seg ut blant de andre restaurantene som ligger nede på brygga. Den er absolutt verdt et besøk, bare ikke ha for høye forventninger. 


Over til noe helt annet. I går kjøpte jeg meg Iphone 7+ kun på grunn av kameraet. Det irriterer meg at ikke 7-ern har kamera med dybdeeffekt, da jeg synes at den jeg har nå er alt for stor. Jeg føler jeg går rundt med med en Ipad som aldri har plass jakkelomma mi 🙁 Det er nok bar en vanesak, så jeg skal ikke klage. Det er ingen grunn til å klage faktisk, for hva skjer med kameraet? Jeg hadde aldri trodd en telefon kunne ta like gode bilder som kamera. Kanskje ikke like bra, men det er ikke langt unna. 

Det er utrolig slitsomt å ha med seg kameraet overalt, og det er grunnen til at jeg valgte å kjøpe meg akkurat denne telefonen. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne i det jeg knipset bildene, det var nesten for godt til å være sant. Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor jeg ikke har investert i denne telefonen tidligere, det er virkelig et av mine beste kjøpt hittil i år. Nå slipper jeg endelig å drasse med meg kameraet på festivaler, vors, til byen og andre steder jeg ikke ønsker å ta det med. Jeg skal selvfølgelig bruke minst mulig mobilbilder på denne bloggen, men det må være lov i noen tilfeller. Ikke sant ? 🙂


Se så vakkert Tønsberg er <3 herregud som jeg elsker denne byen 

6 kommentarer

6 thoughts on “NESTEN FOR GODT TIL Å VÆRE SANT

  1. En ting jeg lurte på angående Morten og deg som kan kanskje irriterer meg bare litt. Du sier stadig vekk at dere får daglige spm om dere to og at det noen ganger kan være litt slitsomt, da dere har svart på det.
    Og det skjønner jeg, men når du legger ut bilder av at dere to kysser kan du vell ikke forvente noe annet enn nysgjerrighet.
    Dette her er ikke noe kritikk eller hate. Jeg elsker bloggen din & er stor fan av både deg og Morten. Klem ❤️

  2. Er bildene nederst i innlegget fra mobilen? Kjempefine uansett, men greit å vite hvor bra kamera det er før jeg kjøper meg ny tlf 🙂 Veldig fan av bloggen din, fortsett sånn ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *