MIN DAG GJENNOM SNAPCHAT-FILTER

Categories Ikke kategorisert

Dette er sånn jeg ser ut når jeg våkner. Er alltid godt humør når jeg står opp 😉 Hadde aldri trodd jeg skulle være slik en gladlask med bare 4 timer søvn. 

Skulle ta en nydelig selfie av meg, og ble helt seriøst veldig fornøyd. Det eneste kjipe var at jeg oppdaget at jeg hadde noe mellom tennene, fint jeg bare hadde gått ute i flere timer med en sort prikk på tanna mi 🙂 Snapchat reddet meg igjen

Dette er meg + fjortisfilter før powernapen min. Mye vits å snu døgnet når man snart er på vei til å sovne på sofaen

Hadde jeg ikke brukt linser ville jeg seriøst sett sånn her ut. Er det en person som ikke kler briller så er det meg, hehe. Jeg ser ut som en dame på 80 + som akkurat har tatt ut pensjonen for å reise til Gran Canaria. Synd jeg ikke kler briller, for herreguuud så fint det er. 

Jeg kjemper en hard kamp mot søvnen, derfor tar jeg sikkert 100 selfies med denne coole capsen. Sorry venna som ble spammet av meg. 

Hvorfor ikke tenke på restylane for å holde seg våken. Med dette filteret trenger jeg ikke å legge ut #spons på et bilde av meg og sykepleieren. Nå kan jeg ha de perfekte leppene for resten av livet, wiihii <3 Hahah not, ler meg ihjel av dette filteret. Disser Snapchat noen eller hva skjer?

Dette er ca 5 minutter før jeg sovner

Alltid ønsket meg lilla skjegg, so why not.

Dette er meg etter en 20-minutters lang powernap. Hadde det ikke vært for filteret ville dere sett hvordan jeg egentlig så ut

Dette hundefilteret reddet meg ikke for Rema posene som dukket opp under øyet mitt etter en powernap. Liker nummer en bedre. 

Måtte bare tilføye en detalj på dette filteret

Det er akkurat sånn her jeg kommer til å se ut om 40 år. Jeg gleder meg <3 Bestemor Sofie. Følger dere enda bloggen min LOVER jeg at jeg skal invitere dere på kjeks og saft. Eller.. sånn som samfunnet utvikler seg inviterer jeg vel 14-åringene på Vodka Red Bull og hasj brownies. 

Litt kjærlighet fra meg til deg <3 <3 <3 

Dette filteret…. Skam dere Snapchat for å noen gang ha laget et så kleint filter. Jeg måtte bare ta det med for å fortelle dere hvor sterkt jeg misliker akkurat dette filteret. Jeg dør innvendig hver gang jeg ser noen bruke det. 

20 kommentarer

20 thoughts on “MIN DAG GJENNOM SNAPCHAT-FILTER

  1. Oi, jeg ser nå hvor mye dette filteret faktisk gjør med nesen. Vær så snill, aldri operer nesen din tynnere, den er søt som den er!

  2. Kunne du ha laget ett innlegg om hvordan innetider osv… du måtte følge når du var fjortis, hvor streng var moren din lxm

  3. Så fint at du kan invitere til det da, alle vet du smoker weed. Moro når dere prøver å skjule det

  4. Jeg ser helt tåpen ut med det siste flitret. Det forminsker nesen min som allerede såvidt eksisterer. Nei huff.

  5. Likte dette innlegget skikkelig godt! Det er så bra du kan ta deg selv litt useriøst, digger deg!

  6. Jeg bare lurer på om du kan lage et innlegg der du forteller hva du spiser og hvordan du trener. Jeg lurer også på om du kan lage et innnlegg om hvordan du har forandret deg siden du valgte å forandre deg før du skal til LA. PS. Jeg elsker bloggen din og jeg liker at du setter fokus på at man må trene for å se bra ut og at du ikke gjør som Isabell og Martine med å bare si at de har høy forbrenning.

  7. Det siste filteret, kunne ikke sagt det bedre selv. Enig!
    Out of topic: Elsket budskapet deres om likestilling! 💗 Men når jeg så det bildet av at andrea vasket doen på en lesbestory på snapchat, da tenkte jeg HAHA hva faen folk har lite å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *