MORTEN ER FORTSATT PÅ TINDER

Categories Anbefalinger

For noen dager siden forklarte jeg hvorfor mange av dere hadde funnet Morten på tinder. Vi lastet ned appen for å lese en samtale mellom oss, også slettet han appen med engang igjen. Det som er om man kun sletter appen og ikke profilen så vil dere fortsatt kunne finne han på tinder. Han må slette selveste profilen for å ikke komme opp. Det er bare noen dager siden vi var på Morten sin tinder, og det er derfor dere enda får han opp. Jeg får daglig kommentaren om at han er på Tinder, så jeg tenkte dette var viktig å ta opp en gang til. Alt er bra mellom oss, og Morten flørter ikke med andre jenter på tinder. Håper dette er oppklart en gang for alle nå, i og med at jeg allerede bare i dag har fått fire kommentarer om at han fortsatt er på tinder.

Akkurat nå befinner vi oss på Festningen som ligger et eller annet sted i Trondheim. Det er utrolig fint her, og vi er veldig heldig med været. Det er varmt, sol og helt blå himmel. Hittil har vi hatt en utrolig chill dag, noe jeg tror alle oss trengte. Noen av oss tenker oss en liten tur ut i kveld også, hehe! Vi snakkes <3

9 kommentarer

9 thoughts on “MORTEN ER FORTSATT PÅ TINDER

  1. Han er en offentlig person, da er man ikke på Tinder for å sjekke damer når man er i et forhold. Det er jo som å be om å bli oppdaget. Håper folk slutter å snakke om det nå <3 God helg!

  2. Du kan deaktivere kontoen før du sletter appen. Da får ikke folk til å se profilen. Den blir aktivert når du logger deg inn igjen. Så da slipper du å høre falske, dumme rykte om din kjære.. =)

  3. Er det så vanskelig å bare laste ned tinder igjen og slette profilen når dere får så mange henvendelser? …….

  4. Må bare spørre, men er det en selvfølge at alle som er med på PH lager seg blogg? Synes alle gamle og nye PH deltakere har blogg😂🙄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *