38 thoughts on “BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

 1. Du kan ikke kalle de fleste av de bildene her stygge! Hahah. Du ser veldig bra ut på så og si alle

 2. Hei Sofie. Jeg lurte på om du kunne inkludere Celine i flere av bildene du legger ut på bloggen?💛. Og er hun ren chihuahua rase?

 3. Hei!!!!
  du som har blogga lenge!!! hvorfor legger du aldri noe fint??…stilen din er bare h&m klær 😩blir så deprimert å se bloggen din….., vær så snill legg noe fint å se på… Litt mote og inspirasjon 😁 takk!!!

 4. Stilen din er bare det samme hele tiden😭 kjedelig og stygg!!!!
  Du burde være på siste plassen av bloggen😁

 5. Maria: Hei 😀 Skal jeg dømme skrivemåten din så er du sikkert ikke mer enn 12 år. Vil derfor anbefale deg å lese deg litt opp på nettvett, for du vil nok mest sannsynlig ikke synes det er kult om noen år 🙂 Et lite tips, jeg ser IP-adresse, så det hjelper ikke å bytte navn ;-)))))

 6. Du er så nydelig, Sofie! Det er dette som gjør deg til en ekte blogger, som faktisk tørr å legge ut stygge bilder av seg selv! Du bryr deg heller ikke om dritten du får, du er sterk!

 7. «jeg ser ip-adresse, så det hjelper ikke å bytte navn ;-))))» hahahaha det beste jeg har lest idag 😂😂 elsker virkelig måten du håndterer slike kommentarer på, er litt underholdende XD

 8. Blir så sur av å lese kommentarene du får. Jeg elsker klærne dine, ettersom de fremviser en normal person og ikke en VS modell. Synes det er bra du legger ut slike bilder! Du er et veldig godt forbilde når du kan vise så mange sider med deg selv. Synes også du er veldig nydelig på bildene selv når du ikke er klar.
  Stå på videre! Gleder meg til ditt neste innlegg😘

 9. Jeg blir rett og slett skuffa over hva folk skriver over nett. Folk har lov til å mene hva de vil men alt ttrenger de ikke å skrive. Sofie har sin egen stil og hvis hun liker den så la henne gå med det. Det er hun som skal gå med det ikke dere. La Sofie være i fred og slutt å skriv slike ting til henne. Bruk hodet deres. Det er ikke greit å skrive sånt, folk har følelser dem og. Hvis du ikke liker stilen til Sofie ikke se bildene daaa!!!! Er det så vanskelig?
  Elsker stilen din Sofie, stå på❤️Du er fin😍!!

 10. Du må ikke dømme alle 12 åringer pågrunn av noen barnslige det er veldig mange 12 åringer som faktisk skjønner ting, jeg er 12 år og jeg elsker bloggen din og jeg har faktisk aldri lagt til en slem kommentar her, det er faktisk veldig urettferdig det du gjør det er veldig mange modne unge folk her i verden du kan ikke dømme alle pågrunn av noen få

 11. Anonym: Hei kjære deg 🙂 Dømmer ingen 12 åringer. Sa at det så ut på skrivemåten at personen kanskje var 12 år. Vet det finnes mange modne 12 åringer som ikke slenger dritt 🙂 <3

 12. Skjønner jo greia, man blir veldig sjeldent formøyd med bilder av seg selv, men ærlig, ingen av disse bildene er stygge, bare litt morsomme kanskje❤️❤️

 13. Kan du ikke legge ut bilder av deg usminket engang? For ingen av disse bildene var du stygg. Tenker på hvis du ønsker å få fram “stygge” bilder av deg, så hjelper det ikke å legge ut der du er sminket for for fotoshoots.

 14. Jeg får ikke sett noen av bildene du legger ut når jeg leser bloggen din på telefon. Kommer bare opp små firkanter 🙁

 15. Hva er det du har på deg på de første bildene?? Uten strømpebukse, en svær genser og røde hæler? Hallo… så litt løs ut dessverre. Sorry.. Du er jo ei superpen jente, men virkelig – hva er det der?

 16. Off altså, stakkar Sofie! Buksa satt ikkje perfekt så da er dette stygge bilder ja. Give us something real. – ÅHH alle sammen se på di stygge bildene av meg og så legge du ut like fine bilder nesten bare litt hår i fjeset liksom! Oy stakkar.

 17. Du er så ekte! Vet du hva jeg digger deg! Du er deg selv inn og ut! Jeg er veldig sjeldent enig med andre bloggere men akkurat deg… så elsker jeg meningene dine! Forsett med du driver med! Du er så ekte og faktisk tørr å legge ut sånne bilder!❤️ Du er den beste bloggeren hit til nå og det mener jeg fra hele mitt hjerte<3

 18. Se på deg, du er utrolig pen. Tror du ville kledd blondt hår veldig godt, tenkt tanken? Og ey, dropp løvippene og eyelineren. Bare et tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *