DETTE ER SÅ TYPISK FORHOLD

Categories Sponset

ANNONSE // SPONSET OPPHOLD

¨

Som jeg fortalte dere i går så skulle vi reise på vingård etter vi var ferdig med surfingen, noe som var utrolig moro. Jeg elsker å oppleve nye ting, og det å besøke en vingård har alltid vært på listen min over ting jeg MÅ gjøre. Endelig kan jeg krysse det av listen, selv om jeg helt klart skal besøke flere. Det var utrolig idyllisk og vakkert, og man kunne ta bloggbilder på hvert eneste hjørne. Dette stedet hadde vært perfekt sted for Martine og meg, kanskje vi bare skal flytte?

Resten av gjengen skulle ut på byen etter vi hadde vært på vingården, men som det gamle ekteparet vi er dro vi hjem istedenfor. Martine og Aleks bestemte seg også for å dra hjem, haha. Jeg føler det er så typisk kjærester å feste mye mindre, eller er det bare meg? Jeg festet mye mer når jeg var singel, enn hva jeg gjør nå. Hadde Martine og jeg vært på denne turen alene, og ikke hatt kjæreste hadde vi mest sannsynlig dratt ut. Nå frister søvn og armkroken mye mer, hehe. Det endte faktisk med at jeg sovnet på bussen tilbake, mens bussjåføren spilte høy musikk og alle sang. Hvordan jeg klarte å sovne med dette støyet rundt meg forstår jeg virkelig ikke, det sier vel kanskje hvor sliten jeg faktisk er (nei, jeg var ikke full). Lite søvn og masse surfing tar virkelig på, men det er absolutt verdt det. 

Vi har vært så heldige å fått med oss en fotograf på turen, og som dere ser er han utrolig dyktig. Sjekk han ut på Instagram HER eller søk på jonisstrom, så kan dere også følge med hva vi gjør på denne turen <3 Han er med oss nesten overalt 😉 

17 kommentarer

17 thoughts on “DETTE ER SÅ TYPISK FORHOLD

  1. Herregud så godt du kler konge/marineblå. Ser kanskje ut som det er kongeblå ut i fra bildene. Du kledde i såfall virkelig den fargen!

  2. Dæven!! Morten er så sykt heldig som var deg!! Du er jo drit pen!!❤❤Men du er også sykt heldig dæ som har Morten!!! Han er jo drømmegutten(vertfall min)!!❤❤
    Skulle ønske jeg kunne være så len som deg!!❤❤
    Du er forbildet mitt og kommer ALLTID til å være det samme hva!!💎💎💎❤❤
    I ❤ YOU

  3. Dette regnes som alkoholreklame og er forbudt etter norsk lov. Flere bloggere har fått problemer pga det. Blant annet Caroline B. Eriksen .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *