JEG LYVER PÅ BLOGGEN

Categories Paradise Hotel

I morgen når jeg våkner skal jeg ha verdens beste dag“. Dere vet at så lite som å endre tankegang før du legger deg har veldig mye å si for hvordan dagen din blir? Bare det å innstille seg på at “I morgen skal bli en utrolig bra dag” kan gjøre dagen din så utrolig mye bedre. Alt handler om innstilling og tankegang. Forteller du deg selv at du kommer til å få en dårlig dag, så skal jeg love deg du vil få det også. En positiv innstilling kan hjelpe oss så mye mer enn hva vi selv tror. Try it.

Men.. hva gjør man når man innstiller seg på en god dag, men likevel våkner opp å føler seg dritt? Det første jeg gjorde var å avlyse møtet mitt med Nrk, for jeg følte meg veldig syk. Senere viser det seg at jeg ikke er syk, det er bare alt annet. Jeg er lei meg, sint og frustrert. Jeg er sliten. De siste ukene har vært veldig tøffe for min del, likevel virker livet mitt så perfekt på bloggen. Jeg skal snart reise bort i 3 uker. Jeg skal til Dubai, jeg skal shoppe, spise god mat og nyte livet. Jeg reiser sammen med kjæresten min. Jeg er ofte ute å spiser og henger med venner. Jeg er på møter og tar outfit-bilder.

Fra utsiden så virker livet mitt så perfekt, men på innsiden er det ikke sånn. Jeg lyver til dere om jeg sier noe annet, men det er jo akkurat det jeg har gjort de siste ukene. Når jeg er så sårbar som det jeg er nå, er det lettere å lyve. Det er lettere å snakke om Dubai og reising, enn hvordan livet egentlig er. Jeg har også innsett et par ting de siste dagene som har gjort hele situasjonen enda verre. Jeg vet jeg snakker mye i koder nå, men jeg skal fortelle dere alt veldig snart. Jeg tror jeg bare må mote meg opp til å snakke om det som gjør mest vondt. 

13 kommentarer

13 thoughts on “JEG LYVER PÅ BLOGGEN

  1. Kjæredeg, jeg skjønner at ting ikke er så lett. Jeg skal ikke si at alt kommer til å bli bedre her og nå, men det blir bedre, det lover jeg deg. Bare nyt livet på din måte, senk skuldrene, og slapp av. Bare vit at du betyr veldig mye for veldig mange mennesker og at du får tusenvis av mennesker til å smile hver dag, både ved å være fysisk med dem, men også med ordene dine på denne bloggen. Den har hvertfall hjulpet meg igjennom flere tunge dager. Tusen Takk Sofie❤️❤️ Kos deg masse i Dubai, det fortjener du❤️❤️

  2. Må vel ærlig talt si at du ikke lyver så veldig, da jeg hele tiden får inntrykk av at du ikke har det så bra… Det er absolutt ingenting i veien for å IKKE ha det bra, misforstå meg rett, for synes det er bra du klarer å si/snakke om det! Men du er nok ikke så flink til å “skjule” det som du skal ha det til, og da kan det fremstå som litt oppmerksomhets-triks og mangel på ydmykhet.. Noe jeg, som fast leser, synes er litt dumt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *