JO, LIKESTILLING ER VIKTIG

Categories Ikke kategorisert

Herreguud, tusen takk for alle tilbakemeldingene på innlegget i går <3 Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke synes det var super kult å legge ut bildene av puppene mine på bloggen, men jeg gjorde det likevel. Hvorfor? For likestilling er FORBANNA VIKTIG. Tenk hvor vi hadde vært i dag om ikke noen hadde tatt den kampen før oss. Det er ikke så lenge siden kvinner fikk stemmerett, vær så snill å ha det i bakhodet. 

Pupper er helt naturlig. Det burde ikke være sånn at damer som soler seg toppløs møter stygge blikk og fordommer. Det burde heller ikke være sånn de som ammer barnet sitt på en restaurant får kjeft for at hun viser litt hud. DET ER BARE PUPPER FOR FAEN. Nei, jeg synes ikke det var kjempe kult å legge ut bilder av puppene mine, men det er kun på grunn av alle fordommene man møter. Jeg ble sint når jeg leste all kritikken Anna hadde fått for at hun la ut et bilde av seg med SENSURERTE nipler. Jeg er GLAD for at vi har bloggere som Anna og Martine Halvorsen som normaliserer kvinnekroppen. Det var akkurat derfor Andrea og jeg bestemte oss for å ta opp kampen når så mye kritikk tikket inn. For hva er det egentlig som er så grusomt og merkelig med noen pupper? ALLE jenter ( OG GUTTER :-))) ) har det, og ALLE har sett eller kommer til å se pupper i løpet av livet.

Til slutt vil jeg bare si et par ord til dere få som mener at dette ikke er viktig. Likestilling er viktig, og hvordan du kan si noe annet skremmer meg. Jeg er så heldig å ha muligheten til å nå ut til så mange mennesker, og den muligheten vil jeg aldri ta for gitt. Dagens ungdom og samfunn har allerede hørt nok om sminke, restylane, botox og outfit, la oss heller snakke om de viktige tingene som faktisk betyr noe. Jeg vet også at disse bildene kan bli misbrukt, men det tar dere to minutter å finne meg naken i dusjen. Jeg har vært med på Paradise Hotel, der puppene mine har blitt vist mer enn hva jeg kan telle på to hender. Vil noen misbruke min kropp har de allerede muligheten. Det er også mange som lurer på hva Morten synes om dette, og han har ikke vært negativ til det. Jeg ringte han før innlegget ble publisert og viste han bildene på forhånd 🙂 

“Digget konseptet, og digger Andrea her, men synes det blir helt feil av deg Sofie.. Angående likestilling, hvilke gutter er det som opererer brystene sine? Og tenkt på dine unge lesere og hvilket inntrykk du gir når de ser på sine egne bryster som ikke ser ut som dine som er opererte og “perfekte”.Skal du først gjøre dette, så gjør det med en naturlig kropp!” Er det en ting jeg synes er kult med dette innlegget, så er det at vi viser både det naturlige og det “ikke naturlige” og vet du hva? Det er vakkert på hver sin måte 🙂 Takk for meg. 

103 kommentarer

103 thoughts on “JO, LIKESTILLING ER VIKTIG

 1. Ååh, Sofie! Du er helt rå! Likestilling er såååå viktig, og jeg tror faktisk at de damene som ser på det som nærmest en skam å vise frem puppene sine, ikke har lært at kropp er helt naturlig. Jeg har to små barn, jeg tror ikke jeg ville lagt ut ett bilde av meg selv i bar overkropp på internett. Men uansett vil jeg lære ungene mine at kropp er naturlig og man skal neimen ikke være skamfull!
  Jeg digger deg og ser opp til deg som tørr og gjøre dette! Akkurat nå kunne jeg tenkt meg å gitt deg en klem som takk for at du deler noe så viktig med oss! Fortsett med det gode arbeidet du gjør, jeg er innom bloggen din daglig å leser!
  Klemmer fra meg ❤

 2. Det er ikke det at det er unaturlig og sole seg toppløs, amme offentlig som gjør folk irriterte på at dette brukes for å “fremme” likestilling.
  JA alle har sett en pupp, men gutter og jenter har fysiologiske forskjeller og hvorfor skal det fjernes? Hvorfor skal det liksom likestilles, det er jo faen ikke likestilling. Kvinner og menn ER og kommer alltid til og være forskjellige.
  Det at du trykker dette opp i trynet på små jenter, en del usikre jenter, det er ikke greit. Som du sier, de som vil se deg toppløs får til det fint 🙂 du kjemper ikke en kamp for likestilling her, du kjemper en kamp for top 5 på topplista, gratulerer

 3. Men hvorfor seksualisere det? Hvorfor ikke heller ta på dere gutteklær? Værktøysbelte?arbeidshansker? Hva med å vise det fra den siden? Ja ,Hvorfor heter det egentlig brannmann? Likestilling handler ikke bare om kropp og jeg følte dette innlegget hadde en fin tanke, men det ble heller mer ett rop etter oppmerksomhet fra deres side.. Budskapet i innlegget ble desverre alt for svakt i forhold til bildene. Lite gjennomtenkt.

 4. Den ganske drøyt for en “voksen” toppblogger å si “fuck you” til en av leserne, fordi de har andre meninger.

 5. Dette handler ikke om likestilling, det handler om å være avhengig av oppmerksomhet.
  Alle som tar av seg på overkroppen kvinner eller menn. Vil bare ha oppmerksomhet.

 6. Elsker pupp jeg. Pupp i hånd,øye,øre og pupp på rygg. Beste jeg vet. Pupper gjør meg glad. Pupper gir meg en bedre dag. Elsker pupp.

 7. Her må jeg si meg enig med kommentaren du svarer i innlegget. Likte deg litt før, men ikke noe nå.

 8. gutter og jenter er forskjellige fysiologisk, deal with it.
  “fuck deg”? skjerp deg og voks opp

 9. Jeg syns det er veldig trist at vi i dagens samfunn må blottlegge oss totalt for å poengtere noe. Det at kvinners bryst er en naturlig ting, er det ingen tvil om.
  Det er også penis og vagina, blottlegger du den foran hele Norge? Nei.
  Sprer du bena dine så alle gamle mannfolka på 50+ kan dra snabelen? Nei.
  Jeg vet dette innlegget var din ide.
  Andrea (så søt som hun er) går inn med en humor og poserer så vidt der hun viser frem sin naturlige og kvinnlige kropp.. du der imot USJARMERENDE –
  hiver deg ned på bena, leker sexy og poserer på en ekstremt seksuell måte. Det ser jaggu meg ut som du er klar for pikk i rassen.
  Dette er ikke naturlig en forbanna plass!
  Det er heller ikke naturlig at bryster ser slik ut, som dine.
  Jeg syns du burde skamme deg og håper internett legger en sperrer over disse bildene. Om du ønsker de delt, send de inn til pornhub. Blogg.no er faen ikke plassen …

 10. Anonym: Burde fortsatt ikke være verdens undergang å se noen pupper av den grunn 😉 skrev unnskyld over her for det. Skrev innlegget akkurat det svaret det i småsinne, så ja det var barnslig av meg!

 11. Hei.
  Tror du det finnes andre måter å kjempe for likestilling på, enn å legge ut nakenbilder? Vil du si at de som ikke satte pris på denne aksjonen, ikke kan kalle seg feminister eller kan tillate seg kjempe for likestilling? Kan du se utenfor ditt eget perspektiv og forstå hvordan andre tenker annerledes rundt dette? Uten at det oppleves som en protest? Jeg forstår det som at aksjonen springer ut fra å vise solidaritet med AR. Forstår du kritikken bak hennes innlegg som noe annet enn anti-likestilling. Feks at hun er helt avhengig av mange lesere og at stuntet kan anses som et “billig” triks. At dette gjennomskues av mange. At mange jobber daglig i kampen for likestilling (gjennom fagforeninger, i tekst, i samtaler, i politikk). Mener du at bloggeres puppe-aksjon fortjener like mye respekt? Dere skriver som om dere er blottet for evne til å se ting i er større perspektivet – ganske snevert. Men så skal dere forklare dette til hovedsakelig 10-15-åringer. Så da passer det kanskje greit 🙂

 12. En penis er helt naturlig. Det burde ikke være sånn at menn som soler seg uten klær møter stygge blikk og fordommer. Det burde heller ikke være sånn de som er nakne på en restaurant får kjeft for at å vise litt hud og kjønn. DET ER BARE KUK FOR FAEN.

 13. Og btw gleder jeg meg allerede til radioresepsjonen gjør narr av dette. Og hele Norge ler. Og jeg bare: jeg er så glad for at puppestunt fra bloggnorge representerer mitt kjønn. Not..

 14. Det er ikke naturlig og gå nakne her i vårt klima, det hører til blandt innfødte i busken i varmere land. Derfor passer det seg dårlig å vise seg fram på den måten. Hold dere innen husets vegger foran et speil dersom dere føler så sterkt for å blotte dere.

 15. Penis og testkiler er også helt normalt. Er vel ikke bare en type kjønn sin kropp som skal normaliserer? La alle menn kle seg nakne – la menn endelig få vise sine edle deler uten å måtte føle på skammen som hver dag blir delt fra feminister.
  Kvinner sier free the niople – hvorfor skal ikke mnenn få si “free the balls”. Endelig er det slutt på å klemme og gjemme baller bak trange boxer. La penis dingle nedover lår.
  Endelig skal menn få lov til å hylle sin frihet – den naturlige mannekropp – det må jo være topp?
  Om det skulle bli ereksjon? Som man barnelærdom sier om kropp: En helt normal reaksjon, la den stå! Det må bli slutt på at man ugleser mannekroppen – slipp den løs, la det bli en normalitet.
  Kvinner viser menstruasjonsblod under at det er en normalitet. Faktisk ble det vel også laget t-shirt av det hele for å spinne sterk feminisme. La dermed alle menn vise sperm, det er jo like normalt og naturlig som menstruasjon.
  Leve friheten for begge kjønn!

 16. unnskyld meg men nå fikk jeg mat i halsen…., HVA ER DET JEG SER??
  har du blitt mentalt tilbakestående? det å være feminist å vise frem kroppen sin er greit. Andrea er et perfekt eksemplar på hvordan dette gjøres.
  DU SOFIE har har misforstått… er det porno jobb du ønsker deg? å bli kontaktet av en agent ser leter etter horete jenter med rosinpupper? det er ikke naturlig å legge seg ned for å bli knult i rompen på kamerat og vise det forran hele norge? Du ødelegger alt for andrea stakkers…… skam deg ditt skrokkehull…. du e en skam for norge og bloggnorge og alle feministene og damer i verden….. OINK OINK bitch tits!!…..

 17. Haha tenk om neste sommer møter man flere 13år jenter mitt på gata i oslo helt toppløse xD

 18. “Fuck you” til en leser? VIRKELIG hvor umodent og uansvarlig svart! Det sjokkerer meg ti tusen ganger mer at du svarer med slikt språk enn at du bretter ut puppene dine. Nå ble jeg skuffet over deg. Du er voksen og snakker om å akseptere alle og snakke hverandre opp, og så svarer du slikt! Jeg hadde aldri klart å skrive sånt til noen – ever! Sier mer om deg som person enn at du viser pupper.

 19. Likestilling er viktig, og det er flott at du er engasjert i noe litt utenfor bobla. Men du har nesten misforstått konseptet. Kvinner og menn er to helt forskjellige individer både biologisk og psykisk. Kvinner kan aldri bli lik menn, og menn kan ei aldri bli lik en kvinne. Det er fakta. Hvis alle skulle begynne å snakke utifra sine følelser framfor fornuft og fakta, hadde ikke verden kommet så særlig langt. En kvinnes kropp er ulik oppbygd enn mannens. Hvis vi skal begynne å gå rundt og vise brystene våre, kan menn like gjerne gå rundt med baller hengende halvveis ut av buksa.

 20. Synes det du står for og deg å Andrea viser fram på bildene er klasse!! Dere kommer fram med sykt mye bra og viser der er noen sterke individuelle kvinner… viste alltid du var så smart å tøff som du busten på PH og <3 så ikke bry seg om hva folk tenker å sier når 80% synes det er bra gjort så ikke heng deg oppi de 20% ende... vær den du er og hater males u famus <3

 21. Angående “fuck you” kommentaren din;
  Du sier unnskyld, men fjerner det ikke fordi “du skal stå for det du skriver”. Måtte le litt her! Om du beklager deg har du alt erkjent skyld og vært ærlig om at du dret på leggen.
  Så den kommentaren ble bare så dobbeltmoralsk at jeg måtte le.
  Se å skaff deg noen andre hobbyer enn pornografi.
  Andrea skulle lagd dette innlegget uten deg.
  Hun har jo sjarm og humor, du poserer jo seksuelt for å trigge

 22. Kan du slappe av, du har feil sånn er det!Du gjør deg bare til latter, stakkars morten sier bare jeg!Legg ut masse bilder va venna dine som står nakne og penisene synes, for det er jo likestilling…uff jeg blir kvalm ass du skjønner at det ikke er greit på noe som helst måte!du er en så ekkel blogger

 23. Haha ville egentlig bare si at jeg har sluttet lese x antall blogger fordi fordi bloggene kun handler om “clickbait”, altså at innleggene virker superspennende på Snapchat eller Instagram, også trykker du deg inn også er det bare noe drit kjedelig kun for å få lesere.
  DER syns jeg du fortjener ros, fordi jeg har egentlig aldri lest bloggen din,men har sett instastoryene dine fler ganger der du har delt fler bloggoverskrifter og lignende; men har bare automatisk tenkt det er sånn “clickbait” opplegg det også, og droppet å klikke inn. Men klikket meg inn nå istad og har lest sikkert 15 innlegg ned og alt er ting jeg faktisk synes er morsomt og i interessant å lese og du virker så åpen og ærlig. Syns du gjør en dritbra jobb. Og det er det ikke alle bloggerne som gjør altså. Fortsett med det 💘💘

 24. Silikon og trutmunn i doggy er vel ikke optimale kvinnesynet?
  Det er mer som og selge seg selv for klikk, enda tristere er det at du gjemmer det under noe så viktig som likestilling.

 25. Synes det er komisk at du sammenligner å flashe puppene med likestilling. Kvinner som kjempet for likestilling var intelligente og skarpe damer, ikke av den generasjonen som mener at å flashe titsa er likestilling. Skal vi også flashe kjønnsleppene være og klitorisen siden er også er så “naturlig”, skal menn gå med ballene dinglende fordi det også er naturlig? Skal vi nå legge ut bilde mens vi har sex fordi sex er jo så naturlig?
  Hvor er verdigheten til folk? Seriøst, samfunnet har utviklet seg til en retning hvor verdighet gjennom å dekke sin egen kropp blir sett på som at man undertrykker sin egen kropp. Dra ned bukse til en barnehagebarn og barnet blir flau og vil dekke seg til, det er noe vi har innebygd som mennesket, SHYNESS.
  Kvinner og menn ER forskjellig, sånn er det bare, både fysisk og psykisk. Er også noe som heter MODESTY, noe mange ser ut til å mangle. En kvinne er noe vakkert, en blomst, og kvinner med a sense of dignity og shyness er noe av det vakreste i verden, MIN MENING

 26. Du er virkelig rå!
  Ser ut til at du har fått litt furtne mennesker innom kommentarfeltet ditt idag!
  Kjipt at folk skal være så forbanna hårsåre!
  Stå på, du er jo heeelt konge!
  Alle små-sinte kommentarer får en godt smil fra meg! Haha. Triste greier å sitte her å sutre:-)
  Stå på S!

 27. selvfølgelig e likestilling viktig! Men herrefred, dette e ikke den likestillinga de før oss har kjempa frem. Å ha stemmerett og rett til utdanning osv e det dem har kjempe frem, ikke at vi skal kle av oss å få penga og oppmerksomhet for å gjør det. Som dame skal man ikke treng å kle av sæ for å få frem et poeng. Du har en stemme, bruk heller den enn puppan dine eller rumpa de. Du læra yngre jente at de, for å få oppmerksomhet å bli respektert, skal kle av sæ, når det e det motsatte som vil skje med dem da. Det e ikke naturlig for en mann å vis tissen sin på en offentlig blogg der alle kan se det, men om en hadde gjort det, å fått oppmerksomhet for det, så hadde vel ikke nån nevnt nå om likestilling da?
  Oppmerksomheta rundt å legg ut sånne bilda går IKKE på at folk reager FORDI det e jente, men man ser lite tilfella av gutta som gjør sånne drastiske tiltak for å få oppmerksomhet…… Slutt å gjør dokker skjøl til stakkarslige offer, og heller stå opp for dokker skjøl og andre jente på et ordentlig vis.

 28. Sofie, det er fantastisk at du proveser ved de siste to innleggene. Du aktualiserer et tema rundt frihet til egen kropp og det er viktig! Det at folk synes poseringene dine og puppe vising er seksualiser,t poengterer hvordan folk i dag oppfatter og tolker ting. Det synes jeg er værre en bildene.

 29. Ja, dette var sikkert en kjernessak under kampen om likestilling. At damer skal blotte puppene på i internett. You girl.. riiight.

 30. Latterlig. Håper Morten er stolt over at så mange kan nyte bildene sv damen sin;) Du og Andrea gjør alt for oppmerksomhet rundt bloggen deres. Folk ler av dere på gata 🙂 Klapp på skulderen til deg for å drite deg så utrolig mye ut!

 31. Når ble doggystyle og trutmunn en kamp om likestilling? Ler meg skækk 🤣🤣 Skal man kjempe om likestilling så gjør det på en mer voksen og intelligent måte.. Da det finnes mange andre måter å fremme likestilling på..
  Jeg er for likestilling, men må alt likestilles? Menn og kvinner er to helt forskjellige individer både biologisk og psykisk.. Jeg personlig vil heller ha mer likestilling innenfor økonomi, utdanning, yrkesvalg, jobb og permisjon enn om at vi kvinner kan gå toppløs.. Sier litt om prioriteringene dine!!!

 32. Knut: Baller er en del av kjønnsorganet, noe pupper ikke er. Hvis damer går med musa på vift så blir vi også bøtelagt. Du kan ikke sammenligne baller med pupper. Pupper kan kun sammenlignes med mannebryst.

 33. Hei 🙂 jeg synes du har en utrolig flott blogg og liker innleggene du skriver 😊 Helt ærlig trodde jeg det bare var clickbait, jeg må si jeg ble sjokkert når jeg så bildene. Å ikke for at det er fyfy og vise pupp , jeg går gledelig puppeløs på stranden i syden feks og har ett veldig avslappende forhold til min egen kropp. Men jeg kjenner jeg angrer på dine vegne at slike bilder er blitt lagt ut i offentligheten selvom du skal fremheve likestilling. Likestilling handler om så mye mer enn å fremme personlige eiendeler på kroppen. Du går jo ikke rundt uten genser og bh og viser frem puppene i offentligheten feks. Derfor blir der feil og normalisere det du punkterer i innlegget ditt. For meg er pupp en intim og privat eiendel. Som jeg aldri hadde lagt ut ett bildet av som jeg aldri kunne ha fjernet igjen. Du må uansett se bak fasaden i innlegget ditt og det tror jeg desverre ikke jenter på 15 år gjør, og ikke gutter for den slags skyld.

 34. Digger deg sofie, men ikke så fan av fuck you kommentaren, du misliker når folk legger igjen stygge og unødvendige kommentarer til deg, nå gjør du det samme. Det er ikke verdens undergang og alle kan gjøre feil, du har sagt unnskyld og det er bra 🙂 men ville si hva jeg følte om det uansett, ble litt skuffa siden du er den eneste bloggeren jeg synes kommer med gode og ekte innlegg.

 35. Men synes du ikke det finnes bedre måter å fremstille likestilling og at kvinner er et sterkt kjønn enn å måtte ty til å poste bilder av pupper?? Personlig mener jeg det sender feile signaler til feks yngre. Er det ikke bedre å vise likestilling gjennom å ha en god karriere, lederstillinger, stemme, osv osv? Pupper er en naturlig (og seksualisert) del av kjønnet kvinne og noe som viser forskjell mellom kvinners og menns kropper. Synes egentlig det egentlig det bare ser dumt ut å skal drive å poste slike bilder og si at det gjøres for likestilling, og en kan stille spørsmål til om “likestilling” blir brukt for å ha en grunn til å poste slike bilder, noe man vet skaper klikk og pr, og altså mer penger i kassa 🙂

 36. Det finnes så mange andre måter å fremme likestilling på enn dette her. Du sier at folk tar ting helt ut av kontekst, men det er vell strengt tatt det dere også har gjort i dette tilfellet. Selv sitter jeg igjen med følelsen av at dette istede ble et hån mot likestilling, og tror dessverre disse bildene vil kunne ødelegge for dere i framtiden.

 37. Du henger ut en leser på bloggen din?! For hva da? Fordi han ikke var enig med deg? Du snakket netthat og mobbing. Men det er jo deg i nøtteskall. Og så utrolig voksent å si “fuck you”. Lite ord der oppe eller?
  Alle er blir irriterte og provoserte, ikke greit allikevel å be den personen dra til helvete.

 38. Åå ble så glad av å lese dette innlegget og det du skrev i går! Det at du står opp for det du mener og drar den så langt er bare helt rått! Folk må begynne å forstå at pupper er ikke noe big deal å vise, men det tar tid og aksept. Det at en person skrev til deg at det blir feil av deg siden du har silikon og at puppene dine da er “perfekte” er så sært og gammeldags. Bare fordi puppene dine ser ut som de gjør betyr det ikke at det er sånn pupper skal se ut, alle har forskjellige. Det er ikke noe fasit på hvem og hva som er perfekt og det er heller ikke noe fasit på hva som er fint eller stygt. Det er det som kalles meninger og det er veldig invividuelt. Jeg tenker om du har det bra med deg selv og kroppen din, er det det viktigste❤️ Fuck all the haters, kjør på! Er sikkert noe skrive feil her og der men håper du skjønner. Elsker å lese bloggen din og alle bildene av deg er så fine!

 39. Dette har null med likestilling å gjøre, men handler om at du trenger klikk for å mate ditt narsissistiske selvbilde.

 40. stiller deg selv på alle fire med trutmunn og klamrer deg til eller har innbilt deg selv om at dette gjør du for likestilling? joda, joda…

 41. Greit nok at det er likestilling, men det er likevel ganske forskjell på kvinnekroppen og mannekroppen. Menn har ikke to fettklumper som kalles pupper. De har pupper men ikke på samme måte som kvinner og det er helt sykt å si man ikke ser forskjell på det. Menn kan gå i bar overkropp men om vi gjør det blir det sett på som seksuelt og blotting, nettopp fordi pupper er sexuelt og det er bare sånn verden er. Er for likestilling men viktig å huske på at kvinne er kvinne og mann er mann og de kroppene er ikke like i det hele tatt.

 42. Hahhaha “fuck deg” hahahahahaha. Du blir mer og mer latterlig. Skal forsvare det du selv skriver/legger ut også driter du ut, bra jobba nok en gang. Har du forresten sett ditt forbilde (sophie Elise) skrive fuck you til en leser? Fotballfrue? Komikerfrue? Anna Rasmussen som du så sårt skal stå opp for? Nope. Sleng ut puppa dine for all del – Herrrgud så herlig fornuftig Martine Lunde er fremfor deg. Morten, du er en smart gutt – jeg beundrer deg som er sammen med hu her. Skulle holdt deg til hun søte svensken på PH, et tvers igjennom godt menneske. Takk for meg. Og duuu? Ser du noen av dine blogg-forbilder støtte deg? Nope.

 43. Syntes det er litt rart, dere syntes det burde være likestilling mellom gutter og jentenes overkropp men det er jo ikke det, puppene til damer blir sett på som en seksuell del av kroppen og ikke i nærheten på samme måte som guttenes ‘pupper’. Penis og vagina osv er også en helt naturlig ting, men det er faktisk ikke greit å dele så veldig lettkledde bilder, jo mindre du vil miste respekt fra leserene dine.
  Det går også ann å skrive et innlegg om dine tanker og meninger om dette temaet, uten å blotte forran hele Norge.

 44. Hei. Jeg digger deg fra ph og sånn men jeg synnes at det blir feil at jenter skal gå toppløs pga da vurderer mange og ta silikon og er det bra? Det er viktig med likestiling men jeg synnes ikke det har en dritt med likestilling å gjøre.

 45. Herregud folkens, sitter her på 17 og kunne ikke tenkt over at dette var unormalt, hvor mange kvinner går ikke kun i trusa hjemme, eller helt naken? Jeg vet mange! For en del år siden var ikke så mye klær som vi bruker normalt engang.
  Jeg skjønner ikke problemet med og vise pupper, ja kanskje poseringen var feil for noen, men fuck d! Dere sitter dere og rakker ned på ei som tar opp noe viktig, hvorfor skal kropp være et problem? Hvorfor skal
  Kvinner måtte ha på mer klær enn menn? Noen av dere snakker om at dere skal dra fram baller og pikk, men nå var dette innlegget om pupper, altså overkroppen ikke fitte og pikk. Hvor mange land er d ikke naturlig og sole seg naken? Jeg vet om flere og opplevd flere!
  Stå på Sofie, du er rå!❤️

 46. Må bare svare til kommentaren oppe her. ” hvis damer skal vise puppene sine, skal menn lufte ballene sine da?” hvorfor skal ikke damer vise puppene ? Det er brystvortene som dekkes til, noe menn også har? Eks når kvinner bruker bikini. Brystet vises, men det er brystvorten som skal dekkes?? Rare greier, hvis man tenker over det.
  Pupper er helt naturlig. helt tåpelig at brystvortene til damer skal dekkes, resten av puppen er tydeligvis ikke et problem. Det blir helt feil. Da må menn dekke brystvorten også da, siden dette tydeligvis er intim område på lik linje som et kjønnsorgan. Herregud, la puppene henge i det fri hvis man vil, begge kjønn!
  Digger dette innlegget og digger deg Sofie ❤️

 47. Ordbruken – vær saklig, er du grei. Du mister min respekt av å ha en slik holdning. Det traff deg og det forstår man jo.
  Det er sikkert sårt å faktisk ha lagt seg under kniven for å ha endret på sitt eget utsende og i tillegg få kritikk for det. Mens en naturlig ikke får kritikk.
  Det er dumt.. Men enda dummere er det som en rollemodell å vise en kropp som for mange er et ideal, og som ikke er like naturlig som den kunne vært. Det er ikke et sunt ideal. Noe som går i mot dine verdier.
  Jeg syns du er flott, spesielt helt naturlig! Har alltid syns du har hatt en fantastisk pen kropp og ansikt, spesielt før du opererte deg. Det er ikke forsent – det er noe man kan fikse på om du en gang angrer. Verre å operere noe man aldri kan “få tilbake”.
  Du har gjort det så bra hittil! Du har valgt dette yrket selv på lik linje som at andre velger eks. psykologyrket. Man får slengt dritt i trynet sitt og opplever jævlige dager. Sånn er livet! Ingen har tvunget deg til å sitte bak en skjerm og dele alt om ditt personlig liv. Det er du selv som har gjort deg sårbar og offentlig. Da må man stå ansvarlig for det også. Ødelegger det deg, så slutt med det. Finn deg et annet yrke. Media er tøft!
  Det er leserne sitt ansvar å oppføre seg så respektfullt som overhodet mulig, men det er først og fremst ditt ansvar hvor dette er din jobb. Vi har alle en profesjonell rolle som man må ta med seg litt inn i jobben.
  Fortsett å stå på og vær sterk! Husk at akkurat DU er et forbilde, et ideal. Trå varsomt.
  Heia deg!

 48. Skal du ikke legge ut av underlivet ditt å ? 🙂 kropp er jo helt naturlig i dine øyne ( noe du har rett i) men er ikke noe man flasher til hele verden. Lurer på hva dine barn vill si når de ser sin mor naken på nett

 49. Skal du ikke legge ut bilde av underlivet ditt å ?:) det er jo helt naturlig som du sier. Ja det er naturlig, men privat! Mistet mye respekt for deg. Har lite med likestilling og gjøre dette

 50. Likestilling burde vel handle om noe viktigere enn å få vist puppene sine på Internett? Det er mange som faktisk kjemper for kvinnesyn og likestilling og ingen som har peiling nevner at man må få legge ut pupper i posering i bar overkropp? Det er mer viktig med ting som lik lønn, å bli tatt like seriøst i ulike jobb sammenhenger, mulighet for lederstillinger og at kvinner kan like mye som menn. At kvinner skal stille likt som mannen innenfor verdi, uansett hvor vi kommer fra. At vi ikke skal kategorisere ting som “jenteting” eller “gutteting”. Har ingenting i mot å se pupper men det er ikke en viktig sak innenfor likestillingen. Slike bilder kan man risikere at blir misbrukt i pornografiske sammenhenger, og det er gjerne dumt å oppfordre unge jenter til slike ting. Hvorfor er kropp det eneste som blir nevnt i forhold til likestilling? Og hvorfor skal den bli sammenlignes med en mann når det er sånn, at vi er forskjellige der. Og er det ikke litt fint og, at vi kvinner har en slik sensuell del av oss? Dette, ii den store sammenhengen er ikke en viktig sak å ta, og i tillegg er tatt opp for mange år siden. Free the nipple har vert fint og det er normalt og greit å droppe bh. Og det er noe annet. Og dette med slutt av slutshaming osv, har vert et viktig fremskritt! Men å legge ut slike bilder, er ikke det som har noe å si på likestillingen sånn i den store sammenhengen. Og det er ikke det som er det viktige målet. Forventer ikke at du skal ta dette Serriøst med tanke på hvordan jeg ser du oppfører deg mot lesere som gir kritikk, men det er viktig om du faktisk bryr deg om likestilling. Det er bare å se på alle kvinneforkjempere som faktisk jobber for dette.

 51. Jeg som jente, synes pupper skal dekkes til. Sorry, men vi er ulike. Og hvordan du får noe nakent til å handle om likestilling – fatter jeg ikke!

 52. Såg nettopp my storyen din. Jeg må bare si at fra da jeg såg innlegget deres for første gang ble allerede selvtilliten min bedre. Å høre deg prate og skrive om det samme som jeg mener fikk meg til å føle at jeg ikke er alene om det. Budskapet deres er lett å forstå for meg, og jeg synest det er utrolig bra at dere la ut både normale og silikon pupper for å vise at begge deler er greit. Jeg elsker at dere tok opp dette temaet for det er så mange som meg som har hatt dårlig selvtillit og slike ting, og dette hjalp hvertfall meg. Tusen takk, Sofie. Du er helten min ❤️

 53. Utrolig bra snapchat story, støtter dere 100%! Det var utrolig tøft gjort, og en VIKTIG sak. Irriterende når folk tror at fordi dere snakker om likestilling og legger ut bilde av niplene deres så betyr det automatisk at alle plutselig skal gå med bar overkropp i Karl Johan, haha?? Det handler jo om noe så mye større enn det! Bare det at mødre som ammer barna sine blir møtt med så mye negativitet i offentligheten sier nok i seg selv om hvor mye jobb vi har igjen å gjøre for at menn og kvinner faktisk skal bli likestilt! Og da er det ekstremt bra at vi har sånne som dere som tørr å ta drastiske tiltak for å spre budskapet. Det nytter ikke å sitte hjemme å tenke at det en dag i fremtiden blir akseptert at kvinner viser niplene sine men at det ikke er greit å gjøre det nå fordi det ikke er blitt akseptert enda(??!!), og kritisere dere for å gjøre noe med det I DAG! Sånne ting skjer faktisk ikke av seg selv, man må stå sammen og gjøre noe med det. Så ja, dette var utrolig bra gjort, dere er tøffe <3

 54. Sjukt hva folk gjør for oppmerksomhet, eller hva Sofie? Tenk når en framtidig arbeidsgiver skal Google deg, for lets face it, du kan ikke leve av denne bloggen mange år framover akkurat. Men når han/hun googler deg og får disse bildene opp? Eller når dine framtidige barn og vennene deres googler deg og ser nakenbilder av mamma på nett? Altså skjønner ikke helt greia her. Ja til likestilling og pupper er naturlig men det er også privat og seksuelt. Menns bryst er ikke seksuelt. Litt kan vel være overlatt til fantasien? Og dere blir bare ledd av.. helt seriøst, aner ikke hvor mange som har sendt dette i chatter og bare syns der sykt flaut av dere. Er så mye rart dere finner på, er det mulig…

 55. Jeg er så glad for at dere har tatt dette opp, men jeg blir litt trist når du må forklare deg flere ganger. Jeg leste innlegget du slettet og forsto alt slik du mente det, så jeg syntes det var et bra innlegg! Det er synd at det er så mange som drar det ut av kontekst og misforstår bare for å misforstå, men de har vel kanskje ikke så lyst å forstå. Egentlig er det bare idiotisk at pupper er noe som skal skjules i og med at det er en næringskilde for spedbarn – noe vi alle har vært. Jeg skjønner hvorfor man skjuler kjønnsorganet sitt, men pupper er jo ikke et kjønnsorgan. Det er fettklumper som kan produsere melk.
  På varme sommerdager er det hundrevis av menn som vandrer på stranda og i parken toppløs, men det er helt greit fordi de er menn? Det er ikke et godt argument i det hele tatt. Jeg har til og med merket at hvis jeg bare har bh på meg så får jeg blikk og kommentarer. Lengter virkelig etter å kunne gå toppløs – akkurat som dem. Det er jo varmt for jenter også, og bher er ikke det mest komfortable å bruke når man svetter som faen. Er jo ikke likestilling mellom kvinner og menn når kvinner må sensurere niplene, men mennene slipper. En “liten” detalj i hverdagen som har irritert meg mer enn vanlig denne sommeren.

 56. Jeg syns det er så trist at Top bloggere som dere prøver å holde relevansen deres oppe ved å legge ut puppebilder på bloggen🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ Tror at du ikke vil se de bildene om 10 eller flere år😂😂🤣🤣 dere la ut bildet for “likestilling” men det å vise fram puppene sine er lite emne om dette temaet. Du kunne ha tatt opp større emne som jobb Osv men du tar opp dette emne for å få mer lesere. D r bare tragisk. Både du og Andrea er inspirasjonen til mange unge lesere og dere begge burde tenke gjennom hva det dere 2 skriver om kan påvirke leserene.

 57. Så snappen din, og tar du også beinet oppå vasken?!😂 Jeg gjør d hele tiden fordi det er så digg😂 Hahahahaha tar alltid det ene beinet pg slenger det på vasken

 58. Likestilling og kropp:
  Skal vi slutte å kle av oss og kalle det likestilling?
  – Ingen blir mer likestilt av at du viser puppene dine, skriver Ingeborg Heldal om «pupp for likestilling»-trenden.
  Tror jeg er enig med Ingeborg H der.

 59. Sofie du e helt herlig, de e lite moden når de skriver hates som anonym og mange av de burde virkelig skamme seg for hva de skriver til ett menneske!!!
  Stå på! Du er rå❤️

 60. Når ble det likestilling å stå naken fremfor et kamera? Akkurat som det ikke er vanlig nok fra før? 😂 Hvem var det som klagde og lagde en stor sak ut av ei jente i forsvaret fordi hun måtte bade naken under øvelse? Jo, hele kvinnenorge. “Trakasering” blablabla. Hvis det er så viktig å være naken for å vise likestilling, hvorfor er ikke flere kvinner det da? Dette er det dummeste jeg har sett 😂🙊

 61. Bare et spørsmål.
  Hva er likestilling for deg?
  Siden du “reklamerer” for likestillinge ved å legge ut toppløsbilder og poengtere det ved at mannfolk kan sole seg i bar overkropp, da kan vi også det. Mannfolk kan kasta søpla i bar overkropp, derfor må vi som kvinner også få gjøre det, om det er det vi vil.
  Er det det likestilling handler om for deg?

 62. Sofie, du har nettopp blitt forbilde mitt, du er fuckings rå, du står opp for kvinners rettigheter oglegher ut puppebilder på bloggen din og bryr deg ikke om hva noen andre synes om det. Det kaller jeg et godt forbilde, du og Andrea har så jævli god selvtillit, når jeg blir stor vil jeg bli akkurat som dere.

 63. Syntes det var litt drøyt. Her respekterer du ikke de ekstreme muslimene eller andre religioner som ikke kan se sånt… nå gir du dem veldig store problemer fyfy
  (Bare tuller så det er klart, digger det dere gjør)

 64. Hei Sofie.. jeg digger deg ig ser veldig opp til deg. Du har alltid vært fornuftig i valgene dine og jeg syntes du skriver om mye bra. Men jeg beklager for at jeg sier dette, men jeg syntes ikke dette innlegget hjelper på likestilling.. det er selvfølgelig naturlig med pupper. Syntes det ikke er noe halt i det men her oppfordrer du unge til og legge ut nakenbilder eller sende nakenbilder siden det er jo likestilling så dt er ikke noe farlig ikke sant? Nei det blir feil for meg, du kan godt være uenig men når du legger ut et slikt innlegg må du tåle kritikk syntes Keg. Jeg ser fortsatt opp til deg men jeg syntes dette innlegget ikke burde ha blitt lagt ut Forsi jeg føler det ble litt for mye.. jeg skjønner ikke hvorfor du gjorde det Forsi for meg virker det helt feil.. det er jo bare pupper? Det betyr ikke at folk skal drive og gå naken fordi det er naturlig? Nei dette syntes jeg ble feil Sofie, beklager.. håper du tar dette som kritikk og ikke hate fordi Keg digger deg og gleder meg til flere innlegg;)

 65. Pupper og bryst er forskjellig hos kvinner og menn, det vil det alltid være. Dere hadde vell ikke tatt silikon hvis dere mente at pupper bare er pupper? Ikke avseksualiser pupper. Gå toppløse om dere ønsker det. Jeg takker nei, nettopp fordi jeg ønsker å holde denne delen av kroppen min privat, fordi puppene mine er mer enn bare det samme som bryst hos menn. Blir helt oppgitt over at dere mener at dette er veien mot mer likestilling? Når det kommer til pupper/bryst og kjønnsorgan ønsker jeg at dette skal forbli den største forskjellen mellom kvinner og menn. Derfor vil jeg ikke at kvinner skal begynne å gå rundt toppløs. Og jeg synes likestillingen i Norge idag er mer enn bra nok. Bortsett fra lønnsinntekter. Hvorfor ikke heller skrive et innlegg om å påvirke leserne deres til å hjelpe de som bor i land hvor det faktisk er nødvendig med mer likestilling? Dette temaet om at det burde bli mer normalt å gå toppløs er et luksusproblem… Likestilling handler om like rettigheter, ikke at kvinner og menn skal bli mer lik.

 66. Jeg synes ikke nakenhet har noe med likestilling å gjøre..
  Og jeg synes det virker som mange av dere bloggere ikke takler noe negative kommentarer.. spesielt siden dere må lage innlegg om hva folk har kommentert til dere og klager over alt hatet dere får..
  Mange er negative til dette stuntet deres og det handler mest om at det er helt annerledes å legge ut bilder på bloggen enn å bli filma i dusjen eller i senga på paradise.. OG dere er faktisk forbilder og noen av bildene du legger ut ser ut som pornobilder.. vil dere at unge jenyer skal legge ut nakenbilder av seg selv ?
  Fordi jenter skal gjøre det samme som gutter? Altså.. dette skriker oppmerksonhet..
  Likestilling handler om LØNN, RETTIGHETER.. og slike ting.og ikke om å gå toppløs rundt om kring. Jeg kjenner absolutt ingen som vil gå toppløs rundt om kring uansett sommer eller ikke.
  Jeg har også sett på kommentarene at du velger å kommentere de som er veldig frekke og usaklige men de kke som kommer med konstruktiv kritikk.

 67. Dette blir for dumt. Likestilling handler om at menn og kvinner skal ha like rettighet, ikke at kvinner og menn skal være like. Det er akkurat ting som dette som gjør at feminisme ikke blir tatt på alvor. Dette var rett og slett trist å lese.

 68. Det her er bare latterlig😅 Og du skal liksom være ett forbilde? Lykke til med å få deg jobb sier jeg bare 👏 Snakk om å være oppmerksomhetssyk😋

 69. Det er kult av dere å ta opp kampen for likestilling! MEN det som ikke er så kult er å måtte forklare 10-15 åringer at dette ikke er “the way to go”. Dere er forbilder for disse jentene, og de gjør ALT for å bli lik sine idoler. Men jenter under 15 år TENKER ikke konsekvens. De tenker “her og nå”,- og at de da kler seg naken å sender/legger ut på nett er ikke bra. Jeg er all for likestilling, men kanskje dere kan tenke LITT lengre neste gang, å gjøre noe helt annet som folk kan “slenge seg på”, for dette blir bare veldig useriøst og barnslig.

 70. JA, pupper er naturlig. Men det er ikke normalt eller nødvendig å vise dem frem til alle og en hver. Hvis man synes det, da burde det vel ikke være noe problem å gå og flashe puppene på gata? Skal det også være greit å spre beina foran kamera, siden det også er en naturlig kroppsdel?
  Greit at det skal være likestilling, men det finnes bedre måter å formidle det på.. Synes nå jeg 🙂

 71. Jeg skjønner godt hva dere vil få frem, men det er faktisk slik at uansett hva vi mennesker gjør for å få likestilling mellom kvinner og menn, kommer det aldri til å gå. Det vil aldri bli fullstendig likt mellom oss nettopp fordi vi er to forskjellige kjønn. Det er ikke sånn at selvom det er vanlig for menn å gå toppløse, at det burde være slik for kvinner også. Hvor kjedelig hadde det ikke vært om kvinner og menn skulle vært helt like? Det er hvertfall min mening

 72. og ja, jeg er enig med at likestilling er UTROLIG viktig. Men det er ikke like viktig på alle områder her i livet. Stemmerett, amming, forskjellene mellom menn og kvinner i arbeidslivet (osvosv) er noe HELT annet enn pupper og det er minst like viktig at folk forstår det

 73. Blir kvalm av disse negative kommentarene her😷 Helt normalt å ha et forbilde, det er også ganske så flott å ha det, men det betyr da ikke at du må gjøre akkurat det samme som ditt forbilde? Forbildet ditt sier ikke at du må gjøre det samme! DET er noe folk må skjønne, ingen blir tvingt til å legge ut slike bilder? Men Sofie og Andrea valgte å gjøre dette, noe jeg digger, fantastiske flotte og saftige bryster på flotte kropper spør du meg.
  Jeg er jente, har kjæreste, men syntes fortsatt det er flott å se folk legge ut det dem selv føler for, med egne meninger om ting som er viktige for dem, så la dem? Ikke bare kom her å tro dere er et geni bare fordi dere baker en bunn med litt dårlig jord, klissete søle krem og et dryss med stygge steiner og tro at dette passer i en kake? Det er hvertfall ikke en sølekake jeg vil se på eller smake på, og tviler på at Sofie eller Andrea vil det heller.
  Vil bare si at dere kan ta dere selv for godt å rett å slett klype dere på underarmen å smake på møkka deres selv å la dissa flotte damene legge ut det dem føler for. LENGE LEVE PUPP! Stå på jenter, flotte damer💋💋

 74. Jeg synes det innlegget var KJEMPEBRA!! Dere burde legge ut flere sånne innlegg!❤️❤️❤️

 75. Kjære Sofie! Jeg håper du leser denne kommentaren med samme saklighet og kjærlighet som den er ment tilskrevet.
  Første gang jeg så dette mye omtalte innlegget, ble jeg sjokkert. Jeg syntes det var å dra den langt og å ha lite respekt for seg selv. Men jeg har lært at slike fordommer og rask konklusjoner ikke fører noe sted, ikke et bra sted hvertfall! Jeg ga innlegget en sjangse til, leste det og hørte hva du sa om det på Snapchat senere. Jeg innså hva du mente, og ville med innlegget. Hva dere ville! Dere tar opp et ekstremt viktig og aktuelt tema på en humoristisk måte. Dere tar dere selv lite høytidelig og normaliserer stigmaet. Dere gjør det på en riktig og bra måte, syntes jeg.
  Det er her jeg ønsker å derimot si min mening. Du sier på snapchat at det er fantastisk at vi har ulike meninger, meninger som vi i tillegg kan ytre på en fri og uavhengig plattform som din blogg. Derfor skulle jeg så gjerne ønske at du hadde mer åpenhet til våre meninger. At du ønsket å skape en diskusjon framfor en protest.
  Jeg er HELT enig med deg om at samfunnet er gammeldags og umoderne. Vi reagerer så sterkt på en pupp og en nippel?!? Men det som skaper reaksjoner hos meg i ettertid er hvordan du igjen ikke tar dine leseres meninger og uttalelser på alvor. Ta deg tid til å skape en diskusjon, en diskusjon som er så viktig at vi tar. Ikke avskrive alle innspill, fordi vi har ulike meninger. Og disse meningen er så viktig at vi har for det former et samfunn. Du ytrer din mening, en mening hvertfall jeg har nå forstått og gjort meg enig i. La oss ytre våre meninger, gi våre meninger en sjanse også!

 76. Ahaha hvordan kan dere mene at Norge ikke er likestilt? Selvfølgelig finnes det enkelt-tilfeller hvor likestilling-og diskrimineringsloven blir brutt… Men det er jo akkurat som med andre lover.. Slutt med denne ignorante, lite intelligente “kampen” for likestilling. For dette er jo helt sinnsykt. Tenk heller litt større om dere selv..
  Og det med å amme på en restaurant handler vel litt mer om sosiale normer og skikker og ikke minst høflighet enn om likestilling tenker iallfall jeg, jeg som gutt hadde aldri kunne funnet på å sitte med mine pupper ute på en resturant iallfall og personlig kunne jeg likesågodt nøte maten min til et par kvinnebryst, men det har ikke noe med saken å gjøre. Å sole dere med puppene ute kan dere gjøre i hagen hjemme om dere føler dere får stygge blikk.

 77. hvis unge jenter og unge damer viser tits så blir dett sett på som seksulaitet mens når det er gamle kjerringer som gjøre det så blir det sett på som ekkelt
  Det komme sikkert aldri til å forandre seg

 78. De fleste pupper er naturlige ja.. ikke dine. Dette er heller for oppmerksomhet enn noe annet.. Du må regne med at folk reagerer på dette, du hjelper heller ikke deg selv ved å skrive dritt som “fuck you” tilbake

 79. Det her handler da vel ikke om likestilling? Jenters pupper er noe helt annet enn gutters, og slik skal det også være. Jeg synes også likestilling er kjempeviktig, men nå synes jeg dere drar ordets mening litt for langt. Helt greit med de som liker å feks sole seg toppløs, men det er ikke er jo ikke sånn at vi kvinner til vanlig bærer ut søpla uten noe på overkroppen? Å bruke likestilling som en unnskyldning for å legge ut pornografiske bilder blir for dumt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *