SEX ER SKREMMENDE

Categories Personlig

Når du er sterk og selvsikker på mange punkter, tror jeg vi alle får våre svake punkter også. Det føles nesten som å bytte personlighet, for plutselig er man så.. redd og sårbar? Hvor ble det av den selvsikkerheten man følte for bare noen minutter siden? Jeg er ikke bare naken, jeg føler meg naken. Så naken at jeg blir redd og usikker. Noen ganger så usikker at det virker som om hele kroppen skal stoppe opp. 

Det hjelper ikke med kjæreste og trygghet, for dette er kun min egen usikkerhet. Det er mye dere ikke vet om meg, og jeg vet helt ærlig aldri om jeg kommer til å åpne meg 100%. Jeg har mine grunner som skaper denne usikkerheten inni meg, og jeg er helt sikkert ikke den eneste. Uansett grunn så kan sex være skremmende. Jeg var ganske ung første gang jeg hadde sex, og helt ærlig så forstår jeg ikke hva jeg stresset med. Jeg følte et behov for aksept, men etterpå følte jeg absolutt ingen aksept. Jeg stresset sånn med å bli voksen, men alt jeg satt igjen med var følelsen av å være et barn i en voksen kropp. Jeg følte meg presset av samfunnet, ikke han.

Jeg har vært usikker så lenge jeg kan huske. Det tar lang tid før jeg klarer å slappe av og føle meg komfortabel, men likevel kommer usikkerheten. Den tar over alt av følelser, og noen ganger føler jeg meg.. ekkel. Jeg har plutselig behov for masse bekreftelse kun for å vite at jeg er bra nok. Jeg vet jeg er bra nok, men samtidig ikke. Store deler av meg er den selvsikre tøffe Sofie, men det er likevel en del av meg som ikke er det. Den delen tar så mye plass, og ikke minst kontroll. Jeg lurer noen ganger på om dette vil bli bedre, for jeg trodde helt ærlig at det å bli voksen ville hjelpe. Kanskje jeg ikke er voksen? kanskje det å vokse opp ikke vil hjelpe? Kanskje man noen ganger bare må akseptere fortiden, og komme seg videre til fremtiden? 

12 kommentarer

12 thoughts on “SEX ER SKREMMENDE

  1. med overgrep, forsøk på overgrep osv.. så er det vanskelig å skulle ha helt normal sex, uten usikkerhet. Forhåpentligvis hjelper det å ta ting rolig, være åpen og snakke om ting i et trygt og stabilt forhold. Lykke til.

  2. Det er helt greit å være usikker og som jeg har forstått det så er du ei jente med masse god fornuft i tankene dine! Du takler ting veldig bra og det stopper ikke bare opp av seg selv. <3 klisje, men: stay strong!

  3. Selvsikre, tøffe Sofie, er hun jenta med klær på. Jeg har venninner med de samme tankene som deg, når klærne er borte. De har liksom et arr i sexlivet sitt som ikke blir mindre med tiden. I hvertfall ikke enda. Man skulle liksom tro at alt er 100% når man er sammen med en man elsker, og alt er trygt, men likevel så er det det ikke. Jeg har ingen oppskrift, annet å ha en dialog med speilbildet sitt på badet, og med tiden så vil tankene ta mindre plass. For meg, er i allefall det viktigste det å ha det deilig, og ikke minst moro, men (unnskyld) så har jeg ingen arr heller.
    Uansett så skal du ha sex i mange år enda, og på et tidspunkt er jeg sikker på at du kommer til å tenke at : Nei, til hel… med disse tankene!

  4. «la oss slutte å fokusere på kropp», sier du, men poster bilder der du bretter ned overdelen. Hvorfor? Du burde vurdere å følge sunn fornuft-plakaten.

  5. Bra skrevet, tror det er mange som føler slik. Jeg føler usikkerhet selv etter 5 år i et godt og stabilt forhold. Kun min usikkerhet som står i veien. Men heldigvis er det ikke sånn hele tiden! Synes du har en amazing kropp og et kjempepent ansikt, bare sånn når vi er inne på saken, haha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *