SMOOTHIE-CHALLENGE

Categories Videoblogg

Beklager at dette har tatt så lang tid, men ingen av oss hadde lyst til å gjøre denne challengen. Vi håpet at om vi ikke sa noe om det, ville dere glemme det. Er det en ting jeg har lært på min tid som blogger, så er det at man ALLTID må fullføre det man skriver på bloggen. Dere husker seriøst alt, haha. På grunn av dere har jeg drukket kattemat, så tusen takk <3 Morten holdt også på å spy av sin smoothie, så her har dere skikkelig underholdning. 

Trykk på bildet for å komme til videoen <3 Husk å følg min Youtube-kanal HER og Morten sin HER

11 kommentarer

11 thoughts on “SMOOTHIE-CHALLENGE

  1. Blir helt sykt distrahert av den tyggisen.. Mulig det er noe å tenke på til neste gang? 😄😄 ellers en veldig morsom video:)

  2. Denne kan du si videre til Andrea. I går snappet dere fra en garderobe. Dere prøvde klær i alle størrelser. Men etter dere hadde gått fra den butikken pratet dere om at alle så bra ut uansett hva slags form og fasong de hadde. Dette er første gang jeg har hørt Andrea prate “normalt”, uten å vrenge stemmen om til en sytende 4 åring i trassalderen. Det var så godt å høre hun prate vanlig for en gangs skyld. Men det kan hende du pratet vanlig, fordi du var trygg om hva du pratet om. Fortsett med det!

  3. En hilsen til Andrea!: Haha, Andrea har alltid “vrenget” stemmen sin om det er det du tenker på. Andrea er noe helt for seg selv, og det er det som gjør henne til henne 🙂 Hun snakker selvfølgelig ikke sånn 24/7, men når hun er glad og engasjert kommer gjerne denne stemmen frem.

  4. En hilsen til Andrea!: Hei <3 Jeg er dritforkjøla og derfor er stemmen min sånn + at jeg var irritert og da blir den mer seriøs. Ellers snakker jeg alltid som en sytete 4-åring i trassalderen, elsker stemmen min <3

  5. Dere kan ha en challenge der dere forteller dårlige vitser til hverandre også er det ikke lov å le!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *